آژانس هواپیمایی
pop up

Title صفحات فروم در PHPNUKE

شروع موضوع توسط Persia ‏14 فوریه 2004 در انجمن phpNuke - پی‌اچ‌پی نیوک

  1. Persia

    Persia Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏2 نوامبر 2003
    نوشته ها:
    636
    تشکر شده:
    6
    سلام.
    اگه به فروم Persiantools دقت کنیم، می بینیم که در تاپیک ها Title صفحات همان Title تاپیک است. یعنی مثلا Title صفحات این تاپیک "Title صفحات فروم در PHPNUKE" است.
    اما در فروم PHPBB که همراه سیستم PHPNUKE وجود دارد اینطور نیست و totle تمام صفحات یکسان است.(نام سایت)
    اهمیت این موضوع در افزایش pagerank صفحات در موتورهای جستجو می باشد. مثلا اگر در گوگل عنوان "بورس و سهام" را جستجو کنید، تاپیک مربوطه در Persiantools را در رتبه دوم نشان می دهد. به نظر من یکی از دلایلی که در نتایج جستجو صفحات persiantools در صفحات اول نشان داده می شود همین موضوع است. چون سایتهای زیادی به یک تاپیک لینک نداده اند. پس تنها علت title صفحه می تواند باشد.

    سوالات:
    1- آیا تصور من در مورد تاثیر این موضوع(Title صفحه) در رتبه صفحه در نتایج جستجو درست است؟
    2- آیا راهی وجود داد که در فروم PHPBB همراه سیستم PHPNUKE نیز عنوان صفحات با عنوان تاپیک یکی شود؟(مانند Persiantools)
    3- آیا این مشکل در PHPBB مجزا(بدون ناک) هم وجود دارد؟

    ممنون.
     
  2. ehsan

    ehsan Administrator

    تاریخ عضویت:
    ‏5 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    7,915
    تشکر شده:
    3,507
    محل سکونت:
    Internet
    جوابها:
    1. من فكر نميكنم در رتبه صفحه تاثيري داشته باشه. چون رتبه رو چيز ديگه اي (تعداد لينكهايي كه به اون صفحه ميدن و رتبه اصلي سايت) تعيين ميكنه. ولي تايتل مناسب به پيدا شدن سريع اون صفحه كمك ميكنه. چون اولين جاييكه توسط گوگل مورد بررسي و جستجو قرار ميگيره همون تايتل است. بعد ميره سراغ صفحه البته با ضوابط خاص خودش.

    2. حتما راهي وجود داره. كافيه توي تمپليت اونجايي كه مربوط به تايتل صفحات هست رو از عنوان اون تاپيك استفاده كني.

    3. تا اونجا كه يادمه در نسخه تنها اين مورد رعايت شده. حالا از دو سه سايت كه استفاده ميكنن چك كن.
     
  3. Acaro

    Acaro کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏14 نوامبر 2003
    نوشته ها:
    75
    تشکر شده:
    6
    سلام

    دوست عزيز با استفاده از اضافه شونده اي كه در اينجا معرفي ميكنم تيتر صفحات سايت نوك شما همگي به صورت ديناميك و پويا خواهد شد و تيتر موضوع و يا مبحث مربوطه نمايش داده خواهد شد ... و درست مانند انجمن ها و موضوعات اين سايت منظورم پرشين تولز است عمل خواهد كرد اين اضافه شونده صفحات زير را پشتيباني مي كند :

    Content
    Downloads
    Forums
    News
    Reviews
    Sections
    Story Archive
    Topics
    Web Links

    آدرس دريافت فايل : http://www.bazidot.com/downloads-cat-21.html

    فايل Dynamic Titles Addon

    البته بايد يادآور بشم براي دريافت فايل عضويت در سايت لازم است


    راهنماي نصب :

    پس از دريافت فايل و غير فشرده ساختن آن مراحل زير را دنبال كنيد :

    1- فايل dynamic_titles.php را به شاخه includes سايت خود منتقل كنيد ...

