آژانس هواپیماییexchanging

ZEND ENCODER DECOMPILER

شروع موضوع توسط mehrdad201 ‏1 ژانویه 2006 در انجمن PHP

  1. mehrdad201

    mehrdad201 همکار بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏10 سپتامبر 2005
    نوشته ها:
    14,722
    تشکر شده:
    15,825
    محل سکونت:
    ایران
    از ادمین محترم معذرت میخوام واسه اینکه این همه در مورد این موضوع تاپیک باز کردم.

    ببینم بین بچه های پرشین تولز کسی نیست که اطلاعاتی درباره این موضع داشته باشه ؟

    من یه برنامه یا یه وب سایت می خوام که فایلهای کد شده توسط برنامه zend رو برام به سورس تبدیل کنه ؟

    کسی هست که به من کمک کنه ؟
     
  2. carp3

    carp3 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏15 آپریل 2005
    نوشته ها:
    1,321
    تشکر شده:
    1
  3. mehrdad201

    mehrdad201 همکار بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏10 سپتامبر 2005
    نوشته ها:
    14,722
    تشکر شده:
    15,825
    محل سکونت:
    ایران
    والا به خدا وجود داره
    من در این زمینه چند تا سایت هم دیدم. امتحان هم کردم. اما دنبال نرم افزارش هستم.
     
  4. mehrdad201

    mehrdad201 همکار بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏10 سپتامبر 2005
    نوشته ها:
    14,722
    تشکر شده:
    15,825
    محل سکونت:
    ایران
    آقا تروخدا به ما کمک کنید
     
  5. carp3

    carp3 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏15 آپریل 2005
    نوشته ها:
    1,321
    تشکر شده:
    1
  6. mehrdad201

    mehrdad201 همکار بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏10 سپتامبر 2005
    نوشته ها:
    14,722
    تشکر شده:
    15,825
    محل سکونت:
    ایران
    کسی اطلاعات کاملتر نداره ؟
     
  7. appbannerkhuniresbanner
  8. phpkar

    phpkar Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏11 آگوست 2005
    نوشته ها:
    388
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    Mashhad
    اینم قابل توجه دوستانی که فکر میکردن Zend Encoder و incube مطمئنه !!
    من از اولش هم بالاخره یه روز یکی پیدا میشه اینارو Decode میکنه ...
    کسی که زهر رو میده پادزهرم میده ! این قانون همیشه تو دنیا وجود داشته
    واسه همین نه اعتقادی به استفاده از اینجور برنامه ها دارم نه استفاده از open source
    بهترین کار اینه که اگر میخواین روی یه چیزی قفل بزارین از روش من درآوردی خودتون استفاده کنین !
    همیشه برنامه نویسی با روش خود ادم بهت جواب میده
    یه برنامه بنویسین که روی فایلاتون قفل بزاره ! زیاد کاری نداره ...:D
     
  9. sama_sally

    sama_sally Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏5 آپریل 2005
    نوشته ها:
    2,598
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    Essen, Deutschland
    این تیکه رو که گفتی با open source موافق نیستی خیلی بدم اومد!
    ولی با این تیکه که گفتی روش خود آدم فقط جواب میده صد در صد موافقم!
     
  10. phpkar

    phpkar Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏11 آگوست 2005
    نوشته ها:
    388
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    Mashhad
    به چند دلیل :

    1- همون مدت زمانی که بخوای کد اون بنده خدا رو بفمی خودت دو تا برنامه مینویسی تو همون فاصله
    2- لا امنیت موجود فی الاوبن سورس : بعد الکشف ابلاگ الکوچک فی الاوبن سورس فانهما کل سایت کنفیکون !
    3-کلا با open source حال نوکنم . نظر شخصی بید جیگر !:p
     
  11. m_amin

    m_amin Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏11 سپتامبر 2004
    نوشته ها:
    2,827
    تشکر شده:
    275
    برنامش که نیست اما الان یه سری سایتهای چینی هستن که با پول اینکارو میکنن
    اتومتیک هم هست
     
