برگزیده های پرشین تولز

اخبار اقتصادی

xms

Registered User
تاریخ عضویت
19 ژوئن 2009
نوشته‌ها
11,477
لایک‌ها
387
محل سکونت
گفتگوی آزاد


ا
در گفتگو با مهر اعلام شد؛

جزئیات دومین سبد چک‌ برگشتی‌ها/ چک‌ها درجه‌بندی می‌شوند

مدیرکل اعتبارات بانک مرکزی با اعلام روند نزولی چک‌های برگشتی و پیش بینی اینکه تا پایان سال‌جاری تعداد چک‌های برگشت خورده به 4 میلیون فقره برسد، گفت: دستوالعمل مربوط به افرادی که رفع سوء اثر چک می‌کنند، به عنوان دومین سبد چک‌های برگشتی توسط بانک مرکزی تدوین می‌شود.
علی اصغر میرمحمدصادقی در گفتگو با مهر با اعلام اینکه بانک مرکزی در حال بررسی درجه بندی چک‌ها است و این موضوع به عنوان سبد اول چک برگشتی ها مطرح است، از افزایش نظارت های این بانک در مورد صدور دسته چک برای افراد و وضعیت افرادی که چک برگشتی دارند، خبرداد و گفت: چک برگشتی ها به مدت 7 سال از دریافت دسته چک و افتتاح حساب ممنوع شده اند.

مدیرکل اعتبارات بانک مرکزی نداشتن موجودی کافی حساب های افراد دارای دسته چک را یکی از دلایل مهم برگشت خوردن چک ها ذکر و بیان کرد: برگشت چک ها دلایل دیگری هم دارد؛ اما دستورالعملی برای افرادی که چک برگشتی دارند، صادر شده است که با انجام آن بتوانند مجددا افتتاح حساب داشته باشند.

وی گفت: در دستوالعمل مذکور سه شرط تحویل لاشه چک به بانک، مسدود شدن معادل مبلغ چک صادر و برگشت خورده به مدت دو سال در شعبه که دسته چک از آن صادر شده است و دریافت رضایت نامه محضری برای آخرین ذینفع چک منظور شده است.

این مقام مسئول در بانک مرکزی در بیان جزئیات دومین سبد چک‌های برگشتی ها عنوان کرد: افرادی که رفع سوء اثر می کنند در این سبد قرار می گیرند که البته راه اندازی نشده است و بانکها برای اعتبارسنجی، اعطای تسهیلات و غیره به این افراد به این سبد مراجعه خواهند کرد.

وی با اعلام اینکه روند چک‌های برگشتی نزولی است، گفت: تعداد چک‌های برگشتی در سال 90 حدود 6 میلیون فقره، در سال 91 حدود 5 میلیون و 5.91 هزار فقره، در سال 92 حدود 5 میلیون فقره بوده است، این در حالی است که در 4 ماه منتهی به 20 مردادماه امسال این آمار به یک میلیون و 884 هزار فقره رسیده است.

میرمحمدصادقی با پیش بینی اینکه تعداد چک برگشتی ها تا پایان سال حداکثر به 4 میلیون فقره خواهد رسید، افزایش نظارت ها، صدور دستورالعمل های جدید و اینگونه موارد را باعث کاهش تعداد چک های برگشتی اعلام کرد.

مدیرکل اعتبارات بانک مرکزی یکی دیگر از دلایل کاهش روند چک های برگشتی را راه اندازی سامانه اعلام اطلاعات دارندگان دسته چک ذکر کرد و گفت: این سامانه تکمیل شده است و بانکها موظف هستند که پیش از افتتاح حساب و صدور دسته چک برای افراد از این سامانه بانک مرکزی استعلام کنند.
 

xms

Registered User
تاریخ عضویت
19 ژوئن 2009
نوشته‌ها
11,477
لایک‌ها
387
محل سکونت
گفتگوی آزاد

هاشمی رفسنجانی:

افراطیون دولت منتخب مردم و حمایت ***** را تخریب می‌کنند

آیت‌الله هاشمی رفسنجانی صبح امروز در دیدار جمعی از نمایندگان فعلی و ادوار مختلف مجلس شورای اسلامی، خود را عضو نمایندگان ادوار مجلس دانست و گفت: کانون نمایندگان ادوار مجموعه‌ای ارزشمند برای کشور است که متأسفانه به ظرفیت آن توجهی نمی‌شود.
به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از اداره کل روابط عمومی مجمع تشخیص مصلحت ****، آیت الله هاشمی رفسنجانی با تشریح مسایل عمومی داخلی و منطقه‌ای، گفت: شرایط به گونه‌ای است که باید در برخورد با مسایل تأمل و در برابر تخریب‌ها و انتقادات بدون پشتوانه‌های واقعی، تحمل کنیم.

وی نادیده گرفتن مشکلات داخلی را خوش بینی صرف خواند و گفت: اولین شاخص اوضاع ما، بیکاری جوانان ماست که نشان از رکود است و رکود وقتی با تورم همراه شود، فلاکت سر بر می‌آورد که زیبنده کشوری مثل ایران نیست.

آیت‌الله هاشمی رفسنجانی با برشمردن ویژگی‌های ممتاز ایران در منابع انرژی و معادن گوناگون، نیروی انسانی تحصیل کرده و آگاه و به خصوص مکتب اهل بیت(ع)، خاطر نشان کرد: جبران سوء مدیریت‌های گذشته، تنظیم برنامه درست و اتخاذ سیاست‌های عاقلانه در بعد داخلی و خارجی، کشور ما را در مسیر تعالی و پیشرفت قرار می‌دهد.

رئیس مجمع تشخیص مصلحت ****، امپراطوری رسانه‌ای دشمنان را بلندگوی بدگویی علیه انقلاب اسلامی و ایران خواند و گفت: امتیاز ویژه ایرانیان تمدن با سابقه و فرهنگ اسلامی است که نمود آن اخلاقیات انسانی و اسلامی است و نباید بگذاریم تندروها، خوش نامی ایرانیان مسلمان را در جهان بر باد دهند.

وی دروغ، خبرچینی، دو به هم زنی افراد و گروه‌ها، تهمت، افشاگری‌های حرام و تجسس در زندگی مردم را از مصادیق بارز خصوصیات ضد اخلاقی و فرهنگی خواند و گفت: قرآن کریم با صراحت مسلمانان و انسان‌ها را از همه این موارد در ابعاد فردی و اجتماعی پرهیز می‌دهد و جای شگفتی است که کسی ادعای مسلمانی کند به این سئیات اخلاقی دامن بزند.

آیت‌الله هاشمی رفسنجانی با ابراز تأسف از آسیب دیدن اخلاق و فرهنگ در جامعه گفت: آسیب‌رسانی به اخلاق در درجه اول فرهنگ جامعه را نشانه می‌گیرد و جامعه بی‌فرهنگ، از هر باد مخالفی صدمه می‌بیند.

وی افزود: تأسف بارتر اینکه برخی مصادیق رعایت مسائل فرهنگی و اخلاقی را محدود به برخی موارد سطحی و آشکار می‌کنند و در حالی دم از رعایت اخلاق و فرهنگ می‌زنند که به اصول مسلم اخلاقی از جمله دوری از دروغ، تهمت، شایعه سازی و تخریب و اهانت پایبند نیستند.

رئیس مجمع تشخیص مصلحت **** اتخاذ سیاست خارجی مناسب در جهانی را که تحولات آن سریع است، ضروری دانست و گفت: مسلمانی که به فرموده قرآن باید برای همه مردم جهان سرمشق باشد، چگونه می‌تواند در انزوا بماند و اتخاذ سیاست خارجی درست لازمه تفکر، تعامل و عملکرد مناسب در دهکده جهانی کنونی است.

وی با یادآوری ویژگی‌های مردم ایران در نجابت، فرهنگ، شجاعت و صداقت، گفت: دلیلی ندارد که برای تحریک مردم حرف‌هایی بزنیم که هیچ پایه دینی و ملی ندارد.

آیت‌الله هاشمی رفسنجانی محبت اهل بیت(ع) را سرمایه مردم ایران دانست و گفت: ترکیب شیعه و سنی مسلمانان جهان را تشکیل می‌دهند و وقتی افراطیون، پیروان مذاهب اسلامی را تکفیر می‌کنند، بخشی از بدنه اسلام را می‌زنند.

رئیس مجمع تشخیص مصلحت ****، وحدت مسلمانان را لازمه سیاست دینی، فرهنگی و اجتماعی خواند و افزود: افراط ویروسی است که وقتی وارد بدن شود، سلول‌های سالم و موثر پیکر را از کار می‌اندازد و دیدید که در تازه‌ترین اخبار، داعش نیروهای خود را سربازان و همکاران فرشتگان می‌دانند.

وی با اخطار شدید به کسانی که در جامعه اسلامی ایرانی دیگران را تشویق به افراط می‌کنند، گفت: نتیجه افراط گرایی، ظهور گروهی چون بوکوحرام، داعش، طالبان و القاعده است که کشتار مردم را وظیفه خویش می‌داند.

آیت‌الله هاشمی رفسنجانی با اشاره به حرکت‌های اسلامی چند کشور در آفریقا و آسیا و با یادآوری اتفاقات لیبی، مصر، یمن، بحرین، سوریه، عراق، افغانستان و پاکستان، گفت: دیدید که افراطیون نتایج انقلاب‌های مردمی را معکوس کردند و دوباره دست به سوی استعمار و استبداد دراز کرده‌اند و قدرت‌های جهانی نیز برای القای افسردگی به مردم انقلابی از گروه‌های افراطی حمایت می‌کنند و به آنها میدان می‌دهند، چون می‌دانند. نتیجه کارهای این گروه، نا امیدی مردم از اقدامات انقلابی است.

وی اتفاقات عراق را نمونه بارز تلاش بیگانگان برای نا امیدی مردم از دولت‌های انقلابی و اسلامی خواند و گفت: مردمی که از ظلم تاریخی حکومت‌های ارثی و جنایات صدام آزاد شدند، گرفتار نا امنی‌های گروه‌هایی شدند که شهرهای مهم و مناطق نفت خیز را اشغال و مردم را آواره کردند.

آیت‌الله هاشمی رفسنجانی جنایت علیه ایزدی‌ها را زنگ خطری برای گسترش جنایت داعش علیه بشریت خواند و گفت: کشورهای اسلامی باید از این جنایت درس بگیرند که اگر وحدت شیعه وسنی مخدوش شود، گروه‌های افراطی تقویت می‌شوند.

رئیس مجمع تشخیص مصلحت **** با یادآوری تلاش‌های علمای اسلامی، مخصوصاً آیت‌الله العظمی بروجردی و تلاش ایشان برای ایجاد دارالتقریب و همکاری با علمای الازهر مصر و تشکیل هفته وحدت توسط امام راحل گفت: اصل مسأله حجیت ائمه معصوم(ع) است که شیعیان و اهل سنت قبول دارند و معلوم نیست که چرا بعضی‌ها به اختلافات تاریخی دامن می‌زنند.

وی در بخش دیگری از سخنان خویش با تشریح شرایط توجه به دموکراسی و انتخابات اظهار داشت: یک گروه افراطی علیه دولتی که منتخب مردم است و ***** حمایت می‌کنند، به جای نقد، تخریب می‌کنند.

آیت‌الله هاشمی رفسنجانی با تأکید بر جایگاه اجتهاد، عقل و تدبر در سخنان مقام معظم *****، گفت: وقتی این شخصیت رأی مردم را حق‌الناس می‌خواند، این حق ابعاد مختلفی در قبل و بعد از انتخابات دارد که دیگران، مخصوصاً کسانی که مدعی ولایتمداری هستند، باید رعایت کنند.

وی با اظهار تأسف از بی توجهی بسیاری از محافل و رسانه‌ها به ویژه رسانه ملی به این فراز مهم و اساسی توصیه‌های ***** معظم انقلاب گفت: باید حراست از حق الناس در هر شرایط و در همه ابعاد مورد توجه و مداقه بیشتر قرار گیرد.

رئیس مجمع تشخیص مصلحت **** اعتقاد عمیق مقام معظم ***** به اعتدال را دلیل دیگری برای لزوم همکاری با دولتی دانست که شعار خویش را اعتدال می‌داند و با یادآوری حمایت‌های ***** از مذاکره‌کنندگان هسته‌ای، گفت: می‌بینید که بعضی از روزنامه‌ها و رسانه‌ها از کنار این سخنان می‌گذرند و سعی در القای اختلاف دارند.

وی عدم تعرض به آبروی افراد و عدم دامن زدن به اتهامات افراد را از دیگر تأکیدات مقام معظم ***** خواند و گفت: در این مسأله هم بعضی‌ها چون آبروی افراد برایشان مهم نیست، در حالی که هنوز جرمی در دادگاه صالحه اسلامی به اثبات نرسیده، با اغراض سیاسی و جناحی چنان تهمت می‌زنند که انگار متهمان باید محکوم شوند.

آیت‌الله هاشمی رفسنجانی در پاسخ به ابراز ارادت حاضران، گفت: خودم را در همه مراحل مدیون مردم و مسؤولان انقلابی می‌دانم و تا زنده‌ام تلاش می‌کنم که مردم ایران در زندگی به حقی که دارند، برسند.

در آغاز این دیدار، جنابان آقایان سبحانی نیا، ساداتیان، زارع، غفوری فرد، اسلام دوست، موسوی، مرحبا و اخوان و سرکار خانم امانی به بیان دیدگاه‌های خود درباره مسائل مختلف در ابعاد سیاسی، اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی کشور پرداختند.
 

xms

Registered User
تاریخ عضویت
19 ژوئن 2009
نوشته‌ها
11,477
لایک‌ها
387
محل سکونت
گفتگوی آزاد
رییس پلیس مبارزه با قاچاق کالا و ارز خبر داد
دستگیری 32 هزار قاچاقچی در 4 ماه/ تمرکز پلیس بر پشت‌پرده‌های قاچاق و یقه‌سفیدها



رییس پلیس مبارزه با قاچاق کالا و ارز از دستگیری 32 هزار قاچاقچی در طی چهارماه خبر داد.

به گفته خبرنگار "انتظامی" خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، سردار زمانیان صبح امروز در نشست خبری خود با بیان اینکه طی چهار ماه گذشته پنج طرح بزرگ سراسری در حوزه قاچاق در سطح کشور اجرایی شد، گفت: در همین راستا در ارزش ریالی کالاهای مکشوفه توسط ماموران پلیس مبارزه با قاچاق کالا 559 میلیارد تومان بوده است که در این حوزه شاهد رشد 68 درصدی ارزش ریالی کالاهای مکشوفه بوده‌ایم.

وی با بیان اینکه در چهار ماهه امسال 29 هزار و 600 پرونده قاچاق در این پلیس تشکیل شد، گفت: 472 پرونده بین 100 تا 500 میلیون تومان ارزش داشتند و 95 فقره پرونده نیز بیش از 500 میلیون تومان ارزش داشتند.



کشف و ضبط 30 میلیون لیتر سوخت قاچاق


رییس پلیس مبارزه با قاچاق کالا و ارز با بیان اینکه در این چهار ماهه 32 هزار قاچاقچی دستگیر شده‌اند، از کشف و ضبط 30 میلیون لیتر سوخت قاچاق خبر داد و گفت: در این حوزه شاهد رشد 20 درصدی کشفیات بوده‌ایم و این در حالی است که بیشترین نوع قاچاق سوخت گازوئیل است.

سردار زمانیان با بیان اینکه عوامل مختلفی در قاچاق سوخت نقش دارند، گفت: با اینکه در سال‌های اخیر شاهد افزایش قیمت سوخت در داخل کشور بوده‌ایم، اما تفاوت قیمت بسیار زیادی بین ایران و کشورهای همسایه وجود دارد به گونه‌ای که در حال حاضر قیمت هر لیتر گازوئیل در کشور ترکیه 6 الی 7 هزار تومان است.

وی با بیان اینکه بخشی از قاچاق سوخت نیز در مسیر عرضه و خارج از شبکه ایجاد می‌شود، اظهار کرد: عوامل توزیع سوخت و ایجاد سهمیه باید کنترل و نظارتی بر این مقوله داشته باشند چراکه بیشترین سوخت قاچاق، سوخت مازاد مصرف نیروگاه‌ها، واحدهای صنعتی و... است که اگر بازرسی و کنترل مناسبی در این زمینه صورت بگیرد، میزان قاچاق کاهش می‌یابد.

رییس پلیس مبارزه با قاچاق کالا و ارز با بیان اینکه در چهار ماهه امسال 70 میلیون قلم دارو کشف و ضبط شده است، گفت: در این حوزه شاهد افزایش 30 درصدی کشفیات هستیم که عمده داروهای مکشوفه نیروزا، توهم‌زا، سقط‌جنین و بدنسازی و... بوده است.

