آژانس هواپیمایی
pop up

topics anyware در حالت ديناميك

شروع موضوع توسط private_nurse ‏25 ژوئن 2004 در انجمن phpBB - پی‌اچ‌پی بی‌بی

  1. private_nurse

    private_nurse کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏25 می 2004
    نوشته ها:
    16
    تشکر شده:
    0
    سلام من topics anyware رو نصب كردم بعد يه كد جاوا به من داد كه اونو تو سايتم وارد كردم حالا مي خوام كه اخرين ارسال ها يه حالت ديناميك داشته باشه مثل PHP nuke بايد چه كار كنم
    اگه لطف كنين يه كدي چيزي بگين كه راحت باشه
    با تشكر
     
  2. ehsan

    ehsan Administrator

    تاریخ عضویت:
    ‏5 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    7,915
    تشکر شده:
    3,507
    محل سکونت:
    Internet
    منظورت از دینامیک چیه؟ اون اسکریپتی که بهت میده هم دینامیکه و دقیقا آخرین تاپیکها رو نشون میده! :)
     
  3. private_nurse

    private_nurse کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏25 می 2004
    نوشته ها:
    16
    تشکر شده:
    0
    سلام منظورم اينه كه مثل مثلا سايت بازي دات ليست اخرين ارسال ها از پايين به بالا حركت كنه داخل يه منويي چيزي..
    مرسي از جوابتون :eek:
     
  4. ehsan

    ehsan Administrator

    تاریخ عضویت:
    ‏5 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    7,915
    تشکر شده:
    3,507
    محل سکونت:
    Internet
    آها من منظورت رو اول متوجه نشده بود.
    برای این کار از یه سری Scroller باید استفاده کنی.
    من اینجا رو توصیه می کنم و خودم ازش استفاده کردم. کافیه تاپیک ها رو توی قسمت مناسب کدش قرار بدی:
    http://www.dynamicdrive.com/dynamicindex2/index.html
     
  5. private_nurse

    private_nurse کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏25 می 2004
    نوشته ها:
    16
    تشکر شده:
    0
    سلام
    من هر كار كردم نتونستم كدي كه Topics anywhere به من داد تو اين اسكرولر بزارم
    اگه شما لطف كنيد تلفيق اين دو تا كد بنويسين
    لينك كد اسكرولر
    http://www.dynamicdrive.com/dynamicindex2/cmarquee2.htm

    و كد Topics anywhere من:
    <script language="JavaScript" type="text/javascript" src="http://www.persianmed.com/topics_anywhere.php?mode=show&f=a&n=10&b=num&lpb=0&lpi=y"></script>