• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

World of War craft

MacMan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام به مه

میشه به من بگین این بازی وارکرافت رو که آنلاین بازی میکنن از کجا میتونم دانلود کنم و سرور هاش چیه ؟؟
بطور کلی یه راهنمایی در مورد این بازی اگه میشه بکنبن.

ممنون

m_amin

Registered User
لایک‌ها
268
به نقل از MacMan :
سلام به مه

میشه به من بگین این بازی وارکرافت رو که آنلاین بازی میکنن از کجا میتونم دانلود کنم و سرور هاش چیه ؟؟

ممنون
http://my.blackmice.com/showthread.php?t=3261

BlackKnight_wow

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از MacMan :
سلام به مه

ممنون
خوب دوست عزیز یه توضیح مختصر راجع به این بازی بدم
یه بازی آنلاین که واقعا مجذوبش میشی حالا چرا :
چون همیشه یه چیز تازه میبینی مثلا واسه کریسمس آتیش بازی راه میندازن و جشن و چراغونی و کلی چیز دیگه
بعد واقعا یه دنیای مجازیه ولی میتونی دنیا رو ساده تر احساس کنی چون هر هدفی داشته باشی بالاخره بهش میرسی !
-
چند تا سرور داره : اروپا - آمریکا - آسیا ( اگه بیشتر باشه نمیدونم)
هر سرور چند تا زیر مجموعه ( از سرورهای دیگه تشکیل شده ) داره !
-
خوب به این ترتیب مشخص که نمیتونی مجانی بازی کنی!ماهیانه یه پولی میگیرن که یا کردیت کارت معرفی میکنی که ازش کم میکنن - یا prepaid card میخری که حداقل 2 ماهه داره! قیمتشم من از دبی میخرم 190 درهم ! یعنی 2 ماه بازی میکنی 190 درهم میدی! اینجاش سخته چون کلی باید سختی بکشی اگه مثل من تو ایران باشی !
قیمت سی دی یادم نیست اما یه پکیج دازه ! اگه برات خیلی مهم بود بگو برات بفرستم اما فکر کنم حدود 120-140 اولش پیاده شی !
-
راستی اگه خواستی بگیری سرور اروپا بگیر چون زمان سرور به ساعت کشور ما خیلی نزدیکتره !​

farshin

Registered User
لایک‌ها
0
شما اگر میخواید بازی کنید بگم که سرور های کرک اصلا ارزش نداره و بهتره بازی رو اورجینال تهیه کنید. برای من حدودا 90 تومن خرج برداشت البته برام با DHL آوردنش بعدش هم ماهی 15 دلار باید ماهیانه با کارت اعتباری بپردازید

این یه عکس هست از DUNGEON BWL تو بازی که با GUILD که من توش هستم آخرین BOSS رو کشتیم. که شاید 3-4 تا GUILD کلا تو سرور این کارو کردن

من رو سرور اصلی خود بلیزارد رو اوروپا بازی میکنیم با اسم FARSHIN در REALM EXECUTUS اگر کسی اونجا هست پیغام بده

WoWScrnShot_050206_114637.jpg

BlackKnight_wow

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
farshin راست میگه تنها لذتش به همینه که بازیت اورجینال باشه و تو سروهای اصلی بازی کنی
منم تو اروپا بازی میکنم اما تو realm : Skullcrusher و اسم کارکترم هم Blacknight ,و race : Undead . Class warrior

farshin

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از BlackKnight_wow :
farshin راست میگه تنها لذتش به همینه که بازیت اورجینال باشه و تو سروهای اصلی بازی کنی
منم تو اروپا بازی میکنم اما تو realm : Skullcrusher و اسم کارکترم هم Blacknight ,و race : Undead . Class warrior

لول چند هستی و اینکه از hamstring متنفرم .جون من رو hunter نزن اعصاب میریزه به هم. باید nerf بشه هر چی میزنی immune نمیشه طرف

