• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

Windows XP x64 Edition

mahdi206

Registered User
لایک‌ها
5
خب اين بر ميگرده به نوع كدنويسي اون بازي. مثلا خيلي از بازيهاي 16 بيتي تو محيط 32 بيتي ويندوز XP اجرا نميشن! خب به همين ترتيب بازيهاي 32 بيتي هم تو ويندوز 64 بيتي اجرا نميشن! ولي همونطور كه XP يه گزينه compatibility داره ويندوز 64 بيت هم بايد همچين گزينه اي داشته باشه. من كه هنوز اين ويندوز رو از نزديك نديدم ولي يه نگاهي به properties فايل exe اون بازي بنداز ببين گزينه ويندوز XP اجرا نميشن! خب به همين ترتيب بازيهاي 32 بيتي هم تو ويندوز 64 بيتي اجرا نميشن! ولي همونطور كه XP يه گزينه compatibility داره يا نه اگه داره ببين براي 32 بيت داره يا نه.

من

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
167
به نقل از mahdi206 :
خب اين بر ميگرده به نوع كدنويسي اون بازي. مثلا خيلي از بازيهاي 16 بيتي تو محيط 32 بيتي ويندوز XP اجرا نميشن! خب به همين ترتيب بازيهاي 32 بيتي هم تو ويندوز 64 بيتي اجرا نميشن! ولي همونطور كه XP يه گزينه compatibility داره ويندوز 64 بيت هم بايد همچين گزينه اي داشته باشه. من كه هنوز اين ويندوز رو از نزديك نديدم ولي يه نگاهي به properties فايل exe اون بازي بنداز ببين گزينه ويندوز XP اجرا نميشن! خب به همين ترتيب بازيهاي 32 بيتي هم تو ويندوز 64 بيتي اجرا نميشن! ولي همونطور كه XP يه گزينه compatibility داره يا نه اگه داره ببين براي 32 بيت داره يا نه.
اون compatibility رو هم که میزنم حل نمیشه . میخام ببینم برای بقیه بچه ها هم اینجوریه ؟

lordsina

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من الان يه سيستم Amd Athlon 64 3000 دارم با ويندوز 32 بيتی..ميخواستم بدونم اگه ويندوز 64 بيتی نصب کنم چه فرقايی حس ميکنم
يعنی کلاً تاثير خيلی زيادی تو عملکرد ويندوز ميبينم يا نه.

gba

Registered User
لایک‌ها
25
هنوز ویندوز کامل 64 بیتی نیومده. یه ویندوز XP هست که 64 بیت ادیشن هست که من چند جا خوندم که سرعت به طور محسوسی زیاد شده بود ولی مشکل ناسازگاری مودم و گرافیک و ... داشت. بهتره وایستی تا ویستا بیاد.

amd>intel

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
سرعت افزايش پيدا ميكنه - اكثر شركتها درايورهاي 64 بيتي رو منتشر كردن. فقط بايد از انتي ويروس avast استفاده كرد.

lordsina

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
واسه کارت گرافيک که درايور 64 بيتی اومده مشکلی نداره..ميمونه مودم

amd>intel

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
مودم گيگا كاملا با ويندوز 64 بيت سازگاره

hessam.dev

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوست عزیز ... هم اکنون نرم افزار های 64 بیتی خیلی کم هستن ... چون الآن اکثر کاربران به پردازش 64 بیتی نیازی ندارن ... یکی دیگه از اشکالات XP x64 اینه که از Device Driver های فعلی که 32 بیتی هستن پشتیبانی نمی کنه... :( همچنین شما به حداعقل 4GB RAM نیاز دارید تا بتونید از ویژگی های واقعی پردازش 64 بیتی ویندوز XP x64 استفاده کنید .. :eek: و هم اکنون نرم افزار های خیلی کمی هستن که بتونن از 4GB RAM استفاده کنن ... به نظر من اگر به ویندوز 64 بیتی نیاز دارید تا اومدن نسخه 64 بیتی ویستا صبر کنید ...
در ضمن ، ویندوز XP professional x64 edition با XP Professional 64-bit edition فرق می کنه ... XP 64-bit Edition برای پردازنده های Intel Itanium هست ... :D

