آژانس هواپیماییexchanging
  1. losts

    losts Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏11 آگوست 2008
    نوشته ها:
    177
    تشکر شده:
    11
    سلام
    یک UPS ظرفیت بالا با باطری یا بدون باطری خریدارم
    باید حداقل جوابگوی 6 تا سیستم معمولی برای 3 ساعت باشه.
     
  2. programmer-69

    programmer-69 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏8 ژانویه 2010
    نوشته ها:
    2,178
    تشکر شده:
    92
    محل سکونت:
    تهران
    تو جمهوری یه مغازه هست که می تونی از اونجا تهیه کنی ..
     
  3. losts

    losts Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏11 آگوست 2008
    نوشته ها:
    177
    تشکر شده:
    11
    کار کرده؟
    تلفن هم داری یا آدرس؟
     
  4. ashkanmm

    ashkanmm Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏3 آگوست 2009
    نوشته ها:
    70
    تشکر شده:
    13
    محل سکونت:
    Tehran
    ما واردکننده ups هستیم، شما یه ups 3kva می خوای، اگه خواستی بهم pm بزن.
     
  5. losts

    losts Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏11 آگوست 2008
    نوشته ها:
    177
    تشکر شده:
    11
    با 2kva هم کارم راه می افته ولی خوب بهتره 3 باشه
    من دنبال یه چیز ارزون بودم اینجا پست زدم یعنی بهتره بگم یه دسته دوم. به خاطر قیمت. اگه لطف کنید یکم مشخصات و قیمت مدلهایی که تو این رنج هست رو بفرمایید ممنون میشم.
     
  6. ashkanmm

    ashkanmm Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏3 آگوست 2009
    نوشته ها:
    70
    تشکر شده:
    13
    محل سکونت:
    Tehran
    چون اختلاف قیمت 2 با 3 زیاد نیست، معمولاً 2 طرفدار نداره. برای اطلاعات می تونی به سایتمون سر بزنی:
    http://www.ipc-team.ir
     
  7. appbannerkhuniresbanner
  8. losts

    losts Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏11 آگوست 2008
    نوشته ها:
    177
    تشکر شده:
    11
    مدلهاش که تو سایت نبود فقط 2 گروه کلی بود
    ضمنا قیمت هم تو سایت نیست حتما قیمت رو بفرمایید حتی حدودی.
    بعد باطری چی
     
  9. ashkanmm

    ashkanmm Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏3 آگوست 2009
    نوشته ها:
    70
    تشکر شده:
    13
    محل سکونت:
    Tehran
    شما اگه فایل pdf رو دانلود می کردی برادر جدول اطلاعات فنی بود اونجا. برای 3kva آن لاین هم قیمت حدود 1 میلیون تومن در می آد، برای باطری هم اگه بخوای 3 ساعت بک آپ داشته باشی روی 6 تا سیستم که می شه نزدیک 1500 وات، البته باید بهم بگی مانیتورات چیه (lcd یا crt) دستگاه تقریباً half load می شه و باید باطری 65Ah بگیری که بک آپت می ره بالای 3 ساعت، اگه زمانش خیلی مهم نیست می تونی باطری 42Ah بگیری که دو ساعت و نیم بک آپ بهت می ده ولی نزدیک 400 تومن ارزون تر می شه، قیمت باطری هم بسته به مدلی که بخوای و مارکش و روز متفاوته، کابینت هم می خوای برای باطری هات.
    این توضیح هم بدم که این دستگاه آن لاین با موج کاملاً سینوسی هست، اگه توی بارت سرور داری این قضیه خیلی مهم هستش، می تونی دستگاه لاین اینتراکتیو بخری با قیمت پایین تر، مثلاً دو تا 1.5KVA لاین اینتراکتیو بخری که برای کامپیوتر توصیه نمی شه.
    سوالی بود در خدمتم.
     
    Last edited: ‏13 ژانویه 2010
  10. losts

    losts Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏11 آگوست 2008
    نوشته ها:
    177
    تشکر شده:
    11
    مهندس سینوسی بودن رو هیچ جور نمیشه ثابت کرد الا با اسیلوسکوپ و همه شرکتهای فروشنده هم میگن مال ما سینوسیه البته بنده قصد جسارت ندارم ولی رو این موضوع خلی نمیشه حساب کرد حداقل در مورد مارکهای غیر معروف.
    در مورد سیستمها هم هیچکدوم مانیتور ندارن فقط 6 تا سرور با پاور حدود 350 وات که هر کدوم در بالاترین حالا لود به 300w هم نمیرسن ولی چیزی که هست اینه که احتمال داره چند تا دیگه کنار اینا اضافه بشه و تا 10 تا سرور هم برسه حداکثر. البته روترها و سایر تجهیزات یو پی اس دارن. یه مشکل دیگه که داریم جا هست یعنی اگه میشد رکمونت باشه عالی بود ولی باز هم باطری رو چی کار کنیم چون تو اون اتاق سرور فقط یه ردیف جا مونده بین دیوار و رک به اندازه یکم بیشتر از یه کیس.
     
  11. ashkanmm

    ashkanmm Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏3 آگوست 2009
    نوشته ها:
    70
    تشکر شده:
    13
    محل سکونت:
    Tehran
    مهندس می تونی تشریف بیاری شرکت با اوسیلوسکوپ سینوسی بودن کامل رو بهتون نشون می دم، دستگاه شرکت دیگه ای هم اگر مد نظرت باشه می تونم برات تست بگیرم، نمودار سینوسی اونا رو هم ببینی؛ من از دستگاه خودم مطمئنم که می گم.
    در مورد رک مونت هم می تونی دستگاه 1.5 بگیری که 1U هست، 5 و 7.5 هم 2U هستند، ولی در هر صورت چون بک آپ بالا می خوای باطری ها رو یا باید بزاری تو سینی یا کف رک.
    شما اگه می خوای بخری، زنگ بزن شرکت، با بچه های تیم فروش صحبت کن، مطمئن باش بهترین راه حل رو بهت پیشنهاد می کنن.
    در مورد مارک معروف؛ اگه منظورت GE یا Riello هست، اگه پول مارک رو می دی می تونم شرکت های وارد کننده رو بهت معرفی کنم. اگه منظورت فاراتل یا فاران یا پرسو هست که دستگاهشونو تست بگیر می بینی سینوسی نیست، اگه هم منظورت APC هست بهتره بدونی APC های بازار اکثراً چینی هستند، تو سر هیچ مارکی نمی زنم، ولی گاهی وقت ها که می رم بخش فنی و تعمیرات، APCهای خراب زیادی می بینم. می خوام بهت بگم زیاد رو مارک معروف حساب نکن
     
  12. vahid_lok

    vahid_lok Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏10 می 2010
    نوشته ها:
    2,437
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    تهران
    سلام
    من 2 تا ups فراتل sdc3000x با جعبه باطری 96 ولت انلاین دارم.
    اگه می خواید یه زنگ بهم بزنید
    09369494497