من 60 dwarf hunter هستم

BlackKnight_wow

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از farshin :
لول چند هستی و اینکه از hamstring متنفرم .جون من رو hunter نزن اعصاب میریزه به هم. باید nerf بشه هر چی میزنی immune نمیشه طرف

من 60 dwarf hunter هستم
lvl 60 معمولا به hunter کاری ندارم چون tank هستم اصلا زدنش سخت میشه! میام سرورتون یه elf میسازم:lol:​

MacMan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
مرسی بچه ها
راستش من تا حالا تجربه نکردم این سبک بازی رو . ولی قطعا میدونم که خوشم میاد . اتفاقا بدم هم نمیاد که نسخه اورجینال بگیرم ولی گفتم اول با یه نسخه کرک شده توو سرور های رایگان بازی کنم تا ببینم اصلا چجوریه ، بعد برم بخرم اصلش رو.
یه مطلب دیگه ، من هیچی از این اصطلاحات شما سر در نمیارم :( immune ! GUILD ! hunter ! و لول :)
میشه در مورد اینا یه توضیحی بدین؟؟؟ اصلا موضوع این بازی چیه ؟؟ هدف نهایی چیه؟؟

راستی من الان تهران هستم ، اینجا میشه نسخه اصلشو و اعتبار ماهیانه رو پیدا کرد؟؟؟؟

ممنون

BlackKnight_wow

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از MacMan :
مرسی بچه ها
راستش من تا حالا تجربه نکردم این سبک بازی رو . ولی قطعا میدونم که خوشم میاد . اتفاقا بدم هم نمیاد که نسخه اورجینال بگیرم ولی گفتم اول با یه نسخه کرک شده توو سرور های رایگان بازی کنم تا ببینم اصلا چجوریه ، بعد برم بخرم اصلش رو.
یه مطلب دیگه ، من هیچی از این اصطلاحات شما سر در نمیارم :( immune ! GUILD ! hunter ! و لول :)
میشه در مورد اینا یه توضیحی بدین؟؟؟ اصلا موضوع این بازی چیه ؟؟ هدف نهایی چیه؟؟

راستی من الان تهران هستم ، اینجا میشه نسخه اصلشو و اعتبار ماهیانه رو پیدا کرد؟؟؟؟

ممنون
دوست عزیز
کار درستی میخوای بکنی که قبلش تست کنی ! اما هیچ وقت نمیشه با هم مقایسه کرد. من اول یه سی دی کرک شده گرفتم ! سرورش رو رو سیستم خودم نصب کردم و بعد بازی کردم اما خیلی مشکل داره ! خیلی!
از بابت اصطلاحات هم شرمنده! توضیح این که این بازی راجع به جنگ دو گروهه
1- Allience که شامل Race (یعنی یه جور کارکتر ) Night elf , Human , Dwarf, gnome میشه !
2- Horde که شامل Race های Undead , Orc , Tauren , Troll میشه !
حالا کارکتر و که انتخاب کردی هر کدوم یه نوع دارن که تو Race های مختلف با هم فرق دارن یا بعضی ها مشترکن ! مثلا شما میتونید تو Race: Undead این Class ها رو داشته باشی , Rogue ,Warrior , Mage , Priest , Warlock
اما تو Race : Tauren میتونی این Class ها رو داشته باشی Warrior, Shaman , Hunter , Druid
حالا با هم چه فرقی دارن ! مثلا Hunter یه شکارچیه که از LVL 10 به بعد میتونه حیوون بگیره و تربیتش کنه! و کلی کاره دیگه بعد بیشتر با یه سلاح مثلا تیرکمان از دور میزنه و اما Warrior ّباید یره نزدیک تا بتونه مثلا با شمشیرش بزنه!
کافی نیست اما اگه خیلی دوست داری تست کنی یا بیشتر بدونی میتونی از کسی که سی دی اصل گرفته یه اکانت 10 روزه روی سی دی برای معرفی بازی به دوستان داره بگیری !
یا manual بازی رو بگیری بخونی !