lordsina

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از hessam.dev :
دوست عزیز ... هم اکنون نرم افزار های 64 بیتی خیلی کم هستن ... چون الآن اکثر کاربران به پردازش 64 بیتی نیازی ندارن ... یکی دیگه از اشکالات XP x64 اینه که از Device Driver های فعلی که 32 بیتی هستن پشتیبانی نمی کنه... :( همچنین شما به حداعقل 4GB RAM نیاز دارید تا بتونید از ویژگی های واقعی پردازش 64 بیتی ویندوز XP x64 استفاده کنید .. :eek: و هم اکنون نرم افزار های خیلی کمی هستن که بتونن از 4GB RAM استفاده کنن ... به نظر من اگر به ویندوز 64 بیتی نیاز دارید تا اومدن نسخه 64 بیتی ویستا صبر کنید ...
در ضمن ، ویندوز XP professional x64 edition با XP Professional 64-bit edition فرق می کنه ... XP 64-bit Edition برای پردازنده های Intel Itanium هست ... :D

:اينطور نيست..به نقل از سايت مايکروسافت
Windows XP Professional x64 Edition

System requirements
Supported processors: AMD Athlon 64, AMD Opteron, Intel Xeon with Intel EM64T support, Intel Pentium 4 with Intel EM64T support

256 MB RAM

1.5 GB available hard-disk space

Super VGA (800x600) or higher resolution video card

CD-ROM or DVD drive

Keyboard and Microsoft Mouse or compatible pointing device

:در ضمن با برنامه های 32 بيتی هم مشکل نداره

Flexibility

Windows XP Professional x64 Edition provides a rich platform to integrate 64-bit applications and existing 32-bit applications using the Windows on Windows 64 (WOW64) x86 emulation layer, providing customers with the ability to move to 64-bit computing without having to sacrifice their existing investment in 32-bit software and Windows expertise.

GoodTricks

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اگه از من میشنوی نصب نکن.چون اولا با درایور مشکل داری ثانیا با بعضی از EXEها مشکل داره

hessam.dev

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از lordsina :
:اينطور نيست..به نقل از سايت مايکروسافت
Windows XP Professional x64 Edition

System requirements
Supported processors: AMD Athlon 64, AMD Opteron, Intel Xeon with Intel EM64T support, Intel Pentium 4 with Intel EM64T support

256 MB RAM

1.5 GB available hard-disk space

Super VGA (800x600) or higher resolution video card

CD-ROM or DVD drive

Keyboard and Microsoft Mouse or compatible pointing device

:در ضمن با برنامه های 32 بيتی هم مشکل نداره

Flexibility

Windows XP Professional x64 Edition provides a rich platform to integrate 64-bit applications and existing 32-bit applications using the Windows on Windows 64 (WOW64) x86 emulation layer, providing customers with the ability to move to 64-bit computing without having to sacrifice their existing investment in 32-bit software and Windows expertise.

دوست عزیز ... مثل اینکه خیلی سریع مطلب منو خوندی !!! ;) من کی گفتم که X64 با برنامه های 32 بیتی مشکل داره ؟؟؟ :wacko: اگر دقت کنی میبینی که گفتم با Device Driver های 32 بیتی اشکال داره !!! بعدش هم که من نگفتم که شما تا 4 GB RAM نداشته باشی x64 اجرا نمیشه ... من گفتم که برای استفاده از ویژگی های واقعی x64 باید 4GB رم داشته باشی ... یعنی برای پردازش واقعی 64 بیتی ، 4GB RAM نیاز است ... اونایی که شما اون بالا نوشتی ، حداعقل ملزومات سیستم برای اجرا شدن x64 است ... :wacko: نمیدونم شما چجوری مطالب منو خوندید !!! :happy: ;)

