vpu recover در كارتهاي ati

شروع موضوع توسط sia999us ‏10 جولای 2005 در انجمن سخت افزار

  1. sia999us

    sia999us Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏5 ژوئن 2005
    نوشته ها:
    1,584
    تشکر شده:
    15
    سلام به همگي
    چند وقتي هست كه بعضي وقتا كارت من اين پيغام رو ميده!
    به نظر شما ايراد از چي ميتونه باشه؟
    خودم به پاور شك دارم
    چون اون وقتا كه گرين 400 داشتم اصلا از اين پيغام خبري نبود ولي از وقتي شده mec 400 اينو ميبينم
    گاهي تو gta الانم تو battle filed 2 :wacko:
     
  2. hwt

    hwt کاربر قدیمی پرشین تولز*مدیر سخت افزار مدیر انجمن

    تاریخ عضویت:
    ‏11 آگوست 2004
    نوشته ها:
    15,240
    تشکر شده:
    1,679
    محل سکونت:
    Mashhadshops.com
  3. sia999us

    sia999us Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏5 ژوئن 2005
    نوشته ها:
    1,584
    تشکر شده:
    15
    نه دقيقا بعد از تعويض پاور
    من عيد پاور رو عوض كردم ولي اين از بعد gta اينجوري ميشه البته همونطور كه گفتم گاهي وقتا
     
  4. hwt

    hwt کاربر قدیمی پرشین تولز*مدیر سخت افزار مدیر انجمن

    تاریخ عضویت:
    ‏11 آگوست 2004
    نوشته ها:
    15,240
    تشکر شده:
    1,679
    محل سکونت:
    Mashhadshops.com
  5. sia999us

    sia999us Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏5 ژوئن 2005
    نوشته ها:
    1,584
    تشکر شده:
    15
    asus radeon 9600xt tvd
     
  6. hwt

    hwt کاربر قدیمی پرشین تولز*مدیر سخت افزار مدیر انجمن

    تاریخ عضویت:
    ‏11 آگوست 2004
    نوشته ها:
    15,240
    تشکر شده:
    1,679
    محل سکونت:
    Mashhadshops.com
  7. footbal
  8. sia999us

    sia999us Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏5 ژوئن 2005
    نوشته ها:
    1,584
    تشکر شده:
    15
    نه معمولي داره كار ميكنه
     
  9. hwt

    hwt کاربر قدیمی پرشین تولز*مدیر سخت افزار مدیر انجمن

    تاریخ عضویت:
    ‏11 آگوست 2004
    نوشته ها:
    15,240
    تشکر شده:
    1,679
    محل سکونت:
    Mashhadshops.com
    به هر حال شما با يه پاور ديگه تست كني ضرر نميكني . چون به نظر مشكل از عدم تغذيه مناسب كارت گرافيكته .
     
  10. sia999us

    sia999us Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏5 ژوئن 2005
    نوشته ها:
    1,584
    تشکر شده:
    15
    حالا جالب اينجاست كه از بازي هم بيرون نمياد فقط پيغام مياد باز دوباره بر ميگرده تو بازي وقتي هم از بازي ميام بيرون refresh rate شده 60hz
     
  11. Jacky

    Jacky مدیر بازنشسته - فروشنده معتبر کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏18 سپتامبر 2004
    نوشته ها:
    1,770
    تشکر شده:
    34
    نسخه درايور رو عوض نكردي ؟
    من خيلي وقته كه با ati ها كار نكردم ، ولي اگه داخل تنظيمات كارت ( درايور ) بري ، به نظرم يه چيري در اين رابطه بود .
     
  12. sia999us

    sia999us Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏5 ژوئن 2005
    نوشته ها:
    1,584
    تشکر شده:
    15
    اقا جكي مرسي از راهنمايتون
    من اومدم ولتاژ agp رو از 1.50 گذاشتم رو 1.65 امروز اصلا ديگه ارور نداد
    اين كار تو دراز مدت بزا vga يا مادربورد كه ضرر نداره؟
     
  13. sia999us

    sia999us Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏5 ژوئن 2005
    نوشته ها:
    1,584
    تشکر شده:
    15
    يكي جواب مارو بده
    جكي جون كجاي؟ :)
     
  14. avajang.com .leftjee.ir.right
  15. gray_wolf

    gray_wolf کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏13 ژوئن 2005
    نوشته ها:
    823
    تشکر شده:
    0
    من اصولا با افزایش ولتاژ AGP مخالفم و با توجه به مطالبی که خوندم فکر میکنم عمر کارت رو کم بکنه ولی بچه ها اینجا نظر دیگه ای دارن. در ضمن اگه خوب فکر بکنی متوجه میشی پیش از اینکه کارتت بدلیل ولتاژ اضافی بمیره اونو عوض میکنی.