سردار زمانیان همچنین با بیان اینکه در این مدت 134 میلیون نخ سیگار توسط پلیس کشف و ضبط شده است، گفت: در این حوزه شاهد افزایش 16 درصدی کشفیات بوده‌ایم و 996 نفر نیز دستگیر شده‌اند.



وی در پاسخ به سوال ایسنا مبنی بر چرایی عدم موفقیت در برخورد با سیگار گفت: شرکت دخانیات عنوان کرده است که هموطنانمان 62 میلیارد نخ سیگار مصرف می‌کنند و این در حالیست که 48 میلیارد نخ سیگار یا در کشور تولید می‌شود و یا به صورت مشارکتی وارد می‌شود که در حال حاضر خلاء 14 میلیاردی سیگار در کشور وجود دارد که نیاز است برای حل این خلاء تولیدات به میزان مصرف ارتقا یابد.

رییس پلیس مبارزه با قاچاق کالا و ارز با بیان اینکه ممکن است سیگار در پوشش کالاهای دیگر وارد کشور شوند، گفت: بخشی از مصرف سیگار عراق از ایران ترانزیت می‌شود و به نظرمان این تعداد سیگار در داخل کشور رسوب کرده و وارد چرخه مصرف می‌شود که پس از کشف در صورت مشارکتی بودن سیگار به کارخانه عودت و یا در صورت قاچاق بودن، منهدم می‌شود.

سردار زمانیان در مورد قاچاق خودرو نیز گفت: عمده خودروهای قاچاق به صورت قانونی و موقت وارد کشور می‌شوند اما زمانی که باید از کشور خارج شوند، این اقدام صورت نمی‌گیرد که در این چهار ماه 125 خودروی قاچاق متوقف شد که صاحبان آنها باید به گمرک مراجعه و مراحل قانونی ثبت خودرو را انجام بدهند.

وی با بیان اینکه قاچاق به عنوان یک معضل اجتماعی شناخته شده است که تنها ظاهر آن به اقتصاد مربوط می‌شود، گفت: پدیده قاچاق ناشی از تصمیمات سوءاجتماعی است و سازمان‌های زیادی در شکل‌گیری و مقابله با آن نقش دارند که نیازمند حضور جدی‌تر این سازمان‌ها هستیم.

رییس پلیس مبارزه با قاچاق کالا و ارز با بیان اینکه تاثیرات قاچاق در حوزه‌های مختلف اجتماعی و فرهنگی نمود پیدا می‌کند، گفت: مبارزه با اقلام ممنوعه و ضدفرهنگی، دارو و کالاهای دخانی از اولویت‌های این پلیس در برخورد با قاچاقچیان است.



تمرکز پلیس بر پشت‌پرده‌های قاچاق
سردار زمانیان با بیان اینکه پلیس به دنبال افزایش عدد دستگیری قاچاقچیان نیست، اظهار کرد: به همین دلیل پلیس بر روی شناسایی پشت پرده‌های قاچاق متمرکز شده و رسیدگی به پرونده‌هایی که ارزش‌شان بیش از 500 میلیون تومان است را به طور جدی در دستور کار قرار داده است.

وی همچنین با بیان اینکه پلیس برای امسال 14 طرح عملیاتی گسترده را برنامه‌ریزی کرده است، گفت: در چهار ماهه امسال پنج طرح اجرایی شده است که توفیقات زیادی نیز داشته‌ایم.

رییس پلیس مبارزه با قاچاق کالا و ارز با اشاره به اجرایی شدن قانون جدید مبارزه با قاچاق کالا گفت: تا قبل از اجرای قانون جدید بحث قاچاق یک تخلف بود تا جرم و اگر قاچاقچی دستگیر می‌شد تنها به پرداخت جریمه اکتفا و نهایتا دو سال حبس در انتظار وی بود که این عدم بازدارندگی مجازات‌ها سبب شد که بازار قاچاق رونق بگیرد، اما در قانون جدید علاوه بر مجازات‌های مختلف، اعم از زندانی‌شدن، شلاق و جریمه‌های نقدی زیاد، شاهد آن هستیم که در صورت تکرار قاچاق، جرم فرد قاچاقچی به عنوان جرایم سازمان‌یافته محسوب شده و تحت این عنوان با وی برخورد می‌شود و به نظر می‌رسد یقه‌سفیدها دیگر نمی‌توانند از مجازات‌ها فرار کنند.

سردار زمانیان همچنین افزود: در گذشته کالایی که به گمرک تحویل داده می‌شد اگر فردی می‌توانست جریمه دو برابری کالا را پرداخت کند به مرجع قضایی داده نمی‌شود و بسیاری از نامه‌های گمرک به مرجع قضایی در گذشته به دلیل عدم پرداخت جریمه و عادیات دولت بود.



راه‌اندازی سامانه پیامکی کنترل ترانزیت و حمل بار
وی همچنین در مورد چرایی خرید تجمیعی کالا از استان‌های مرزی به خصوص بانه گفت: در استان‌های مرزی معافیت‌های ورود کالا در قالب ته‌لنجی و ملوانی و یا ورود آزاد از معابر مرزی به بهانه ایجاد اشتغال وجود دارد که افراد می‌توانند با قیمت مناسب کالاهایی را نیز خریداری کنند اما اگر این کالاها که با قیمت ته‌لنجی داده می‌شود به صورت تجمیعی از شهر خارج شود، قاچاق محسوب شده و باید تعرفه دولتی را پرداخت کنند.

رییس پلیس مبارزه با قاچاق کالا و ارز همچنین از راه‌اندازی سامانه پیامکی کنترل ترانزیت و حمل بار خبر داد و گفت: از اوایل امسال سامانه پیامکی راه‌اندازی شد. به گونه‌ای که ماموران ما با پیامک مشخصات خودرو، گزارش بار اعم از مبداء، مقصد، نوع محموله و... را دریافت کرده و اگر پیامکی دریافت نشود، مشخص می‌شود که این بار یا قاچاق و یا راننده از مسیر اصلی خود خارج شده است.

انتهای پیام
 

xms

Registered User
تاریخ عضویت
19 ژوئن 2009
نوشته‌ها
11,477
لایک‌ها
387
محل سکونت
گفتگوی آزاد
وزیر کار خبر داد
قراردادهای کار از حالت موقتی خارج می‌شوند


وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با تشریح آخرین وضعیت اصلاح قانون کار گفت: وزارت کار مصمم است قراردادهای موقت کار را از حالت موقتی بودن خارج کند.



به گزارش خبرنگار ایسنا، علی ربیعی گفت: قانون کار در دولت قبل به مجلس رفت و هنوز هم در مجلس است و ما با مطالعاتی که روی آن انجام داده‌ایم درصدد هستیم تا اجرای قانون کار را برای کارگر و کارفرما تسهیل کنیم.





اجرای قانون کار به کارگر و کارفرما آسیب نمی‌زند


وی که در برنامه تلویزیونی پایش سخن می‌گفت، درباره اصلاح قانون کار ادامه داد: در حمایت از تولید تعهد اخلاقی دارم و معتقدم که شیوه اجرا این قانون باید با کمک تشکل های کارگری و کارفرمایی و به نوعی باشد که آسیبی به کارفرما و کارگر وارد نکند و منافع هر دو را حفظ کند.



وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: در کشور ما همواره سه جانبه گرایی مطرح بوده است ولی در دوره اخیر درصدد هستیم تا به طور عمیقی به این مقوله بپردازیم و بنا داریم که نظارت کارفرمایان و کارگران را در تمام ارکان وزارتخانه افزایش بدهیم و آنچه مدنظر کارفرمایان و کارگران است در رویه هایمان اصلاح کنیم.





خروج قراردادهای کار از حالت موقت


وی با بیان اینکه 90 درصد قرادادهای کار موقت است، افزود: وزارت کار مصمم است تا قراردادهای کار را از موقتی بودن خارج کند از سوی دیگر بدنه حمایت اجتماعی مانند بیمه بیکاری به طور کلانی افزایش یابد.



ربیعی در ادامه از تصویب دو طرح اشتغالی در شورای عالی اشتغال خبر داد و گفت: یکی از طرح ها ایجاد 500 هزار شغل را به دنبال دارد که در برش دستگاهی است و از تسهیلات بانکی و منابع صندوق ذخیره که باید به آن اختصاص داده شود تا سرمایه ای که در دست مردم است همه در آن دیده شده و طرح دوم که طرح"تکاپو" نام دارد در راستای توسعه کسب و کار پایدار تدوین و تصویب شده که در برش استانی است و هدفگذاری اشتغال را دنبال می کند.



وی ادامه داد: متاسفانه تاخیر در ورود به بازار کار و فضای کسب و کار که به دلیل بازشدن فضای دانشگاهها و پذیرش بیش از 4.5 میلیون دانشجو در دانشگاهها صورت گرفته موجب شده تا امروز بیکاری به یک معضل اساسی تبدیل شود.



به گفته این مقام مسئول دولت تلاش می کند تا در جهت برنامه خروج از رکود، حمایت از تولید و ایجاد اشتغال با بهبود فضای کسب و کار و اهتمامی که در زمینه اشتغال به خرج می دهد وضعیت اشتغال را مطلوبتر کند.



اشکالات ساختاری و درون بخشی تعاون را به 25 درصد نرساند


ربیعی همچنین با اشاره به عدم تحقق سهم 25 درصدی بخش تعاون اظهار کرد: علیرغم تاکید مقام معظم ***** نسبت به این بخش، متاسفانه جایگاهی که برای رسیدن بخش تعاون به سهم 25 درصدی پیش بینی شده بود محقق نشد که معتقدم بخشی از اشکالات ساختاری و بخشی دیگر درون بخشی است که در این راستا بسته سیاستی ارتقای بخش تعاون را پیش بینی کرده ایم و امیدواریم که تاثیر قابل توجهی در جهش بخش تعاون داشته باشد.



به گزارش ایسنا، وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در عین حال به خروج از رکود دولت اشاره کرد و درباره روشن شدن ابعاد آن در جامعه اظهار کرد: بسته خروج از رکود دولت برای فعالان اقتصادی فهم شده است و از صحبتها و نقدهایی که هم اکنون در خصوص این بسته صورت می گیرد می توان به این موضوع پی برد هرچند که ممکن است در میان مردم علاقمندی چندانی برای این موضوع وجود نداشته باشد.



تشکیل کمیته سه جانبه برای ساماندهی کارگران ساختمانی


وی در بخش دیگری از سخنان خود در پاسخ به سوالی درباره کاهش سهمیه بیمه کارگران ساختمانی گفت: در وزارت کار کمیته ای سه جانبه متشکل از معاونت روابط کار، معاونت رفاه و سازمان فنی و حرفه ای به منظور ساماندهی کارگران ساختمانی تشکیل داده ایم که این کمیته آن دسته از کارگران ساختمانی غیر مشمول را که در واقع کارگر حقیقی ساختمان نبوده ولی از سهمیه بیمه آنها استفاده کردند، شناسایی می کند.



وی ادامه داد: مشکلی که در بحث بیمه کارگران ساختمانی وجود دارد منابع مالی است که خوشبختانه با طرحی که در این زمینه در مجلس به تصویب رسید این مشکل تاحدودی برطرف شد هرچند که این رقم برای تامین اجتماعی کافی نیست و تعداد محدودی را تحت پوشش بیمه قرار می دهد ولی در ثبات دادن به منابع سازمان کمک می کند.



تاکید بر ضرورت تقویت فرهنگ کار در کشور


ربیعی درعین حال بر لزوم تقویت فرهنگ کار در کشور تاکید کرد و گفت: تا زمانی که فرهنگ کار در ایران عوض نشود و تمایل به کار در بخشهای مختلف به وجود نیاید فرهنگ کار دچار ضعف و تزلزل خواهد شد.



به گفته وی در حال حاضر بیش از 2 میلیون شغل در کشور وجود دارد که تمایلی به انجام آنها دیده نمی شود و وزارت کار تلاش می کند تا دستکم 200 هزار شغل تعطیل و نیمه تعطیل را سرپا نگه دارد.





شناسایی گروه‌های جدید مشمول طرح امنیت غذایی


وی همچنین با اشاره به اجرای طرح حمایت غذایی دولت، گفت: کل اعتباری که برای این طرح نیاز داشتیم دو میلیارد و 400 میلیون تومان بود و جامعه هدف طرح شامل افرادی بود که در معرض فقر مطلق قرار داشتند.



ربیعی اضافه کرد: از این میزان اعتبار، 300 میلیارد تومان بابت مصرف شیر کودکان هزینه شده و باقی به اقشاری اختصاص یافته که در معرض فقر مطلق قرار دارند.



وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی تصریح کرد: با برنامه مطالعاتی که در دست داریم و هممکاری مراکزی که بانکهای اطلاعاتی مختلف دارند از جمله سازمان هدفمندی یارانه ها، کار شناسایی لایه های مختلف را دنبال می کنیم؛ طبعا اگر منابع بیشتری در هدفمندی یارانه ها آزاد می شد دولت می توانست به لایه های بیشتری اختصاص بدهد ولی با منابع محدود موجود در همین حد می توان وارد شد.



وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در ادامه خاطرنشان کرد: وزارت کار اساسا یک وزارتخانه اجتماعی است که در بخشی از فعالیتهای آن باید محرومترین اقشار جامعه از جمله مشمولان تحت پوشش سازمان بهزیستی مورد حمایت قرار بگیرند و به آنها خدمت رسانی کنیم.





اصلاح ساختار سازمان تامین اجتماعی


ربیعی ادامه داد: بخش دیگری از حوزه فعالیت وزارتخانه به بیمه های درمان اختصاص دارد که یکی از فعالیتهای مهم وزارتخانه است و خوشبختانه از زمانی که در این وزارتخانه مستقر بودم عملکردها در بخش تامین اجتماعی و بیمه سلامت هر روز بهتر از دیروز بوده که ناشی از اصلاح و سالم سازی ساختاری و رفتاری در سازمان تامین اجتماعی است.



او افزود: در حال حاضر نزدیک به 12 هزار میلیارد تومان در بخش بیمه ای در تامین اجتماعی هزینه می کنیم که نیمی از این در طرح سلامت است و نیمی خدمات مستقیمی است که به مردم می دهیم.در برخی شهرها 90 درصد مردم بیمه شده تامین اجتماعی هستند و در بخش بیمه سلامت هم با منابعی در همین حدود بخش اعظمی از طرح سلامت بر دوش بیمه ها قرار دارد که امیدواریم با اصلاح ساختاری که انجام دادیم بهتر در خدمت این طرح باشیم.





الکترونیکی کردن پرونده های سلامت از هفته دولت


وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با تاکید بر اینکه باید بیمارستانهای میلاد را گسترش دهیم، از آغاز الکترونیکی کردن پرونده های سلامت در هفته دولت خبر داد و گفت: به زودی صدور کارت های سلامت نیز آغاز خواهد شد.



وی از افزایش سرمایه سازمان تامین اجتماعی نیز خبرداد و گفت: با مدیریت خوب سازمان تامین اجتماعی آنچه که در بحث واگذاری شرکتهای سرمایه گذاری تحویل گرفته ایم موجب شده تا سرمایه تامین اجتماعی امروز 25 درصد افزایش داشته باشد بدون اینکه دولت بدهی خود را بپردازد.



انتهای پیام
 

xms

Registered User
تاریخ عضویت
19 ژوئن 2009
نوشته‌ها
11,477
لایک‌ها
387
محل سکونت
گفتگوی آزاد
در نشست ایجاد فضای رقابتی مطرح شد
سخن از "رقابت" در ایران سخت است/ شورای رقابت شورای خودرو شده است



کارشناسان تاکید کردند: باید برای رقابت‌پذیری کل کشور، صنایع و بنگاه‌ها دست به کار شده و دولت مهم‌ترین بازیگر آن باشد.





به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، سومین نشست «ایجاد فضای رقابتی برای اداره موثر‌تر بخش‌های مختلف فعالیت در کشور» با حضور مدیران دولتی در محل معاونت توسعه مدیریت و سرمایه انسانی رییس جمهور برگزار شد.





چرا رقابت ایجاد شود و مدیران چه کنند؟
در ابتدای این نشست سید مهدی میرحسینی _ رییس امور حقوق و دستمزد معاونت توسعه مدیریت و سرمایه انسانی رییس جمهور - با اشاره به سیاست‌ها و قوانین که بر ارائه خدمات نوین و موثر تاکید دارد، اظهار کرد: این در حالی است که سیاست‌های کلی ابلاغی از سوی *****، سیاست‌های اقتصاد مقاومتی، سند راهبردی اصلاح **** راهبردی و قانون مدیریت خدمات کشوری از جمله سیاست‌هایی هستند که بر رقابت‌پذیری و گسترش آن در کشور تاکید دارد.





وی افزود: با کنار‌گذاشتن مفهوم کلاسیک و سنتی رقابت مفهوم مدرن آن به معنای ایجاد تحول همچنین انعطاف‌پذیری در سیاست‌های اجرایی است که ملزم به اجرای آن خواهیم بود.