SonyStyle

Registered User
لایک‌ها
2
نه! کی گفته برای X64 واقعی باید حتما 4GB رم داشت؟؟
24.gif
29.gif
اصلا اینظور نیست!
31.gif

Win XP X64 بخوبی برنامه های 32bit رو پشتیبانی میکنه...
23.gif
تنها مشکل Driver هاس قطعات هستش که اونم بستگش داره چی داشته باشی!
77.gif
چون خیلی چیزا الا ن دیگه Driver X64 دارن! من خودم فقط با پرینتر مشکل دارم!
25.gif
باقی قطعات بخوبی نصب شدن و کار میکنن! بدون هیچ مشکلی!
34.gif
خود Win X64 هم سریعتر load میشه!
21.gif

در ضمن نسخه فعلی XP X64 نسخه نهایی (FINAL RELEASE) هستش و از لحاظ خود windows مشکلی نداره!
23.gif
در نتیجه نیازی به صبر کردن برا VISTA نیست!
دیگه وقتی من خودم win xp x64 رو روی NF4 SATA RAID نصب کردم یعنی به اندازه کافی Driver داره دیگه!!
35.gif

hessam.dev

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از SonyStyle :
نه! کی گفته برای X64 واقعی باید حتما 4GB رم داشت؟؟
24.gif
29.gif
اصلا اینظور نیست!
31.gif

Win XP X64 بخوبی برنامه های 32bit رو پشتیبانی میکنه...
23.gif
تنها مشکل Driver هاس قطعات هستش که اونم بستگش داره چی داشته باشی!
77.gif
چون خیلی چیزا الا ن دیگه Driver X64 دارن! من خودم فقط با پرینتر مشکل دارم!
25.gif
باقی قطعات بخوبی نصب شدن و کار میکنن! بدون هیچ مشکلی!
34.gif
خود Win X64 هم سریعتر load میشه!
21.gif

در ضمن نسخه فعلی XP X64 نسخه نهایی (FINAL RELEASE) هستش و از لحاظ خود windows مشکلی نداره!
23.gif
در نتیجه نیازی به صبر کردن برا VISTA نیست!
دیگه وقتی من خودم win xp x64 رو روی NF4 SATA RAID نصب کردم یعنی به اندازه کافی Driver داره دیگه!!
35.gif

مثل اینکه باید یه توضیح کامل بدم :;)
دوستان عزیز ... فعلا این ویندوز XP x64 که هم اکنون Final release هم هست و در بازار وجود دارد ، نمی تونه پاسخگوی نیاز های اساسی کاربران حرفه ای باشه . زیرا به صورت کامل ارائه نشده . ( آخه مگه میشه ... همین ویندوز XP خودمون بعد از چندین سال و پس از sp2 و هزار جور وصله و پینه دیگر هنوز کامل نیست اونوقت XP x64 که اونهم بر پایه ویندوز Server 2003 است پس از 1 سال کامل باشد !!! ؟؟؟ :lol: ) به گفته شرکت Adobe ، ویندوز های x64 فعلی که با حداعقل 512 مگابایت رم کار می کنن ( مقدار توصیه شده ) به حداعقل 4GB RAM نیاز دارند تا بتونن پردازش های کامل و واقعی و حجیم 64 بیتی رو انجام بدن ولی هم اکنون هیچ برنامه ای وجود نداره تا بتونه 4GB RAM رو بکار بگیره ... خود شرکت Adobe هم الآن در حال ساخت و عرضه یک نگارش 32 بیتی از فتوشاپ هست که می تونه 4GB حافظه رو تحت ویندوز XP x64 بکار بگیره ...
من هم نگفتم که برنامه های 32 بیتی با x64 مشکل دارند :wacko: ... منظورم اینه که هنوز بعضی از درایور های 64 بیتی وجود ندارن و کاربران رو با مشکل مواجه می کنن ... مثل همین پرینتر شما ... برای همین گفتم تا زمان ارائه Vista x64 صبر کنید تا هم درایور های 64 بیتی بیان هم یه ویندوز 64 بیتی کامل تر از XP نصب کنید و خیالتون راحت تر باشه ... ;)

amd>intel

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
بعضي از درايورهاي 64 بيت براي پرينتر هم براي دانلود آماده است.

