آژانس هواپیمایی
pop up

undo innerHtml

شروع موضوع توسط bahy ‏26 سپتامبر 2007 در انجمن JavaScript , VBScript

  1. bahy

    bahy کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏15 ژوئن 2006
    نوشته ها:
    30
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    Boroujerd
    سلام.
    یک مقدار جدید به یک innerHtml میدیم.
    برای بازگشت به حالت اولیه چی باید کنیم ؟
    برای بازگشت !
     
  2. peymanafraz

    peymanafraz کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏28 دسامبر 2005
    نوشته ها:
    135
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    $strHome
    حالت قبلی رو یا باید از اول بسازی ( اگه صفحه داینامیکه ) یا باید مقدار قبلی رو یه جایی مثل یه فیلد مخفی ذخیره کرده باشی که دوباره لودش کنی ولی اگه ایجکس کار میکنی روش اول بهتره.
     
  3. hossein_asp

    hossein_asp کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏31 مارس 2005
    نوشته ها:
    637
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    جایی که خدا نباشد
    مگه خدای نکرده میخواد برنامه ویژوال کار کنه این وب همچیش حله ...


    PHP:
    function Command_Tools(rte,tool){
        var 
    oRTE;
        if (
    document.all) {
            
    oRTE frames[rte];
        } else {
            
    oRTE document.getElementById(rte).contentWindow;
        }
        
        try {
            
    oRTE.focus();
              
    oRTE.document.execCommand(tooltruenull);
            
    oRTE.focus();
        } catch (
    e) {
        }
    }

    sampleCommand_Tools(object,'undo');
    این رو
    کار میکنه الباقی ابجکت ها رو تست نکردم.میتونی حتی باهاش با یه کم هوش و صبر ایوب ادیتور html بسازی.برا cut و past و کامند های دیگه می تونی از همین کد استفاده کنی.
     
  4. bahy

    bahy کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏15 ژوئن 2006
    نوشته ها:
    30
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    Boroujerd
    ممنون.
    یه سوال : این فقط برای فریم کار می کنه ؟
    دومی : میشه یه خورده بیشتر راجع به کدتون توضیح بدی ؟
     
  5. hossein_asp

    hossein_asp کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏31 مارس 2005
    نوشته ها:
    637
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    جایی که خدا نباشد
    فکر کنم برا باقی آبجکت ها هم کار کنه تست نکردم.توضیح خاصی نداره همون سمپل ور اجرا کن اولین آیتم دریافتی تابع id عنصرت تو صفحه دومین آیتم هم کامندیه که میخوای اجرا بشه.ساختار فانکشن هم معلومه اول عنصر رو تو صفحه پیدا می کنه بعد کامند رو روش اجرا میکنه همین چیز خاصی نداره.
     
  6. bahy

    bahy کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏15 ژوئن 2006
    نوشته ها:
    30
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    Boroujerd
    ممنون.
    امتحان می کنم نتیجه رو می گم.
    بازم تشکر.
     
  7. boxilink