دوستان همینطور که معلومه wifi مودمم قطع شده تو گوشیمم نمیاد لطفا کمک کنید ممنون
all4sell Registered User تاریخ عضویت 23 آگوست 2011 نوشتهها 2,334 لایکها 436 محل سکونت کرج 12 آپریل 2012 #1 دوستان همینطور که معلومه wifi مودمم قطع شده تو گوشیمم نمیاد لطفا کمک کنید ممنون
neo2 Registered User تاریخ عضویت 8 آپریل 2005 نوشتهها 1,667 لایکها 184 محل سکونت /cat/etc/passwd/ 14 آپریل 2012 #2 به نقل از all4sell : دوستان همینطور که معلومه wifi مودمم قطع شده تو گوشیمم نمیاد لطفا کمک کنید ممنون کلیک کنید تا بازشود... چطور معلومه ؟! مدل مودم ات چیه؟ آیا وایرلس ات رو با Device های دیگه غیر گوشی چک کردی ببینی کار میکنه یا نه ؟ مطمئنی اشکال از مودم ات هست
به نقل از all4sell : دوستان همینطور که معلومه wifi مودمم قطع شده تو گوشیمم نمیاد لطفا کمک کنید ممنون کلیک کنید تا بازشود... چطور معلومه ؟! مدل مودم ات چیه؟ آیا وایرلس ات رو با Device های دیگه غیر گوشی چک کردی ببینی کار میکنه یا نه ؟ مطمئنی اشکال از مودم ات هست
all4sell Registered User تاریخ عضویت 23 آگوست 2011 نوشتهها 2,334 لایکها 436 محل سکونت کرج 14 آپریل 2012 #3 مودم رو ریسمت کردم وای فای اومد ولی نمیدونم چجوری مودمم رو تنظیم کنم
neo2 Registered User تاریخ عضویت 8 آپریل 2005 نوشتهها 1,667 لایکها 184 محل سکونت /cat/etc/passwd/ 14 آپریل 2012 #4 به نقل از all4sell : مودم رو ریسمت کردم وای فای اومد ولی نمیدونم چجوری مودمم رو تنظیم کنم کلیک کنید تا بازشود... بهترین راه اینه که بدید همون شرکتی که ADSL گرفتید یا کسی که بلدباشه حضوری اینکار رو انجام بده. نمیشه اینترنتی راهنمایی کرد. مدل های مختلف از انواع مودم ها تو بازار هست
به نقل از all4sell : مودم رو ریسمت کردم وای فای اومد ولی نمیدونم چجوری مودمم رو تنظیم کنم کلیک کنید تا بازشود... بهترین راه اینه که بدید همون شرکتی که ADSL گرفتید یا کسی که بلدباشه حضوری اینکار رو انجام بده. نمیشه اینترنتی راهنمایی کرد. مدل های مختلف از انواع مودم ها تو بازار هست
jahan hamed کاربر فعال تاریخ و گردشگری کاربر فعال تاریخ عضویت 27 مارس 2007 نوشتهها 8,763 لایکها 808 محل سکونت NET 14 آپریل 2012 #5 عزیز این ای پی بزن میری تو تنظیمات اداخل مودم 192.168.1.1 وارد صفحه مودم شدی ازت یوزر پس میخواد بذن admin پیش فرض بیشتر مودم ها یوزر و پس همینه بعد صفحه اصلی داخل مودم میبینی برو تو wlan اونجا پسورد بزا و تنظیمات دیگه مثل سکیوریتی WPA و...
عزیز این ای پی بزن میری تو تنظیمات اداخل مودم 192.168.1.1 وارد صفحه مودم شدی ازت یوزر پس میخواد بذن admin پیش فرض بیشتر مودم ها یوزر و پس همینه بعد صفحه اصلی داخل مودم میبینی برو تو wlan اونجا پسورد بزا و تنظیمات دیگه مثل سکیوریتی WPA و...