usb

شروع موضوع توسط zeda ‏8 اکتبر 2005 در انجمن سخت افزار

  1. zeda

    zeda کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏1 سپتامبر 2005
    نوشته ها:
    22
    تشکر شده:
    0
    اقا این سیم USB رو تا چند متر میشه درازش کرد.تو بازار چند متری ش هست .من 10 متر لازم دارم.هیچ راهی نداره؟
    چه جوری میتونم usb 2 را نصب کنم و از کجا بفهمم نصب شده.
    Mainboard:MSI 848 V
     
  2. Elend

    Elend Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏15 ژوئن 2005
    نوشته ها:
    629
    تشکر شده:
    24
    شما باید افزایش usb بخری
     
  3. Jacky

    Jacky مدیر بازنشسته - فروشنده معتبر کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏18 سپتامبر 2004
    نوشته ها:
    1,770
    تشکر شده:
    34
    من كابل افرايش طول سيم رو تا 6 متر ديدم .
    اگه بخواي از تعداد پورت بيشتري استفاده كني مي توني از انواع Hub USB بخري .
     
  4. Elend

    Elend Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏15 ژوئن 2005
    نوشته ها:
    629
    تشکر شده:
    24
    10 متریش هم هست
     
  5. amd>intel

    amd>intel مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏12 می 2005
    نوشته ها:
    6,463
    تشکر شده:
    14
    محل سکونت:
    SILICON CITY
    با تبدیل افزایش میشه 4.9 و خوب جواب نمیده.برای ریسیور میخوای؟
     
  6. hwt

    hwt کاربر قدیمی پرشین تولز*مدیر سخت افزار مدیر انجمن

    تاریخ عضویت:
    ‏11 آگوست 2004
    نوشته ها:
    15,240
    تشکر شده:
    1,679
    محل سکونت:
    Mashhadshops.com
    [​IMG]
    جكي ! اينورا [​IMG]
     
  7. El Che

    El Che کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏13 فوریه 2005
    نوشته ها:
    29
    تشکر شده:
    0
    به به جناب جکی خان عزیز.....از اینور ها....راه گم کردین.....به فقیر فقرا هم گاهن سر بزنین:) :) :)
     
  8. Persianit

    Persianit Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏19 ژوئن 2005
    نوشته ها:
    910
    تشکر شده:
    16
    محل سکونت:
    پای کامپیوتر
    10 متری باید بسازی( فیشاشو باید از خارج ایران برات بیارن). من دیدم که ساختن
     
  9. من

    من Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏18 مارس 2005
    نوشته ها:
    1,215
    تشکر شده:
    58
    محل سکونت:
    Toronto
    من تا اونجایی که میدونم استانداردش برای 2 متر هست . بیشتر از اون و نویز میده
     
  10. parscyber

    parscyber Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏18 سپتامبر 2004
    نوشته ها:
    1,170
    تشکر شده:
    16
    خوب سوال دوم بيچاره رو كسي جواب نداد. مشكل منم هست كه نميتونم با USBم JoyPad وصل كنم. Unknown Device ميده.
     
  11. من

    من Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏18 مارس 2005
    نوشته ها:
    1,215
    تشکر شده:
    58
    محل سکونت:
    Toronto
    به احتمال زیاد اگه JoyPad رو به پورت usb دیگه ای بزنی درست میشه . :happy:
     
  12. من

    من Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏18 مارس 2005
    نوشته ها:
    1,215
    تشکر شده:
    58
    محل سکونت:
    Toronto
    من منظروت رو دقیق نفهمیدم
     
  13. avajang.com .leftjee.ir.right
  14. parscyber

    parscyber Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏18 سپتامبر 2004
    نوشته ها:
    1,170
    تشکر شده:
    16
    ا! دادا! اين كارا رو هم كردم. مشكل از جاي ديگه س. اگه اين كارا رو نكرده بودم كه نمي اومدم وقت خودمو شما رو بگيرم. :blush: راه حل ديگه اي سراغ نداريد؟!
    كسي همچين مشكلي نداشته؟
     
  15. mahdeen

    mahdeen کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏15 فوریه 2005
    نوشته ها:
    465
    تشکر شده:
    0
    ماکسیمم اندازه کابل با توجه به پارامتر های زیر تعیین میشه.

    حداکثر مقاومت 44 اهم بشه. که افت ولتاژ زیاد نشه
    حداکثر تاخیر زمانی یا همون اختلاف فاز 26 نانو ثانیه بشه برای مود سرعت پایین و 18 نانو ثانیه برای مود سرعت بالا

    با توجه به کابل های موجود برای داشتن usb 1.1 در مود 12 mbps که حداکثر سرعت هست... 5 متر بیشتر ممکن نیست. و افزایش بیشتر باعث کاهش سرعت و ورود به مود کمتر میشه. این قضیه ممکنه برای دستگاهی مثلا مثل gamepad که سرعت زیاد نمیخواد مهم نباشه. باز هم جنس کابل خیلی مهمه و باید بر اساس کابل نظر داد.

    خلاصه اینکه طول سیم زیاد بشه سیگنال ها گم میشن و دستگاه مورد نظر اول سرعتش کم میشه و اگه هم طول زیاد تر بشه هم اصلا دیگه درست انتقال داده انجام نمیشه.

    شما کابل افزایش طول هم بخوای بخری باید بدونی که برای high-speed هست یا low-speed...

    حتی usb-hub با وجود اینکه افت ولتاژ رو جبران میکنه اما نمیتونه تاخیر زمانی رو جبران کنه و باز هم هاب مشکل گشا نیست.

    اگه واقعا فاصله ای دور مثلا 30 متر احتیاج باشه. از usb host استفاده میکنن و اون usb host رو از طریق lan به کامپیوتر وصل میکنن. و مشکل فاصله زیاد حل میشه.
     
zarpopخرید بک لینک عسل طبیعی و گرده گل ایرانیfootbal