Guild : یه گروه که مثل یه Clan میمونه با حداقل 40 تا بازی کن !
:)

MacMan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
ممنون خیلی عالی بود . تا حدودی فهمیدم چی به چیه . حالا میرم ببینم چیکار میتونم بکنم

Synix.Shayan

Registered User
لایک‌ها
0
wowistها سلام !
36.gif

قرار بود یه تاپیک راجع به wow تشکیل بشه ، منم گفتم تشکیل بدم . اولا اونایی که تو سرور ایران بازی می کنن دخالت نکنن !! چون سرور ایران ( جنرال باگ سرور یا به عبارتی 1bps Bug per Second ) هست و اگه بخوام ایرادها شو بگم می فهمین ایران یه بازی جدید درست کرده !!! مثلا GM ها سلاح های نارنجی ( Legendery ) دارن که 130 dps هست ! یا ...... .
البته میگن ایران یه سروره جدید زده به نام azeroth که باگ نداره ، فقط تا lvl 255 می شه رفت !!
هدف از این تاپیک اتحاد بین بر و بچ pt تو wow هستش
38.gif
و همچنین آشنایی دیگران با این بازی .
من خودم 6 ماه هست دارم بازی می کنم ، فقط به دلیل مشغله درسی فقط یه dwarf lvl 56 hunter و dwarf lvl 16 rogue دارم
37.gif
. کاراکتر جدید هم اگه بخوام درست کنم حتما tauren shaman خواهد بود چون alliance واقعا توی battleground ها خنگ می شن البته به جز AB . و همچنین shaman واقعا نامردیه ! خیلی قویه !!
من دیگه حرفام تموم شد فقط یه چیز : من تو server europe & realm nordrassil که یه normal realm هستش ، بازی می کنم . به نظر من normal realm ها از همه بهتره چون آدم هیچ وقت از حمله بقیه نمی ترسه .
منتظر بقیه wowist ها هستم
15.gif

Synix.Shayan

Registered User
لایک‌ها
0
فکر می کردم بیشتر از این حرفا از این تاپیک استقبال بشه ! حتی یک نفر هم به این تاپیک نگاه نکرده :eek:

erfan005

Registered User
لایک‌ها
5
یکمی برای اونایی که اصلا نفهمیدا چی می گی هم توضیح بده. !!! و اینکه چطور می شه wowist شد :)

Synix.Shayan

Registered User
لایک‌ها
0
wow= World of Warcraft ، حالا درست یا غلطشو نمی دونم ولی منظورم از wowist کسانی بود که wow بازی می کنن
59.gif

sota

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از shshshsasasa :
wowistها سلام !
36.gif

قرار بود یه تاپیک راجع به wow تشکیل بشه ، منم گفتم تشکیل بدم . اولا اونایی که تو سرور ایران بازی می کنن دخالت نکنن !! چون سرور ایران ( جنرال باگ سرور یا به عبارتی 1bps Bug per Second ) هست و اگه بخوام ایرادها شو بگم می فهمین ایران یه بازی جدید درست کرده !!! مثلا GM ها سلاح های نارنجی ( Legendery ) دارن که 130 dps هست ! یا ...... .
البته میگن ایران یه سروره جدید زده به نام azeroth که باگ نداره ، فقط تا lvl 255 می شه رفت !!
هدف از این تاپیک اتحاد بین بر و بچ pt تو wow هستش
38.gif
و همچنین آشنایی دیگران با این بازی .
من خودم 6 ماه هست دارم بازی می کنم ، فقط به دلیل مشغله درسی فقط یه dwarf lvl 56 hunter و dwarf lvl 16 rogue دارم
37.gif
. کاراکتر جدید هم اگه بخوام درست کنم حتما tauren shaman خواهد بود چون alliance واقعا توی battleground ها خنگ می شن البته به جز AB . و همچنین shaman واقعا نامردیه ! خیلی قویه !!
من دیگه حرفام تموم شد فقط یه چیز : من تو server europe & realm nordrassil که یه normal realm هستش ، بازی می کنم . به نظر من normal realm ها از همه بهتره چون آدم هیچ وقت از حمله بقیه نمی ترسه .
منتظر بقیه wowist ها هستم
15.gif
سلام
شرمنده من دیگه خیلی کم طرفای فوروم پیدام میشه ، واسه اینه که تازه pm شما رو دیدم :D ، ممنون از توجهتون. فکر میکنم چند تای دیگه از بچه ها هم هستند که مثل ما آلوده شدن (farshin به عنوان مثال) ، آقا نخرید این بازی رو خوب نیست :p از وقتی گرفتمش دیگه دستم به بازی دیگه نمیره lol
من با چند تا از بچه های دیگه یه 3-4 ماهی هست که بازی رو گرفتیم ، بالای 50 شدیم همه الان (خودم human priest 54 ) البته یکی دو نفرمون 60 شدن. رو سرورهای اروپا و realm Quel'Thalas بازی میکنیم و همگی Alliance.