میرحسینی ادامه داد: ممکن است جنبه رقابت بر قیمت پررنگ‌تر شده باشد، اما در سطح کلان و گسترده باید رقابت‌ به معنای انعطاف‌پذیری در سازمان‌ها برای تولید کالا و خدمات ارزان‌تر و سریع‌تر مورد توجه قرار گیرد.





وی همچنین از دو بخش مهم مورد توجه در بررسی رقابت‌ و رقابت‌پذیری در کشور سخن گفت و افزود: براین اساس باید به این سوال‌ها پاسخ داد که رقابت یک انتخاب است یا یک ضرورت؟ آیا می‌توان اقتصاد مقاومتی را بدون رقابت در نظر گرفت و آیا این‌که ارائه‌ی خدمات شایسته بدون رقابت ممکن است؟







میرحسینی ادامه داد: مساله مهم دیگر در سطح مدیران دولتی این است که این مدیران چگونه می‌توانند در فضای رقابتی نقش داشته باشند؟چگونه سازمان‌ها می‌توانند تصمیم‌گیری ضد رقابتی نگیرند؟ و این‌که از کدام تجربه برتر بین‌المللی می‌توان در گسترش رقابت در کشور استفاده کرد؟





در ایران نمی‌توان از رقابت سخن گفت


در ادامه این نشست حسین رحمان‌سرشت – کارشناس ارشد مدیریت – به سختی سخن گفتن در مورد رقابت در ایران اشاره کرد و گفت: این در حالی است که ما در ایران تحمل رقابت را نداریم و همواره سیاست‌ها به گونه‌ای بوده که به دنبال رقابت‌زدایی بوده‌ایم.





وی از موارد مورد توجه برای ایجاد رقابت را نحوه‌ی ورود به آن عنوان و افزود: شاید از مهم‌ترین عوامل برای رقابت‌پذیری ماهرانه صحبت‌کردن در مورد آن و ایجاب کردن مخاطب برای کنار گذاشتن رقابت‌زدایی است. بنابراین مکالمه در این مورد با افراد باید بسیار حساس و دقیق باشد.





استاد دانشگاه علامه طباطبایی با تاکید بر اهمیت رعایت اخلاق در رقابت ادامه داد: هنر این است که بتوانیم با همان امکانات و استاندارد‌هایی که یک نفر در اختیار دارد نفر دیگر بتواند ارزش بیشتری را ایجاد کند بدون این‌که دچار رفتارهای غیراخلاقی شود.





وی اضافه کرد: شاید بتوان مردم را به زور وادار به انجام کاری که نسبت به دیگران ارزش بیشتری دارد کرد، اما باید رفتارهای غیراخلاقی را نیز تحمل کرد.





رحمان‌سرشت همچنین با اشاره به ضرورت رقابت در جامعه گفت: اگر رقابت وجود نداشته باشد و همواره انحصار حاکم باشد آنگاه هیچ وقت رقیب خوبی ایجاد نمی‌شود. بنابراین بهتر است به جای رقیب‌زدایی، رقیب‌زایی کنیم.





وی با اشاره به رتبه 66 رقابت‌مندی ایران در دنیا گفت: نتوانسته‌ایم به درستی از تنوع و فراوانی منابع طبیعی که در ایران وجود دارد برای توسعه و رشد کشور استفاده کنیم. به عبارتی دیگر منابع موجود مانند نفت و گاز و پتروشیمی موجب شده تا از سایر بخش‌ها دست کشیده و رقابت را فراموش کنیم.





رحمان‌سرشت همچنین به عوامل مخرب رقابت در کشور اشاره کرد و یادآور شد: آلودگی محیط زیست و کمبود آب از موارد تاثیر‌گذار در این زمینه است که متاسفانه در کشور ما روند به گونه‌ای است که انگار کمر به نابودی محیط زیست و منابع آبی بسته‌اند.در عین حال که با وضعیت فعلی تولید ناخالص ملی اگر آن هم از این که هست منفی‌تر شود، باید رقابت را فراموش کرد.





وی توضیح داد: افزایش توان رقابتی در سطح ملی، عرضه کالا و خدمات، افزایش درآمد‌های ارزی، افزایش انگیزه، بالا‌بردن ظرفیت تولید، استفاده گسترده از منابع همچنین ایجاد اشتغال از مهم‌ترین ضروریاتی هستند که بر توسعه رقابت‌پذیری در کشور تاکید می‌کند.





دولت باید کنار بایستد


همچنین در این نشست جلال رسول‌اف – کارشناس ارشد مدیریت و مدیر عامل بانک آینده – با اشاره به مفهوم رقابت در علم اقتصاد بیان کرد: بر این اساس تلاش برای دستیابی به اهدافی چون سود فزاینده، افزایش سهم از بازار و مشتریان، بالا‌رفتن حجم فروش از طریق تغییردادن عناصر آمیخته بازار بر رقابت تاکید دارد.





وی همچنین پیش‌شرط رقابت را اینگونه عنوان کرد که باید به اندازه حوزه و رشته مربوطه کارآمد باشیم.





رسول‌اف با اشاره به رقابت کامل و ناقص به عنوان دو بخش مهم رقابت بیان کرد: در هیچ کجای دنیا و در هیچ نظامی رقابت کامل حکمفرما نیست که ما هم بخواهیم عین همان باشیم اما می‌توانیم از شرایط موجود دور شده و در موقعیت رقابتی مناسب‌تر و چندجانبه‌ای قرار گرفت.





مدیر عامل بانک آینده همچنین از نقش دولت در رقابت‌پذیری سخن گفت و افزود: دولت‌ها باید تسهیل‌کننده، قانون‌گذار و مشوق رقابت بوده و رقابت‌کنندگان را مورد حمایت قرار دهند. در عین حال که باید برنامه‌ریزی مناسب را به گونه‌ای که شرایط برای توسعه رقابت ایجاد شود فراهم کند.





وی در ادامه به مهم‌ترین چالش‌های فضای رقابتی ایران اشاره کرد و افزود: در حالی بخش خصوصی همزمان با خصوصی‌سازی در حال توسعه است که متاسفانه زمانی که این بخش از نظر توانایی چندان آماده نبود وارد این عرصه شد که نتایج مناسبی را نیز در بر نداشت.





رسول‌اف گفت: هنگامی که زمینه‌ی خصوصی‌سازی فراهم نباشد، نتیجه این است که برون‌سپاری‌ها به درستی انجام نمی‌شود.





وی با تاکید بر این‌که باید از پارادایم حمایت عبور و به پارادایم رقابت‌پذیر رسید، بیان کرد: اگر دولت کنار بایستد به نفع عوامل اقتصادی خواهد بود و باید روزی به این روند خود پایان بدهد.







وی همچنین به لزوم ایجاد بنگاه‌های اقتصادی اشاره کرد و افزود: در شرایط فعلی ما خلق بنگاه نداریم و این بنگاه‌ها در موقعیت رقابتی ایجاد نشده و نتوانستند نقش موثری در اقتصاد ایفا کنند. این در حالی است که در تمامی کشور‌های توسعه یافته بنگاه‌ها در جایگاه ویژ‌ه‌ای قرار دارند.





رسول‌اف ضمن تاکید بر اهمیت یادگیری برای رقابت‌پذیری کار تیمی را نیز مورد توجه قرار داد و گفت: اگر به این باور برسیم که می‌توان در ایران نیز کار تیمی کرد آنگاه می‌توان امیدوار بود که رقابت نیز ایجاد شود.





مدیر عامل بانک آینده در بخشی دیگر از سخنان خود به حمایت از بانک‌ها پرداخت و عنوان کرد: همواره شاهد آنیم که هر کس هر موقع که دلش می‌خواهد به تندی بانک‌ها را مورد انتقاد قرار داده و تخریب می‌کند، اما هیچ زمانی پیش نیامده که بیایند پیشنهاد بدهند و تا پایان اصلاحات در کنار مدیران باقی بماند.



دولت بازیگر فضای رقابتی باشد


به گزارش ایسنا، هاشم آقازاده – کارشناس ارشد مدیریت – با اشاره به این‌که تجربه کشور‌های موفق در رقابت‌پذیری نشان می‌دهد که دولت‌هایی خدمتگزار دارند،‌ گفت:براین اساس مردم در مقابل تک‌تک ارقامی که می‌پردازند از دولت برای هزینه‌کرد آن جواب می‌خواهند و دولت‌ها نیز پاسخگو هستند، اما در کشور ما اینگونه نیست و همواره مدیران از جواب دادن به مردم طفره می‌روند.





وی با تاکید بر این‌که باید باورها نسبت به واقعیت‌های رقابت‌پذیری در اقتصاد تغییر کند، بیان کرد: بنابراین پذیرش رقابت به خصوص در دولت اولین گام است، چرا که دولت‌هایی مانند ایران هنوز قبول نکرده‌اند که باید تصدی‌ها را واگذار کرده و از حجم خود بکاهد.





آقازاده در ادامه به لزوم توجه به بنگاه‌ها به عنوان مهم‌ترین بخش در رقابت‌پذیری اشاره کرد و افزود: با توجه به دو بخش عرضه‌کننده و متقاضی اگر عرضه محدود و تقاضا بالا باشد آنگاه کیفیت و رقابت چندانی در بین عرضه‌کنندگان وجود ندارد، چرا که هرچه تولید می‌کنند برای آن مشتری نیز است. بنابراین وقتی که متقاضی نسبت به عرضه‌ بیشتر باشد آنگاه تلاش می‌کنند تا کالای با کیفیت و با قیمت مناسب‌تری را در یک فضای رقابتی ایجاد و در اختیار مشتریان قرار دهند.





این استاد دانشگاه تهران تاکید کرد: اگر قرار است طبق سیاست‌های کلی **** و برنامه‌های توسعه در سطح منطقه جزو قدرتمند‌ترین کشور‌ها قرار گیریم، باید بنگاه‌ها به‌طور جدی وارد فضایی رقابتی شوند و دولت نیز از آنها حمایت‌های لازم را انجام دهد.





وی خاطر نشان کرد: برای حفظ رقابت در سطح بنگاه‌ها باید رقابت بین آنها برای تامین منابع با شرایط مناسب، دستیابی به مراکز قدرت و کسب امتیاز، دستیابی به اهداف اقتصادی و غیراقتصادی در بازار و ساماندهی بی‌قاعده بنگاه‌ها مورد توجه باشد.





آقازاده با تاکید بر این‌که دولت باید یکی از بازیگران‌ اصلی رقابت‌پذیری و توسعه توان رقابتی در بین بنگاه‌ها باشد، گفت: براین اساس رقابت‌پذیری کشور، صنایع و بنگاه‌ها باید به‌طور همه جانبه‌ای مورد توجه قرار گرفته در عین حال دولت مهم‌ترین نقش را ایفا کند.





این کارشناس مهم‌ترین بخش در رقابت‌پذیری را مزیت رقابت‌پذیری پایدار عنوان کرد و گفت: رقابت‌پذیری در گروی بستری رقابتی با قالب ایجاد و پایدارسازی مزیت و رقابت است.





وی در ادامه از سازمان‌ها و دستگاه‌هایی که برای دستیابی به فضای رقابتی بنا بر تاکید برنامه‌ها و سند چشم‌انداز ایجاد شده‌اند، انتقاد کرد و گفت: با وجود ایجاد تمامی این سازمان‌ها هیچ کدام نتوانستند به درستی در ایجاد رقابت موفق باشند که نمونه بارز آن شورای رقابت است.





وی افزود: همان‌طوری که این روزها شاهد آن هستیم که شورای رقابت با وجود وظیفه اصلی آن که رفع انحصار و ایجاد رقابت در کشور است، به شورایی برای قیمت‌گذاری خودرو تبدیل شده و انگار شورای خودرو شده است.





این استاد دانشگاه یادآور شد: اقدامات دولت، سیاست‌های کلی اقتصاد مقاومتی، بسته خروج از رکود و سایر برنامه‌ها می‌تواند برای ایجاد رقابت‌پذیری لازم باشد اما کافی نیست و باید سایر جوانب نیز به‌طور جدی مورد بررسی قرار گیرد.



انتهای پیام
 

xms

Registered User
تاریخ عضویت
19 ژوئن 2009
نوشته‌ها
11,477
لایک‌ها
387
محل سکونت
گفتگوی آزاد
مدیرکل دفتر آموزش دوره اول متوسطه وزارت آموزش و پرورش:
کارآفرینی را جایگزین کارمندپروری کنیم



مدیرکل دفتر آموزش دوره اول متوسطه وزارت آموزش و پرورش گفت: تحقق اهداف طرح تعالی مدیریت آموزشگاهی گامی موثر در جهت شکوفایی خلاقیت دانش‌آموزان به شمار می‌رود.



به گزارش خبرنگار «آموزش و پرورش» خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، عظیم محبی، امروز(29 مرداد) در همایش ارتقاء کیفیت مدیریت آموزشگاهی دوره اول آموزش متوسطه که با حضور مدیرکل آموزش و پرورش استان البرز، معاونین آموزشی و کارشناسان فرهنگی در کانون امام علی (ع) برگزار شد، طی سخنانی اظهار کرد: کیفیت بخشی به آموزش و توسعه آموزش‌ها مستلزم توانمندی و ایفای نقش مدیران به عنوان رهبران آموزشی است.



وی افزود: طرح تعالی مدیریت آموزشی گامی موثر برای تحقق این مهم به شمار می‌رود، چرا که با اجرای این طرح مدیران مدارس آموزش‌های لازم را در راستای کیفیت بخشی به هدف‌های آموزشی را فرا گرفته و از برنامه‌های مشاوره‌ای نیز بهره‌مند خواهند شد.



این مقام مسئول خاطرنشان کرد: با اجرای این طرح فعالیت‌های مدارس مورد ارزیابی قرار می‌گیرد و مدیران برنامه راهبردی برای یک سال تحصیلی خواهند داشت.



محبی با بیان این‌که این طرح با خود ارزیابی مدیر تدوین، تبیین و عملیاتی می‌شود، افزود: در این طرح مدیران مدارس با ارتقا آموزش‌های خود و اجرای برنامه‌های مدون، آموزشگاه‌ها را بهبود و ارتقا می‌بخشند.



مدیرکل دفتر آموزش دوره اول متوسطه وزارت آموزش و پرورش مهم‌ترین اهداف این طرح را نهادینه سازی نگاه تعالی بخش در فرآیندهای مدیریتی و ایجاد وفاق سازمانی، ترویج اندیشه بهره‌گیری مثبت از خدمات راهنمایی و مشاوره‌ای تیم‌های تقویت کننده عملکرد در بین مدیران مدارس، ارایه و ترویج الگوهای مدیریتی مطلوب و تقویت و ترویج سیستم خود ارزیابی در راستای بهبود و تعالی عملکرد مدیران مدارس ذکر کرد.



وی در بخش دیگری از سخنان خود به رویکردهای آموزش و پرورش اشاره کرد و گفت: متاسفانه رویکرد آموزش و پرورش تا به امروز برمبنای کارمندپروری استوار بوده است که این رویکرد مانع شکوفایی خلاقیت و تفکر کارآفرینی در دانش آموزان می‌شود.



این مقام مسئول تأکید کرد: مدیران آموزشگاهی باید با بهره گیری از طرح تعالی مدیریت به سمت تغییر نگاه کارمندپروری در مدارس گام بردارند و تفکر کارآفرینی را در دانش‌آموزان نهادینه کنند.



محبی افزود: با اجرای بهینه این طرح دانش‌آموزان به کارآفرینان آینده تبدیل می‌شوند و زمینه توسعه هرچه بیشتر کشور را فراهم می‌کنند.



وی درادامه به مدیران مدارس توصیه کرد: برای اجرای بهینه طرح مذکور، مدرسه باید به یک سازمان یادگیرنده دربرگیرنده تبدیل شود، سازمانی که در آن همه اعضا با یکدیگر تعامل و همکاری پیوسته دارند و در راستای تحقق یک هدف مشخص تلاش می‌کنند.



مدیرکل دفتر آموزش دوره اول متوسطه وزارت آموزش و پرورش اضافه کرد: مشارکت دانش‌آموزان در فعالیت‌های مدرسه از دیگر اقداماتی است که زمینه تحقق هرچه بیشتر طرح تعالی مدیریت آموزشگاهی را فراهم می‌آورد لذا از مدیران انتظار داریم که با برنامه‌ریزی زمینه مشارکت هرچه بیشتردانش‌آموزان را در فعالیت‌های مدارس فراهم آورند.



این مقام مسئول در پایان گفت: امیدواریم با همکاری مدیران آموزشگاهی در آینده‌ای نه چندان دور شاهد تحقق کلیه اهداف طرح مذکور باشیم.



