http://hostplate.com/vps
اگر خواستید یه جای خالی رو یکی از سیستمها هست با IP کانادا و ویندوز XP دسترسی با TeamViewer .. ماهیانه 25 تومان !
اگر VPS حرفهای میخواهید با احتساب قیمت یورو من میتوانم یه مقدار ارزانتر بفروشم .. این IP هلند هست !
کد:http://hostplate.com/vps
جدا به نظرت ماهی 25 تومن یعنی VPS ارزون؟!!؟
تازه اونم با TeamViewer
خوب خودتون میتوانید Remote Desktop یا VNC روش بریزید.. دلار 1830 تومانی که تازه قاچاق هم حساب میاد رو هم در نظر داشته باشید .. هیچ سودی برای من نداره .. فقط برای کار راه انداختن ( الان ثبت دامنه رو خیلی جاها 20 تومان اعلام کردن .. به نظر گرون میاد ولی وقتی تو ماشین حساب بزنی میبینی که سود آنچنانی هم نداره ) ..
سلامvps ویندوز از یک شرکت آمریکایی سراغ دارم با رم 512 واقعی و 2 تا آیپی ماهی 8 دلار
پرداختش هم خیلی آسونه با لیبرتی و پی پال و آلرت پی و....
خیلی شرکت خوبی هست مثل این شرکت های درپیت ایرانی نیست یکبار ازیکیشون گرفتم هر چند ساعت دان می شد رم 256 بم داده بودن ولی 128 هم نبود
ولی خدا پدر این شرکت ها را در بلادکفر بیامرزه حتی اگر تمیدید هم نکنی تا چند روز بعدش هم می تونی استفاده کنی
توی سال نو هم برعکس کشور عزیزمان قیمت ها را بجایی که بیارند بالا میارند پایین
همین شرکت در سال نو vps را ماهی 6 دلار می داد.
ولی به نظر من شما در پیپال به آیپی اختصاصی احتیاج ندارید بلکه نباید پول از حساب هک شده به حسابتون بریزند و از شما شکایت نشود آیپی زیاد مهم نیست (از ایران و کشورهای تحریم و از آیپی های نرم افزارهای عمومی نباشه)
دلیل هم اینکه من از پیپال هلند استفاده میکنم ولی با آیپی یک کشور دیگه یعنی آمریکا وصل می شم پس چرا پیپال من لیمیت نشده
چون من از سورس مطمئن یعنی کردیت کارت متصل به پیپال استفاده می کنم
میشه اسم سایتو برای منم پی ام کنید؟vps ویندوز از یک شرکت آمریکایی سراغ دارم با رم 512 واقعی و 2 تا آیپی ماهی 8 دلار
پرداختش هم خیلی آسونه با لیبرتی و پی پال و آلرت پی و....
خیلی شرکت خوبی هست مثل این شرکت های درپیت ایرانی نیست یکبار ازیکیشون گرفتم هر چند ساعت دان می شد رم 256 بم داده بودن ولی 128 هم نبود
ولی خدا پدر این شرکت ها را در بلادکفر بیامرزه حتی اگر تمیدید هم نکنی تا چند روز بعدش هم می تونی استفاده کنی
توی سال نو هم برعکس کشور عزیزمان قیمت ها را بجایی که بیارند بالا میارند پایین
همین شرکت در سال نو vps را ماهی 6 دلار می داد.
ولی به نظر من شما در پیپال به آیپی اختصاصی احتیاج ندارید بلکه نباید پول از حساب هک شده به حسابتون بریزند و از شما شکایت نشود آیپی زیاد مهم نیست (از ایران و کشورهای تحریم و از آیپی های نرم افزارهای عمومی نباشه)
دلیل هم اینکه من از پیپال هلند استفاده میکنم ولی با آیپی یک کشور دیگه یعنی آمریکا وصل می شم پس چرا پیپال من لیمیت نشده
چون من از سورس مطمئن یعنی کردیت کارت متصل به پیپال استفاده می کنم
اون شعورش نمیکشهیکی از بچه های همین جا هم داره VPS واسه پیپال میده واهی 6-7 تومن...!!
یک وی پی اس مطمین و ارزان با فضای 10 گیگ و سیستم عامل ویندوز به من معرفی می کنید؟
راستی تو وی پی اس میشه فیلم دانلود کرد و در اونجا فیلم رو اجرا و مشاهده کرد؟
اگر اره ، از حجم اینترنت خودمون چقدر کم میشه؟
من نیاز به کردیت کارت یا پی پال یا ویزا کارت هک شده دارم
فوری خریدارم