• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

Ultimate VGA Out مشکل اساسی

Nimra

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
با سلام
2 3 روز پیش یک دستگاه Ultimate 6150 خریدم
همه چیش خوب بود ولی یک مشکل داره
وقتی به مونیتور وصل میکنم بعدش که میخوام قطعش کنم که بره روی LCD خود دستگاه یکسری خطوط مورب ظاهر میشه تقریبا یک گوشه تصویر بقیه قسمتهای LCD خاموشه و حتی سافت ریست هم مشکل رو حل نمیکنه فقط باید باتریو در بیارم
کسی میدونه مشکل چیه؟
فکر میکنین این مشکل به سخت افزاره یا نرم افزار؟؟
گارانتیشم تحلیل گر داده هاست
ممنونم از راهنماییتون

Nimra

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
جمعه ها فروم تعطیله که کسی کمکی نمیرسونه؟؟

siavash78

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
سلام!!!

تنها چیزی که به فکر من میرسه اینه که بپرسم آیا شما از منوی ستینگ قبل از خارج شدن ویدئو اوت رو از منوش دیسیبل می کنی یا نه؟ اگر می کنی و باز مشکل داری همین فردا ببر واسه تعویض.

ضمنا کلا سه نفر نیستیم که این دستگاه رو داریم پس زیاد انتظار از دوستان در این مورد نداشته باش! ایشالا که مشکلی نباشه و به خوبی و خوشی مساله حل بشه.

Nimra

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
سیاوش جان شما همیشه کمک میرسونی
به نظرت ببرم تعویض میکنن یا تعمیر؟؟؟
راستی منظورت از ببر واسه تعویض بردن به گارانتی بود یا مغازه کسی که خریدم

siavash78

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
سیاوش جان شما همیشه کمک میرسونی
به نظرت ببرم تعویض میکنن یا تعمیر؟؟؟
راستی منظورت از ببر واسه تعویض بردن به گارانتی بود یا مغازه کسی که خریدم

سلام مجدد...

منظورم گارانتی بود. اول هم یه سر به فروشنده بزن. ببین. توجیحش اینه که شما سه چهار روزه دستگاه رو خریدی و اگر این ایرادش سخت افزاری باشه یعنی از اول داشته و طرف هم (گارانتی) گردنش خورد باید دستگاهی رو که از اول ایراد داشته (که این ایراد تی وی اوت در مغازه قابل تست نیست و اگر طرف هارت و هورت کرد بهش بگو کو تی ویت که من تست کنم؟) بی سوال تعویض کنه.

به هر حال این موضوع تعهد گارانتی کننده هست نه فروشنده. اگر زمین و آسمون رو به هم دوختی نذار تعویض کنه. حتی بهش بگو این موضوع رو نام فروشنده و گارانتی کننده رو در نت اعلام می کنی... اگر هم راه نیومد ! ( که بیخود می کنه نیاد) خلاصه همونجا بست بشین و سروصدا راه بنداز!

راستی من اوایل یه زنگی به گارانتیش زدم گفتم دستگاه ایراد داره (البته اشتباه می کردم) طرف گفت اگه داشته باشه حتما تعویض می کنه ...
به هر حال ایشالا که مساله به خوبی حل بشه.
موفق باشی.....

Nimra

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
بازم دست درد نکنه
حالا فردا یه زنگی میزنم ببینم چی میگه
فکر نمیکنم فروشنده قبول کنه چون نمایندگیش بود نماینده هم کارش فروشه نه تحویل دستگاه واسه تعمیرو ....
حتما خبرشو میدم

siavash78

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
بازم دست درد نکنه
حالا فردا یه زنگی میزنم ببینم چی میگه
فکر نمیکنم فروشنده قبول کنه چون نمایندگیش بود نماینده هم کارش فروشه نه تحویل دستگاه واسه تعمیرو ....
حتما خبرشو میدم

میدونم... خودم هم عرض کردم ببر گارانتی ولی خب... کار از محکم کاری عیب نمی کنه.

siavash78

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
سیاوش جان کاش پیشنهاد تعویض رام رو هم میدادید

پارسا جان راستش هم این دوستمون آخرین رام رو داشت هم اینکه دوباره نصب کرد همون رامو (نسخه انگلیشش رو البته به جای عربیک)

Nimra

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
آقایون من امروز رفتم گارانتی یه دستگاه دیگه دادن وقتی بردم خونه فهمیدم که اینم همون مشکلو داره بردم پس دادم دارن رو ماله خودم(اولیه کار میکنن) یارو گفت که باید بررسی شه خیلی مشکله عجیبیه خودش مثل خر تو گل مونده بود(ببخشید اینجوری میگم علتش اینه که از دستشون شاکیم) ولی این دومی از هر 5 بار یک بار بعد از اینکه کابلو در میاوردم تصویرش میومد ولی بازم پسش دادم
فکر میکنین چی کار میکنن؟؟
ممکنه یه 6150 دیگه با لوازم جانبی رو خودش(مثل یدونه آکبند)بدن
آخه گارانتی که میبری فقط خودشو تعویض میکنن بقیه چیراش مثل هندزفری و کابل قبلیت دست خودت میمونه

siavash78

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
آقایون من امروز رفتم گارانتی یه دستگاه دیگه دادن وقتی بردم خونه فهمیدم که اینم همون مشکلو داره بردم پس دادم دارن رو ماله خودم(اولیه کار میکنن) یارو گفت که باید بررسی شه خیلی مشکله عجیبیه خودش مثل خر تو گل مونده بود(ببخشید اینجوری میگم علتش اینه که از دستشون شاکیم) ولی این دومی از هر 5 بار یک بار بعد از اینکه کابلو در میاوردم تصویرش میومد ولی بازم پسش دادم
فکر میکنین چی کار میکنن؟؟
ممکنه یه 6150 دیگه با لوازم جانبی رو خودش(مثل یدونه آکبند)بدن
آخه گارانتی که میبری فقط خودشو تعویض میکنن بقیه چیراش مثل هندزفری و کابل قبلیت دست خودت میمونه

اون یدونه دست دوم بود بهت دادن؟؟؟؟ چرا گرفتیش؟

شما اگر واست عوض کنن باید جعبه رو هم عوض کنن. (بنا به دلایل امنیتی و همچنین کد رام آنلاک و ...) حالا محتویات مثل هندزفری آنقدر مهم نیستن دیگه...