ويندوز 64 بيت كاملا سازگار با برنامه هاي 32 بيت هست به جز برنامه هائي كه اينستالر شون 16 بيت هست. و از نظر امنيتي هيچي از سرويس پك 2 كم نداره. ويندوز ويستا تا بياد اول خيلي طول ميكشه و بعد قانون كپي رايت هم داره يعني شما بايد dvd اصل يا cd فيلم و موسيقي اصل داشته باشي تاپخش كنه. من با ويندوز 64 بيتي كار كردم هيچ مشكلي هم نداره. اگه يه ويندوزي بود كه سرسري نوشته شده بود شركتها هيچ رغبتي براي ساختن برنامه تحت اون يا ارائه درايور نمي دادن

SonyStyle

Registered User
لایک‌ها
2
فعلا این ویندوز XP x64 که هم اکنون Final release هم هست و در بازار وجود دارد ، نمی تونه پاسخگوی نیاز های اساسی کاربران حرفه ای باشه . زیرا به صورت کامل ارائه نشده . ( آخه مگه میشه ... همین ویندوز XP خودمون بعد از چندین سال و پس از sp2 و هزار جور وصله و پینه دیگر هنوز کامل نیست اونوقت XP x64 که اونهم بر پایه ویندوز Server 2003 است پس از 1 سال کامل باشد !!! ؟؟؟ )
خب چه ربطی داره!! X64 از لحاظ کاملی و امنیت و patch کاملا همون XP SP2 هستش! منتها 64bit!!
نمدونم Adobe این حرف رو دقیقا در چه موردی زده! ولی اگه لینک اصلشو بزاری، خیلی عالیه! ما هم یه دور بخونیم ببینیم چی گفته!
شما چرا فکر میکنی پردازش 64 بیتی حجیم و سنگینه؟؟ همین برنامه های عادی هم میتونن 64بیت باشن! خیلی هم تو او حالت سریعتر میشن! نمونه اش Virtual Dub Mod که نسخه 64بیتش حدود 50% سریعتر از نسخه عادیش کار میکنه!

milad_21

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از hessam.dev :
مثل اینکه باید یه توضیح کامل بدم :;)
دوستان عزیز ... فعلا این ویندوز XP x64 که هم اکنون Final release هم هست و در بازار وجود دارد ، نمی تونه پاسخگوی نیاز های اساسی کاربران حرفه ای باشه . زیرا به صورت کامل ارائه نشده . ( آخه مگه میشه ... همین ویندوز XP خودمون بعد از چندین سال و پس از sp2 و هزار جور وصله و پینه دیگر هنوز کامل نیست اونوقت XP x64 که اونهم بر پایه ویندوز Server 2003 است پس از 1 سال کامل باشد !!! ؟؟؟ :lol: ) به گفته شرکت Adobe ، ویندوز های x64 فعلی که با حداعقل 512 مگابایت رم کار می کنن ( مقدار توصیه شده ) به حداعقل 4GB RAM نیاز دارند تا بتونن پردازش های کامل و واقعی و حجیم 64 بیتی رو انجام بدن ولی هم اکنون هیچ برنامه ای وجود نداره تا بتونه 4GB RAM رو بکار بگیره ... خود شرکت Adobe هم الآن در حال ساخت و عرضه یک نگارش 32 بیتی از فتوشاپ هست که می تونه 4GB حافظه رو تحت ویندوز XP x64 بکار بگیره ...
من هم نگفتم که برنامه های 32 بیتی با x64 مشکل دارند :wacko: ... منظورم اینه که هنوز بعضی از درایور های 64 بیتی وجود ندارن و کاربران رو با مشکل مواجه می کنن ... مثل همین پرینتر شما ... برای همین گفتم تا زمان ارائه Vista x64 صبر کنید تا هم درایور های 64 بیتی بیان هم یه ویندوز 64 بیتی کامل تر از XP نصب کنید و خیالتون راحت تر باشه ... ;)

