آژانس هواپیماییexchanging

XFX 7800 GTX 512 MB

شروع موضوع توسط spookykid ‏11 نوامبر 2005 در انجمن سخت افزار

  1. spookykid

    spookykid کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏11 آگوست 2005
    نوشته ها:
    291
    تشکر شده:
    0
    xfx کارت 7800 GTX ش رو با coreclock 580MHz وmemory clock 1730MHz و قیمت 799$ به بازار داد
    که تو 3dmark05 با Athlon X2 3800 به امتیاز 9871 رسید
    و با 600MHZ و1800MHz به امتیاز 10110 رسید
    با این اوصاف به نظر میرسه که x1800xt هنوز نیومده شکست خورد
     
  2. saeed_violinist

    saeed_violinist Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏1 آپریل 2004
    نوشته ها:
    1,275
    تشکر شده:
    3
    محل سکونت:
    Netherlands
    ای ول خوشم اومد ! قیمتش خداست
     
  3. spookykid

    spookykid کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏11 آگوست 2005
    نوشته ها:
    291
    تشکر شده:
    0
    BFG و eVGA هم کارتهای خودشون رو به بازار دادن
    که coreclock BFGش 580 وmemory clockش 1700
    و eVGA coreclock 550 و memory clock ش1700 است
    و با قیمت 749$ ارائه شده
     
  4. saeed_violinist

    saeed_violinist Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏1 آپریل 2004
    نوشته ها:
    1,275
    تشکر شده:
    3
    محل سکونت:
    Netherlands
    اینو !

    [​IMG]
     
  5. hwt

    hwt کاربر قدیمی پرشین تولز*مدیر سخت افزار مدیر انجمن

    تاریخ عضویت:
    ‏11 آگوست 2004
    نوشته ها:
    15,246
    تشکر شده:
    1,685
    محل سکونت:
    Mashhadshops.com
  6. esfandiyar2002

    esfandiyar2002 مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏5 آپریل 2004
    نوشته ها:
    8,483
    تشکر شده:
    6
    محل سکونت:
    TABRIZ
    حاجی از شما بعیده واقعا...:) وقتی رم دستگاهتو از 256 به 512 ارتقا می دی واسه چی؟!واسه اینکه نمی کشه...
    حالا حساب کن روی کارت گرافیکی به این عظمت با این بنچ مارک جالب این تغییر میزان رم چقدر تو کارایی دستگاه تاثیر داره بخصوص در بهینه سازی پردازش تصویری و روان شدن عملیات محاسباتی.....شما فقط نچسب به کلاک و کور اون....انگاری کارت گرافیکی خوب روغن کاری شده باشه...:D
    خوبه که از سهامداران عمده این شرکت مادر مرده نیستی وگرنه واسه همین حرفت سهام شرکت دچار تراز منفی می شد..:lol: :lol: و این کارت هنوز نیومده در گیشه دچار شکست فاحشی می شد..:lol: :lol:
     
  7. appbannerkhuniresbanner
  8. saeed_violinist

    saeed_violinist Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏1 آپریل 2004
    نوشته ها:
    1,275
    تشکر شده:
    3
    محل سکونت:
    Netherlands
    حاجی جون به اون مقایسه بین 256 و 512 دقت نمودی ؟ ننمودی دیگه !!!!

    حالا اینو ببین :

    [​IMG]
     
  9. saeed_violinist

    saeed_violinist Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏1 آپریل 2004
    نوشته ها:
    1,275
    تشکر شده:
    3
    محل سکونت:
    Netherlands
    شیطونه میگه کل سیستمو بفروشم یه دونه از اینا بگیرم بزارم تو طاقچه !
     
  10. pay

    pay کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏21 نوامبر 2003
    نوشته ها:
    611
    تشکر شده:
    8
    واقعیتش اینه که این 256 مگ رم اضافی تاثیر چندانی نداره ( منظورم دقیقا اینه که فعلا تاثیری نداره مسلما که یه سال بعد زمین تا آیمون فرق داره) .
    اون بنچمارکهایی هم که گذاشتین همه درستن ولی تفاوت کارایی این دو تا از CoreClock و Memory Clock بالاتر ناشی میشه نه از رم بیشتر( انصاف نیست دو تا کارت و فقط به خاطر اینکه اسمشون یکیه بدون توجه به مشخصات داخلی شون مقایسه کرد.اولی با CoreClock 430 و Memory Clock 1200 کجا و 550و 1700 دومی کجا!)
    برای مقایسه صحیح تاثیر رم اضافی تنها راه عاقلانه همین کاری یه که Anandtech کرده یعنی مدل 512 مگ رو underclocked کردن به فرکانس مدل 256 مگ .
    خودتون نتایج رو ببینین در واقع تفاوت محسوس نیست.
     
