• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

XP home edition يا profesional مساله اين است !

majnoon

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من يه نوت بوك دارم كه روش هوم اديشن اصل نصبه ولي چون مي خوام ازش براي راه اندازي سايت اينترنتي استفاده كنم رفقا مي گن جواب نمي ده و بايد پروفشينال بريزي .
مي خوام بدونم اين قضيه تا چه حد صحت داره؟

بعد اگه بخوام هردوشو داشته باشم بايد چي كار كنم ؟

بعد هم يه ويندوز اصلي در كنار يه نسخه تقلبي مشكلي ايجاد نمي كنه ؟

b_amighi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بستگي داره چيكار بخواي بكني. توضيح بيشتري بده.

rammstein_persia

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
19
ترجيحا بهتره از Pro استفاده كني..چون Home Edition خيلي از قابليتهاي شبكه و حرفه اي تر Pro رو نداره و همونجور كه اسمش روشه براي مصرف ساده خونگي يا كاربرهاي عادي ساخته شده.

با اينكه Home Edition تا حدودي سريعتر از Pro هست,اما معمولا همه Pro رو ترجيح ميدن..
قيمت Pro تقريبا 100دلار گرونتر از Home Edition هست كه البته اين موضوع تو ايران مطرح نيست ..

فرق نسخه هاي كرك شده و اورجينال كه رو لپ تاپها هست (تا اونجا كه من ميدونم) در عمل فقط اينه كه اورجينال ساپورت ميشه از طرف مايكروسافت و كرك شده نه..

در مورد نصب دوتاش باهم ,هرچند لزومي نداره و من امتحان نكردم,اما فكر ميكنم ميشه و مشكلي هم نيست كه يكيش اورجينال باشه يكي كرك شده..

اينم يه سري فرقهاي بين Pro و Home Edition در موارد مربوط به شبكه و اينترنت..:

xpdiff.gif

majnoon

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
از توضيحات مفصلت ممنونم . خيلي مفيد بود .

اما چند سوال ديگه ...

حالا كدام profesional رو بايد بگيرم . چون يه سر كه به مغازه ها زدم خود profesional ظاهرا چند ورژن با اسمهاي مختاف داره .

بعد هم وقتي گرفتم چجوري بايد بريزم روي كامپيوتر؟

rammstein_persia

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
19
به نقل از majnoon :
از توضيحات مفصلت ممنونم . خيلي مفيد بود .

اما چند سوال ديگه ...
حالا كدام profesional رو بايد بگيرم . چون يه سر كه به مغازه ها زدم خود profesional ظاهرا چند ورژن با اسمهاي مختاف داره .
تا اونجا كه من ميدونم...چند ورژن به اون معنا وجود نداره..بلكه بعضي از اينها همراه با سرويس پك ها فروخته ميشن و بعضي ها هم بدون اونها.و ديدم كه از اينها بعنوان ورژن متفاوت (مغازه ها) اسم ميبرن.

البته يه نسخه هايي تحت عنوان Digital Media Edition و..هم هست كه چندان فرق عمده كاربردي اي نداره..(براي موردي كه شما ميخواي)

كلا Windows XP Professional Service Pack 2 كاملترين حالته ممكنه.
البته بازهم در صورتي كه لازم باشه ميتوني بري سايت مايكروسافت و پچ هاي جديدي كه هر از گاهي ممكنه بياد رو دانلود كني.(من اينكارو مينكم اگه لازم باشه)

اين سرويس پك ها هم ممكنه توي خود سي دي ويندوز كه ميخري باشه ممكنه هم نباشه كه در هر صورت اگه نباشه هم جدا ميتوني نصب كني.

خلاصه كه هر ويندوز اكس پي پروفشنالي كه بخري ميتوني سرويس پك ها رو روش نصب كني.

به نقل از majnoon :
بعد هم وقتي گرفتم چجوري بايد بريزم روي كامپيوتر؟

اگه منظورت اينه كه 2 تا XP ( هوم و پرو) همزمان داشته باشي من شخصا امتحان نكردم اينكارو ولي قائدتا نبايد هيچ مشكلي باشه جز اينكه دومي رو روي يه پارتيشن ديگه نصب كني.

اگه هم يكيشو ميخواي..كه ديگه چيزه خيلي ساده ايه نصبش, با سي دي بوت ميكني و خودش همه كارو ميكنه و چند تا سوال ساده هم ميپرسه :)

ehsan

Administrator
مدیر انجمن
Administrator
لایک‌ها
3,918

irgamer

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
15
چند تا نکته:
1-ویندوز XP این چند تا نسخه رو داره:
Wndows XP Professional,Home Edition,Tablet PC Edition,Media center Edition,Windows XP 64 bit
2-ServicePack2 ویندوز xp حالا حالاها نمیاد و فعلا تو خارجم نسخه های اولیه و بتای اون هست و اینی که تو ایران میگن SP2 همون SP1a هست البته ممکنه اخیرا SP2 هم اومده باشه مطمئن نیستم ولی اونی که اول میگفتن SP1a بود
3-به نوعی میشه گفت ویندوز XP PRO تمام امکانات Home Edition رو داره اما Home Edition امکانات Pro رو نداره!
4-و اما اگه میخوای هر دو مدل(homeو pro) رو با هم نصب کنی اول باید Home رو نصب کنی بعد Pro...