من راستش تا حالا حتی یکبار هم این مشکل رو نداشتم.
آقا کاوه دوست اهوازیمون یه تست بزن نتیجه رو اعلام کن ... مرسی

Nimra

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
نه بابا جعبه ایناشم دادن ولی خی دیگه
حالا الان اونجاس من رفتم بگیرم باید یدونه بیارم جلوم پلمپشو باز کنن وگرنه باید با زور کارو پیش برد
خوب شد گفتی که حتما نو بگیرم

Nimra

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
من فکر میکردم فقط این فروشنده های ایرانی خیلی بزن(Boz)
یه میل زدم به Imate به قسمت ساپرت
اینا که دیگه خیلی از مرحله پرتن!! ببینید چی جواب داده
این نامه من
Armin .B [mailto:[email protected]]
Sent: Friday, August 01, 2008 2:32 PM
To: Support and Contactus
Subject: Ultimate 6150 VGA Out Problem

I bought Ultimate 6150 3 days ago
all of the functions work perfectly but when i disconnect it from monitor the device's LCD screen doesn't display anything (just some white lines)
soft reset doesn't solve the problem and i must remove the battery then replace it to solve this problem
Please guide me
yours sincerely

اینم جواب اونا
Hi,

Thanks for contacting i-mate. You need to do a hard reset of your device and before that you need to create a backup of your data.

The steps for hard resetting your ultimate 6150 are: Start->settings->system->factory reset\master clear.

انگار به ذهن خودم نرسید

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
یه زمانی آیمیت چقدر محبوب بود ... :(

ببینید چطوری داره خودش رو نابود میکنه

Hossein505

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
14
این نامه من

all of the functions work perfectly but when i disconnect it from monitor the device's LCD screen doesn't display anything (just some white lines)
soft reset doesn't solve the problem and i must remove the battery then replace it to solve this problem
Please guide me
yours sincerely

اینم جواب اونا
Hi,

Thanks for contacting i-mate. You need to do a hard reset of your device and before that you need to create a backup of your data.

The steps for hard resetting your ultimate 6150 are: Start->settings->system->factory reset\master clear.

انگار به ذهن خودم نرسید

خیلی باحال بود کلی شاد شدیم
جدا این آیمت فکر کرده همه مثل خودشون اس..... هستن
واقعا دمشون گرم با این ساپورتشون :wacko::wacko::wacko::wacko::wacko::wacko::wacko::wacko:

Nimra

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
آیمیت جز این سری Ultimate هیچی واسه گفتن نداره البته باز نظر شخصی شاید به نظر یکی HTC خیلی شاخ بیاد ولی از نظر من که دستگاهاش استیل ندارن مخصوصا این دیاموند یا موردی که هر بار میبینم میخندم اون Advantage هست که هنوزم ول نمیکنه هی مدلای جدید میزنه میده بیرون مثلا فکر کن اونو بذاری جیبت بری بیرون(احتمالا توازن جیب شلوارت بهم میریزه اون سمتی که این توشه میاد پایین)
گفتم این نظر منه ولی شاید به نظر یکی دیگه Ultimate دیگه چیه!!!

siavash78

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
این نامه من

Please guide me
yours sincerely

اینم جواب اونا
Hi,

انگار به ذهن خودم نرسید

ایول! اگه قبلش میدونستم میخوای بهشون پی ام بزنی خودم بهت دقیق میگفتم چی جواب میدن! چون یه لیست کامل از این افاضات! رو در ایمیلم فکر کنم داشته باشم... حتی موارد خنده دارتیری مانند سافت ریست! (به همون روش غلط دفترچه و اصرار آیمیت مبنی بر درست بودنش) و ازین قبیل هم هست. البته معمولا ساپورت ها مزخرف زیاد می گن و اچ تی سی هم ازین موارد واسم داده قبلا ولی در کل هیچ کدوم به پای آیمیت نمیرسن...

NEWVGAc12

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ایول! اگه قبلش میدونستم میخوای بهشون پی ام بزنی خودم بهت دقیق میگفتم چی جواب میدن! چون یه لیست کامل از این افاضات! رو در ایمیلم فکر کنم داشته باشم... حتی موارد خنده دارتیری مانند سافت ریست! (به همون روش غلط دفترچه و اصرار آیمیت مبنی بر درست بودنش) و ازین قبیل هم هست. البته معمولا ساپورت ها مزخرف زیاد می گن و اچ تی سی هم ازین موارد واسم داده قبلا ولی در کل هیچ کدوم به پای آیمیت نمیرسن...

سلام
:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:( آقا من میخوام یه I-Mate Ultimate 9502 بخرم ولی با این حرف هایی که زدین ترسم گرفت چی کار کنم .....
به نظر شما نخرم ؟؟؟؟؟ اگه خواستم بخرم چه بخش هاییش رو باید چک کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:f34r::wacko::wacko::wacko:

بالا