VB Question ...

شروع موضوع توسط omidt ‏14 سپتامبر 2004 در انجمن برنامه نویسی

  1. omidt

    omidt کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏14 سپتامبر 2004
    نوشته ها:
    1
    تشکر شده:
    0
    با سلام به همه دوستان ... اول از هرچیز بابت پینگلیش نوشتن معذرت میخوام ...
    اگر کسی از دوستان میتونه جواب سوال من رو بده، خیلی ممنونش میشم ...
    age 2 ta Combo box dashte bashim va 1 Command button too event click command button mikham ye IF benvisam ke 2 ta vabaste dashte bashe yekish combo1,text va oonyekish combo2,text yani taghriban intory if combo1,text="test1" & combo2.text="test2" then form1.show else end if ye hamichin chizi mikham benvisam vali nemishe omidvaram manzooram ro fahmide bashid ke chi mikham
     
  2. خرید بک لینکبازدیدیار - افزایش بازدید سایت و سیگنال های برند
  3. esm

    esm Guest

    تاریخ عضویت:
    ‏21 آگوست 2004
    نوشته ها:
    87
    تشکر شده:
    0

    مطمئن نيستم از اين باشه ولي يه نگاهي بكن ببين كد زير رو توي ايونت فرم لود نوشتي يا نه
    Call Load(Form1)
     
  4. Ali_Nob

    Ali_Nob کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏25 آپریل 2004
    نوشته ها:
    290
    تشکر شده:
    1
    سلام
    در مورد combo box ها که گفتی تو چه فرمی قرار گرفتند منظورم اینکه باید اول فرمی show بشود تا بتوان مقدار به آن داد و یا مقادیر را بصورت کد وارد کردی.
    و یا Form1 یک فرم دیگر بوده و این combo ها را داخل یک فرم دیگه قرار دارد.
    لطفا اگر سوالي داشتي بصورت Private Messages: پيام بده چون ممكنه من به اين تاپيك سر نزنم
     
  5. littlerabbit

    littlerabbit مدیر بازنشسته کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏13 جولای 2003
    نوشته ها:
    667
    تشکر شده:
    5
    محل سکونت:
    Iran
    بابا بي خيال پي ام!! دوست عزيز سوالتو واضح و فارسي بپرس تا دست كم بفهميم چي ميخواي حتما جواب ميگيري.
     
  6. emad86_20011

    emad86_20011 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏4 فوریه 2004
    نوشته ها:
    176
    تشکر شده:
    2
    محل سکونت:
    Mashhad, Iran
    من And شنيدم ولي & نه!!! چه كاربردي داره؟
     
  7. cracki

    cracki Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏23 مارس 2004
    نوشته ها:
    672
    تشکر شده:
    23
    منم سر در نياوردم - فارسي و واضح بنويسي يهتر به جواب مي رسي !
     
  8. emad86_20011

    emad86_20011 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏4 فوریه 2004
    نوشته ها:
    176
    تشکر شده:
    2
    محل سکونت:
    Mashhad, Iran
    من فكر مي كنم مشكلت همون & باشه، از And استفاده كن ببين چي مي شه
    کد:
    Private Sub Command1_Click()
        If Combo1.Text = "Text1" And Combo2.Text = "Text2" Then
            Form2.Show
        Else
            End
        End If
    End Sub
    
     
عسل طبیعی و گرده گل ایرانیخدمات پی پال، وسترن یونیون