  11. saeed_violinist

    saeed_violinist Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏1 آپریل 2004
    نوشته ها:
    1,275
    تشکر شده:
    3
    محل سکونت:
    Netherlands
    به نظر دوستان میشه با یه خنک کننده قوی فرکانس 7800 256 مگر رو به 550 و 1700 رسوند ؟

    رمهای استفاده شده در 512 مگ چند نانو هستند ؟ کسی خبر داره ؟
     
  12. Behrooz

    Behrooz مدیر بازنشسته کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏7 سپتامبر 2004
    نوشته ها:
    10,985
    تشکر شده:
    279
    محل سکونت:
    Tehran
    در دفترچه محصولات Leadtek كه نوشته 1.6 نانو
     
  13. hwt

    hwt کاربر قدیمی پرشین تولز*مدیر سخت افزار مدیر انجمن

    تاریخ عضویت:
    ‏11 آگوست 2004
    نوشته ها:
    15,246
    تشکر شده:
    1,685
    محل سکونت:
    Mashhadshops.com
    منم دقيقا همين منظور رو داشتم . عملا 256 مگ رم اضافه در حال حاضر كمترين تاثير رو در كارايي داره . [​IMG]
     
  14. avajang.com .leftavajang.com.right
  15. hwt

    hwt کاربر قدیمی پرشین تولز*مدیر سخت افزار مدیر انجمن

    تاریخ عضویت:
    ‏11 آگوست 2004
    نوشته ها:
    15,246
    تشکر شده:
    1,685
    محل سکونت:
    Mashhadshops.com
    خوب اين مبحث تو گرافيك موقعي كه Filtering اعمال نشه اصلا صادق نيست [​IMG]
     
  16. gray_wolf

    gray_wolf کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏13 ژوئن 2005
    نوشته ها:
    823
    تشکر شده:
    0
    من هرچي ميخواستم بگم دوست عزيزمون گفت! پس فقط quote ميكنم!:happy:
     
  17. saeed_violinist

    saeed_violinist Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏1 آپریل 2004
    نوشته ها:
    1,275
    تشکر شده:
    3
    محل سکونت:
    Netherlands
    لطف فرموتید ! گرگ خان خبری ازت نیست مگه وسط تاپیک ها گیرت بیاریم... خوبی ؟
     
  18. gray_wolf

    gray_wolf کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏13 ژوئن 2005
    نوشته ها:
    823
    تشکر شده:
    0
    زنده‌ايم شكر خدا! شما خوفي؟! [​IMG]
     
  19. ARH

    ARH Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏10 ژانویه 2005
    نوشته ها:
    938
    تشکر شده:
    4
    من بر اين باورم كه برخلاف حافظه 512 مگابايتي اونچه كه Geforce 7800 GTX 512MB رو واقعا متفاوت كرده فركانس‌هاي Memory و Core اون مي‌باشد .
    شايد نام 7800 Ultra بيشتر گوياي توانايي هاي اين كارت باشه . ميان 5800 و 5800 Ultra‌ ش 100 مگاهرتز اختلاف فركانس هسته بود و ميان 6800 و 6800GT اين اختلاف كمتر هست اما اينبار ما 120 مگاهرتز اختلاف فركانس هسته داريم در حالي كه نام هسته همون 7800ْGTX مونده .
    از اين تفاسير كه بگذريم NVIDIA از همون اول هم ميتونست اين كارت رو با حافظه بيشتر و فركانس هاي بالاتر عرضه كنه اما صبر كرد تا پاسخي براي r520 داشته باشه . اگه بخوايم خيلي دقيق بشيم تفاوت يك كارت 7800 ي 256 مگابايتي با 512 مگابايتي در چهار مورد زير مي باشد :

    1. تعداد تراشه هاي DRAM ( مدل 256 مگابايتي با برد رفرنس داراي 4 تراشه 64 مگابايتي و مدل 512 مگابايتي داراي 8 تراشه 64 مگابايتي مي باشد)

    2. نوع تراشه DRAM‌ ( تراشه هاي DRAM بكار گرفته شده در مدل 512 مگابايتي سريعترين تراشه هايي هستند كه من تا كنون روي كارت گرافيك ها ديدم با زمان دسترسي 1.1 نانو ثانيه و حداكثر فركانس رسمي كه پشتيباني ميكنند 1800 مگاهرتز GDDR3 هست خود انويديا تو فركانس 1700 اونها رو عرضه ميكنه و فضايي مطمئني باسه اوركلاكينگ حافظه كارت درست كرده)
    [​IMG]

    3. تغذيه الكتريكي ( فكر ميكنم با توجه به تصاوير مدار تغذيه الكتريكي دو كارت شبيه به هم باشه اما عناصر و المان هايي كه روي برد 512 مگابايتي به كار رفته براي توليد توان مصرفي بيشتر اين كارت در نظر گرفته شده اند)

    4. سيستم تهويه

    با استناد به تفاوت سوم دو كارت ميشه استدلال كرد كه كارت هاي 256 مگابايتي كه تا كنون توليد شده اند رو نميشه به صورت پايدار تو فركانس 512 مگابايتي به كار برد .

