آژانس هواپیمایی
pop up

upload كردن تصوير

شروع موضوع توسط pilapila ‏19 ژانویه 2003 در انجمن سرویسهای سایت ساز

  1. pilapila

    pilapila کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏30 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    19
    تشکر شده:
    1
    كسي مي تونه بگه چجوري ميشه تو وب لاگ تصوير گذاشت
    من help بلاگر رو خوندم ولي سر در نيووردم اون ادرسي كه برا گذاشتن عكس داده با يوزر نيم و ژس وورد كار نمي كنه بايد چيكار كرد ( بذار بعد اون همه ژينگليش نوشتن يه خورده انگيسي رو به فارسي بنويسيم) :D
     
  2. pilapila

    pilapila کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏30 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    19
    تشکر شده:
    1
    بابا جوابا رو كم كم بدين وقت كنم بخونم :(
    بابا دمتون گرم انقدر تحويل گرفتين شرمنده شدم :oops:
     
  3. nazanin_sa

    nazanin_sa کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏23 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    13
    تشکر شده:
    1
    بايد يه همچين تگي رو بنويسي:
    [code:1]<img src="image.location" width=X high=Y>[/code:1]
     
  4. amirmemory

    amirmemory کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏23 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    8
    تشکر شده:
    1
    توي همين صفحه ي رفع اشكال "در مورد تغيير سايز عكس" يه توضيحي دادم ... ولي اگه منظورت اينه كه چجوري ميشه بجاي Image.location آدرس داد بحثش جداس 8) حالا بگو ببينيم چي ميشه. ;)
     
  5. ehsan

    ehsan Administrator

    تاریخ عضویت:
    ‏5 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    7,915
    تشکر شده:
    3,507
    محل سکونت:
    Internet
    پيلا پيلا جان شرمنده... من اصلا اينجا رو نديده بودم... توضيحي كه نازنين نوشته درسته...
    فقط قبلش يه توضيحي بدم كه به جاي اون كلمه image.location بايد آدرس اون عكس رو روي وب بنويسي... بعد هم در مورد سايز هم اگه ننويسي موردي نداره... مثلا اينجوري:
    [code:1]<img src="http://us.i1.yimg.com/us.yimg.com/i/mesg/ymess.gif">[/code:1]
    ايني كه الان من نوشتم اون شكلك ياهو رو نشون ميده... مثل همين بايد آدرسي رو كه ميخواي بنويسي جلوي src
    موفق باشي...

    در ضمن در مورد نحوه گذاشتن عكس جاهاي ديگه توي همين قسمت رفع اشكال حسابي بحث شده...
     
  6. pilapila

    pilapila کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏30 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    19
    تشکر شده:
    1
    ممنون از جوابا ولي بعضي عكسا آدرس مشخص نداره مثل اينكه يه صفحه خبري رو باز كني و فقط عكسشو بخواي بذاري و مطالب رو نخواي اونوقت بايد چي كار كرد بايد از سورسش آدرس عكسو پيدا كرد يا راه ساده تري هم هست

    در ظمن جايي هست كه يه مقدار فضاي مجاني به آدم برا اينجور كارا بده؟
    غير از netfirm چون تو سرچ گوگل ميگه down شده اينجا ميگن
    <a href='http://www.cinespot.com/forum/topic.cgi?forum=3&topic=71' target='_blank'>http://www.cinespot.com/forum/topic.cgi?fo...orum=3&topic=71</a>
    (این بالا یه چیزی مثل اینجا ولی خارجکیش ;) )

    ببين آقا احسان مطالب اينجا داره يواش يواش زياد ميشه برا همين حتما يه امكان سرچ بايد بذاري تا تعداد سوالاي تكراري كم بشه يا اينكه بي خيال فوقش ليسانس بشي ;) :D
    عزت زياد
    [/url]
     
  7. boxilink
  8. nazanin_sa

    nazanin_sa کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏23 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    13
    تشکر شده:
    1
    اگه منظورت رو درست فهميده باشم مي توني رو عكس راست كليك كني و propertisاون روببيني.آدرس عكس همونجا نوشته شده.
     
  9. ehsan

    ehsan Administrator

    تاریخ عضویت:
    ‏5 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    7,915
    تشکر شده:
    3,507
    محل سکونت:
    Internet
    آسون ترين راهش همينه ;)
     
  10. pilapila

    pilapila کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏30 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    19
    تشکر شده:
    1
    آقا كار ما راه افتاد ممنون همگي

    در مورد فضاي مجاني چي, كسي جاي خوب سراغ داره؟
     
  11. ehsan

    ehsan Administrator

    تاریخ عضویت:
    ‏5 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    7,915
    تشکر شده:
    3,507
    محل سکونت:
    Internet
    اينجا در مورد سرويسهايي واسه upload كردن صحبت شده:
    <a href='http://forum.persiantools.com/viewtopic.php?t=94' target='_blank'>http://forum.persiantools.com/viewtopic.php?t=94</a>
    و اينجا:
    <a href='http://forum.persiantools.com/viewtopic.php?t=75' target='_blank'>http://forum.persiantools.com/viewtopic.php?t=75</a>

    بابا توروخدا يه جستجو بكنين اگه صحبتي نشده بود اونوقت سوال كنيد! :x