انتهای پیام
 

xms

Registered User
تاریخ عضویت
19 ژوئن 2009
نوشته‌ها
11,477
لایک‌ها
387
محل سکونت
گفتگوی آزاد
هاشمی رفسنجانی:
مردم ایران مسیر را برای استقرار درست حکومت دموکراسی هموار کردند



رئیس مجمع تشخیص مصلحت **** انتخاب همه‌ مسؤولان مملکتی را با رأی مستقیم و غیرمستقیم مردم امتیازی برجسته برای **** اسلامی دانست و گفت: اگر خوب عمل شود و مسؤولان بر اساس وظایف خویش عمل نمایند، مردم اساس تصمیم سازی‌ها و تصمیم گیری‌ها خواهند بود.



به گزارش گروه دریافت خبر خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، آیت‌الله هاشمی رفسنجانی رئیس مجمع تشخیص مصلحت **** در دیدار جمعی از فعالان سیاسی، فرهنگی، اجتماعی و اقتصادی استان یزد، انقلاب اسلامی را پدیده‌ای منحصر به فرد در دنیای معاصر خواند و گفت: مردم ایران که سابقه‌ چندهزار ساله در تمدن دارند، وقتی مکتب اسلام و مذهب تشیع را به عنوان فرهنگ دینی خویش برگزیدند، مسیر را برای استقرار درست حکومت دموکراسی هموار کردند.



وی با تشریح مقاطع مختلف انقلاب اسلامی، در پاسخ به سؤال یکی از حاضران که «آیا انقلاب به اهداف خود رسیده است؟»، گفت: اهداف انقلاب اسلامی آنقدر متعالی است که نسل‌های متمادی را در بر می‌گیرد. البته ساختاری که براساس تعالیم اسلام در قانون اساسی تنظیم شده، بسیار مترقی است و جامعه را هرچند در مواقعی دچار فراز و فرود شود به سوی قله‌ سعادت پیش می‌برد.



وی انتخاب همه‌ مسؤولان مملکتی را با رأی مستقیم و غیرمستقیم مردم امتیازی برجسته برای **** اسلامی دانست و گفت: اگر خوب عمل شود و مسؤولان بر اساس وظایف خویش عمل نمایند، مردم اساس تصمیم سازی‌ها و تصمیم گیری‌ها خواهند بود.



هاشمی‌رفسنجانی حق‌الناس خواندن رأی مردم را توسط ***** معظم انقلاب دارای پشتوانه‌ای فقهی در اجتهاد دانست و گفت: اگر این حق در مقدمات و اقدامات قبل و بعد از هر انتخاباتی رعایت شود، انقلاب اسلامی مردم ایران که از خوبان منطقه هستند الگوی امت مسلمان و ملت‌های آزاده خواهد شد.



وی در پاسخ به سؤال یکی از بانوان حاضر در جلسه که «آیا عدالت در جامعه در مورد زنان رعایت می‌شود؟» گفت: اشکالاتی هست که به سوی رفع تدریجی آن می‌رویم اما باید این واقعیت تاریخی را بپذیریم که زنان ایرانی در سایه‌ انقلاب اسلامی رشد بسیار خوبی در آگاهی و تحصیل و فعالیت‌های اجتماعی داشته‌اند و آینده روشن‌تری نیز پیش رو دارند.



وی به قوانینی که در طول تاریخ نسبت به زنان در مسأله ارث ظلم می‌کرد، اشاره کرد و گفت: با مراجعه‌ به آیات قرآن متوجه این موضوع مهم شدیم که علی‌رغم فتاوا، باطن قرآن بر حق زنان در ارثیه از همه‌ اموال همسر است که این موضوع با ***** مطرح شد که پس از طرح در جلسات فقهی، به شکل قانون در مجلس شورای اسلامی تصویب شد.



هاشمی رفسنجانی «عدالت» را دارای مفهوم گسترده‌ای در ابعاد سیاسی، اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی دانست و با اشاره به مباحث «عدالت اجتماعی» خویش در خطبه‌های نماز جمعه، گفت: با تفکرات اسلامی که منطق ملّی را نیز به همراه دارد طرح بیمه‌ جامع تأمین اجتماعی را به صورت لایحه در دولت سازندگی به مجلس دادیم که متأسفانه بنا به دلایلی در دولت‌های بعدی پیگیری نشد.



رئیس مجمع تشخیص مصلحت **** در بخش دیگری از سخنان خویش به خسارات دامن زدن به تفرقه در مسائل ملی و دینی اشاره کرد و گفت: ایجاد تفرقه بین مردم یک کشور یا پیروان یک دین و مذهب سیاست شوم استعمارگران در طول تاریخ بود که اتفاقاً با همین سیاست منابع ملت‌ها را چپاول کردند.



وی وضعیت مسلمانان با یک میلیارد و هفتصد میلیون جمعیت و حدود 60 کشور، نقاط سوق الجیشی جغرافیایی دنیا و منابع ارزنده، مخصوصاً انرژی را دلیل تحلیل خویش خواند و گفت: آیات و روایات که اختلافات را باعث رشد جامعه می‌دانستند، با صراحت تمام مسلمانان را از نزاع پرهیز می‌دهند و تأکید می‌کنند که «وَلَا تَنَازَعُوا فَتَفْشَلُوا وَتَذْهَبَ رِیحُکُمْ» یعنی با هم نزاع نکنید که فشل می‌شوید و ابهت‌ شما از بین می‌رود.



هاشمی رفسنجانی با اشاره به اتفاقات این روزها در بعضی از کشورهای اسلامی که تندروها به نام دین مردم را سر می‌برند، گفت: هرجا که جهالت و تعصب با هم شدند، تندروی اساس کارها می‌شود، آن‌گونه که در تاریخ اسلام عده‌ای با اندیشه‌های خوارجی به داعش رسیده‌اند خوارجی که نهایتاً اصل عدالت یعنی حضرت علی(ع) را در مسجد شهید کردند و امروز نیز شاهدیم که گروهک تروریستی داعش گروه گروه مردم را به گورهای دسته جمعی می‌برند.



رئیس مجمع تشخیص مصلحت **** در بخش دیگری از سخنان خویش به اوضاع اقتصادی و سیاسی داخلی و پیوند آن با سیاست خارجی اشاره کرد و گفت: ظرفیت‌های ایران به گونه‌ای است که اگر منافع ملی بر منافع باندی و جناحی اولویت داشته باشد و منطق اساس گفتار و رفتار مسؤولین شود، با زیربناهای که در کشور فراهم است، خیلی زود مردم به جایگاهی که استحقاق آن را دارند، می‌رسند.



وی در همین رابطه به طرح تمدن بزرگ اسلامی با عنوان ایران 1400 در دوران سازندگی اشاره کرد و گفت: با استعلام از بخش‌های متعدد ملی، منطقه‌ای و استانی، خواسته‌ها، امکانات و اهداف تنظیم شده بود که بعدها سند چشم‌انداز 20 ساله **** بر اساس آن دیدگاه تنظیم و پس از بحث‌های زیاد کارشناسی در مجامع علمی و مجمع تشخیص مصلحت ****، به تصویب و تأیید مقام معظم ***** رسید که متأسفانه دولت وقت به آن اعتقاد نداشت.



آیت‌الله هاشمی رفسنجانی درآمدهای بسیار بالای نفتی در دولت نهم و دهم را فرصتی بسیار مغتنم برای جهش اقتصادی دانست و گفت: همزمان با آن سیاست‌های اصل 44 را نیز تصویب و تأیید کرده بودیم که ***** از آن انتظار انقلاب اقتصادی داشتند، ولی باز دولت به بخش خصوصی با دیده‌ سرمایه‌دار نگاه می‌کرد و همه می‌دانند سرنوشت آن مصوبات چه شد.



رئیس مجمع تشخیص مصلحت **** در بخش دیگری از سخنان خویش با اشاره به بحران کم آبی در ایران و لزوم چاره‌اندیشی جدی و فوری برای حل آن، خاطر نشان کرد: خشکسالی پدیده‌ای شوم برای کشاورزی و رونق اقتصادی است و اگر توجه جدی به آن نشود، تبدیل به یک فاجعه می‌شود.



وی با بیان این‌که «در تقسیمات کشوری برخی از مناطق پرآب و برخی دیگر کم آب هستند»، اظهار کرد: آب، مایه‌ حیات و همچون معادن نفت و گاز، ملی است و برای سیراب کردن مردم و زمین‌های تشنه نباید نگاه استانی داشت.



رئیس مجمع تشخیص مصلحت **** با بیان این‌که «دولت باید یارانه‌ها را به سمت حل معضل کم آبی سوق دهد»، گفت: مردم عربستان با آب دریا زندگی می‌کنند و در ایران نیز با توجه به وجود دو دریا در شمال و جنوب کشور، این کار شدنی و اقتصادی است.



وی استفاده از آبیاری قطره‌ای و تکنولوژی‌های روز در کشاورزی را مورد تأکید قرار داد و افزود: باید روش‌های قدیمی و آبیاری در کشاورزی را به دلیل هزینه‌های بالای آن کنار بگذاریم و خود را مطابق با علم روز دنیا در این زمینه‌ها همسو کنیم.



هاشمی رفسنجانی خطاب به حاضران که از استان یزد بودند، گفت: یزدی‌ها مردمانی مؤمن، صرفه جو قانع، عاری از افراط و تفریط، اهل کار و فعالیت هستند که از امکانات خود با توجه به کم آبی های کویر به نحو شایسته‌ای بهره ‌می‌برند.



انتهای پیام
 

xms

Registered User
تاریخ عضویت
19 ژوئن 2009
نوشته‌ها
11,477
لایک‌ها
387
محل سکونت
گفتگوی آزاد
برنده و بازنده جلسه استیضاح از نگاه زیباکلام



صادق زیباکلام، برنده استیضاح امروز وزیر علوم را فارغ از نتیجه جلسه، رضا فرجی‌دانا به دلیل ارائه الگوی تازه از اخلاق‌مداری و تقوای سیاسی معرفی می‌کند و بازنده این جلسه را هم میانه‌روهای اصولگرا می‌داند.



به گزارش ایسنا، این استاد دانشگاه در گفت‌وگو با «فرارو» درباره جلسه امروز استیضاح رضا فرجی‌دانا گفت: صرف نظر از نتیجه استیضاح وزیر علوم، معتقدم که برنده این جلسه کسی نبود جز آقای فرجی‌دانا که روش او در این جلسه می‌تواند الگویی از منش اخلاقی و تقوای سیاسی در جامعه سیاسی ما باشد که روز به روز به انحطاط نزدیک می‌شود.



وی افزود: قبل از آنکه نتیجه استیضاح و تبعات آن را مورد بررسی قرار دهیم، ضرورت دارد به نحوه دفاع آقای فرجی‌دانا در جلسه استیضاح پرداخت که معتقدم به عنوان یک الگو باید مورد توجه قرار گیرد.



این استاد دانشگاه ادامه داد: اگر هر فرد منصفی جلسه استیضاح وزیر علوم را از همان ابتدا رصد می‌کرد، قطعا به این نظر و عقیده رسیده است که شیوه‌ای که آقای فرجی‌دانا در برخورد با استیضاح‌کنندگان و مخالفان خود پیش گرفت یک شیوه کاملا اخلاقی بود.



زیباکلام با تاکید بر اینکه "آقای فرجی‌دانا ادب و تقوای سیاسی را در جلسه استیضاح به نمایش گذاشت"، گفت: هیچ‌کسی نمی‌تواند یک جمله و یک کلام از نزدیک به سه ساعت جلسه استیضاح آقای فرجی‌دانا بیان کند که حاوی طعنه و نیش و توهین به فردی بوده باشد.



وی افزود: آقای فرجی‌دانا امروز برای دفاع از خود، عملکرد وزارت علوم ظرف این 9 ماه و همکارانش ذره‌ای از مرز ادب و اخلاق گذر نکردند و با پایبندی به تقوای سیاسی بدون توسل به شیوه‌هایی که اتفاقا توسط تندروها در 8 سال گذشته مرسوم شده بود یعنی افشاگری، تخریب، تهدید و تطمیع و بسیاری دیگر از روش‌های غیراخلاقی، تنها به ارائه آمارهای مستدل و مستند کرد.



این استاد دانشگاه ادامه داد: برخلاف آقای فرجی‌دانا در این جلسه شاهد بودیم که تندروهای مجلس برای عزل وزیر، بازهم به همان روش و شیوه‌ای متوسل شدند که انتظار می‌رفت.



زیباکلام با بیان اینکه "تندروها امروز بدون ترس از خدا و ملت به هر ترفندی متوسل شدند تا مانع از ادامه کار فرجی‌دانا در دولت شوند"، گفت: از جمله ابزارهایی که تندروها در مجلس برای تخریب فرجی‌دانا، دولت و سیاست‌های آن در جلسه استیضاح به کار بردند و به آن استناد کردند، گزارش‌های شبکه‌های بی‌بی‌سی، من و تو و ... بود.



این کارشناس مسائل سیاسی افزود: جا دارد که از این نمایندگان سوال شود که اگر این رسانه‌ها از منظر شما دشمن محسوب می‌شوند چرا به آن استناد می‌کنید و ادعاهای آنها را در صحن علنی مجلس بازپخش می‌کنید؟ اگر نه، چرا نسبت به آنها اینقدر حساسیت دارید؟



وی ادامه داد: در جلسه استیضاح کاملا «سیاسی» آقای فرجی‌دانا، با کمال تأسف استیضاح‌کنندگان به جای بیان حقایق و حفظ ادب و اخلاق و استناد به آمار و ارقام واقعی و عینی تنها به کلی‌گویی، شعار، اتهام و غوغاسالاری روی آوردند.



زیباکلام با بیان اینکه "صحبت‌هایی که در جلسه امروز توسط استیضاح‌کنندگان مطرح شد نشان داد تا چه اندازه استنادها و ادعاهای آنها برای استیضاح آقای فرجی‌دانا بی پایه و اساس است"، گفت: معلوم نیست فرار مغزها که نزدیک به 30 سال است یکی از جدی‌ترین دغدغه‌های **** جمهوری اسلامی ایران است چه ارتباطی به وزیری دارد که تنها 9 ماه از حضورش در وزارت علوم می‌گذرد.



وی ادامه داد: یا واقعا جای تأسف دارد که دغدغه نمایندگان مجلس انتشار نشریات دانشجویی با حداقل 100 نسخه تیراژ در محیط دانشگاه است. آیا واقعا برای نظامی که معتقد است از بالاترین اقتدار برخوردار است یک نشریه دانشجویی 100 نسخه‌ای می‌تواند نگران‌کننده باشد؟



این استاد دانشگاه تصریح کرد: بر این اساس، صرف نظر از نتیجه استیضاح وزیر علوم، معتقدم که برنده این جلسه کسی نبود جز آقای فرجی‌دانا که روش او در این جلسه می‌تواند الگویی از منش اخلاقی و تقوای سیاسی در جامعه سیاسی ما باشد که روز به روز به انحطاط نزدیک می‌شود.



وی تاکید کرد: اما در مورد رای نیاوردن آقای فرجی‌دانا در جلسه استیضاح باید عرض کنم که این نتیجه بیش از آنکه پیروزی افراطیون و تندروهای مجلس باشد و بیش از آنکه شکست دولت آقای روحانی باشد، در حقیقت شکست اصولگریان معتدل و میانه‌رو در مجلس بود.



زیباکلام با تاکید بر اینکه "شکست فرجی‌دانا سرآغاز شکست خط اعتدال و میانه‌روی اصولگریان خواهد بود"، یادآور شد: امروز دیدیم که در مجلس اصولگرا که میانه‌روهای اصولگرا از اکثریت برخوردار هستند، عملا پایداری‌ها و طرفداران احمدی‌نژاد سکان هدایت اصولگریان مجلس را به دست گرفته بودند.



وی با بیان اینکه "این اتفاق می‌تواند ضربه‌های شدیدی را به بدنه اصولگرایی میانه‌رو وارد کند"، گفت: به نظر می‌رسد که پیشروی‌های روز به روز تندروها در مقابل سکوت میانه‌روهای مجلس منجر به کاسته شدن قدرت تأثیرگذاری این طیف (میانه‌روهای اصولگرا) در مجلس شده است.



این استاد دانشگاه با بیان اینکه "قرار گرفتن فرمان هدایت اصولگرایان به دست تندروها و جبهه پایداری در مجلس سم مهلکی برای اصولگریان میانه‌رو است"، اظهار کرد: از زمانی که طرح استیضاح در مجلس مطرح شد شاهد بودیم که جامعه دانشگاهی، اساتید و دانشجویان چگونه نسبت به تندروی اعلام انزجار کردند. در این شرایط وقتی فرمان اصولگریان در اختیار تندروها قرار بگیرد، اصولگرایان میانه‌رو باید منتظر از دست رفتن پایگاه اجتماعی خود باشند.



وی با تاکید بر اینکه "سیاست‌های اعمالی از سوی فرجی‌دانا در دانشگاه‌ها برگشت‌ناپذیر است"، گفت: چه بخواهیم چه نخواهیم از 24 خرداد 92 روندی برای خارج کردن دانشگاه از جو امنیتی شروع شده است و این روند برگشت‌ناپذیر است.



