Persianit
Registered User
مسخره كردن نيست مولتي بوت چه ربطي به 64 بيتي داره :blink:به نقل از tiba :حرکتت ناجوانمردانه بود بابا ندونستن که عیب نیست
دونستن ومسخره کردن اونایی که نمیدونن عیبه>>>>>>
مسخره كردن نيست مولتي بوت چه ربطي به 64 بيتي داره :blink:به نقل از tiba :حرکتت ناجوانمردانه بود بابا ندونستن که عیب نیست
دونستن ومسخره کردن اونایی که نمیدونن عیبه>>>>>>
به نقل از hajjijoon :من نصبش کردم یکی از بچه ها هم برام همه درایوراش رو دانلود کرد ولی هیچ فرقی توش احساس نمی کنم و مودمم هم اسمارت اسپریته نصب نمیشه!!! می شه بگین چه فرقی می کنه با 32 بیتی؟
به نقل از Persianit :مسخره كردن نيست مولتي بوت چه ربطي به 64 بيتي داره :blink:
دوست عزیز شما یه بار 32 بیت یا همون xp معمولی رو نصب کنید و بعد در xp یه بار 64 بیت رو نصب کنید.به نقل از tiba :اقا من چطوری هم ویندوز 64 داشته باشم هم ویندوز 32
اگه این مولتی بوت نیست پس چیه
به نقل از tsotodeh :به نظر من دست نگه داشتن فعلا" از همه کار بهتره
با 32 بیت AMD حال کنید تا درایئر های Alpha بیاد و از همه مهم تر درایور های مودم ها!
یه چیزی رو نگرفتیدپ:به نقل از tiba :اگه شما هم مادربردتون مثل مال من گيگا بود لازم نبود دست نگه داري چون همه درايورهاش الفاست
مادربردم k8ns است هرکی میخاد بگه درایوراشو واسش بفرستم همشو دانلود کردم![]()
![]()
![]()
به نقل از tsotodeh :یه چیزی رو نگرفتیدپ:
از همه مهم تر درایور های مودم ها!
Windows XP x64به نقل از afshiun_dks :ببخشيد ...ولي اين ويندوز 64 چيه ديگه؟؟؟؟؟
اميد وارم سوالم بي ربط نباشه...![]()
آره مرسی . یه جدیدش رو هم داذم رایت کردن . توی اون هم اجرای بازی ها فرق نکرد . به نظرم به صورت تقریبا نامحسوس کند تره توی لود اول ویندوزبه نقل از tiba :من جان سلام راستی کدی که واست گذاشتم به کارت خورد