nexpay

WinFast TV2000 XP Expert مشكل صدا در كارت

شروع موضوع توسط P H O E N I X ‏26 دسامبر 2005 در انجمن سخت افزار

  1. P H O E N I X

    P H O E N I X کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏19 اکتبر 2005
    نوشته ها:
    27
    تشکر شده:
    0
    من يه كارت تي وي WinFast TV2000 XP Expert خريدم. اين كارت براي صدا در قسمت بيروني كارت AUDIO OUT نداره و فقط يك خروجي 4 پين روي برد داره كه بايد با يه كابل نازك 4 پين به ورودي AUX كارت صوتي متصل بشه. منتها اين كابله كه ظاهرا 4 پينه عملا 3 تا سيم توش هست يعني فقط با سه تا پين درگير ميشه. من اين كابل رو از يه طرف به تي وي كارت و از طرف ديگه به ورودي AUX وصل كردم ولي موفق نشدم صدا بگيرم يعني الآن تصوير كانال ها رو دارم ولي صدا كلا تعطيله. ضمنا كارت صوتي من C-MEDIA و مدلش CMI 8738-MX 6-CHANNEL هستش كه به صورت آن برد روي مادربرد P4B533 ASUS قرار داره. كمكم كنيد لطفا.
     
  2. amd>intel

    amd>intel مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏12 می 2005
    نوشته ها:
    6,463
    تشکر شده:
    14
    محل سکونت:
    SILICON CITY
    تو قسمت تنظيمات صدا خود برنامه كپچر ببين صدا روي line in يا تو cdd player or auxin
     
  3. P H O E N I X

    P H O E N I X کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏19 اکتبر 2005
    نوشته ها:
    27
    تشکر شده:
    0
    نرم افزار WinFast PVR روشه كه براي ورودي صدا تنظيم هاي زير رو داره:
    1- Audio Device كه شامل سه تا گزيده هستش: كارت صدا و دو تا مودم (البته با توجه به سيستم ممكنه فرق كنه).
    2- Audio Out Control Line كه 8-7 تا گزينه داره: Wave, Aux, Line In, CD Audio و . . .
    3- َAudio Recording Line كه همون 8-7 تا گزينه بالا رو داره.
    من براي اولي كارت صداي خودم و براي دومي و سومي Aux رو انتخاي كردم كه مشكل حل نشد. ضمنا براي احتياط همه حالت ها رو تست كردم ولي فايده اي نداشت. :(
    در مورد اون كابل هم مثل اينكه كلا اينها 3 سيم هستن (چون مال سي دي رام رو هم نگاه كردم 3 سيم بود) ولي يه موضوع عجيب داره اونم اينكه سر اين كابل رو از هر دو لبه (پشت يا رو) ميشه با سوكت درگير كرد كه اين طوري ميشه با 4 حالت از اين كابل براي اتصال كارت تي وي و ورودي Aux كارت صدا استفاده كرد كه من همه اين حالت ها رو هم تست كردم ولي درست نشد.
    يه كار ديگه اي هم كه اول از همه كردم اين بود كه درايور كارت صدا و كارت تي وي رو دوباره تصب كردم.
    ديگه نمي دونم چيكار بايد كرد.
    آها راستي يه بار تو اين فروم خوندم كه يه نرم افزاري هست كه مي تونه صدا رو از طريق PCI منتقل كنه. اگه كسي رو اين كارت يه همچين كاري كرده لطف كنه ما رو هم ارشاد كنه. :)
     
  4. tiba

    tiba Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏7 فوریه 2005
    نوشته ها:
    263
    تشکر شده:
    7
    شاید سیمت مشکل داشته باشه

    ولی علی القاعده باید هر دو گزینه رو بذاری رو cd player.............
     
  5. mhentezari

    mhentezari Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏2 ژانویه 2006
    نوشته ها:
    81
    تشکر شده:
    0
    منم همين رو خريدم و همين مشكل رو دارم. همين طور كه شما هم گفتين.
    يكي كمك كنه.
     
  6. mhentezari

    mhentezari Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏2 ژانویه 2006
    نوشته ها:
    81
    تشکر شده:
    0
    من FM رو مي تونم گوش بدم اما وقتي اون و سيو مي كنم هيچ صدايي سيو نشده. يعني خاليه!
    tv هم كلا صدا نداره.
    بابا يكي كمك كنه.
     
  7. Forever

    Forever کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏28 سپتامبر 2004
    نوشته ها:
    37
    تشکر شده:
    0

    یحتمل مشکل سیمه چون من از cd player برای این کار دارم استفاده می کنم.

    یراستی یه مشکلی هم من دارم و اون اینکه بعد از حدود یک ساعت رکورد بین صدا و تصویر فاصله می افته!!

    آیا یاری کننده ای هست که مرا یاری کند ؟
     
  8. mhentezari

    mhentezari Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏2 ژانویه 2006
    نوشته ها:
    81
    تشکر شده:
    0
    عزيز فك نكنم مشكلت حل بشه. چون اين از خصوصيات يك كارته. اگه خيلي خوب باشه نبايد فاصله بيوفته. اگه نباشه ...
     
  9. ARH

    ARH Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏10 ژانویه 2005
    نوشته ها:
    938
    تشکر شده:
    4
    حالا چرا به aux گير داديد ، اون كابل سه سيم رو به CD-in مادربرد بزنيد و Record رو روي aux‌ نگه داريد . اگه بازم مشكلتون حل نشد ، به كارت بد و بيرا نگيريد زنگ بزنيد شركت خدمات آواژنگ 8873217 و مشكلتون رو با بخش پشتيباني فنيش مطرح كنيد ، اونا روزي به 100 نفر مثل شما حواب ميدند ، از پولي كه بهشون داديد باسه گارانتي داديد خوب استفاده كنيد
     
  10. mhentezari

    mhentezari Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏2 ژانویه 2006
    نوشته ها:
    81
    تشکر شده:
    0
    يه چيز جديد فهميدم. وقتي باهاش كپچر ميكنم و مي خوام ببينم windows media player مي نويسه كه نميتونه decoder رو پيدا كنه.
    البته تصوير بعدش مياد.
    در قسمت properties هم براي audio decoder نوشته leadtek audio decoder

    كسي ميدونه جريان چيه؟
     
  11. mhentezari

    mhentezari Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏2 ژانویه 2006
    نوشته ها:
    81
    تشکر شده:
    0
    بابا يكي كمك كنه !
    40 تومن پول بالاش دادم.
     
  12. hossein1111

    hossein1111 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏7 اکتبر 2004
    نوشته ها:
    563
    تشکر شده:
    7
    محل سکونت:
    طهران
    آقايون سلام
    منم دقيقا اين مشكل رو دارم ولي وقتي Ulead VideoStudio 9 SE DVD را باز ميكنم و به قسمت كپچر ميرم صدا وصل ميشه ولي وقتي كانالا رو عوض ميكنم دوباره روز از نو روزي از نو
    چي كار ميشه كرد؟
    ممنون
     
  13. avajang.com .leftjee.ir.right
zarpopخرید بک لینک عسل طبیعی و گرده گل ایرانیfootbal