زیباکلام افزود: با حاکم شدن فضای سیاسی خردگرا و اعتدالگرا در دانشگاه‌ها، فضای بسته سابق بازنمی‌گردد و چرخی که به حرکت درآمده است با استقبال پرشور دانشجویان، دانشگاهیان، اساتید به حرکت خود ادامه خواهد داد.



وی در ادامه درباره تأثیر این پیروزی برآینده رویکرد تندروها در قبال دولت، گفت: یقین بدانید این آغاز تقابل رسمی و علنی تندروها علیه دولت است. با کاهش قدرت اثرگذاری اصولگریان میانه‌رو که نمونه‌اش را با عدم پذیرش حکمیت لاریجانی توسط نمایندگان مجلس شاهد بودیم برای تندروهای مجلس این توهم ایجاد می‌شود که از قدرت سازماندهی در مجلس برخوردار هستند و از این رو آنها وزرای دیگر را کام استیضاح می‌کشانند.



این استاد دانشگاه افزود: آنچه مسلم است، بزرگترین مشکل تندروها با دولت روحانی سر جامعه مدنی و توسعه سیاسی و فضای باز و آزادی رسانه‌ای است. اساساً تندروها در مورد مسائلی همچون مسائل اقتصادی و صنعتی و معیشتی مردم دغدغه‌ای ندارند.



وی در پایان گفت: تندروها می‌خواهند وزارتخانه‌های علوم و ارشاد را به دوره قبل از 24 خرداد 92 برگردانند تا سیاست‌های بسته گذشته در آن اعمال شود. بنابراین آنها سرمست از پیروزی امروز، وزارت ارشاد را در کوتاه مدت و وزارت خارجه را در دراز مدت به منظور توقف روند مذاکرات هسته‌ای هدف قرار خواهند داد.



انتهای پیام
 

xms

Registered User
تاریخ عضویت
19 ژوئن 2009
نوشته‌ها
11,477
لایک‌ها
387
محل سکونت
گفتگوی آزاد
ظریف: مذاکره‌کنندگان سختی هستیم


وزیر امور خارجه کشورمان گفت: یکی از وظایف توافق نهایی برداشته شدن کلیه تحریم‌های شورای امنیت و یک‌جانبه است.



به گزارش خبرنگار سیاسی خارجی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، محمد جواد ظریف چهارشنبه شب با اشاره به سفر یوکیا آمانو، مدیرکل آژانس بین المللی انرژی اتمی به تهران و استفبال وی از ادامه همکاری ها در چارچوب تفاهم مشترک در بیان و توضیح "تفاهم مشترکی" که با آژانس و 1+5 هم زمان وجود دارد، گفت: ما دو تفاهم داریم؛ یکی با آژانس است که قبل از تفاهم با 1+5 در پاییز سال 1392 با حضور آقای آمانو و صالحی در تهران امضا شد و یک تفاهم هم با 1+5 داریم که در چارچوب برنامه اقدام مشترک است که در 3 آذر سال 1392 به دست آمد و بر هر دو این ها آژانس نظارت دارد.



ظریف با بیان اینکه ما بسیار سخت مذاکره می‌کنیم، اظهار کرد: احتمالا شما از افراد مختلفی شنیدید که ما مذاکره کنندگان سختی هستیم و به راحتی چیزی را نمی پذیریم اما وقتی مساله‌ای را با توجه به منافع و قوانین مدنظرمان پذیرفتیم تعهدمان را اجرا می کنیم. از این رو توافقی که با آژانس برای حل و فصل موضوعات کنونی و گذشته داشتیم را تاکنون به خوبی اجرا کردیم.



وی گفت: نماینده آژانس در مذاکرات با 1+5 حضور ندارد بلکه بر اجرای تفاهم ژنو در بخش مربوط به تعهدات هسته ای ایران نظارت می کند هم چنین بر اجرای تعهدات 1+5 در چارچوب کمیته ای که بر اساس توافق شکل گرفته است نظارت می شود.



وزیر خارجه کشورمان در ادامه با اشاره به طرح امنیتی سازی علیه ایران در دنیا گفت: همیشه برنامه کاری **** صهیونیستی و طرفدارانش و برخی کشورهای غربی این بوده که از ایران یک تهدید امنیتی بسازند و یکی از راه ها برای رسیدن به این هدف این بوده است که در دنیا بقبولانند که ایران به دنبال این است که مذاکره را برای مذاکره بخواهد و دنبال وقت تلف کردن است اما ما این فضا را در این مذاکرات شکستیم و یکی از روش هایمان پایبندی به تعهداتمان بوده است.

ادامه دارد...
 

xms

Registered User
تاریخ عضویت
19 ژوئن 2009
نوشته‌ها
11,477
لایک‌ها
387
محل سکونت
گفتگوی آزاد

قائم‌مقام بانک مرکزی در پاسخ به فارس تشریح کرد
برنامه بانک مرکزی برای تعیین نرخ سود بانکی/ رشد نقدینگی امسال به ۲۵ درصد می‌رسد
قائم‌مقام بانک مرکزی ضمن تشریح برنامه‌ تغییر در شیوه تعیین نرخ سود بانکی، گفت: هدف‌گذاری اولیه ما رسیدن به رقم ۲۵ درصد برای رشد نقدینگی در سال ۹۳ است.


13910324000357_PhotoA.jpg

به گزارش خبرنگار اقتصادیخبرگزاری فارس، اکبر کمیجانی در جمع خبرنگاران در مورد نحوه نرخ‌گذاری برای سود بانک‌ها، اظهارداشت: برای تعیین نرخ سود هم شاخص تورم 12 ماهه یا میانگین و هم تورم نقطه به نقطه مدنظر است.

وی افزود: تورم نقطه به نقطه هر ماه اعلام می‌شود و ممکن است چند ماه نزولی باشد و پس از مدتی به دلایلی صعودی شود؛ به همین دلیل نمی‌توانیم نرخ سود را صرفا به تورم نقطه به نقطه متصل کنیم.

قائم مقام بانک مرکزی با بیان اینکه با نوسان و ناپایداری که در تورم نقطه به نقطه وجود دارد، القای ناپایداری در نرخ‌های سود را به وجود می‌آورد، افزود: برای اینکه نوسان و ناپایداری در نرخ‌های سود را از بین ببریم، باید هم از اطلاعات تورم نقطه به نقطه و هم تورم میانگین و حتی دوره‌های کوتاه مدت‌تری استفاده کنیم.

وی گفت: در شرایطی هستیم که هنوز تورم در سطح بالا و ناپایدار قرار دارد و برای اینکه اطمینان حاصل شود، باید تمامی شاخص‌های مرتبط را به کار بگیریم.

*رشد نقدینگی 25 درصد تا پایان سال 93

کمیجانی با بیان اینکه افزایش رشد نقدینگی در یک سال اخیر با سال‌های گذشته متفاوت است، افزود: خوشبختانه در این مدت انضباط نسبی در رشد پایه پولی ایجاد شد و نقدینگی بیشتر از محل افزایش ضریب فزاینده رشد کرد.

وی ادامه داد: از آذر ماه سال گذشته به بعد انضباط بیشتری در نرخ رشد نقدینگی به وجود آمد و رشد پایه پولی و نقدینگی در سال گذشته به طور نسبی مطلوب‌تر از دوره گذشته بود.

خبرنگار فارس گفت: آیا افزایش 18 درصدی رشد پایه پولی در پایان سال گذشته رقم بالایی نیست؟‌ گفت:‌ به غیر از اسفند ماه که شرایط خاصی بود، در چهار ماه ابتدایی سال جاری با وجود رشد نقدینگی، همچنان مدعی هستیم انضباط بر پایه پولی وجود دارد.

قائم مقام بانک مرکزی با بیان اینکه نمی‌توان درصد مشخصی را برای رشد نقدینگی و پایه پولی تعیین کرد، افزود: اما تصور ما بر این است که در هدف‌گذاری اولیه رشد نقدینگی که برآیندی از رشد پایه پولی و ضریب فزاینده است، در سطح 25 درصد قرار گیرد.

وی گفت: اقداماتی در حال برنامه‌ریزی است تا بتوانیم رشد نقدینگی را تا پایان سال به این سطح برسانیم.

انتهای پیام/
f
 

xms

Registered User
تاریخ عضویت
19 ژوئن 2009
نوشته‌ها
11,477
لایک‌ها
387
محل سکونت
گفتگوی آزاد

رئیس کل بانک مرکزی در گفت‌وگو با فارس خبر داد
بازنگری در نرخ سود بانکی در جلسه امروز یا بعدی شورای پول و اعتبار
رئیس کل بانک مرکزی از بازنگری در نرخ سود بانکی خبر داد و گفت: ممکن است در جلسه امروز شورا فرصت ارائه گزارش بانک مرکزی فراهم نشود اما در جلسه آینده شورا حتما مطرح خواهد شد.


13930308000399_PhotoA.jpg

ولی‌الله سیف در گفت وگو با خبرنگار اقتصادیخبرگزاری فارس، با بیان اینکه گزارش بانک مرکزی برای بازنگری در نرخ‌های سود بانکی در حال آمده شدن است، اظهارداشت: ممکن است در جلسه امروز شورا فرصت ارائه این گزارش فراهم نشود اما در جلسه آینده شورا حتما مطرح خواهد شد.

وی افزود: باید با توجه به افق قابل پیش‌بینی برای نرخ تورم سود بانکی هم متناسب با آن تنظیم خواهد شد.

به گزارش فارس، ‌شورای پول و اعتبار امروز تشکیل جلسه می‌دهد. اصلاح دستورالعمل فعالیت صرافی‌ها و بازنگری در نرخ سود بانکی از دستور کارهای مهم شورا است.

شورای پول و اعتبار در جلسه سوم تیر ماه امسال، نرخ سود عقود مشارکتی و مبادله‌ای را مورد بازنگری قرار داد. براساس این مصوبه نرخ سود تسهیلات مبادله‌ای 22 درصد و سود مورد انتظار برای عقود مشارکتی را 21 درصد تعیین کرد.

اما با ادامه روند کاهشی نرخ تورم و ارائه بسته خروج غیرتورمی از رکود توسط دولت، بحث بازنگری مجددا در نرخ سود با هدف کمک به تولید و کاهش هزینه تامین مالی مطرح مطرح شد.

به گفته معاون اقتصادی بانک مرکزی نرخ سود با توجه به نرخ تورم 12 ماهه،‌ تورم نقطه به نقطه و تورم ماهانه تعیین خواهد شد.

انتهای پیام/م

- f
 

xms

Registered User
تاریخ عضویت
19 ژوئن 2009
نوشته‌ها
11,477
لایک‌ها
387
محل سکونت
گفتگوی آزاد


به دعوت وزیر امور خارجه صورت گرفت
تشریح دیدگاه‌های وزیر ارتباطات در همایش نمایندگی‌های ایران در خارج از کشور
واعظی در کنار ظریف در همایش نمایندگی‌های جمهوری اسلامی ایران در خارج از کشور به تشریح نظرات خود در موضوعات سیاست خارجی و موقعیت کنونی کشور در عرصه بین‌المللی و اولویت‌های روابط خارجی پرداخت.


13920906000489_PhotoA.jpg


  • به گزارش خبرنگار فناوری اطلاعات خبرگزاری فارس، محمود واعظی گفت: روز پنجشنبه صبح به دعوت دوست عزیزم آقای ظریف در سمینار سفرا و رؤسای نمایندگی های خارج از کشور که در هفته جاری در تهران برگزار شده، شرکت کردم و از من خواسته شده بود که به دلیل سابقه کار طولانی گذشته ام در وزارت خارجه، علاوه بر موضوعات مربوط به وزارت ارتباطات نقطه نظرات و دیدگاه های خود را در موضوعات سیاست خارجی و موقعیت کنونی کشور در عرصه بین المللی و اولویت های روابط خارجی تحت عنوان "چشم انداز روابط جمهوری اسلامی ایران با اروپا و آمریکا " را تشریح کنم.

    در اینجا لازم می دانم که از تلاش های فراوان و طاقت فرسای شخص آقای ظریف دوست و برادر عزیز و قدیمی ام به عنوان وزیر در وزارتی که نقش بسیار به سزا و تعیین کننده ای در سیاست خارجی و تصویر مثبت ایران در افکار عمومی جهان و به ویژه مدیریت موفق مذاکرات هسته ای دارد، تشکر کنم و به ایشان خدا قوت بگویم و مطمئن هستم که آن نتیجه دعای خیر شما مردم عزیز است.

    امیدوارم شما نیز حمایت و پشتیبانی خود را از آنها دریغ نکنید و برای موفقیت این دوستان در این عرصه و مسئولیت حساس آنها آرزوی توفیق می کنم.



    13930524000100_PhotoL.jpg


    انتهای پیام/


 

xms

Registered User
تاریخ عضویت
19 ژوئن 2009
نوشته‌ها
11,477
لایک‌ها
387
محل سکونت
گفتگوی آزاد
رییس جمهوری: اراده ایران برای توافق با 1+5 جدی است
اردبیل- ایرنا- رییس جمهوری گفت: اراده جدی برای دستیابی به توافق و تفاهم با 1+5 از طرف ایران وجود دارد و امیدواریم در طرف مقابل هم این اراده جدی وجود داشته باشد.

81281314-5898614.jpg

به گزارش خبرنگار اعزامی ایرنا، حجت الاسلام والمسلمین حسن روحانی روز پنجشنبه در آخرین برنامه خود در هفتمین سفر استانی در جمع خبرنگاران افزود: دستیابی به تفاهم و توافق بین ایران و 1+5 به نفع منطقه، 1+5 ، ایران و اقتصاد جهانی خواهد بود.

رییس جمهوری در جمع نمایندگان رسانه های استانی سخنان خود را اینگونه آغاز کرد: خدا را شاکرم که توفیقی حاصل شد تا در این ایام که مصادف با تشکیل دولت یازدهم و هفته دولت است بتوانیم از استان زیبا و مردم بسیار خوب و ولایتمدار و پرتلاش استان اردبیل بازدید داشته باشیم.

وی افزود: در این سفر میسر شد که مطالبات مردم را از نزدیک بشنویم و در جلسات تخصصی با روحانیون ، کارآفرینان، ایثارگران، فرهیختگان و نخبگان استان نکات خوبی شنیده شد و اکنون در جلسه شورای اداری مطالبات استانی مطرح شد.

وی همچنین از میهمان نوازی مردم خوب این استان و استقبال گرمشان و همچنین رسانه ها و نیروهای مسلح تشکر کرد.

رییس جمهوری تصریح کرد: در مجموع برای توسعه کشور وظیفه دولت را تمهید مقدمات و تسهیل راه برای سرمایه گذاری بخش غیردولتی و همچنین فعالیت های سازمان های غیردولتی، سازمان های مردم نهاد می داند. هر چند در بخش هایی از امور زیرساختی شاید چاره ای جز سرمایه گذاری دولت نباشد.



** عملیاتی شدن 76 پروژه در امسال و سال آینده

رییس جمهوری افزود: اجرا و عملیاتی شدن 76 پروژه با اعتباری بیش از 300 میلیارد تومان در استان اردبیل مورد توجه قرار گرفته است که 67 پروژه تا پایان سال جاری و مابقی نیز در سال آینده عملیاتی خواهد شد.

وی گفت: چندین پروژه مهم هم در سخنرانی دیدار مردمی اعلام کردم که هم مربوط به تکمیل سد گیوی بود و اقدامات دیگری قرار است برای بخش های پایین دستی سد انجام شود؛ علاوه بر این تامین آب آشامیدنی از سد یامچی اجرا خواهد شد و همچنین کانال کشی برای بیش از 83 هزار هکتار در استان اردبیل در طول سال های 93 تا 96 مطرح است که این طرح بزرگی است که کشاورزی را متحول و برای 40 هزار نفر اشتغال ایجاد می کند.

رییس جمهوری با اشاره به ظرفیت های توسعه گردشگری در استان اردبیل گفت: این استان دارای جاذبه های گردشگری فراوانی است که معاون رییس جمهوری در این زمینه به استان سفر کرده و طرح هایی را برای پیگیری مورد توجه قرار داده است؛ در این زمینه بخش خصوصی باید بیشتر حضور یافته و سرمایه گذاری کند.

وی همچنین گفت: تصمیماتی در تهران در مورد توسعه منطقه آزاد ارس گرفته شده است که در شورای اداری نیز این بحث مطرح شد.

وی همچنین افزود: استان اردبیل در زمینه معادن نیز دارای استعداد زیادی است و دولت در زمینه مطالعات و اکتشاف برنامه هایی دارد.

روحانی ادامه داد: یکی دیگر از طرح های بزرگی که در استان اردبیل مدنظر قرار گرفته طرح راه آهن است که به خاطر نبود اعتبار تاکنون پیشرفت چندانی نداشته است.

