• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

TinyStat.ir شمارنده حرفه ای و رایگان با امکاناتی خوب

neo2

Registered User
لایک‌ها
184
سلام و عرض ادب. همونطور که قبلا در اینجا راجب نسخه انگلیسی سایت صحبت کرده بودم، ایندفعه

بعد از چند ماه تلاش بالاخره نسخه فارسی رو هم بصورت خیلی کامل راه اندازی کردیم.

با استفاده از وب سایت میتونید آمارهای مختلفی از ویزیتورهای خودتون از لحظه ورود به سایت شما تا لحظه خروج اونا رو ببینید.

کدنویسی سایت از ابتدا تا حالا حدود 10 ماه زمان برده. تو این مدت بارها و بارها تست های مختلف امنیتی و .... روی سایت و اسکریپت زده شده

و کدهای سایت حدود 4 دفعه بهینه سازی شده تا به نتایج قابل قبولی دست پیدا کردیم :blush:

و حالا خیلی راغب هستم شما هم وب سایت رو ببینید و امکاناتش رو تست بزنید. هرکمی و کاستی یا اشکال و خطایی دیدید

خوشحال میشم مطرح کنید.

به توضیحات اضافه شد :

یه امکان دیگه که واسه اولین بار هست ما کار کردیم و گذاشتیم اینه که شما میتونی خلاصه آمار تو سایتت داشته باشی و میتونید خلاصه آمارتون رو کاملا سفارشی کنید.
فرض کنید این خلاصه اماری هست که دارید استفاده میکنید :

1362880243.gif

رنگ Border و ضخامت حاشیه جدول، رنگ Background ، نوع فونت ، رنگ فونت ، رنگ نتایج آماری، تعداد گزارش های نشون داده شده در خلاصه آمار،
عمودی یا افقی نمایش دادن خلاصه آمارتون، نمایش راست به چپ و یا چپ به راست بودن نتایج آماری ( برای مناسب برای سایت های انگلیسی و فارسی ) ارتفاع و پهنای کادر خلاصه آمار رو خودتون به دلخواه و مطابق با طراحی وب سایت تون بسازید!
و مهم تر از همه اینکه میتونید متن نمایش داده شده در خلاصه آمار رو به هر زبان دلخواه که دوست دارید نمایش بدید !

لینک : http://tinystat.ir

Last edited:

googlefa

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
خیلی عالیه اگه میخوای کارت بگیره و تو ایران سایتت مثل آوایل وبگذر صدا کنه

قسمتی درست کن در صفحه اول به نام پربازدیدترین سایتهای ایرانی این کار سبب رقابت بین اعضاء سایتهای دارای شمارنده میشه و یک تبلیغ عالی برای سایت به شمار میاد:)

neo2

Registered User
لایک‌ها
184
خیلی عالیه اگه میخوای کارت بگیره و تو ایران سایتت مثل آوایل وبگذر صدا کنه

قسمتی درست کن در صفحه اول به نام پربازدیدترین سایتهای ایرانی این کار سبب رقابت بین اعضاء سایتهای دارای شمارنده میشه و یک تبلیغ عالی برای سایت به شمار میاد:)

اتفاقا این رو هم ساختیم، منتهی لنگ یه قالب اختصاصی و خوب هستیم. خیلی کارها هنوز مونده که انجام بدیم.

چندتا طرح و قالب هم خودم زدم که هیچ کدومش به دل خودم نبود. زیادی تو زمینه قالب وسواس دارم.

gogle

Registered User
لایک‌ها
1,069
سلام و عرض ادب. همونطور که قبلا در اینجا راجب نسخه انگلیسی سایت صحبت کرده بودم، ایندفعه

بعد از چند ماه تلاش بالاخره نسخه فارسی رو هم بصورت خیلی کامل راه اندازی کردیم.

با استفاده از وب سایت میتونید آمارهای مختلفی از ویزیتورهای خودتون از لحظه ورود به سایت شما تا لحظه خروج اونا رو ببینید.

کدنویسی سایت از ابتدا تا حالا حدود 10 ماه زمان برده. تو این مدت بارها و بارها تست های مختلف امنیتی و .... روی سایت و اسکریپت زده شده

و کدهای سایت حدود 4 دفعه بهینه سازی شده تا به نتایج قابل قبولی دست پیدا کردیم :blush:

و حالا خیلی راغب هستم شما هم وب سایت رو ببینید و امکاناتش رو تست بزنید. هرکمی و کاستی یا اشکال و خطایی دیدید

خوشحال میشم مطرح کنید.

