• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

Zoltrix زولتريكس و خدمات ... راقی = دردسر

fireboy

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
34
اين شركت به نظر من يكی ديگه از ضعيفترين شركتها چه در ضمينه ی محصولاتش و چه در ضمينه ی خدمات و پشتيبانی هست. اين شركتها خر چی معروفتر ميشن به همون نسبت محصولات و خدماتشون هم ضعيفتر ميشه.

خدا رو شكر كه فقط يه مودم از اين شركت دارم. اما شنيدم كه در چيزهای ديگه هم مشكل دارن.

سر يك درايور مودم ما با اينا مشكل داريم حالا بماند بقيه ی محصصولات!

خلاصه خواستم توصيه كنم از اين شركت خريد نكنيد به نفع شماست.

hardware

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
این شرکت اصولا در زمینه کامپیوتر تازه کاره و اگر دقت کنید معمولا گارانتی های جنسهایی رو هم که می خرید(zoltrix) یه 5 ماهی ازشون گذشته. ولی خوب زیاد نباید به این چیزا اهمیت داد سعی کنید که جنسی بخرید که هیچ وئقت احتیاج به گارانتی نداشته باشه الحمدلله مشکل شما مهم نیست و براحتی حل می شه.

fireboy

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
34
البته من اين رو جديدا نگرفتم. 8 . 9 ماهي ميشه.

hardware

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من برای اونهایی که می خواهند جدید بگیرند گفتم البته چون جنسش خوبه آدم باید قید گارانتی مارانتی رو بزنه. یادمه اون موقعی که VGA TNT تازه اومده بود من یک sparkle خریدم و برای اینکه بفهمم واقعا کجایی برجسب گارانتیش رو نابود کردم جالبه که بازم زیرش چیزی نبود. امیدوارم مشکل شما هم حل شه.

fireboy

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
34
اينشاالله خود گارانتي آ نابود شن نه بر چسبشون.
كسي هم به اينا رسيدگي نميكنه كه همين الان من خودم ميتونم بيام يه گارانتي راه بندازم اينقدر كشكي هست.
حساب كتاب نداره مثل بقيه ي چيزا. :hmm:

hardware

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بهت حق مي دم. مثلا فروشنده هاي يه مغازه تو بازار رضا كه نمي خوام اسمش رو ببرم برام تعريف مي كردن كه صاحب مغازه RAM هايي رو كه از دبي مي آورده بدون گارانتي مي فروخته و اگه كسي خيلي سيريش مي شده كه گارانتيش بايد برچسب داشته باشه و معتبر باشه، فروشنده ها يواشكي رو همون RAM ،زير پيشخون سريع يه برچسب مي زدن و مي گفتن : اين هم يه RAM ديگه، با گارانتي. ولي 1000 تومن گرونتره و جنسش هم Original هست!!!!
بعد از مدتي هم برچسب جديد چاپ مي كنن و قبلي رو فراموش مي كنن و انگار نه انگار....
براي همين بهتره زياد رو هر گارانتي هم حساب نكنين.

fireboy

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
34
چيه ايران ديتا ي .... رو ميگي؟ چقدر سر ملتو كلاه ميزارن. اون تو بازار RAM ميده ديگه و توضيع و اين كارا.
آقا اسمشو ببر بزار همه بدونن چه گنديه. ما يه سره اونجاييم ديگه.
رفته بودم طبقه بالاش ديدم دارن RAM برچسب ميزنن و بسته بندي و از اين حرفا. داشتم شاخ در مي آوردم.
تازه رم Kingston هم بودن ها :hmm:
خيلي آدماي ... :eek:

hardware

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ايران ديتا يكي از وارد كننده ها هست. ولي اون مغازه كه من مي گم يكي ديگه بود...
علت ايمكه اسمش رو هم نمي گم اينه كه الان ديگه اون مغازه به كس ديگه اي به مبلغ حدود سالي 30 ميليون اجاره داده شده.
البته من از ايران ديتا چيزاي زيادي شنيدم. ولي از بقيه هم كم بد نديدم. كلا وقتي حواست نباشه و بري تو بازار 99 درصد سرت كلاه مي ره. پس هميشه ...

fireboy

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
34
به نقل از hardware :
ايران ديتا يكي از وارد كننده ها هست. ولي اون مغازه كه من مي گم يكي ديگه بود...
علت ايمكه اسمش رو هم نمي گم اينه كه الان ديگه اون مغازه به كس ديگه اي به مبلغ حدود سالي 30 ميليون اجاره داده شده.
البته من از ايران ديتا چيزاي زيادي شنيدم. ولي از بقيه هم كم بد نديدم. كلا وقتي حواست نباشه و بري تو بازار 99 درصد سرت كلاه مي ره. پس هميشه ...