این از معرفی، حالا اگر بچه ها بیشتر بشن میتونیم بریم سراغ مسایل جزیی تر وگرنه که میتونیم یه کم تعریف کنیم ملت دلشون آب بیفته :rolleyes:

Synix.Shayan

Registered User
لایک‌ها
0
حالا چرا آلوده ؟! بازیش باحاله ولی اینو قبول دارم که آدم دیگه از بازی دیگه ای خوشش نمی یاد ! تعداد که بیشتر شد فکر کنم بد نباشه همه توی یه realm بریم ( البته تو تابستون ) . حالا تجربه شما رو تو realm تون نمی دونم ولی تو nordrassil که تو 30 بار 31 بار horde ها تو battleground می برند .

Synix.Shayan

Registered User
لایک‌ها
0
من تو nordrassil یه 200 تا طلا حدودا دارم ، اگر یه وقت اومدین کمک مالی می تونم کنم
15.gif

در ضمن lvl 10 که شدین می تونیم dm رو solo کنیم !

Fashist78!!!

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
البته سرورهای سخصی اونقدرها هم بد نیست!! فقط تنها مشکلش دیر به دیر به روز شدنشون هست و اینکه ایتمها و کوئستها ممکنه بعضیهاش اعتبار نداشته باشن!
میتونی برای دستگرمی یکی از این سرور ها رو انتخاب کنی و توش رجیستر کنی:
http://www.wowstatus.net/serverlist.php
البته اینم بگم برای این بازی باید اطلاعاتی هم درباره سبک بازی داشته باشی و حداقل قبلش چند تا بازی تو همین سبک RPG کرده باشی...
فعلا

Synix.Shayan

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از farshin :
شما اگر میخواید بازی کنید بگم که سرور های کرک اصلا ارزش نداره و بهتره بازی رو اورجینال تهیه کنید. برای من حدودا 90 تومن خرج برداشت البته برام با DHL آوردنش بعدش هم ماهی 15 دلار باید ماهیانه با کارت اعتباری بپردازید

این یه عکس هست از DUNGEON BWL تو بازی که با GUILD که من توش هستم آخرین BOSS رو کشتیم. که شاید 3-4 تا GUILD کلا تو سرور این کارو کردن

من رو سرور اصلی خود بلیزارد رو اوروپا بازی میکنیم با اسم FARSHIN در REALM EXECUTUS اگر کسی اونجا هست پیغام بده

مشاهده پیوست 8854

بابا مردم مایه دارن nefarian رو می زنن می کشن !!!
منم lvl 56 hunter dwarf هستم . خوشحالم که یه dwarf hunter دیگه رو می بینم . تو nordrassil یه guild هست به نام unit . هر شب واسه دست گرمی یه سر به ahn'qiraj می زنن !!! یه hunter داره که یارو set کامل dragon stalker رو پوشیده . هر کدوم از افراد guild رو فقط نیم ساعت تو کفشون می مونی همشون هم حداقل 2 تا rare item دارن . ( منظورم اینه بقیش epic هست ! )

بالا