    در مورد مشکلی که هست... من فکر میکنم بهتره قبل از هرچیز آخرین ورژن درایور ATi رو روی یه ویندوز تمیز امتحان بکنی. ترجیحا روی XP Pro چون XP 64 هنوز رام نشده! و ممکنه هزار و یک جور مشکل عجیب و غریب رو باعث بشه.
     
  16. amd>intel

    amd>intel مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏12 می 2005
    نوشته ها:
    6,463
    تشکر شده:
    14
    محل سکونت:
    SILICON CITY
    فن گرافيك رو چك كن
     
  17. sia999us

    sia999us Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏5 ژوئن 2005
    نوشته ها:
    1,584
    تشکر شده:
    15
    ولف عزيز
    اخرين درايور ati الان نصبه(5.6)
    ويندوز xp pro sp2 هم نصبه و اين مشكل رو داره ولي الان 2 روزه ولتاژ رو بردم بالا ديگه ارور نميده فكر نميكني از پاوره؟
     
  18. sia999us

    sia999us Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏5 ژوئن 2005
    نوشته ها:
    1,584
    تشکر شده:
    15

    عزيز فنش از منم سالم تره چون حرارت gpu از 44 بيشتر نميشه ماله مموريهاشم از 50 بالا نميزنه
     
  19. gray_wolf

    gray_wolf کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏13 ژوئن 2005
    نوشته ها:
    823
    تشکر شده:
    0
    ولتاژهای پاور زیر load چقدره؟ مخصوصا 3.3 و 5 ولت؟ درضمن از اونجایی که کارت شما کابل برق خارجی نداره فقط از 1.5 ولت AGP تغذیه میکنه و این 1.5 ولت هم از فت AGP مادربورد تامین میشه که تا حدودی در برابر افت یا افزایش ولتاژ مقاومه. درضمن! اگه پاور مشکل داشته باشه که با افزایش ولتاژ AGP بیشتر بهش فشار میاد! ;)
     
  20. sia999us

    sia999us Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏5 ژوئن 2005
    نوشته ها:
    1,584
    تشکر شده:
    15
    ولف عزيز زير load هم تستش كردم از 3.25 و 5 ولت پايين تر نمياد!
     
  21. gray_wolf

    gray_wolf کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏13 ژوئن 2005
    نوشته ها:
    823
    تشکر شده:
    0
    بعید میدونم مشکل پاور داشته باشی. آخرين درايور گرافيكتو گرفتي يا نه؟
    چند تا چيز ديگه! اين ولتاژهارو از كجا و با چي خوندي؟ بهترين حالت اينه كه با مولتي متر و مستقيما از روي يه كانكتور Molex بخونی. مادربورد من 12 ولت رو 0.2 ولت کمتر از اون چیزی که هست نشون میده. ممکنه مال شما هم یه چیزیش بشه :happy:
    یه چیز دیگه! من دیروز BattleField 2 رو اینستال کردم ولی وقتی اجراش میکنم یه لحظه صفحه سیاه میشه و دوباره برمیگرده به desktop! :( فکر کنم خودم هم باید برم درایور جدید رو دانلود بکنم ولی فعلا تنبلی زورش بیشتره! :D
     
  22. Xradical

    Xradical Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏18 می 2004
    نوشته ها:
    1,030
    تشکر شده:
    3
    اينجا هم يه سري تست با اين بازي انجام داده 9800 pro هم هس..فريمهاي عجيب غريبي داده تو رزولوشن 96×12 تنها 4 فريم داده تو 12×16 هم 1 دونه! البته گفته در 76×10 فريمش با تنظيمات گرافيكي medium قابل قبوله اما بعيد بدونم فريم دلخواه بازي كردن باشه نسخه cat تست شده 5.6 هس شايد با 5.7 مشكل حل شه من Release Note Version 5.7 خوندم چيز خاصي در مورد اين مشكل با 9800 ننوشته بود ولي خوب به هر حال ارزش امتحان داره
     
zarpopخرید بک لینک