به نقل از hessam.dev :من ترجیح می دم حرف نزنم ... چون یه بار حرف زدیم آقا میلاد و بقیه زدن تو پوز ما ...![]()
والا این آقا ده بار آدرسو عوض کرده بود گفته بود قبلی خرابه... آخرشم نتونست یک لینک درست حسابی بذارهبه نقل از gray_wolf :مرسي اميد جان تو زحمت نميندازمت. درايور انفورس و گرافيك رو مستقيم ميتونم دانلود بكنم فقط ميخوام بدونم كدوم ورژنش استيبل تره.
محمد جان هيچكدوم از لينكهايي كه توي آدرست بودن كار نميكنن! لينك ديگه نداري؟
مرسيبه نقل از MohammadR :والا این آقا ده بار آدرسو عوض کرده بود گفته بود قبلی خرابه... آخرشم نتونست یک لینک درست حسابی بذاره
یک سر برو آدرس مادربردت
http://www.epox.com.tw/eng/support.php?ps=335&type=2
Realtek Version 3.74 نوشته ویندوز های 64 بیت رو هم ساپورت می کنه....
Realtek Audio driver for Win 98SE/ME/2K/XP/Win64 OS
ظاهرا آخرین ورژنش هم تو سایت epox هست...
آقا يه سوال خيلي خيلي مهم! من هاردم sata هست. براي نصب ويندور 64 بيتي بايد درايور sata رو موقع نصب ويندوز با فلاپي بدم؟ يا نيازي نيست؟ اگه لازم باشه من بيخيالش ميشم چون فلاپي درايو ندارم!به نقل از gray_wolf :مرسي
من عادت ندارم سايت مادربورد رو براي درايور بگردم!!اينه كه اينو نديده بودم. جالبه حتي توي سايت ريلتك هم پيدا نكردم!![]()
اين آخرين درايور نيست ولي ظاهرا آخرين درايور 64 ساپورت هست. الان دانلودش ميكنم![]()
فکر کنم برای هاردهای WD لازم نباشه... برای Maxtor Diamond 10 که لازم بود ولی!!به نقل از gray_wolf :آقا يه سوال خيلي خيلي مهم! من هاردم sata هست. براي نصب ويندور 64 بيتي بايد درايور sata رو موقع نصب ويندوز با فلاپي بدم؟ يا نيازي نيست؟ اگه لازم باشه من بيخيالش ميشم چون فلاپي درايو ندارم!
من الان یکمی فکر کردم دیدم خواستن یا نخواستن درایور به خود هارد نباید ربط داشته باشه!به نقل از gray_wolf :فقط يه هارد IDE دارم كه با تبديل زدمش به sata كه بزودي جاشو ميده به 3 تا هارد sata!![]()
يه امتحاني ميكنم اگه نشد ميرم سراغ سيامك![]()
آره دیگه!! دیدم این مایکروسافت NF4 رو چیز خودش هم حساب نمیکنه، گفتم خودم دست بکار شم!!به نقل از amd>intel :سيامك جريان چيه زدي تو خط ساخت ويندوز !!!
آره منم تو همين فكر بودم. ربطي به نوع وبرند هارد نداره. اگه مشكلي نيست كه خيلي عاليه! چون من با خودم عهد كردم فلاپي درايو نخرم!به نقل از SonyStyle :آره دیگه!! دیدم این مایکروسافت NF4 رو چیز خودش هم حساب نمیکنه، گفتم خودم دست بکار شم!!ولی خدایی هیجی از NF4 رو خودش نمیشناسه!
روی چیپ اینتل XP نصب کنی، هیچ نیازی به CD Driver نداری! همه رو ماشاله خودش میشناسه!!
حالا منم درایورهای NF4 رو داخل XP X64 گذاشتم که دیگه گیر نده و خودش همه چی رو بشناسه!![]()
![]()
![]()
کی بود میگفت RAID0 حماقته؟؟به نقل از gray_wolf :آره منم تو همين فكر بودم. ربطي به نوع وبرند هارد نداره. اگه مشكلي نيست كه خيلي عاليه! چون من با خودم عهد كردم فلاپي درايو نخرم!
(حالا بماند كه ممكنه مجبور بشم عهدمو بشكنم! آخه احتمالا يه raid 0 در راهه!)
خوب نه! هنوزم ميگم raid 0 بدون بك آپ حماقته!به نقل از SonyStyle :کی بود میگفت RAID0 حماقته؟؟
میبینم که خودش میخواد RAID0 بکنه!!![]()
![]()
در ضمن میتونی عهدت رو نیگر داری!منم چون از فلاپی بدم میومد این XP رو ساختم دیگه!
البته الان 32 بیتش رو ندارم... امروز فردا میسازم...![]()
![]()
به نقل از SonyStyle :کی بود میگفت RAID0 حماقته؟؟
میبینم که خودش میخواد RAID0 بکنه!!![]()
![]()
در ضمن میتونی عهدت رو نیگر داری!منم چون از فلاپی بدم میومد این XP رو ساختم دیگه!
البته الان 32 بیتش رو ندارم... امروز فردا میسازم...![]()
![]()
یعنی مثلا 2تا 200GB ، با یه دونه 400GB ؟؟به نقل از gray_wolf :خوب نه! هنوزم ميگم raid 0 بدون بك آپ حماقته!![]()
براي همين هم 3 تا هارد ميخوام بخرم!![]()