• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

Windows Vista کابوسی برای لپ تاپ ها

من

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
167
wv_home_nav_pearl.png

در نهایت عمو بیل گیس یه ورژن دیگه از ویندوز رو منتشر کرد که به قول خودش این ورژن از ویندوز با یک محیط گرافیکی زیبا و شیشه ای به نام aero عرضه میشه که این دقیقا همون نکته ای هست که میخام روش دست بزارم . aero برای اجرا به یه کارت گرافیک متوسط directX9 با پشتیبانی از pixel shader 2.0 نیاز داره اما مشکل اصلی اینه که اکثر لپ تاپ ها از کارت گرافیک اختصاصی استفاده نمی کنن و بیشترشون از گرافیک های مجتمع و بسیار ضعیف اینتل استفاده میکنن که در استفاده از aero با مشکل مواجه میشن :eek: برای مثال بهترینشون که همون Integrated Intel Graphics Media Accelerator 950 هست توانایی اجرای aero رو به صورت مقداری کاهش کارایی گرافیک می ده ، در ازای اینکه عمر باتری لپ تاپ شما را به شدت کاهش میده و مثلا از 3 ساعت به 2 ساعت میرسونه . من واقعا نمدونم این سیاست های انحصار طلبانه intel رو برای مجبور کردن تولید کنندگان لپ تاپ برای استفاده از این گرافیک 950 چه طوری توجیه کنم :(
گرافیک های اختصاصص سری 6200 و 7300 هم کاملا برای اجرای aero مناسن اما به طور اشتراکی از ram سیستم با cpu استفاده میکنه و اصلا حتی برای اجرای بازی های گرافیکی فعلی مناسب نیست . علاوه بر اون ورژن جدید DirectX 10 مایکروسافت رو ساپورت نمی کنه. در حالی که قیمت گزافی نسبت به مشابه هاشون در pc به خریدار تحمیل می کنن :p

saeid_2001

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
سلام .
خوب اين چه ربطي به ماكروسافت و ويستا داره مشكل از لپتاباست نه از ويندوز بعد لازم نيست كه همه تو ويستا Aero استفاده كنن .

m_ab

Registered User
لایک‌ها
0
دوست عزیز هیچ مشکلی نیست شما میتونی این قابلیت رو غیر فعال کنی!
در ضمن اگه ویندوز تشخیص بده که سیستم شما توانایی استفاده از این قابلیت رو نداره به صورت پیش فرض اونو غیر فعال میکنه.

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
wv_home_nav_pearl.png

در نهایت عمو بیل گیس یه ورژن دیگه از ویندوز رو منتشر کرد که به قول خودش این ورژن از ویندوز با یک محیط گرافیکی زیبا و شیشه ای به نام aero عرضه میشه که این دقیقا همون نکته ای هست که میخام روش دست بزارم . aero برای اجرا به یه کارت گرافیک متوسط directX9 با پشتیبانی از pixel shader 2.0 نیاز داره اما مشکل اصلی اینه که اکثر لپ تاپ ها از کارت گرافیک اختصاصی استفاده نمی کنن و بیشترشون از گرافیک های مجتمع و بسیار ضعیف اینتل استفاده میکنن که در استفاده از aero با مشکل مواجه میشن :eek: برای مثال بهترینشون که همون Integrated Intel Graphics Media Accelerator 950 هست توانایی اجرای aero رو به صورت مقداری کاهش کارایی گرافیک می ده ، در ازای اینکه عمر باتری لپ تاپ شما را به شدت کاهش میده و مثلا از 3 ساعت به 2 ساعت میرسونه . من واقعا نمدونم این سیاست های انحصار طلبانه intel رو برای مجبور کردن تولید کنندگان لپ تاپ برای استفاده از این گرافیک 950 چه طوری توجیه کنم :(
گرافیک های اختصاصص سری 6200 و 7300 هم فقط برای اجرای aero مناسبن اما به طور اشتراکی از ram سیستم با cpu استفاده میکنن و اصلا حتی برای اجرای بازی های گرافیکی فعلی مناسب نیستن . علاوه بر اون ورژن جدید DirectX 10 مایکروسافت رو ساپورت نمی کنن . در حالی که قیمت گزافی نسبت به مشابه هاشون در pc به خریدار تحمیل می کنن :p

اینو خودت میگی یا از جای نقل قول میکنی..اینتل مدیا اکسلیتور 950 خیلی قویتر از اونیه که فکرشو میکنی...به راحتی ائرو رو اجرا میکنه...اصلا بیس ائرو رو با 950 تست کردن...

در ضمن خیلی از لپ تاپها R200 دارن بجای اینتل 950 و اونا اتفاقا ضعیفتر خواهند بود تو اجرای ائرو ...

در ضمن شما لپ تاپ میخری..نه گیمینگ پی سی...ویخوای روش خوف اجرا بشه همه برندها لپ تاپ گیمر ادیشن دارن.اون رو بخرید....

اصلا این قضایا زیاد پایه محکمی نداره..گرچه خیلی از سازنده های لپ تاپ شاکی شدن باید سری 855 رو از رده خارج کنن واسه ویستا ولی بازم انقدر قضیه جای توجیه نداره..

من

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
167
اینو خودت میگی یا از جای نقل قول میکنی..اینتل مدیا اکسلیتور 950 خیلی قویتر از اونیه که فکرشو میکنی...به راحتی ائرو رو اجرا میکنه...اصلا بیس ائرو رو با 950 تست کردن...

در ضمن خیلی از لپ تاپها R200 دارن بجای اینتل 950 و اونا اتفاقا ضعیفتر خواهند بود تو اجرای ائرو ...

در ضمن شما لپ تاپ میخری..نه گیمینگ پی سی...ویخوای روش خوف اجرا بشه همه برندها لپ تاپ گیمر ادیشن دارن.اون رو بخرید....

اصلا این قضایا زیاد پایه محکمی نداره..گرچه خیلی از سازنده های لپ تاپ شاکی شدن باید سری 855 رو از رده خارج کنن واسه ویستا ولی بازم انقدر قضیه جای توجیه نداره..
بله من حرف شما رو در مورد کارایی 950 تایید می کنم اما مشکل اینجا در مورد به فشار آوردن aero به 950 هست و به تبع اون کاهش سریع عمر باطری . و اینکه 950 به خاطر استفاده اشتراک از رم سیستم و متوسط بودن خودش کارایی یه کم پایین میاره . در ضمن اگه توجه کنی به مطلب من ، گفتم که توانایی اجرای aero رو به صورت مقداری کاهش کارایی داره نه اینکه کلا کم بیاره . البته الان به تازگی لپ تاپ ها رو دارن با vista تست می کنن و همنون معدود review هایی که تازه اومدن به صحت این مطلب اشاره میکنن مثلا این یکی چیزای جالبی نوشته http://mobilityguru.com/2006/11/07/windows_vista_on_mobile_computers/ ;)

kaveh64

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
حالا مجبوری از aero استفاده کنی ؟ از حالت معمولی استفاده کن

بالا