سایت ساز وبزیخرید بک لینک

underline در فلش ؟

شروع موضوع توسط thomson762 ‏2 اکتبر 2004 در انجمن 3D و فلش و انیمیشن

  1. thomson762

    thomson762 مدیر بازنشسته کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏19 اکتبر 2003
    نوشته ها:
    2,081
    تشکر شده:
    9
    underline در فلش ؟
    برا txt ها ؟
     
  2. بازدیدیار - افزایش بازدید سایت و سیگنال های برندخرید بک لینک
  3. Pixar

    Pixar مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏10 اکتبر 2003
    نوشته ها:
    1,400
    تشکر شده:
    17
    محل سکونت:
    َِChocolate's City
    ستوده جان سلام

    خوبي آقا ؟

    آقا وقت نداشتم زياد روش كار كنم ولي خوب توي Help خود فلش اين رو براش نوشته يك نگاه بنداز اميدارم كارت راه بيفته

    کد:
    type = "dynamic"
    border = false
    background = false
    password = false
    multiline = false
    html = false
    embedFonts = false
    variable = null
    maxChars = null
    کد:
    font = "Times New Roman"
    size = 12
    color = 0x000000
    bold = false
    italic = false
    underline = false
    url = ""
    target = ""
    align = "left"
    leftMargin = 0
    rightMargin = 0
    indent = 0
    leading = 0
    bullet = false
    tabStops = [] (empty array)
    موفق باشي . ;)
     
  4. thomson762

    thomson762 مدیر بازنشسته کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏19 اکتبر 2003
    نوشته ها:
    2,081
    تشکر شده:
    9
    سلام سعيد جان
    ممنون از كمك عزيز

    من با Dynamic اين كار رو انجام دادم ولي نشده ؟!
    txt to html هم اين كار رو انجام نداد برام. نمي دونم چرا !
    style رو فلش بايد قبول كنه ولي اين بار اينكار رو انجام نداد ؟!

    با اينكه گفته action ها support ميكنه ولي بازم نميشه ؟!
    text-decoration |||||||||| textDecoration |||||||||| Recognized values are none and underline .

    ؟؟؟
     
  5. Pixar

    Pixar مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏10 اکتبر 2003
    نوشته ها:
    1,400
    تشکر شده:
    17
    محل سکونت:
    َِChocolate's City
    ستوده جان تحقيق ميكنم خبرشو ميدم ... :blush:
     
  6. thomson762

    thomson762 مدیر بازنشسته کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏19 اکتبر 2003
    نوشته ها:
    2,081
    تشکر شده:
    9
    قربانت عزيز :)
    ممنون
     
  7. Pixar

    Pixar مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏10 اکتبر 2003
    نوشته ها:
    1,400
    تشکر شده:
    17
    محل سکونت:
    َِChocolate's City
    ستوده جان

    شما ابتدا يك متن از نوع Daynamic ايجاد كن , سپس به اون مثلا نام Saeid رو نصبت بده .

    بعد يك Layer باز كن و Action زير رو وارد كن :

    کد:
    txt_fmt = new TextFormat();
    txt_fmt.bold = true;
    txt_fmt.underline = true;
    txt_fmt.italic = true;
    _root.Saeid.setTextFormat(txt_fmt);
    بعد اجرا كن و نتيجه كار رو ببين . :wink:

    يك سورس هم برات آماده كردم كه اگه به مشكل بر خوردي با اين كار كني . :blush:

    ميتوني از اينجا بگيريش !

    موفق باشي .
     
خرید و فروش ارزهای الکترونیکیخرید و فروش اتوماتیک ارزهای الکترونیکی عسل طبیعی و گرده گل ایرانی