رییس جمهوری گفت: اجرای این طرح به بیش از 700 میلیارد تومان سرمایه گذاری نیاز دارد.

وی افزود: ما همه تلاشمان را انجام می دهیم که راه آهن از میانه به اردبیل برسد، این طرح طرح چندساله است که ظرف چهار تا پنج سال آینده به نتیجه می رسد و ما امیدواریم بخش بزرگی از آن یا همه آن در دولت یازدهم اجرایی و عملیاتی شود.

روحانی در پاسخ به نخستین خبرنگاری که در این نشست در مورد بیکاری و استخدامی های اردبیل سوال پرسید گفت: موضوع بیکاری موضوعی عام و مربوط به سراسر کشور است؛ اساسا معضل بیکاری در سراسر کشور وجود دارد و دانشگاه ها از لحاظ کمی توسعه پیدا کردند و برخی رشته ها متناسب با نیاز کشور نیست.

وی با تاکید بر اینکه باید در کشور سرمایه گذاری شود تا اشتغال ایجاد گردد گفت: اینکه رشد اقتصادی در سال 91 منفی 6.8 درصد بوده نباید انتظار داشته باشیم که در آن شرایط اشتغال ایجاد شود؛ در سال 92 خیلی تلاش کردیم که به نرخ رشد اقتصادی صفر برسیم اما رشد ما تا پایان سال 92 منفی 1.1 بود و باز رشد مثبتی نداشتیم اما امسال سالی است که رشدمان انشاالله مثبت خواهد شد.

روحانی افزود: زمانی که رشد اقتصادی مثبت می شود حرکت به سمت رونق انجام می شود و رونق زمینه اشتغال را فراهم می کند.

وی ادامه داد: هر چقدر سرمایه گذاری در کشور بیشتر شود اشتغال هم بیشتر خواهد شد.

وی در مورد سرمایه گذاری خارجی نیز گفت: در یک سال گذشته هیات های 80 نفره و 100 نفره برای سرمایه گذاری به کشور آمدند و من که به داووس رفته بودم سرمایه گذاران برای سرمایه گذاری در ایران اعلام آمادگی می کردند.

رییس جمهوری گفت: یکی از مقامات عالی رتبه کشورهای اروپایی به من گفت که به محض توافق نهایی میان ایران و 1+5 رقابت فوق العاده ای برای هجوم برای سرمایه گذاری در ایران شروع خواهد شد؛ در مذاکرات با 1+5 هم ما همواره به طور جدی به دنبال مذاکره و حل مسائل بودیم و امیدواریم شرایطی فراهم شود که به توافق و تفاهم برسیم.

وی گفت: از طرف ایران این اراده جدی برای توافق و تفاهم وجود دارد و امیدواریم طرف مقابل هم اراده جدی داشته باشد به دلیل اینکه این تفاهم به نفع منطقه، کشورهای 1+5 ، ایران و اقتصاد جهانی خواهد بود.

رییس جمهوری ادامه داد: مشکل اشتغال به این برمی گردد که باید از رکود خارج شویم؛ من نسبت به آینده امیدوارم و تلاش ما این است که سدها را برداریم و زمینه اشتغال را فراهم کنیم.

وی گفت: برخی از استخدام ها بدون اینکه پیش بینی اعتبار شود انجام شده و بخشی قانونی نبوده است؛ استخدام بزرگی در دو دولت گذشته برخلاف مقررات انجام شده که عددش بسیار بالاست و تلاش می کنیم مواردی که در حوزه استخدامی ها در چهارچوب قانون بوده را قسمت به قسمت، در حدی که اعتبارات ما اجازه دهد انجام دهیم.
 

xms

Registered User
تاریخ عضویت
19 ژوئن 2009
نوشته‌ها
11,477
لایک‌ها
387
محل سکونت
گفتگوی آزاد

واکنش امام‌صادق به رفتار غیراخلاقی تاجران مدینه/وقتی امام ذخیره غذایی خود را فروخت
روزی امام صادق (ع) در واکنش به رفتار غیر اخلاقی تاجران مدینه با برادران مسلمان خود در مصر فرمود؛ چگونه شما علیه گروه دیگری از مسلمان‌ها به کمتر از سود صد در صد رضایت نمی‌دهید، پس همدلی و هم دینی و انسانیت کجا رفته است؟


13930527000331_PhotoA.jpg


  • خبرگزاری فارس، همه ما سخنان زیادی درباره ضرورت همدردی با جامعه و همدلی با دیگران می‌دانیم و نقل می‌کنیم. همه ما در سیره عملی اماممان معصوم (ع) داستان‌های زیادی از همدلی‌ها و همدردی‌ها با جامعه شنیده و گفته‌ایم. با استناد به سبک زندگی اسلامی ایران از کتاب احمد حسین شریفی و به مناسبت سالروز شهادت امام صادق (ع) این موضوع را بررسی می‌کنیم:

    در احادیث نقل شده است که روزی امام صادق (ع) به دلیل تأمین مخارج زندگی خود و خانواده‌اش مبلغ هزار دینار به شخصی به نام «مصادف» داد که برای کارهای تجاری به مصر برود و کسب در آمد کند. مصادف نیز با آن پول کالاهایی را در مدینه تهیه کرد تا بتواند با فروش آنها در مصر درآمدی کسب کند.

    با کاروان تجاری به سمت مصر راه افتادند، در نزدیکی‌های مصر با یک قافله تجاری دیگری برخورد کردند که در حال خروج از مصر بودند، وضعیت بازار مصر را جویا شدند. متوجه شدند کالایی که همراه آنها است در مصر به شدت کمیاب شده است و چون از مایحتاج عمومی مردم است، تقاضای زیادی نسبت به آن در مصر وجود دارد.

    همگی «هم قسم» و «هم پیمان» شدند که با سودی صد در صد کالای خود را بفروش برسانند. وقتی به مدینه بازگشتند مصادف به محضر امام صادق (ع) رفت و دو کیسه که در هر کدام هزار دینار پول بود در محضر امام گذاشت! و عرض کرد یکی از آنها همان هزار دینار مال التجاره‌ای است که در اختیار من قرار دادید و دیگری نیز هزار دینار سودی است که من کسب کردم ! امام فرمود این سود خیلی زیاد است، خلاف قاعده است چگونه و از چه راهی کسب شده است؟ مصادف داستان را برای امام تعریف کرد.

    امام در واکنش به این رفتار غیر اخلاقی تاجران مدینه با برادران مسلمان خود در مصر فرمود: چگونه شما علیه گروه دیگری از مسلمان‌ها هم قسم و هم پیمان می‌شوید که به کمتر از صد در صد سود کالای خود را به آنها نفروشید! پس همدلی و همدردی و هم دینی و انسانیت کجا رفت!

    امام البته آن سود را قبول نکرد و فقط مال التجاره خود را برداشت و فرمود ما نیازی به چنین سودی نداریم و در آخر خطاب به مصادف فرمود: «مجادلة السیوف اهون من طلب الحلال ، جنگ با شمشیر راحت تر از درآمد حلال است.» ـ الکافی . ج 5

    *وقتی امام صادق (ع) ذخیره غذایی خود را در بازار فروخت

    یکی از یاران امام صادق (ع) به نام معتّب که گویا ناظر خرید و مسئول هزینه‌های منزل امام نیز بوده است می‌گوید، سالی در مدینه خشکسالی بود و کالاها به شدت نایاب و در نتیجه گران شده بود. قیمت‌ها بسیار بالا رفته بود. امام صادق (ع) از من سؤال کرد چه میزان طعام در خانه داریم؟ من در پاسخ گفتم به اندازه‌ای ذخیره کرده‌ایم که تا ماه‌های زیادی ما را کفایت می‌کند.

    امام صادق (ع) فرمود تمام آنها را بیرون ببر و در بازار بفروش! من در پاسخ عرض کردم که در مدینه غذایی نیست که بخریم! یعنی چنین کاری از نظر عقل اقتصادی به صلاح نیست. چطور ممکن است که ما که به دلیل تدابیر قبلی مایحتاج خود را ذخیره کرده‌ایم اکنون که قحطی آمده است، ذخیره خود را به فروش برسانیم! امام امام (ع) فرمود همه ذخایر را در بازار بفروش.

    ما نیز همچون سایر مردم نیازمندی‌های روزانه خود را به صورت روزانه تهیه می‌کنیم و حتی به معتّب دستور داد نانی که برای خانواده من تهیه می‌کنید نیمی از آن جو باشد و نیمی گندم! و بعد به دلیل و فلسفه این کار را چنین توضیح دادند: «فانا نکره ان ناکل جیدا و یاکل الناس ردیا: ما خوش نداریم که خود غذای خوب بخوریم و سایر مردم غذای پست بخورند.»

    انتهای پیام/ و
 

xms

Registered User
تاریخ عضویت
19 ژوئن 2009
نوشته‌ها
11,477
لایک‌ها
387
محل سکونت
گفتگوی آزاد


در برنامه ثریا بررسی شد
نابسامانی مالیاتی و طغیان اشرافیت در تهران/ ایران؛ بهشت پولداران غیر قانونی
برنامه این هفته «ثریا» با موضوع بررسی معضلات **** مالیاتی از شبکه اول سیما پخش شد.


13920213000041_PhotoA.jpg


  • به گزارش خبرگزاری فارس، برنامه این هفته «ثریا» با پیگیری موضوع معضلات **** مالیاتی و با حضور علی عسگری معاون وزیر اقتصاد و رئیس سازمان مالیات کشور روی آنتن شبکه اول سیما رفت.

    در ایران مالیات بر ثروت نداریم

    در ابتدای این برنامه علی عسکری در خصوص آمار تولیدی اخذ مالیات بطور مستقیم و غیر مستقیم در کشور اظهار داشت: امسال علی رغم اینکه شرایط اقتصاد کشور تورمی است اما به لحاظ ظرفیت هایی که در اقتصاد ما وجود دارد در 4 ماه امسال 18 میلیار و 800 میلیون تومان بود که نسبت به پارسال 49 درصد رشد دارد و نسبت به پیش بینی 4 ماه اول سال، 95 درصد محقق شده است بنابراین درحوزه ظرفیت های مالیاتی عملکرد مناسبی را شاهد بودیم.

    وی در ادامه خاطر نشان کرد: 35 درصد مالیات های مستقیم و حدود 90 درصد، مالیات بر ارزش افزوده و غیر مستقیم رشد داشته است.

    عسکری در پاسخ به این سوال که چه میزان از این مالیات ها بصورت توافقی بوده و چه میزان بصورت حساب کتابی بوده است، خاطر نشان کرد: ما برای پاسخ به این سوال باید به سراغ ترکیب پایه های مالیاتی برویم؛ حدود 55 درصد مالیات های ما، مالیات از اشخاص حقوقی مثل شرکت ها می‌باشد و حدود 15 درصد مالیات ها، مربوط به ارزش افزوده و کالاو خدمات است و 30 درصد دیگر، مالیات بر اشخاص حقیقی است و باقیمانده مالیات بر ثروت است که حدودا 6،7درصد است.

    در این بخش از برنامه با ارائه ‌چند اسلاید انواع مالیات ها در کشور نمایش داد شد که مالیات‌های مستقیم و غیر مستقیم را در بر می گرفت. مالیات مستقیم، مالیات بر درآمد و مالیات بر دارایی بود که مربوط به مالیات بر ثروت می‌شد که متاسفانه ما اینگونه مالیات را در **** مالیاتی کشور نداریم.

    در بخش دیگر، مالیات‌های غیر مستقیم توضیح داده شد که مالیات بر کالاهای مصرفی و خدمات را شامل می‌شد.

    در بخش بعدی برنامه گزارشی نمایش داده شد با عنوان خانه های خالی که نمایانگر این بود که پول هایی که باید در صنعت و تولید باشد در ساخت مسکن است و سرمایه ها چگونه در ساخت و ساز وارد شده است و شهر را پر از خانه های خالی کرده است.

    در کشور ما، مسکن برای نگه داری سرمایه است

    علی عسگری در سوالی مبنی بر اینکه شما جواب نظر سنجی برنامه را چه می‌دانید، اظهار داشت: تصور بنده این است که مردم، عدالت در جامعه را انتظار دارند و پشت صحنه تمام نظراتشان عدالت نهفته است؛ امروز دنیا دنیای اطلاعات است ، هرتصمیم اقتصادی در کشور که گرفته می‌شود باید بر اساس اطلاعات باشد و به این ترتیب به اهداف نزدیک تر است.

    رئیس سازمان مالیات با اشاره به اینکه هیچ دولتی مانع افزایش ثروت در جامعه نیست، گفت: نگرانی جامعه ثروت هایی است که از مسیر غیر متعارف است.

    عسکری در رابطه با مالیات هایی که باید شامل مسئله مسکن های خالی از سکنه شود، اظهار داشت: از چند بعد باید مسئله مسکن را دید؛ مسکن در ایران همیشه بعنوان یک دارایی و کالای مطمئن بوده است و تحت تاثیر اتفاقات در اقتصاد، دارای یک رشد صعودی بوده است؛ بعد دیگر فعالیتی است که در اقتصاد توسعه میدهد چرا که توسعه بخش مسکن بعنوان یک بخش فعال از اقتصاد است اما آنچیزی که در کشور ما ایجاد نگرانی میکند این است که در کشور، مسکن ساخته میشود، هزینه میشود اما از آن به درستی استفاده نمیشود؛ اگر مسکن در اختیار نیازمندان قرار بگیرد مشکلی نیست اما برخی از این مسکن ها و خانه ها برای نگهداری سرمایه است.

    در این بخش گزارشی از سخنان رئیس جمهور روحانی و وعده های ایام انتخابات برای ایجاد شفافیت اطلاعات در کشور پخش شد که از جمله وعده 90 روزه ایشان در گفت و گو با شبکه خبر در ایام انتخابات ریاست جمهوری از مواردی بود که مجری برنامه تاکید کرد در هفته آتی یعنی هفته دولت با حضور نماینده دولت مورد مطالبه قرار خواهد گرفت.

    قانون مالیات بر خانه های خالی مجددا تصویب شده است

    رئیس سازمان مالیات خاطر نشان کرد: **** اطلاعاتی ما چون نتواست اطلاعات جامعی را کسب کند، نتوانست مالیات بر خانه های خالی را بگیرد اما مجددا قانون مالیات بر خانه های خالی تصویب شده است که اگر افرادی مسکن را بسازند و آن را به اقتصاد عرضه نکنند، به این مسکن مالیات تعلق می‌گیرد و تا 5 سال نرخ مالیات بر اجاره آن اضافه خواهد شد.

    وی گفت: در مصاحبه های قبلی عرض کرده ام که لازمه این کار این است که پایگاه های لازم اطلاعاتی در حوزه مسکن در خدمت ما باشد که البته الان این کار در کشور ما خیلی سخت نیست چراکه هر واحد اداری و تجاری یک کد پستی دارد که هر کدپستی هم طبقه بندی است که 5 رقم دوم تعیین کننده نوع کاربری ملک است.

    وی تاکید کرد: این موضوع کار را برای ما راحت کرده است و پایگاه اطلاعاتی امکان این امر را دارند که با توجه به این کد پستی ها اطلاعات هر واحد را داشته باشند.

    در این بخش از برنامه مستندی در رابطه با اهمیت ندادن به مالیات بر ثروت در جامعه ما نمایش داده شد که فقر طبقاتی درجامعه کنونی حاصل از این امر را به تصویر کشید و نشان داد که ثروت و اشرافیت هزینه خودش را با مالیات نمی‌دهد.

    مالیات بر عایدی سرمایه تازه در قانون آمده است

    علی عسگری در خصوص چرایی اخذ نکردن مالیات بر ثروت در کشوری که شرایط و امکانات گرفتن این نوع از مالیات را دارد، تصریح کرد : همه این امور به قانون و پایه های مالیاتی بر می‌گردد. در تمام کشورهای پیشرفته به دو روش مالیات را متعادل و عادلانه از جامعه می‌گیرند.

    وی در توضیح این دو روش گفت: یکی مالیات بر درآمد و مالیات بر مصرف است. مالیات بر در آمد را **** مالیاتی هر کشور از هر منبعی که بتواند می‌گیرد و مالیات بر مصرف بدین گونه است که هر فردی به اندازه میزان مصرفش مالیات می‌پردازد بنابراین این موضوع، یک طبقه بندی عدالتی است.

    طبقه بندی دیگر، مالیات بر مجموع درآمد و عایدی سرمایه یا مالیات بر ثروت است که لازم بذکر است بگویم مالیات بر ثروت در دنیا منسوخ شده است؛ اما بخش دیگر یعنی عایدی سرمایه به این معنا است که من امروز یک دارایی دارم که 100 تومان قیمت دارد 5 سال این دارایی را نگه میدارم که می‌شود 500 تومان و بعد از 5 سال که میخواهم این دارایی را بفروشم در تفاوت این 100 تومان تا 500 تومان یک تورم زدایی می‌کنند و مقداری هم حق به صاحب ملک می‌دهند و از باقی مانده این ثروت مالیات سنگین می‌گیرند.