دوست عزیز، اینجوری ها که شما هم می گین نیست ها!!
اولاً این نسخه از xp 64bit که اومده به بازار کامل کامل هستش! هیچ مشکلی هم نداره! اگر اینجوری بخوای حساب کنی که xp sp2 که الان هستش کامل نیست، که نمی شه!! اونجوری که شما می خوای هیچ وقت کامل نمی شه! بالاخره یه سوراخی توش پیدا می شه و مجبورن یه patch براش بزنن! پس دلیل نمی شه بگی این نسخه کامل نیست!! نسخه کامل به اون می گن که بعد از اینکه همه تست هاشون رو روی نسخه بتا انجام دادن و ایرادها رفع شد، بیرون می دن برای فروش دست مشتری! پس این xp 64bit هم کامله! ;)
بعدشم چرا باید سنگین باشه!؟ ویندوز 64 بیتی می تونه مقدار بیشتری حافظه رو آدرس دهی کنه! (بشناسه) بنابراین شما می تونین بیشتر از 4gb فعلی ویندوز xp رو داشته باشین! چون طریقه آدرس دهی به طور مختصر و مفید اینجوریه که پردازنده برای آدرس دهی از آدرس Virtual Memory استفاده می کنه و اون به طور اتوماتیک به آدرس واقعی سخت افزاری رم تبدیل می شه! پس در واقع در پردازنده ها و ویندوز های 32 بیتی، شما می تونید ماکسیمم 2 به توان 32 منهای 1 آدرس داشته باشین! یعنی 1-32^2 که می شه همون 4,294,967,295 یا 4gb!!! :p
حالا در 64 بیت معلومه که چی پیش میاد!!!!:wacko: (اگر تونستید اینو بخونین!!!! :D ) 18446744073709551615
لزومی نداره که یه برنامه همه اون مقدار رم رو استفاده کنه تا شما به قدرت 64 بیت پی ببرین!! اصلاً حالا حالا ها نمی شه برنامه ای بخواد مثلاً 24gb رم مصرف کنه!!! :wacko: :wacko: :wacko: ولی همینکه ساپورت می کنه کافیه! درضمن این فقط مربوط به ساپورت رم بود!! کاری به پردازش بیشتر در زمان یکسان و تا حدودی سریع شدن برنامه های 64بیتی ندارم!!
پس نه تنها این نسخه از ویندوز 64بیتی کامله، خیلی هم خوبه !!! فقط اگر مثل سونی بی پرینتر نمونید!!!! :D :D
هیچ نیازی هم به صبر کردن برای ویستا 64بیتی نیست!!! ;)

lordsina

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من هم از همين تعجب کردم که چطور ممکنه 4 گيگابايت رم لازم داشته باشه..مگه زمانی که 32 بيتی اومد
چقدر به رم مورد نياز اضافه شد که الان يهو 4 برابر بشه
اينجور که من گشتم 90 درصد برنامه ها کار ميکنن..اون 10 درصد هم شامل برنامه هايی هست که
درايور مجازی نصب ميکنن..مثل اونهايی که سيدی رام مجازی تعريف ميکنن و يه تعداد خيلی محدودی از
بازی های قبل از سال 2005

Behrooz

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
292
ديروز اخبار اعلام كرد كه ويندوز ويستا منتشر شده . فكر ميكنم نياز دوستان را برطرف كند .

بالا