http://my.blackmice.com/showthread.php?t=3261به نقل از MacMan :سلام به مه
میشه به من بگین این بازی وارکرافت رو که آنلاین بازی میکنن از کجا میتونم دانلود کنم و سرور هاش چیه ؟؟
بطور کلی یه راهنمایی در مورد این بازی اگه میشه بکنبن.
ممنون
خوب دوست عزیز یه توضیح مختصر راجع به این بازی بدمبه نقل از MacMan :سلام به مه
میشه به من بگین این بازی وارکرافت رو که آنلاین بازی میکنن از کجا میتونم دانلود کنم و سرور هاش چیه ؟؟
بطور کلی یه راهنمایی در مورد این بازی اگه میشه بکنبن.
ممنون
به نقل از BlackKnight_wow :farshin راست میگه تنها لذتش به همینه که بازیت اورجینال باشه و تو سروهای اصلی بازی کنی
منم تو اروپا بازی میکنم اما تو realm : Skullcrusher و اسم کارکترم هم Blacknight ,و race : Undead . Class warrior
lvl 60 معمولا به hunter کاری ندارم چون tank هستم اصلا زدنش سخت میشه! میام سرورتون یه elf میسازم:lol:به نقل از farshin :لول چند هستی و اینکه از hamstring متنفرم .جون من رو hunter نزن اعصاب میریزه به هم. باید nerf بشه هر چی میزنی immune نمیشه طرف
من 60 dwarf hunter هستم
دوست عزیزبه نقل از MacMan :مرسی بچه ها
راستش من تا حالا تجربه نکردم این سبک بازی رو . ولی قطعا میدونم که خوشم میاد . اتفاقا بدم هم نمیاد که نسخه اورجینال بگیرم ولی گفتم اول با یه نسخه کرک شده توو سرور های رایگان بازی کنم تا ببینم اصلا چجوریه ، بعد برم بخرم اصلش رو.
یه مطلب دیگه ، من هیچی از این اصطلاحات شما سر در نمیارمimmune ! GUILD ! hunter ! و لول
![]()
میشه در مورد اینا یه توضیحی بدین؟؟؟ اصلا موضوع این بازی چیه ؟؟ هدف نهایی چیه؟؟
راستی من الان تهران هستم ، اینجا میشه نسخه اصلشو و اعتبار ماهیانه رو پیدا کرد؟؟؟؟
ممنون
سلامبه نقل از shshshsasasa :wowistها سلام !![]()
قرار بود یه تاپیک راجع به wow تشکیل بشه ، منم گفتم تشکیل بدم . اولا اونایی که تو سرور ایران بازی می کنن دخالت نکنن !! چون سرور ایران ( جنرال باگ سرور یا به عبارتی 1bps Bug per Second ) هست و اگه بخوام ایرادها شو بگم می فهمین ایران یه بازی جدید درست کرده !!! مثلا GM ها سلاح های نارنجی ( Legendery ) دارن که 130 dps هست ! یا ...... .
البته میگن ایران یه سروره جدید زده به نام azeroth که باگ نداره ، فقط تا lvl 255 می شه رفت !!
هدف از این تاپیک اتحاد بین بر و بچ pt تو wow هستشو همچنین آشنایی دیگران با این بازی .![]()
من خودم 6 ماه هست دارم بازی می کنم ، فقط به دلیل مشغله درسی فقط یه dwarf lvl 56 hunter و dwarf lvl 16 rogue دارم. کاراکتر جدید هم اگه بخوام درست کنم حتما tauren shaman خواهد بود چون alliance واقعا توی battleground ها خنگ می شن البته به جز AB . و همچنین shaman واقعا نامردیه ! خیلی قویه !!![]()
من دیگه حرفام تموم شد فقط یه چیز : من تو server europe & realm nordrassil که یه normal realm هستش ، بازی می کنم . به نظر من normal realm ها از همه بهتره چون آدم هیچ وقت از حمله بقیه نمی ترسه .
منتظر بقیه wowist ها هستم![]()
به نقل از farshin :شما اگر میخواید بازی کنید بگم که سرور های کرک اصلا ارزش نداره و بهتره بازی رو اورجینال تهیه کنید. برای من حدودا 90 تومن خرج برداشت البته برام با DHL آوردنش بعدش هم ماهی 15 دلار باید ماهیانه با کارت اعتباری بپردازید
این یه عکس هست از DUNGEON BWL تو بازی که با GUILD که من توش هستم آخرین BOSS رو کشتیم. که شاید 3-4 تا GUILD کلا تو سرور این کارو کردن
من رو سرور اصلی خود بلیزارد رو اوروپا بازی میکنیم با اسم FARSHIN در REALM EXECUTUS اگر کسی اونجا هست پیغام بده
مشاهده پیوست 8854