    کد:
    http://YOURSITE/Where U Install Nuke / includes

    2- فايل header.php سايت خود را اديت كرده عبارت زير را بيابيد :

    کد:
    echo "<title>$sitename $pagetitle</title>\n";
    اين عبارت را به مقدار زير تغيير دهيد :

    کد:
    include("includes/dynamic_titles.php");
    //echo "<title>$sitename $pagetitle</title>\n";

    پايان داستان
     
  4. Persia

    Persia Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏2 نوامبر 2003
    نوشته ها:
    636
    تشکر شده:
    6
    دستت درد نكنه. هر چي مي گذره بيشتر فک مي کنم Title صفحات براي گوگل خيلي مهمه.
     
  5. Acaro

    Acaro کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏14 نوامبر 2003
    نوشته ها:
    75
    تشکر شده:
    6
    سلام دوست عزيز ... صد البته كه تيتر صفحات مهم است ولي از اون مهمتر اينه كه Google Bot زماني كه سايت شما را ايندكس ميكنه فقط به سراخ لينك هاي كوتاه ميره منظورم مثلا وقتي بوت گوگل مياد تو سايت شما مثلا اين لينك ها رو دنبال ميكنه (somethin.html , somethin.php.asp) ولي هيچ وقت مثلا اين رو : http://yoursite.com/modules.php?name=something&file=index&op=something&sid=13
    دنبال نميكنه تا محتويات اون رو هم ايندكس كنه ... مشكل همه سايت هاي مبتني بر نوك همينه به خاطر همين همه جاي سايت رو بوت جستجو و ذخيره نميكنه ... همينطوري كه ميدوني اين جور لينك ها خوراكه نوكه ....
     
  6. Persia

    Persia Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏2 نوامبر 2003
    نوشته ها:
    636
    تشکر شده:
    6
    نكته خيلي جالبي بود.
    اصلا من فك مي كنم گوگل صفحات فوروم phpbb رو خوب ايندکس نمي کنه.
    مثلا فک کنم گوگل فقط 38 صفحه از فوروم مجيد آنلاين رو ايندکس کرده.
    http://www.google.com/search?hl=en&...+site:forum.majidonline.com+forum.majidonline
    اين باعث شده بيشترين افراد آنلاين در مجيد آنلاين 38 نفر باشه.

    اما براي پرشين تولز بيش از 30000(سي هزار) صفحه رو ايندکس کرده.
    http://www.google.com/search?hl=en&...ite:forum.persiantools.com+forum.persiantools
    که سبب شده بيشترين افراد آنلاين در پرشين تولز 259 نفر باشه.
     
  7. boxilink
  8. yehnafar

    yehnafar Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏24 ژانویه 2003
    نوشته ها:
    209
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    تهران
    آكارو جان كاشكي يه لطف هم ميكردي طريقه كوچك كردن لينك ها رو تو ناك مي گفتي. در اصل به همين شكلي كه سايت خودت توليد ميكنه. و همه را كوتاه ميكنه؟ از چه راهي رفتي يا مثلا چه ترفندي؟
     
  9. Acaro

    Acaro کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏14 نوامبر 2003
    نوشته ها:
    75
    تشکر شده:
    6
    چشم دوست عزيز ... به زودي توضيح كاملش را در اينجا خواهم گفت ... از اونجايي كه كار طولاني و سختي است يكم فرصت بدين تا مطالبش را سر فرصت جمع بندي كنم و توضيح بدم ...
     
  10. javadmjm

    javadmjm Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏9 دسامبر 2006
    نوشته ها:
    362
    تشکر شده:
    2
    محل سکونت:
    Tehran, Iran
    دوستان عزیز من خیلی از سورس های PHP, ASP رو امتحان کردم برای راه اندازی NEWS PAGE (اخبار)
    کسی چیز خوبی میشناسه که فارسی رو هم ساپورت کنه؟ (ی به هم نریزه).
    PHP NEWS یا ASP یا... البته NUKE رو خواستم نصب کنم نشد ولی فکر نکنم NEWS ساپورت کنه.!!!