    وی تاکید کرد: در اصلاح قانون اخیر مالیات، مالیات بر عایدی در قانون آمده است و جزو پایه های مالیاتی محسوب شده است. البته اگر در اجرای این مالیات به معاملات دسترسی نداشته باشید نمیتوان عایدی سرمایه را گرفت و متاسفانه دراقتصاد ماهم بسیاری از معامله ها وکالتی است.

    کشور ما بهشت کسانی است که می‌خواهند بصورت غیرقانونی پولدار شوند

    در بخش بعدی برنامه محمدصادق کوشکی بعنوان میهمان تلفنی روی خط برنامه ثریا آمد.

    وی در رابطه با کمک **** مالیاتی بر عدالت گفت: کشور ما به مالیات تکیه نداشته است، به این خاطر مالیات در کارمندان خلاصه شده و محدود بود. اما بحث مالیات بحث پیوند به شفافیت اطلاعات دارد یعنی ما باید بدانیم هرکسی از کجا، به چه ترتیب و چگونه درآمد دارد و این موضوع باید کاملا روشن باشد که درچنین حالتی درآمدهای غیرقانونی به صفر میرسد.

    این استاد دانشگاه خاطر نشان کرد: کشور ما بهشت کسانی است که میخواهند بصورت غیرفانونی پولدار شوند چراکه بانک های ما برای کسی که میخواهد پول هنگفت، در حسابش بگذارد نوشابه باز میکنند و اصلا به وی نمی‌گویند که این پول را از کجا آورده ای بلکه تمام مجموعه بانکی در مقابل او تعظیم می‌کنند.

    کوشکی گفت: اگر می‌خواهیم عدالت در جامعه پیاده شود و شاهد اشرفیت های زننده و فرعون صفتانه، رانت خواری های وسیع و تخلفات نباشیم و اینکه اگر بخواهیم مالیا ت منبع جدی برای درآمد باشد، نیاز به زیر ساخت‌های اصلی داریم تا میزان درآمد همه افراد مشخص شود؛ الآن در ایران بیشترین کسانی که ثروت غیرقانونی دارند مشخص نیست از کجا این ثروت را آورده اند و حتی یک ریال هم مالیات نداده اند.

    مسئولین راجع به درآمد زایی مالیات حساس اند اما راجع به بعد عدالتی آن جدیت ندارند

    در ادامه برنامه عسگری در رابطه با کوتاهی‌های صورت گرفته در حوزه مالیات بر دارایی گفت: اقتصاد ما اقصادی نفتی است و تا زمانی که وزن درآمد نفت بیشتر از بخش مالیات است طبیعی است که این بخش از اقتصاد قوی تر عمل می‌کند. وی ادامه داد: واقع این است که **** مالیاتی مورد توجه قرار نگرفته است؛ در شرایط فعلی هم تصمیم گیرندگان کشور، هم سیاست گذاران و هم مجریان کشور به این اهمیت پی برده اند و اقدامات گسترده ای انجام گرفته است لکن لازمه این کار این است سیاست گذاران اقتصادی این مسئله را در برنامه کشور قرار بدهند و متناسب با نقل و انتقالات در دولت ها نباید تصمیمات کلان دستخوش دگرگونی قرار بگیرد.

    محسن مقصودی، مجری برنامه تاکید کرد: احساس من این است مسئولین راجع به درآمد زایی مالیات به خوبی حساس هستند اما راجع به بعد عدالتی آن جدیت ندارند و برایند کار این موضع را واضح نشان داده است.

    مالیات بردرآمد در کشور آمریکا بیشتر از کشور ما است

    در این بخش از برنامه زاهدی دانشجوی دکتری اقتصاد در ارائه اسلایدهایی به بررسی انواع مالیات در کشور پرداخت و گفت: پایه های مالیات عبارتند از مالیات بر دارایی، درآمد و ارزش افزوده که باید ببینیم کدام یک از اینها با توجه به هدفی که داریم برای ما مناسبتر است، البته پیش از آن باید ببینیم به دنبال چه هدفی هستیم.

    وی تاکید کرد: در این مالیات ها اهدافی وجود دارند ازجمله کسب درآمد، تخصیص بهینه منابع، کارآیی، بازتوزیعی درآمد، سادگی و کم هزینه تر بودن اجرا و ایجاد شفافیت.

    وی در اسلایدی مالیات بر دارایی اداره مالیات آمریکا نشان داد که نشان گر این بود که در این کشور مالیات بر دارایی حجم بیشتری دارد و در اسلایدهای بعدی چند کشور امریکا، ژاپن و کره به تصویر کشیده شدند که نمایانگر این موضوع بود که در کشورهایی که درآمد بالا دارند، مالیات بر دارایی بیشتری کسب شده است.

    زاهدی در ادامه افزود: در بحث کارایی چون حجم دارایی در جامعه ثابت است تغییرات آن کمتر است .

    در این بخش گزارشی از طغیان طبقه مرفه در کشور نشان داده شد و در ضمن آن بخش هایی از مستندی نمایش داده شد که در شبکه سی ان ان تهیه شده و به بررسی اشرافیت در تهران پرداخته بود.

    پیامبر حتی با قیچی با اشرافیت مبارزه می کرد

    در این بخش، ثریا بصورت تلفنی میزبان حجت الاسلام علی رجبی رئیس سابق حوزه علمیه مروی بود.

    حجت الاسلام رجبی در رابطه با آثار فرهنگی و اجتماعی بحث اشرافیت گفت: طبیعی است که وقتی امر پروردگار درجامعه پیاده نشود وقتی به عدالت در جامعه بی توجهی بشود قطعا نقطه مقابل آن که ظلم و فساد باشد در جامعه ظهور و بروز پیدا میکند.

    وی با ذکر نمونه ای تاریخی ادامه داد: لذا پیامبر برای جلوگیری از این آسیب ها وقتی دیدند مظاهر اشرافیت در جامعه رشد پیدا کرده است که آنموقع نمودش لباس بلند بود فرمودند بلندی لباس ها را قیچی کنند؛ البته چون کسی این کار را انجام نداد، در نهایت پیامبر خودشان این کار را انجام دادند و قیچی به دست گرفتند و بلندی لباس ها را کو تاه کردند چراکه قطعا این امر تاثیر فرهنگی دارد.

    وی در ادامه افزود: یکی از روش های اجرایی پیامبر اکرم در حکوت داری این بود مسئولین نباید کار اقتصادی کنند.

    وی با قرائت روایتی تاکید کرد: این فرد مسئولی که کار اقتصادی می کند را پیامبر ملعون قلمداد کردند؛ وقتی علامه حلی فتوای معروف چاه را صادر کردند اولین کاری که کردند چاه خانه خودشان را پر کردند که مبادا تحت تاثیر منافع شخصی قرار بگیرند.

    حجت الاسلم رجبی در پایان گفت: اختلاف ذاتا در همه جا وجود دارد اما اختلافی که ما میگوییم یعنی به گونه ای نباشد که به قول امام علی(ع) عده ای از پرخوری ندانند که چه کار می‌کنند و خودروهایی از آلیاژ طلا بخرند و عده‌ای از نداری اعضای بدن خودشان را بفروشند ؛ همه اینها نتیجه فقر طبقاتی است.

    در شفافیت اطلاعات 30 سال عقبیم

    عسکری در پاسخ به سوالی مبنی براینکه **** مالیاتی ما چقدر می‌تواند کمک کند تا دیگر فقر طبقاتی را نبینیم، پاسخ داد: در اقتصاد ما اگر پایه ها و قوانین مالیاتی تدوین شود و بر اساس مبانی قانون مالیات گرفته شود خیلی از این اتفاقات رخ نمی‌دهد.

    وی با ذکر خاطره ای تاکید کرد: وزیر مالیات فنلاند به من گفت کسی اگر ماشین های گران سوار شود طبقه مالیاتی آن تغییر خواهد کرد و هزینه های عوارضی و مالیاتی این ماشین‌ها بسیار زیاد است اما در کشور ما این مبانی تعیین نشده و ماشین ها وسیله تفریحی مردم شده است. در اقتصاد با حساب و کتاب، وسیله برای کار و تولید است.

    در ادامه برنامه گزارشی از فرار مالیاتی در کیش نمایش داده شد که شرکت ها در آنجا ثبت میشوند و فعالیت خودشان را در مکانی دیگر ادامه میدهند و صرفا برای فرار از مالیات به این منطقه آزاد می روند.

    عسکری در بخش پایانی برنامه در رابطه با مالیات های اجرایی جدید در اصلاحیه **** مالیاتی کشور، گفت: بهترین پایه های مالیاتی مالیات بر مصرف، درآمد عایدی سرمایه است و اگر در مالیات بردرآمد درست عمل کنیم نیاز به مالیات بر ثروت نداریم؛ آنچیزی که در اصلاح مالیات ها است شفافیت و گردش اطلاعات در کشور است که در این زمینه سی سال عقب افتاده ایم.

    وی در ادامه خاطرنشان کرد: ما در اصلاحیه دنبال یک **** کارآمدیم که بتوانیم به کمک ابزارها **** مالیاتی مناسب داشته باشیم که گردش اطلاعات و شناسایی آنها بهتر بشود و البته مالیات برخانه های خالی و عایدی سرمایه در این اصلاحیه به پایه ها اضافه می‌شود و در نهایت یک مالیات سبز یا محیط زیست هم اضافه می‌شود که برای کالاها یا واحدهای مخرب محیط زیست است.

    گفتنی است در نظر سنجی برنامه ثریا که با مشارکت بیش از 150 هزار نفر از مخاطبان انجام گرفت، بیش از 86 درصد مردم به ایجاد سامانه های شفافیت اطلاعات برای اخذ مالیات از ثروتمندان و کمک به محرومان رای دادند.

    انتهای پیام/
 

xms

Registered User
تاریخ عضویت
19 ژوئن 2009
نوشته‌ها
11,477
لایک‌ها
387
محل سکونت
گفتگوی آزاد
پله‌هایی که نوبتی مرخص می‌شوند


اگر کمی به فکر سلامت پاهای خود باشیم و پس از یک روز سخت بخواهیم از مسیر خنک مترو و زیرگذر به منزل برسیم، بعید است از پله استقبال نکنیم، بنابراین کمی شلوغی را تحمل می‌کنیم یا در صف عبور از پله‌برقی منتظر می‌مانیم. البته سالم‌ و روشن بودن پله‌برقی‌ها تقریبا تبدیل به یک فکر فانتزی یا رویا برای پایتخت‌نشینان شده است.

شهروندان تهرانی معمولا با صحنه غم‌انگیزی از پله‌های برقی خاموش، سر جایشان خشک می‌شوند و منظره انواع موانع از جمله گلدان‌های تزئینی مقابل ورودی پله‌برقی‌های نه یک یا دو روز ، بلکه هفته‌ها جلوی چشم آنهاست.





به گزارش خبرنگار «شهری» خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، مشکلات تحریم و تمایل پیمانکاران به ارائه قیمت‌های کمتر در مناقصه‌های تامین پله‌برقی اماکن مختلف مترو یا فضاهای دیگر شهری به عنوان اصلی‌ترین دلایل، باعث شده تا پله برقی‌های تولید داخل، با کیفیتی بسیار پایین مشکل‌ساز شوند و صدای مردم را دربیاورند. اما دشواری‌های زندگی امروز و حجم رفت‌و‌آمد شهروندان به گونه‌ای نیست که بتوانیم از چنین نقصی در شهرمان چشم‌پوشی کنیم و آن را بی‌اهمیت بدانیم.





این روزها شهروندان تهرانی بیش از همیشه از خرابی پله‌های برقی گله‌مندند. پل‌های عابرپیاده مکانیزه، ایستگاه‌های مترو و جدیدا زیرگذر ولیعصر(عج) از مواردی هستند که بدون وجود پله برقی استفاده از آن برای افراد معمولی و سالم بسیار طاقت‌فرسا می‌شود چه برسد به افراد سالمند یا معلول که کاملا آنها را منصرف می‌کند و انگار مسئولان مربوطه یادشان می‌رود که این وسایل ایجاد شده تا مشکلی را حل کنند و نه با سهل‌انگاری‌ها مشکلات را بیشتر کنند.





زیرگذر ولی‌عصر(عج) یکی از پرترددترین نقاط تهران است و با این وجود شاهد هستیم که پله‌های برقی‌ آن یکی در میان خراب می‌شود. نگهداری زیرگذر ولیعصر(عج) بر عهده معاونت مالی اداری شهرداری منطقه شش است و شهرداری ناحیه یک منطقه 6 نیز بر انجام این وظیفه نظارت می‌کند. برای یافتن مسئول این خرابی‌ها پس از تماس‌های مختلف به این نتیجه رسیدیم که شهردار ناحیه یک منطقه شش شهرداری تهران باید جوابگو باشد. اما وی با انکار موضوع خرابی دو ماهه یکی از پله‌های برقی‌های زیرگذر، می‌گوید: "قبل از روز قدس همه پله‌های برقی سالم بود و هر اشکالی در این خصوص را برای برگزاری مراسم برطرف کردیم اما به دلیل حجم بالای تردد در این روز دو پله برقی که مربوط به ورودی پارک دانشجو و پله متصل‌کننده ورودی مترو به محوطه زیر‌گذر آسیب دیده است که امروز هم برطرف می‌شود". البته اظهارات این مسئول درمورد درست شدن پله‌برقی در آن روز درست بود اما دو روز بعد بنا بر مشاهدات خبرنگار ایسنا، پله‌برقی موازی پله قبلی خراب شده و گلدان‌های گل جلوی آنها قرار گرفت.






گلدان‌هایی که جلوی پله برقی قرار گرفته‌اند


در این میان مامور مستقر در زیرگذر و در حوالی پله برقی‌های مورد بحث ، بیشتر از مسئولین پاسخگو بود و در این رابطه به ایسنا، گفت: "پله برقی کوچکی که به محوطه اصلی زیرگذر راه دارد از یک ماه قبل به دلیل اینکه موتور‌اش سوخته بود غیرقابل استفاده شد اما برای مراسم روز قدس آنرا تعمیر کرده بودیم، ولی در این روز جمعیت زیادی از آن استفاده کردند و باعث شدند که ترمز آن آسیب ببیند. حتی چند نفر از افراد به زمین افتاده و زخمی شدند. در حال حاضر هم علاوه بر پارگی هندل، موتور نیز سوخته است و فعلا قراری برای تعمیر آن وجود ندارد". این مامور گفت: " کیفیت این 4 پله ساخت داخل پایین است و چنین موضوعاتی از روز نصب قابل پیش‌بینی بود و تعجبی ندارد، البته شرکت ما تنها مسئول نگهداری و تعمیر این دستگاههاست و شرکت دیگر اقدامات مربوط به تهیه و نصب را انجام داده است. طبق قرارداد این شرکت باید خدمات پس از فروش ارائه می‌داد اما چون شهرداری بدهی خود را به هر دو شرکت ادا نکرده است. شرایط به این وضعیت ادامه دارد".






تعمیر پله برقی


به گزارش ایسنا و بر اساس اظهارات و تماس‌های مکرر شهروندان و خبرنگار ایسنا، پله‌های برقی ایستگاه‌های مختلف مترو و چهارراه ولیعصربارها و بارها خراب شده و ساعت‌ها و روزها متوقف می مانند و و این یعنی بار مسافری که در هر لحظه از این مسیرها تردد می کنند روی زمین می‌مانند. براساس مشاهدات خبرنگار ایسنا در روزهایی که هر دو پله‌برقی زیرگذر چهارراه ولیعصر همزمان خراب شده بود، جمعیت زیادی در کریدور ایستاده و بخشی از مردم با کنار زدن مانع‌هایی مانند گلدان و سطل زباله‌ از پله‌برقی‌های خراب و خاموش عبور کردند و در این شرایط ماموران زیرگذر سعی در متوقف کردن مردم داشتند.






متوقف شدن پله‌های برقی و تجمع مردم


گذشته از این در زمان افتتاح زیرگذر چهاراره ولیعصر شهردار تهران و مسئولان دیگر آن امکاناتی نظیر تکمیل آسانسورها را قول دادند تا معلولین هم بتوانند از این مجموعه بهره‌ ببرند اما اتفاق تاسف بار این است که نه تنها در آستانه سال تحصیلی جدید و شلوغ تر شدن این چهارراه از این دو آسانسور خبری نیست بلکه گویا این موضوع کاملا به دست فراموشی سپرده شده است. چرا که معاون عمرانی شهرداری منطقه 6 در جواب سوال ایسنا، مبنی بر زمان بهره‌برداری از این آسانسورها، گفت: "مگر در حال حاضر آسانسورها فعال نیست؟" نتیجه‌گیری اینکه فعلا تا اطلاع ثانوی خبر خوشی برای معلولان نداریم.