rammstein_persia

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
19
به نقل از irgamer :
چند تا نکته:
1-ویندوز XP این چند تا نسخه رو داره:
Wndows XP Professional,Home Edition,Tablet PC Edition,Media center Edition,Windows XP 64 bit
درسته البته منظور اون ورژنهاي Win XP Professional بود و نه ورژنهاي خود Win XP..
به نقل از irgamer :
2-ServicePack2 ویندوز xp حالا حالاها نمیاد و فعلا تو خارجم نسخه های اولیه و بتای اون هست و اینی که تو ایران میگن SP2 همون SP1a هست البته ممکنه اخیرا SP2 هم اومده باشه مطمئن نیستم ولی اونی که اول میگفتن SP1a بود
البته منم از اينكه اين چيزي كه تو ايران بهش ميگن SP2 واقعا SP2 هست يا نه مطمئن نيستم,اما چيزي كه هست بعد از داشتن SP1,بازهم يه سري آپديتها و پچهاي مختلف و اضافه هست كه ميشه از سايت مايكروسافت دانلود كرد.
و منم همين كارو ميكنم,يعني Win XP Pro SP1 رو دارم و با استفاده از Windows Update خودش بعد از آناليز سيستم ميگه كه چه پچها و آپديتهاي جديدي هست و لازمه..كه خيلي ساده ميشه اينها رو خورده خورده دانلود و نصب كرد. ;)

irgamer

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
15
به نقل از rammstein_persia :
البته يه نسخه هايي تحت عنوان Digital Media Edition و..هم هست كه چندان فرق عمده كاربردي اي نداره..(براي موردي كه شما ميخواي)
منم در جواب این جمله انواعشو گفتم ;)
و البته Digital Media Edition یکی از MS PLUS! های XP بود... :)

majnoon

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من امروز رفته بودم Win XP Professiona بخرم كه باز هم يارو سه نسخه گذاشت جلوم گفت كدومو مي خواي ) همه سرويس پك يك رو داشتن ولي تفاوتشون توي پسوند اضافش بود كه متاسفانه يادداشت نكردم و الان يادم نيست !

بگذريم . يكي از دوستاي من يه نسخه Win XP Professiona اصل داره . اگه من هم اونو نصب كنم هردومون مي تونيم با كد دوستم آپديت كنيم نسخه هامونو؟

majnoon

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من امروز رفته بودم Win XP Professiona بخرم كه باز هم يارو سه نسخه گذاشت جلوم گفت كدومو مي خواي ) همه سرويس پك يك رو داشتن ولي تفاوتشون توي پسوند اضافش بود كه متاسفانه يادداشت نكردم و الان يادم نيست !

بگذريم . يكي از دوستاي من يه نسخه Win XP Professiona اصل داره . اگه من هم اونو نصب كنم هردومون مي تونيم با كد دوستم آپديت كنيم نسخه هامونو؟ مشكلي پيش نمي ياد . يعني ماكروسافت مي تونه تشخيص بده كه مثلا فلان كد قبلا آپديت شده ؟

rammstein_persia

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
19
به نقل از majnoon :
يكي از دوستاي من يه نسخه Win XP Professiona اصل داره . اگه من هم اونو نصب كنم هردومون مي تونيم با كد دوستم آپديت كنيم نسخه هامونو؟

من تا حالا با اورجينالش امتحان نكردم...

اما من نسخه غير اورجينال دارم و بعد هم خيلي ساده سريال نامبرشو با نرم افزارهايي كه هست تغيير دادم و سريال نامبر valid وارد كردم.و بعد هم سرويس پك نصب شد و الانم آپديت ميشه كردش..
حالا من مطمئن نيستم كه اين آپديت اگه اينكارو نكني (يعني سريال valid نباشه) انجام ميده يا نه.

saeedsmk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
4
به نقل از majnoon :
...يكي از دوستاي من يه نسخه Win XP Professiona اصل داره . اگه من هم اونو نصب كنم هردومون مي تونيم با كد دوستم آپديت كنيم نسخه هامونو؟ مشكلي پيش نمي ياد . يعني ماكروسافت مي تونه تشخيص بده كه مثلا فلان كد قبلا آپديت شده ؟

نه نمي توني ت. بعد از cpu هاي ii يه كد امده كه كد cpu و همچنين هر ميني يه داره و .... كه همشون براي مالي سافت فرستاده مي شه و قابل رد يابي مي شس يعني كد مينت جزو كد هاي اينوليد مي شه و مشكل ساز مي شه

اگه اين كار رو بكني به احتمال زياد Xp ات بهم مي خوره و ممكنه براي دستگاه دوستتم مشكل ايجاد بشه . توي نسخه كرك شده جلوي اين تابع اريال رو گرفتن تا اونجاي كه يادمه كد 11111-1111و ... رو ميفرسته

بالا