آژانس هواپیماییfootbal
nexpay

WWW.fara.ir

شروع موضوع توسط weblogger ‏4 می 2003 در انجمن آرشیو

  1. weblogger

    weblogger Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏24 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    506
    تشکر شده:
    6
    سلام
    اين دفعه ديگه مي خواهم يه وب سايت معرفي كنم كه خودم با 2 تا از دوستام درستش كرديم
    مي خواهم نظراتتون رو در باره اش بدونم تا بتونيم بهترش كنيم هنوز كامل نيست ولي واقعا خوشحال مي شم كه هر نظري يا ايرادي كه داره بگيد

    مي دونم تركيب رنگ و اين چيز هاش درست نيست و جاي كار خيلي داره براي همينهر كسي كه علاقه داره و وقت داره با من يه تماس به صورت ايميل بگيره تا بتونيم ازش استفاده كنيم

    ولي تا مي تونيد ازش عيب بگيريد كه بهترش كنيم ممنون از همه

    <a href='http://www.fara.ir' target='_blank'>http://www.fara.ir</a>
    <a href='http://www.fara-online.com' target='_blank'>http://www.fara-online.com</a>
     
  2. ehsan

    ehsan Administrator

    تاریخ عضویت:
    ‏5 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    7,914
    تشکر شده:
    3,492
    محل سکونت:
    Internet
    غير از اون مورد که خودت گفتي و خيلي مهمه ديگه اينکه اون تبليغ رو ببر يه لايه پايين تر که اون onmouse over ها ديده بشه. توي جدولهايي هم که متنهاي اصلي مياد valign=top کن.

    موفق باشي :)
     
  3. weblogger

    weblogger Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏24 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    506
    تشکر شده:
    6
    سلام ممنون

    راجع به بقيه اش چي نگاه كردي همش رو

    از نظر كاربر پسندي
    يا اينكه چي كجا باشه

    مثلا يه سوال به نظرت بهتره كه اون نوار ابزارهاي كمكي رو بالا اون رنگي بگزاريم يا اينكه يه منوي پاپ آپ باشه مثلا كنار صفحه بيا يا فلوت باشه

    فرم ها يا جدولها ايرادي داشتند؟
    يك چيزه ديگه من براي يه تكست آريا مي خواهم جاوا اسكريپت فقارسي رو با Force بگزارم طوري كه اخطار بده مو قعي كه Input از طرف كي بورد طرف هستش چه طوري مي تونم اين كار رو بكنم

    سوال ديگه اين كه اگر بخواهم پيش فرض فارسي باشه در يه Text Aria و كليد بگيره مثلا Alt+shift مي شه يه كاري كرد كه وقتي كانفليكت مي گدهند با هم زور text aria بيشتر باشه يا اصلا نگزاريم كه تايپ كنه با hnput كيبوردد خودش يه چيزي مثل فرم هاي بلاگ اسكاي مرحوم دقيقا

    از نظر امنيتي مي توني اسكنش كني ببيني سوارخ داره يا نه؟

    سوال بدي حال خودت چطوره و ايا نامه بهت درست رسيد و اگر رسيد جوابش كجا بيد و اگر نه رسيد بفرستم دوباره يا..... نوچ
     
  4. niterider

    niterider Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏27 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    413
    تشکر شده:
    3
    محل سکونت:
    The Most Beautifull Love , Tehran
    دمت گرم سايتت خيلي باهاله غير از اين هم انتظار نيست
    فقط اگه لينك هاي بالا رو عوض كني بهتر ميشه چون يه ذره بي ريخته (ببخشيد فضولي مي كنم)
    رنگ سبز كناره ها هم خيلي به دل من نشست
    www.shatoot.com
     
  5. weblogger

    weblogger Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏24 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    506
    تشکر شده:
    6
    سلام ببين يه مقدار عوضش كردم ممكنه نظرت رو بگي ممنون
     
  6. aaber_piade

    aaber_piade Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏19 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    1,662
    تشکر شده:
    28
    محل سکونت:
    Tehran
    آقا اين بخش از كدت رو ببين:

    [code:1]&#60;PARAM NAME=&#34;WMode&#34; VALUE=&#34;Window&#34;&#62;[/code:1]

    اگر به جاي window از Transparent يا Opaque استفاده كني و ضمنا اون فلش رو هم داخل يه <div>
    قرار بدي و به اون <div> يك مقدار z-index مناسب بدي مي توني كاري كني كه اون mouseover هاي بالا بيفته روي انيميشن .. در واقع انيميشن فلش تا زماني كه پارامتر wmode اون رو روي حالتي غير window نذاري از z-index تبعيت نمي كنه ولي بعدش ديگه مشكلي نيست و عين بچه آدم گوش به حرف ميده :D
     
  7. panypay
  8. weblogger

    weblogger Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏24 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    506
    تشکر شده:
    6
    ممنون از راهنماييت تا 1 ساعت ديگه درستش مي كنم بازم اشكال اگر داره ممنون مي شم راهنمايي كني
     
  9. weblogger

    weblogger Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏24 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    506
    تشکر شده:
    6
    ببين درستش كردم ممنون ازت@>ك-
     
  10. weblogger

    weblogger Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏24 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    506
    تشکر شده:
    6
    من مي تونم ببينمش مشكلت چيه احسان؟

    يكي ديگه هم هست به اسم blognegar.com

    كسي چيزي ازش مي دونه؟
     
  11. persian_londoner

    persian_londoner کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏22 می 2003
    نوشته ها:
    294
    تشکر شده:
    8
    محل سکونت:
    uk
    ببین فونت tahoma وقتی بزرگش کنی خیلی بد ریخت میشه ، به نظر من برای سر تیتر هات از یه فنت دیگه استفاده کن مثلاً times new roman اما متنها رو با همون tahoma بنویسی بهتره البته هر جور خودت دوست داری عمل کن من فقط نظرم رو گفتم.

    اون سایت <a href='http://www.fara.ir' target='_blank'>http://www.fara.ir</a> هم اگه با اون یکی فرق داره من نتونستم بازش کنم.

    موفق باشی
     
  12. weblogger

    weblogger Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏24 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    506
    تشکر شده:
    6
    آره قبول دارم كه بزرگ بشه بد مي شه باشه يه فكري براش مي كنم يك جيزي من برايم nothification نمیاد تازگی‌ها از فوروم الان هم اومدو ببینم که کسی نظر داده یا نه شرمنده اگر دیر جواب دادم
    یک چیزه دیگه این که وب‌سایت این هست کار می کنه چطوری ندیدش!
    www.fara.ir
    www.fara-online.com
     

این صفحه را با دیگران به اشتراک بگذارید

خرید بک لینکreviews عسل طبیعی و گرده گل ایرانی