• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

USB كامپيوتر كار نمي كنه!

amir

مدیران قدیمی
لایک‌ها
2
سلام
آقا ما يه کامپيوتر داريم که USB اون كار نمي كنه! يعني وقتي كه يه وسيله USB بهش وصل مي كنيم انگار نه انگار!!! البته يه باكس باز مي شه كه مي گه Found New Hardware ( USB Device!) اما خوب اين به هيچ صراطي مستقيم نيستش و نصب نمي شه!
ويندوز من XP است و يه بار اومدم روش سرويس پك نصب كنم! اما نشدش و ارور داد وسطش!!!
ممكنه كه اشكال نرم افزاري باشه؟!!! قبل از نصب سرويس پك هم USB هاش رو امتحان نكرده بودم!!
ممنون مي شم كمكم كنيد
امير!!!

b_amighi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
من چند وقت قبل چنين مشكلي با USB داشتم و بعد از كلي سر و كله زدن به اين نتيجه رسيدم كه Driver مادربرد كه بايستي USB رو از روي اون نصب ميكردم مسئله داره. خلاصه رفتم سراغ سايت مربوطه (Gigabyte) و Driver اونو Download كردم. البته خودش هم تو سايتش اعلام كرده بود كه Driver اون نوع مادربرد Update شده. لازم به ذكره كه درايور مربوطه مال USB 2.0 بود.
در مورد Service Pack هم من يه Win XP دارم كه ورژن اوليه Win XP روي اون نصب بود و براي ارتقاع اون Win XP SP1 رو روي ويندوز قبلي نصب كردم. البته با احتياط و Back up گيري از اطلاعات. الآنم خيلي خوب كار ميكنه. خاصيت اينكار در اينه كه برخلاف SP1 كه فقط مسائل امنيتي و بحراني سيستم عامل رو بهبود ميده اين روش كل سيستم عامل رو بازسازي ميكنه و تمام نرم افزارهايي رو كه نصب كردي و درايورها رو (اگه اشتباه نكنم بجز كارت گرافيك) خودش ميشناسه. بازم ميگم با احتياط و گرفتن Back up اينكارو بكن.

موفق باشي

ali

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
12
دقیقاً احتمالاً USB2 هستش و برای همین درایورش رو وینودوز نممیشناسه و باید نصبش کنی !!!

hardware

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
يه خورده اطلاعات دقيق تري بده. نام و مدل مادربرد. مدل دستگاه هايي كه متصل كردي.

راستي ويندوز رو چند وقته نصب كردي؟! ممكن گير از ويندوز هم باشه.
يكبار مشكل سخت افزاري براي يكي پيش آمده بود و هيچ اشكال منطقي هم در جايي ديده نمي شد. ولي بعد از نصب ويندوز جديد مشكل كاملا بر طرف شد. بالاخره ويندوزهاي تو بازار قفل شكسته هستند و نمي شه بهشون اعتماد كرد.

amir

مدیران قدیمی
لایک‌ها
2
سلام عليكم!
عرض شود كه مدل مادر بورد ASUS P4PE-X است و ويندوز هم تازه ريختيم! و يه سرويس پك نصفه نيمه هم روش نصب كرديم!!!
و بعدش USB2,USB1 ، هيچ كدوم رو نداريم ما!!!!!

hardware

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من هنوز يك چيزي رو نفهميدم
usb را مي شناسد و نصب نمي شود يا اينكه اصلاُ usb را نمی شناسد.
اگر توی شناختن Usb ایراد دارد بهتره یک سری هم به Setup کامپیوترت بزنی و هر گزینه ای مربوط به Usb می شود فعال کنی.
ولی باز هم میگم که حتماُ Sp1 و Usb Patch روی سی دی مادربورد را نصب کن.

guess

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام!
من هر چي فلش مموري و ام پي تري پلير و ... رو به پورت يو اس بي وصل ميكنم نميشناسه و ميزنه كه نميشناسم
درايورش كو و از اين جور چرت و پرتا !

راه حلشون چيه؟

ضمنا وينوز ويستاي 32 بيت و اورجينال و لپ تاپ هم وايو ئه

:(

ali_tk

Registered User
لایک‌ها
19
ویندوزی رو که نصب کردید خودش سرویس پک 2 بود یا نه؟
توی بایوس که تغییراتی ندادی؟!

FAB81

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
آقا ما يه کامپيوتر داريم که USB اون كار نمي كنه! يعني وقتي كه يه وسيله USB بهش وصل مي كنيم انگار نه انگار!!! البته يه باكس باز مي شه كه مي گه Found New Hardware ( USB Device!) اما خوب اين به هيچ صراطي مستقيم نيستش و نصب نمي شه!
ويندوز من XP است و يه بار اومدم روش سرويس پك نصب كنم! اما نشدش و ارور داد وسطش!!!
ممكنه كه اشكال نرم افزاري باشه؟!!! قبل از نصب سرويس پك هم USB هاش رو امتحان نكرده بودم!!
ممنون مي شم كمكم كنيد
امير!!!

با یک کارت usb تست کنید .قیمتی ندارد حدود 5 تومن . البته سعی کنید از کابلهای شیلدار استفاده کنید

arstan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
سیستم من asus ویندوز 7 است . usb اون کار میکرد . برای یه فلش تنظیمات usb را تغییر دادم . الانم هر فلشی بزاری فرمت نمیکنه و اطلاعاتش رو نه پاک میکنه نه cut میکنه . وقتی فرمت میکنی پیغام the disk is write protected میده . تنها کاری که میتونی انجام بدی اطلاعات داخل فلش رو میتونی تو کامپیوتر کپی کنی . اگه میشه راهنمایی کنید . یا روشی است که تنظیمات usb رو به حالت اولیه در آورد .؟ با تشکر

بالا