• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

unisonwealth سایت چند برابر کننده پول تبدیل 50 دلار به 900 دلار

bijan0477

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
10
سلام سایتی که معرفی میکنم یه سایکلر چند برابر کننده پول هست که یک ماهی هست برنامه و سیستم سایتشو جدید کرده و من اولین درامدم رو ازش برداشت کردم و کارش به این صورت هست که تنها کاری که شما بایست انجام بدید اینه که فقط یک بار 50 دلار سرمایه میذاری توی سایت و سایت دیگه بصورت اتوماتیک همه کارها رو انجام میده هر دو روز یک پوزیشن برای شما در نظر میگیره که هر پوزیشن که سایکل بشه شما درامد دارید از سایکل شدن اونها در صورتی که همه پوزیشنهای شما سایکل بشوند شمابیشتر از 900 دلار برداشت خواهید داشت اینکه کی به این درامد میرسید بستگی به استقبال مردم از سایت و ثبت نام و خرید پوزیشن داره که هرچی ثبت نام بیشتر باشه افراد بالاتر زودتر سایکل میشن البته این تنها امکانات سایت نیست بلکه توی هر لول و سطحی که شما سایکل بشید سایت محصولات فرهنگی و علمی و تجارت الکترونیکی از قبیل کتاب و فیلم و خیلی خیلی چیز دیگه به ارزش هزاران دلار برای دانلود در اختیار شما قرار میده من تا اونجایی که بتونم راهنمایی تصویری میکنم این لینک ثبت نام هست خواهش میکنم از لینک بنده عضو بشید تا انگیزه راهنمایی داشته باشیم :general406: ممنونم
http://unisonwealth.com/?bijan0477

اینم سند اولین برداشت من

uw7.jpg

Last edited:

bijan0477

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
10
همینطور که میبینید این سایت دارای 5 لول A --B--C--D--E هستش

uw4.jpg

bijan0477

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
10
تصویر زیر تصویر لول A من هست همینطور که میبینید از تاریخ هشتم فروردین 94 من سرمایه گذاری کردم از اون روز تا حالا 11 تا پوزیشن برام خریده یعنی هر دو روز یک پوزیشن ازاین 11 پوزیشن 6 تاش سایکل شده به لول B و از 6 تای لول B هم یکیش سایکل شده به لول C
uw2.jpg

bijan0477

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
10
نکته مهم توی این سایت اینه که سرمایه اولیه ای که شما میذارید توی سایت یعنی همون 50 دلار ظرف حدود یک ماه و نیمه به شما برگردونده میشه و بعد از اون دیگه درامد شما شروغ میشه

Last edited:
بالا