  12. miladmovie

    miladmovie مدیر بازنشسته کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏25 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    1,936
    تشکر شده:
    2
    والا نباید دی کد می شد مثل اینکه ولی مثل اینکه شد !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
     
  13. alik

    alik کاربر قدیمی پرشین تولز

    تاریخ عضویت:
    ‏23 سپتامبر 2005
    نوشته ها:
    2,148
    تشکر شده:
    1,226
    سلام
    من عین همین سئوال را در انجمن های شرکت زند دیدم جوابی که داده بودن این بود :
    ما امتحان کردیم و این کار ممکن نیست یک سایت هم که این کار رو آنلاین انجام میدهد حتما باید اولین خط کد یک متغییر ثابت قبل از کد کردن قرار بدهید در غیر این صورت نمی توانند.

    در بقیه سئوالاتی هم که توی انجمن زند هستش مشابه همین جواب رو میتوانید ببینید .
    درسته که :blush: شرکت سازنده هیچوقت نمیگه کد ما رو شکستن !!:lol:
    ولی تا اونجایی که من میدونم آخرین ورژن الان Zend Safe Guard 4 هستش که علاوه بر کد کردن قبلش تغییر شکل هم میده و این نسخه رو فکر نکنم هنوز بتوانند بشکن ...

    ولی نسخه های قبلی از 1.3 تا فکر فکر کنم 2.6 رو که همه جا با کرکش می توانید پیدا کنید به احتمال زیاد شکسته می شوند و تاکید سایت زند هم روی همین نسخه آخری هستش .


    حالا کسی safe guard 4 با کرکش رو داره ؟؟؟ من یکی دارم درست هم کار میکنه ولی بعضی وقتا قفل میکنه .:wacko:
     
  14. avajang.com .leftavajang.com.right
  15. jhoseinii

    jhoseinii Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏20 فوریه 2006
    نوشته ها:
    154
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    تهران
    من کرک safeguard4 رو ازت میخرم: 50$
    jz_status[+]yahoo.com
     
  16. jhoseinii

    jhoseinii Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏20 فوریه 2006
    نوشته ها:
    154
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    تهران
    میشه بیشتر در مورد طریقه ی کد گزاری توضیح بدید؟
    یعنی با کد های php یه قفل برای خود php بسازیم؟

    اگه اینطور باشه که طرف با یه /*....*/ ناقابل سر قفل رو میکنه زیر آب:blink: :-??
    بیشتر توضیح بدید ، کنجکاو شدم:happy:
     
  17. alik

    alik کاربر قدیمی پرشین تولز

    تاریخ عضویت:
    ‏23 سپتامبر 2005
    نوشته ها:
    2,148
    تشکر شده:
    1,226
    ببین من نسخه 3.6 رو دارم که 100% کرک شده هست و مثل ساعت کار میکنه
    اخیرا نسخه 4 رسید دستم و نصبش کردم فقط الان تقریبا یکماه هستش که دارم ازش استفاده میکنم این مشکلات رو من توش دیدم :
    بعد از نصب یک کرک داره که ویروسه ! و دوتا فایل اینکودر که توی شاخه کرک هستند هنوز میگن که این نسخه 14 روزه هستش !!!!
    وقتی باهاش انکود میکنی پروسسش هنگ میکنه ولی مشکلی پیش نمیاد تمام فایل ها رو برات انکود میکنه و میده بیرون
    از نظر 14 روزه بودن هم بازم مشکلی نداره الان بیشتر از 14 روزه که دوتا از سایت ها من با این نسخه انکود شدن و دارن کار میکنن
    البته تولید کننده لیسانس هم داره و بدون مشکل کار میکنه :happy: (این یکیش سالمه)

    خلاصه بگم با این شرایط کارش رو انجام میده ! و مشکلی در خروجی وجود نداره ...

