• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

Vista Capable

ali643

Registered User
لایک‌ها
0
سلام دوستان

چند ماه پیش من یه Tecra A7-S712 خریدم رو بدنه خوده لپ تاپ یه برچسب بود که روش نوشته Vista Capable اما چند روز پیش یکی از دوستام یه Tecra A7-S712 خرید که روش این برچسب نبود و فقط رو برچسبش نوشته بود Microsoft Windows XP Pro
جریانش چیه؟؟؟؟؟؟

آیا بر روی لپ تاپ های Core Dou می توانیم Win Vista 64 Bit رو نصب کنیم یا باید 32 بیتی باشه؟؟؟

مرسی

mahmood-gt2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام...
بهتر بود اينجا مطرح مي كردي چون تاپيك اين جور مسائل هست... بگذريم...

اين كه نوشته vista compatible يعني اين كه اگر در آينده خواستي ويستا بذاري از لحاظ سخت افزاري مشكلي پيدا نمي كنه. اين هم كه نوشته xp pro يعني اين كه الان سيستم عاملش xp pro هست. چون هر دوتاتون يه مدل داريد و مي گي مال تو مناسب ويستا هست قاعدتاً اون يكي هم بايد باشه. توي دفتر چه يا جاهاي ديگه بايد نوشته باشه. تو از كجا فهميدي كه مال خودت vista compatible هست؟

رد ضمن سيستم عامل دستگاه تو xp هست يا ويستا؟ من نفهميدم...:wacko:

اين كه يه سيستم vista compatible باشه خيلي زياد به گرافيك و cpu مربوط ميشه. core 2 ها مشكلي ندارن ولي بايد گرافيك رو هم نگاه كني. intel 950 GM هست يا چيز ديگه؟

ali643

Registered User
لایک‌ها
0
من روی برچسبش زده بود Vista Capable و رو خوده Laptop هم Win XP Pro نصب هستش
گرافیکش هم Intel 945 هستش

mahmood-gt2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
خوبه ديگه... خود اينتل ادعا مي كنه با اين كه 940 از گرافيك share استفاده مي كنه ولي توانايي اجراي ويستا رو داره. سي پي يو هاي core هم مشكلي ندارند. پس شما بعدا اگر خواستيد كه ويستا بذارين انشالله مشكلي نخواهيد داشت. البته تا نسخه نهاييش بياد و درايورها نوشته بشن فكر كنم هنوز خيلي مونده...

بالا