×× آره همينطوره! همه دزد بازيه بابا :(

hardware

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
كلا تو مملكت ما نظارت درستي رو اين چيزا نمي شه.
ولي هنوز هستن كساني كه حلال و حروم سرشون مي شه.

fireboy

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
34
به نقل از hardware :
كلا تو مملكت ما نظارت درستي رو اين چيزا نمي شه.
ولي هنوز هستن كساني كه حلال و حروم سرشون مي شه.

×× بله خدا رو شكر ! اما اونها رو فقط خدا ميشناشه و بس :rolleyes:

hardware

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بعضی از بازارها اینجوریند دیگه مخصوصا اونهایی که تازه پا هستند ولی اگه یه چند تا درست وحسابی پیدا بشن بقیه هم مجبورند درست بشند.
البته بعضی وقتها مشکل مشتریها هم هستند حالا شما خودت رو نگاه نکن یکی می یاد میگه آقا p4 چند فلانی این فیمت میده حالا توبیا براش توضیح بده که این با اون فرق داره مگه تو کلش میره خوب همین موضوع باعث میشه برای جذب بازار واردات آشغال زیاد بشه باور کن آشغالهای ارزون آنقدر زود فروش میرن که فکرش هم نمی شه کرد من خودم شاهد بودم ولی یک مقدار که فرهنگ بالا بره و همه یه ذره از کامپیوتر سر در بیارند قضیه حل میشه ما که خیلی امیدواریم سیستمی پیاده کنیم که کسی در خرید مشکل نداشته باشه البته به نظر من فعلا باید با مشتریهایی طرف شد که خودشون هم حالیشونه و حاضرند برای جنس درست حسابی بیشتر پول بدن.

fireboy

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
34
بله اين هم درسته.
من هم خودم حاضرم كيه كه حاضر نباشه براي جنس بهتر پول بيشتر بده. مخصوصا براي جنس اصل :rolleyes:

hardware

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
مشکل اینه که همه مثل شما فکر نمی کنن.
بابا وقتی می ری سیب زمینی هم بخری همیشه گرونتر بودن به معنی بی انصافی فروشنده نیست!!! ما که هر چی خواستیم اینو تو کله بعضیها فرو کنیم نشد. :blush:
البته الان یه دفتر تو یه شهر دیگه زدیم و داریم این کار رو امتحان می کنیم ببینیم بالاخره متوجه می شن که قضیه چیه!!!! تو تهران هم ایشاا... به زودی این کار رو می کنیم. دفتر قبلیمون رو که شاید آگهی هاش رو هم تو روزنامه ها دیده بودین بستیم تا بتونیم کار رو اونطور که می خوایم پیاده کنیم نه اونجور که اقتضای بازاره.
آدم فقط 4 قلم جنس خوب بفروشه و فقط با مشتریهای فهیمی مثل شما طرف باشه بهتره تا اینکه 1000 قلم آشغال بده دست مردم.

fireboy

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
34
قرابانت...

آره خلاصه جنس مطمئن گرفتن خيال آدمو راحت ميكنه. تجربه ثابت كرده كه اگه برای جنس ارزون و نا مطمئن پول بدی اينقدر دردسر و چيزای ديگه داره كه آخر كار حساب كنی ميبينی از اون جنس گرونه هم بالاتر در اومده و دردسرش بيشتر.

hardware

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
قربون آدم هاي چيز فهم...
اگه 2 تا مدير مثل شما داشتيم وضعمون بهتر از اين بود.

fireboy

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
34
به نقل از hardware :
قربون آدم هاي چيز فهم...
اگه 2 تا مدير مثل شما داشتيم وضعمون بهتر از اين بود.

×× بابا بي خيال. :)
سرم گيج ميره ها :blush: :rolleyes:

hardware

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اختیار دارید آدم باید حرف راستو بزنه.

irgamer

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
15
چه بحث دونفره اي!!
اما منم موافقم... اگه بخوام تو PC بمونم و مکينتاش نخرم حتما ميام از hardware اينا ميخرم :)
راستي اين راقي الکترونيک به جاي خرج کردن واسه گارانتي و... فقط داره صبح تا شب تا روزنامه هاي اقتصادي و مجله هاي کامپيوتري رپورتاژ آگهي ميده!! :D

fireboy

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
34
به نقل از irgamer :
چه بحث دونفره اي!!
اما منم موافقم... اگه بخوام تو PC بمونم و مکينتاش نخرم حتما ميام از hardware اينا ميخرم :)
راستي اين راقي الکترونيک به جاي خرج کردن واسه گارانتي و... فقط داره صبح تا شب تا روزنامه هاي اقتصادي و مجله هاي کامپيوتري رپورتاژ آگهي ميده!! :D

×× شما نبودي .وگرنه بحث دو نفره نميشد. :D
راستي بايد يه تاپيك در مورد مك هم باز كنيم و اطلاعات داشته باشيم در اون . من هم دوست دارم اطالاعاتي داشته باشم در اين زمينه. :)
راقي هم انشالا درش گذاشته شه. هر چه زودتر بهتر. جديدا هم ديدم كه با يه شركت ديگه كار ميكنن در خدمات. :eek:

بالا