    حالا اگر دوست داری بخری من مشکلی ندارم :lol: ولی 50$ نمیفروشم :eek:
    چون زیاده ;) ایمیل بزن تا بهت بگم:p
     
  18. zfarhad2003

    zfarhad2003 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏19 ژانویه 2004
    نوشته ها:
    1,152
    تشکر شده:
    3
    محل سکونت:
    R7 register
    عجب دلایل محکمی:
    جواب دلیلهات
    1- بله شما می تونی در عرض چند ساعت یک سیستم مثل جوملا بنویسی ولی نوشتن کامپوننت یا موژول برای اون ده سال طول می کشه.
    2- مطمئن هستم منظور شما امنیت ویندوز است که تا حالا یک سطر کد هم ازش رو نشده. امنیت با قایم کردن کد حاصل نمی شه بلکه با برنامه نویسی درست ایجاد می شه.
    3- چی بگم والا.
     
  19. firebird

    firebird Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏2 جولای 2005
    نوشته ها:
    1,424
    تشکر شده:
    9
    من SafeGuard 3.6.0 رو با کرک دارم. مثل ساعتم کار میکنه. هنگ هم نمیکنه. کرکش ویروس نداره. با norton و zonealarm antivirus چک کردم. کسی میخواد pm بده شرایطشم بگه.
     
  20. alik

    alik کاربر قدیمی پرشین تولز

    تاریخ عضویت:
    ‏23 سپتامبر 2005
    نوشته ها:
    2,148
    تشکر شده:
    1,226
    ببینم کسی میدونه چطوری فایل لیسانس رو به اسکرپیت معرفی کنیم ؟؟
    دوتا راه داره
    یکی اینکه بزارید داخل آدرسی که در پی اچ پی تعریف شده تا فایل رو که هم اسم محصول هست از اون آدرس بخونه و راه دوم صدا کردن فایل بوسیله تابع ها خود زند داخل اسکریپت هستش .

    خب حالا دوتا مشکل هستش اول اینکه معمولا روی سرور های هاستینگ که مشترک هست آدرس فایل لیسانس تعریف نشده هست نمیتونید به راحتی از فایل لیسانس استفاده کنید دوم اینکه اون تابع برای لود کردن فایل بصورت مسخره ای قابلیت های روش اول رو نداره ! در اصل کارش لود کردن نیست برای استفاده کردن از یکسری امکانات دیگه این تابع رو گذاشتن یکی از کاربرد هاش لیسانس ساپورت هست که زمان انکود جزو اون سه تا گزینه هستش ...


    حالا کسی تا حالا کار کرده ؟؟ میتونه ترفندی چیزی یاد ما بده که از این امکان لیسانس فایل استفاده کنیم و نرم افزار رو به راحتی بتونیم بفروشیم ؟؟ و فقط به مشتری یک فایل لیسانس مخصوص خودش بدیم ...
     
  21. Simple Clean

    Simple Clean کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏16 آگوست 2005
    نوشته ها:
    283
    تشکر شده:
    2
    یعنی چی با یه \* و */ سر قفلو میکنه زیر آب ؟
    اگه شما بیای تو موتور اون اسکریپتت ( یعنی باید یه چیزی باشه که سرش به تنش بیرزه یه چند مگی حداقل وزنش باشه ) بگی که فقط و فقط وقتی کار کن که یه سری متغیر مربوط به سرور و آدرس ها ی http چنین و چنان باشه .. خوب خودش خیلی کمک میکنه و اگه خوب بپیچونی ساعتها وقت میخواد تا کاملا بشکنه
     
  22. bakhanbeigi

    bakhanbeigi کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏26 نوامبر 2003
    نوشته ها:
    33
    تشکر شده:
    0
    من نسخه قدیمی رو دارم اما با کد های php5 مشکل داره کسی نسخه 4 رو نمی تونه برای دانلود بزاره اونم رایگان و با کرک و به همراه نوشابه و ماست و ... !!!