    [​IMG]
     
  20. esfandiyar2002

    esfandiyar2002 مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏5 آپریل 2004
    نوشته ها:
    8,483
    تشکر شده:
    6
    محل سکونت:
    TABRIZ
    خوب حاجی جان حالا از این جواب ARH در تایید جواب من قانع شدی؟!:D پس نگو نمی شه...چون اگه بشه چی می شه...
    یعنی کمپانی به اون عظمت نفهمیده واسه چی باید 512 انتخاب کنه؟!خوب می کردش 256 دیگه..:D
    از ARH عزیز بدلیل جواب گویی علمی دندان شکن رو کم کن به حاجی و دار و دسته مربوطه متشکریم...(دارم اختلاف می اندازم دیگه..:lol: )
    خوب حالا نوبته ایکس رادیکاله خودمونه...آخ جون!!!مثل بازی شطرنج شد...آقا طرف ما سیاهه چون اول حاجی بازی رو شروع کرد...الان حاجی و pay تو آچمز گیر افتادن..:D ما هم که وزیر سیاه یعنی ARH رو حرکت دادیم اومد وسط زمین...نوبته وزیر سفیده که xradical خواهد بود..باید دید نظر اون چیه؟!;)
    حاجی یه کار بکن وگرنه تو حرکت بعدی کیش و مات تمام...ایکس رادیکالتو حرکت بده بیاد وسط..داره هیجان بازی زیاد می شه خداییش...:lol: :lol: آخ جون...:cool:
     
  21. hwt

    hwt کاربر قدیمی پرشین تولز*مدیر سخت افزار مدیر انجمن

    تاریخ عضویت:
    ‏11 آگوست 2004
    نوشته ها:
    15,246
    تشکر شده:
    1,685
    محل سکونت:
    Mashhadshops.com
    اسفنديار جان شما اگه به كارتهاي قبلي يه نگاهي مينداختي ميديدي كه عملا 256 مگ اضافه تر رم داشتن پرفرومنس چشم گيري به كارت اضافه نكرده بود . ضمنا arh هم گفت كه عملا فقط صرف 512 مگ بودن نميتونه باعث ايجاد چنين اختلافي بشه . در واقعا كارت 7800 GTX 256 با 7800 GTX 512 از زمين تا زير زمين باهم تفاوت دارند . در ظاهر فقط بايد روي 256 مگ اضافيش ادم فكر كنه ! اما در عمل
     
  22. esfandiyar2002

    esfandiyar2002 مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏5 آپریل 2004
    نوشته ها:
    8,483
    تشکر شده:
    6
    محل سکونت:
    TABRIZ
    خوب عزیز جان..:D بقول خودتان تو کارتهای قبلی اینطوری بوده نه تو این یک...;)
    تازه اون زیر زمین که شما گفتی خیلی گوده ها!!!!:lol: بهتره بگیم طبقه چندم زیر زمینه؟!:happy:
    ولی نه خدائیش داره کم کم کار به جاهای باریک می کشه..:eek: اگه اینطوری پیش بره باید دید ATI چه خواهد کرد؟آیا بازهم تو اون وضعیت کارتهای سری 1000 خواهد ماند یا بفکر ارتقا خواهد بود؟!
    چند روز پیش می خواندم که اتلون تک هسته ای 64 بیتی 4000 پلاس تنها کارت 1800 رو مناسب حال خودش دونسته...:blink: این یعنی خیلی بی خیال بوده این ati...آخه الان داریم رو دو هسته ای مانور می دیم...پس کارت گرافیکی مناسب دو هسته ای مثل 4800+ چه خواهد شد؟!:blink: الان می بینید که سان هم داره هشت هسته ای می ده بیرون...معلوم نخواهد شد اون دیگه چه کارتی را تایید می کنه...چون فعلا گفته همه کارتها را ریز می بینه...:blink: بعبارتی داره می گه ای nvida و ای ati عزیز...هر گلی می خوایین رو سر خودتون بزنین حریف پردازنده من نخواهد شد...
    بازم شنیدم سان داره با یکی از همین طرفین که هنوز تاپ سکرت هستش وارد مذاکره می شه تا کارت گرافیکی مناسب پردازنده اختراعی خودشو سفارش بده تا مثل توپ بترکونه..:blink: پس با این حساب حتما باید کور اون شونصد هزار باشه و کلاکش میلیون برابر اینایی که الان داریم روش بحث می کنیم...:lol: احتمالا واسه حافظه هم 1024 خواهد داشت...:D