لینک : http://tinystat.ir

انشاالله که موفق و پیروز باشید :)
تا جایی که من دیدم خوب بود

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,430
امدوارم ادامه بدی و موفق باشی;)

neo2

Registered User
لایک‌ها
184
انشاالله که موفق و پیروز باشید :)
تا جایی که من دیدم خوب بود

امدوارم ادامه بدی و موفق باشی;)

از لطفتون ممنونم. یه امکان دیگه که واسه اولین بار هست ما کار کردیم و گذاشتیم اینه که شما میتونی خلاصه آمار تو سایتت داشته باشی و میتونید خلاصه آمارتون رو کاملا سفارشی کنید.
فرض کنید این خلاصه اماری هست که دارید استفاده میکنید :
1362880243.gif

رنگ Border و ضخامت حاشیه جدول، رنگ Background ، نوع فونت ، رنگ فونت ، رنگ نتایج آماری، تعداد گزارش های نشون داده شده در خلاصه آمار،
عمودی یا افقی نمایش دادن خلاصه آمارتون، نمایش راست به چپ و یا چپ به راست بودن نتایج آماری ( برای مناسب برای سایت های انگلیسی و فارسی ) ارتفاع و پهنای کادر خلاصه آمار رو خودتون به دلخواه و مطابق با طراحی وب سایت تون بسازید!
و مهم تر از همه اینکه میتونید متن نمایش داده شده در خلاصه آمار رو به هر زبان دلخواه که دوست دارید نمایش بدید ! :lol:
نظرتون در این باره چیه ؟

H+R

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
408
برتری ها نسبت سیستمهای مشابه چی هست؟

neo2

Registered User
لایک‌ها
184
برتری ها نسبت سیستمهای مشابه چی هست؟

این نسخه رو که مشاهده میکنید هنوز در مرحله آزمایشی هست و امکانات دیگه ای رو که آماده کردیم به صورت کامل هنوز نذاشتیم و داریم رو یه قالب جدید برای سایت کار میکنیم.
باز با این حال هم من بهتون پیشنهاد میکنم یه استت بسازید و هم زمان با استت های دیگه استفاده کنید. اونوقت خودتون تفاوت های موجود در نتایج آماری رو ببینید. ;)
به صورت خلاصه میتونم به امکان جستجو در گزارش های سایت تون اشاره کنم که میتونید در یک بازه زمانی خاص ( بعضی جاها هم طبق روز و ساعت ) در آمارهای ذخیره شده سایت تون جستجو کنید! که اینو هیچ کسی تا به حال در ایران کار نکرده و باز هم ما اولین هستیم در این زمینه.

با این حال هم که هنوز در نسخه آزمایشی هستیم بعضی امکانات مون از سایت های بزرگ تو از زمینه بیشتر هست و باز هم امکانات جدید اضافه میکنیم

mr_net

Registered User
لایک‌ها
283
من استفاده میکنم
چنتا بدی داره
اولیش اینکه یوزرنیم و پس رو سیو نمیکنه و هر سری باید بزنی
بازم بود یادم نمیاد اگه اومد بهت خبر میدم در کل دستت درد نکه عالیه

neo2

Registered User
لایک‌ها
184
اوکی اینم درست میکنم. شما یه زحمتی بکش هرجا به نظرت ایراد داره یه PM واسه من بزن که مشکلش رو حل کنم.
بازم ممنون واسه توجه و تذکر ات.

Sashi24

کاربر فعال درآمد اینترنتی
کاربر فعال
لایک‌ها
230
متاسفانه سایتتون قالب بسیار ضعیفی داره
امکاناتش هم مشابه هست نسبت به سیستم های دیگه , حتی امکانات کمتری هم داره
اگه اینجوری باشه فکر نکنم پبشرفتی داشته باشین

googlefa

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
برای شروع خوبه ولی برای دیزاینش سنگ تموم بزارین

مطمئن باشید جواب میده

بد نیست یه تبلیغ توی سایت سافت گذر هم یدین 100% جواب میده

www.softgozar.com

Last edited:

neo2

Registered User
لایک‌ها
184
متاسفانه سایتتون قالب بسیار ضعیفی داره
امکاناتش هم مشابه هست نسبت به سیستم های دیگه , حتی امکانات کمتری هم داره
اگه اینجوری باشه فکر نکنم پبشرفتی داشته باشین

بله تو پست های بالایی هم عرض کردم که قالب مشکل داره و درحال طراحی قالب جدید هستیم. امکانات جدید رو هم

گذاشتیم بعد از بالا آوردن قالب جدید انجام بدیم.

برای شروع خوبه ولی برای دیزاینش سنگ تموم بزارین

مطمئن باشید جواب میده

بد نیست یه تبلیغ توی سایت سافت گذر هم یدین 100% جواب میده

www.softgozar.com

ممنون از معرفی این سایت ... :blush:

neo2

Registered User
لایک‌ها
184
نسخه جدید با امکانات بیشتر و طراحی جدید آپدیت شد.
اشکالات کوچیک و جزئی وجود داره که تا یکی دو روز آینده برطرف میشه :دی

بالا