• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

USB OF MONITOR

longhorn0

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
آقا من یه مانیتوره LG F700P دارم که 5 تا port usb داره ولی من هر کار ميکنم نميتونم اونو با usb وصل کنم driver خودشم از روی floppy ريختم و قسمتی که driver نصب usb بود ولی نشد که نشد خواستم بدونم کسی هست به من کمک کنه :)
با تشكر[/left]

longhorn0

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
راستي من هم تو xp هم تو 98 امتحان کردم

b_amighi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من نسل قبلي اين مونيتورها رو امتحان كردم (Flatron 795ft plus) كه از نظر كارايي تفاوتي با هم ندارند. اين مونيتورها در حقيقت يك هاب USB دارند كه يك ورودي داره و اين مدلي كه من دارم چهار خروجي USB ميده و كافيست از پورت USB كامپيوتر (Case) با كابلي كه همراه مونيتور هست به ورودي هاب USB مونيتور اتصال برقرار كني و اصولاً درايور مونيتور در اينجا كارايي نداره. حالا اگه شما در اين خصوص مشكل داري احتمالاً مربوط ميشه به پورت USB كامپيوتر خودت كه درست عمل نميكنه پس اول مشكل اونو حل كن.

hardware

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
همانطور که دوستمون توضیح دادند این پورتهای USB اصلاُ چیز خاصی نیستند فقط یک تبدیل هستند(Hub) که یک پورت Usb شمارا به 4 پورت Usb تبدیل می کند. پس به این تریتب از آنجاییکه این تبدیل یک عمل سخت افزاری است به هیچ نرم افزاری مرتبط نمی باشد. شما ورودی این تبدیل رو به یکی از پورتهای Usb پشت کیس وصل می کنید و از چهار خروجی آن بصورت چهار پورت Usb استفاده می نمایید.
اما از اینها گذشته این امکان به درد کسی می خوره که بیشتر از 2 دستگاه Usb که دائماُ به کامپیوتر وصل است داشته باشد.(اغلب مادر بوردها 2 تا 6 پورت usb را دارند)
اما یک سری مانیتور سامسونگ هست که از طریق پورت Usb مشه مشخصات صفحه -رنگ و ... مانیتور را تنظیم کرد که البته به نرم افزار موجود بر روی CD اشان احتیاج است.

بالا