به گزارش ایسنا، جای خالی حوضچه‌های پله‌برقی در ایستگاه های مختلف مترو تقریبا برای چشم مسافران عادی شده و آنها چندان امیدی به پر شدن این جای خالی ندارند. در حال حاضر ایستگاه‌های آزادی، ارم سبز، حبیب‌الله، استاد معین، نیروی هوایی، پیروزی و کل خطوط افتتاح شده خط 3 بدون پله‌برقی روزگار می‌گذرانند و خدمات نصفه و نیمه به مردم می‌دهند.



این خرابی‌ها از نگاه مسئولان داخلی ایستگاه‌ها مترو هم دیگر چندان به چشم نمیآید و مامور مستقر در ایستگاه حبیب‌الله در رابطه با رفع خرابی این پله‌برقی‌ها می‌گوید: "پول ندارند به پیمانکار بدهند، دلیلش همین است! " مامور دیگری هم می‌گوید "مگر در هر قطار چند نفر پیاده یا سوار می‌شوند که پله‌برقی را درست کنند؟ احتمالا در ایستگاه‌های کم‌تردد برای صرفه‌جویی در مصرف برق پله‌های برقی را از کار می‌اندازند".





به گزارش ایسنا، دلیل خرابی گاه و بی‌گاه پله‌های برقی ایستگاه‌های مترو و رو‌گذرهای و زیر‌گذرهای شهر هر چه باشد دود آن به چشم شهروندان می‌رود، شهروندانی که علاوه بر خستگی و تحلیل رفتن سلامتی روزمره ، پول همه این هزینه‌ها از جیبشان رفته است.





انتهای پیام
 

xms

Registered User
تاریخ عضویت
19 ژوئن 2009
نوشته‌ها
11,477
لایک‌ها
387
محل سکونت
گفتگوی آزاد
انتقاد تند سیدرضا اکرمی از سردار نقدی


بنده با صراحت می‌نویسم که آنچه پس از انتخابات 22 خرداد 88 رخ داد، محکوم است ولی معلوم نشد ریشه و عوامل اصلی و فرعی چه بود. آیا نام بردن از آیت‌الله هاشمی‌ و حجت‌الاسلام ناطق‌نوری در مناظره قبل از 22 خرداد فتنه نبود؟ آیا حمله به کوی دانشگاه فتنه نبود؟ آیا سخنرانی در میدان ولی‌عصر در روز ولادت حضرت زهرا توسط احمدی‌نژاد فتنه نبود؟ حادثه کهریزک فتنه نبود؟

به گزارش ایسنا، این بخشی از سرمقاله حجت‌الاسلام والمسلمین سیدرضا اکرمی در روزنامه مردم‌سالاری است که متن کامل آن را در زیر می‌خوانید:

1- در سایت انتخاب «93.5.22» در حضور 450 نفر از پیشکسوتان جهاد و شهادت، از زبان سردار نقدی خواندم: عده‌ای به خاطر سهم اندکی که در انقلاب داشته‌اند، فداکاری‌های عظیم ملت را نادیده می‌گیرند و خود را صاحب انقلاب می‌دانند و به خود اجازه می‌دهند هر تحریفی که می‌خواهند در فرهنگ و مرام انقلاب ایجاد کنند و هر تصرفی را در بیت‌المال روا داشته‌اند، انتظار هم این است که دستگاه‌های **** جلوی این تصرفات ظالمانه ایستاده و حق مطلب را ادا کنند.

جناب آقای سردار نقدی، سلام علیکم؛ آیا شایسته است در حضور پیشکسوتان جهاد و شهادت، پس از 25 سال بعد از ارتحال امام و 26 سال پس از پایان جنگ تحمیلی، مطالبی بیان شود که فقط «القاء شبهات» است و بیان رخدادی‌های نامتوازن توسط عده‌ای اندک، که معلوم نیست سهم‌داران اندک انقلاب کیستند، چون اسم برده نشده و آدرس هم داده نشده است، اینان کیستند که فداکاری‌های عظیم ملت را نادیده می‌گیرند و خود را صاحب انقلاب می‌دانند و کار تحریف در فرهنگ و مرام انقلاب انجام می‌دهند و تصرف در بیت‌المال دارند.

2- فرموده‌اید «امروز قوه قضائیه در آزمونی سخت و سرنوشت‌ساز قرار گرفته و مردم انتظار دارند، برخورد با غاصبان بیت‌المال و متعدیان به اعتبار جمهوری اسلامی، قاطع، بدون ملاحظه اسم و رسم‌ها، و شفاف باشد». جناب آقای نقدی! واژه «مردم» واژه‌ای است که همه گویندگان آن را بر زبان و قلم می‌آورند و معلوم نیست که «این مردم» کیستند و گوینده سخن چه «نیابتی و وکالتی» از آنان دارد. خوانندگان کدام جریده، سخنان شما را می‌خوانند و می‌پذیرند، حتی 450 نفر پیشکسوت جهاد و شهادت حاضر در جلسه اظهارات شما را می‌پذیرند؟ و برای قوه قضائیه، وظیفه و مسئولیت تعیین کردن، چه جایگاهی دارد؟ سردار محترم، امام علی علیه‌السلام می‌فرماید «رحم‌الله امرء عرف قدره و لم یتجاوز حده» رحمت بر آن کس باد که حد و جایگاه خود را بداند و از آن فراتر نرود.

3- حضرتعالی می‌دانید که روزنامه‌های عمومی، اعلام می‌دارند که سالی حدود «هفت تا 10 میلیون پرونده» در دادسرا مطرح می‌شوند و قوه قضائیه باید بررسی نمایند. حال شما می‌فرمائید «اگر از چنین افرادی پرونده‌ای با چنین ابعاد گسترده‌ای مطرح شود که هم مفاسد و فحشای اخلاقی و هم مفاسد جاسوسی و براندازی و هم مفاسد اقتصادی در آن مطرح باشد» افرادی چند در میان میلیون‌ها پرونده، کیستند و کجا معلوم شده که «هم مفاسد و فحشای اخلاقی و هم مفاسد جاسوسی، براندازی، اقتصادی» دارند؟ راستی مشوه کردن جامعه و مخشوش نمودن اذهان خوانندگان جرائد و نقل کردن مطالب شما به دیگران، چه وجه شرعی و قانونی و اخلاقی دارد؟ دادن نسبت‌های حقوقی «مفاسد و فحشای اخلاقی، جاسوسی، براندازی، اقتصادی» به برخی که هنوز «اتهام آنان» معلوم نیست چه رسد به جرم، چه دستاوردی دارد؟ این شازده و طاغوت چه کسانی هستند که یک جلسه برای آنان صرف می‌کنید؟

4-‌ رئیس سازمان بسیج مستضعفین می‌گوید: مردم حق دارند بدانند «پورسانت‌های سنگین نفتی را چه کسی به قیمت خدشه‌دار کردن اعتبار کشور از آن خود کرده است، هزینه سنگین اداره برخی نشریات، که تیتر بی‌بی‌سی و رسانه‌های معاند، چطور تامین می‌شود؟ باز سخن از مردم است و پورسانت سنگین و اداره نشریات، راستی این کس و کسان کجا هستند و کیستند که این پول‌ها را دارند و هزینه می‌کنند.

5- فرموده‌اید: مردم حق دارند بدانند چک‌پول‌های بی‌اندازه‌ای که در سال 88 به اراذل و اوباش داده شد تا هشت ماه تهران را به آشوب بکشند و به مقدسات مردم توهین کنند و اموال عمومی را تخریب کنند، از کجا آمدند.

باز واژه «مردم» است و چک‌پول‌های بی‌اندازه، سال 88، اراذل و اوباش، آشوب 8، ماهه در تهران و...

سردار معظم: از سال 88 تا 93، 5 سال می‌گذرد، راستی معلوم ساختید که آشوب‌گران 88، داخلی بودند یا خارجی، سران فتنه در خارج بودند یا داخل، در 88 به وجود آمدند یا 78، پاره‌کنندگان عکس امام، چه کسانی بودند و چرا محاکمه نشدند و به مردم معرفی نشدند؟ بنده با صراحت و صداقت و صلابت می‌نویسم که آنچه پس از انتخابات 22 خرداد 88، در تهران و غیره رخ داد، محکوم است و مورد قبول هیچ ایرانی مسلمان و انقلابی و متعهد نیست، ولی هرگز «فتنه 88» به صورت جامع بررسی و ارزیابی نشد و معلوم نگشت ریشه آن در کجا بود، عوامل اصلی و فرعی، چه کسانی بودند.

آیا نام بردن از آیت‌الله هاشمی‌ و حجت‌الاسلام ناطق‌نوری در مناظره قبل از 22 خرداد فتنه نبود؟ آیا حمله به کوی دانشگاه پس از 22 خرداد و کوی نمایندگان مجلس فتنه نبود؟ آیا سخنرانی در میدان ولی‌عصر در روز ولادت حضرت زهرا علیهاسلام «که لازم است امروز دیده و شنیده و بررسی شود» توسط آقای احمدی‌نژاد فتنه نبود؟ حادثه کهریزک فتنه نبود؟ چرا بخشی از مسائل عنوان می‌شود و بخشی نادیده گرفته می‌شود؟ بنده عرض می‌کنم که هر اتهامی در دادگاه بررسی و حکم صادره مطاع خواهد بود و اشاعه هر اتهامی، حالت شرعی ندارد و فقط «بدبینی و فاصله‌افکنی و کینه‌سازی» را با خود خواهد داشت.

«ان ارید الا الاصلاح ما استطعت».

انتهای پیام
 

xms

Registered User
تاریخ عضویت
19 ژوئن 2009
نوشته‌ها
11,477
لایک‌ها
387
محل سکونت
گفتگوی آزاد
آیت الله هاشمی رفسنجانی:
تحریف دفاع مقدس با اغراض سیاسی تاسف انگیز است/ حقیقت پنهان نمی ماند
تهران- ایرنا- رییس مجمع تشخیص مصلحت **** برخی تحریف ها توسط افراد کم یا بی اطلاع از دوران دفاع مقدس را قابل تامل دانست و گفت: تحریف توسط افرادی که در جریان وقایع دفاع مقدس و حتی دادگاه های نظامی دوران پایان جنگ هستند و اکنون به دلایل اغراض سیاسی، حقایق را وارونه جلوه می دهند، تاسف انگیز و قابل تامل است.
81276065-5889808.jpg

به گزارش ایرنا از روابط عمومی مجمع تشخیص مصلحت ****، آیت الله اکبر هاشمی رفسنجانی روز یکشنبه در دیدار با تعدادی از آزادگان دفاع مقدس، افزود: از حرف های تفرقه انگیز دوری می کنم، البته می دانم حقیقت پنهان نمی ماند و نمی توان با اغراض سیاسی، غبار شبهه بر جان نثاری ها و جانبازی های جوانان افکند.

هاشمی رفسنجانی در پاسخ به گلایه حاضران که «چرا در قبال تلاش عده ای برای تحریف تاریخ دفاع مقدس و انتساب حرف های غیرواقعی به جناب عالی سکوت می کنید؟ می بینید افتخارات شما را در دفاع مقدس به نام دیگران ثبت می کنند. آنها که به آسانی فاو را از دست دادند، می گویند: هاشمی چون می خواست بعد از جنگ قدرت را بگیرد، جنگ را تمام کرد» این مطالب را بیان کرد.

وی همچنین دیدار با آزادگان را که به مناسبت سالگرد ورود اولین گروه از آزادگان به کشور انجام می شد، توام با روحیات غم و شادی دانست و گفت: یادآوری سال ها دوری و رنج های شما، اندوهبار و دیدن شما خوشحال کننده است.

رییس مجمع تشخیص مصلحت **** با یادآوری خطرات و خاطرات آن روزها، ادامه داد: یکی از شیرین ترین لحظات زندگی ام همان لحظه ای است که ورود آزادگان از صداوسیما پخش شد؛ لحظه ای که از اتوبوس ها پیاده شده و بر خاک وطن سجده کردند.

هاشمی رفسنجانی آزادگان دفاع مقدس را ذخایر ارزشمند انقلاب اسلامی و از استوانه های کشور خواند و اضافه کرد: آزادگان با صبر جمیل خود و تحمل شکنجه های فراوان زندان های مخوف عراق، به همگان درس ایثار و ازخودگذشتی دادند که سرگذشت آنها در تاریخ کم نظیر و شبیه به سرنوشت اولاد امام حسن (ع) در زندان های زیر زمینی بنی عباس در همان منطقه است.

فرمانده 8 سال دفاع مقدس، تمهیدات **** برای مسایل تحصیل، مسکن و درمان آزادگان را وظیفه ملی و دینی مسوولان دانست و با ابراز خشنودی از موفقیت های علمی آزادگان اظهار داشت: در زمان مبارزه قبل از انقلاب، زندان در تعبیر ما و زندانیان «قلّک مبارزه» بود، چون نیروهای خوب و کارکشته برای آینده انقلاب ذخیره می شدند.

هاشمی رفسنجانی با یادآوری خاطرات خویش از دوران زندان و تحمل شکنجه های ساواک و مقایسه آن با شکنجه های آزادگان در سیاهچال های بعثی، اظهار داشت: عذاب های وحشتناک شکنجه و شکستن استخوان های پا زیر شلاق ها را لمس کرده ام، اما صبر شما مضاعف بود، چون شکنجه های در غربت بر دل هر انسانی سنگینی می کند.

وی ارتباط عمیق و نزدیکی با خدا را دلیل اصلی تحمل فشار و عذاب در شکنجه گاه و زندان ها دانست و ادامه داد: تنها چیزی که باعث تحمل آن همه فشار و عذاب می شد، ارتباط عمیق با خدا و نزدیکی با اوست، چرا که عشق خداوند تحمل همه مصائب را شیرین می کند.

رییس مجمع تشخیص مصلحت **** خاطر نشان کرد: این همان است که در شعر فارسی خطاب به صبا و اسماعیل قربانی آمده که «ای صبا از ما به اسماعیل قربانی بگو / زنده کی برگردد از آن کوی قربانگاه دوست- آن چنان مردیم که عزرائیل هم آگه نشد/ جان نثاران این چنین بازند جان در راه دوست».

هاشمی رفسنجانی به همراهی گروه های متعددی که با **** پهلوی مبارزه می کردند، اشاره کرد و افزود: کمونیست ها بخوبی مبارزه می کردند، اما تاب شکنجه های ساواک را به دلیل عدم ارتباط با خدا نداشتند و با کوچک ترین شکنجه اطلاعات مورد نظر را به دشمن می دادند.

وی با ستودن روحیات آزادگان در دوران اسارت که گاهی در نامه های با رمز و راز و گاه فیلم های گروه های امدادی بین المللی بروز می کرد، آنها را کم توقع ترین و قابل اعتمادترین افراد در جامعه برشمرد و گفت: در طول سال های پس از جنگ، آزادگان ثابت کردند هر جا که باشند امین انقلاب و راهنمای مردم در پاسداری از ارزش ها هستند.

عضو مجلس خبرگان ***** همچنین به رشد سطح سواد و تحصیلات آزادگان در کشور اشاره کرد و اظهار داشت: خوشبختانه بسیاری از آزادگان کشور افراد تحصیلکرده و استاد دانشگاه هستند و با سرمایه علم و تزکیه به توسعه و پیشرفت ایران اسلامی می اندیشند.

هاشمی رفسنجانی در بخش دیگری از سخنان خود، آیاتی از قرآن کریم را که مربوط به وعده های نصرت الهی است، یادآور شد و با مقایسه آنها با پیروزی های نظامی و سیاسی دفاع مقدس، گفت: صدام کجاست؟! منافقین که ستون پنجم حزب بعث بودند، چه سرنوشتی دارند؟! حتی آمریکا که سال ها علیه ایران دشمنی و این همه در عراق هزینه کرد، چه دستاوردی داشت؟! اینها نمونه های روشن تحقق وعده های الهی است.

رییس جمهوری دوران پس از دفاع مقدس با اشاره به مبادله 12 نامه با «صدام» رییس جمهوری معدوم عراق، گفت: اعتراف صریح آن جلاد خون آشام به حقانیت مردم ایران در همه مقاطع دفاع مقدس، زبان همه تندروها را در آن مقطع بسته بود و جالب است که بعضی از آنها پس از حمله آمریکا به عراق، صدام را «خالد بن ولید» می دانستند و می گفتند به یاری او بشتابیم!

هاشمی رفسنجانی با ارایه تحلیلی از شرایط عراق در مقطعی که برای پایان دادن واقعی به جنگ و حمله به کویت عجله داشت، به تناقضات گفتاری بعضی ها درباره علل عدم توقف جنگ در یک مقطع و پایان جنگ در مقطعی دیگر اشاره کرد و گفت: اخیراً یکی از سران حزب بعث گفته است که هاشمی رفسنجانی ما را وادار به اشغال کویت کرد که این هم از عجایب روزگار است.

وی به آزادگان ایران اسلامی اطمینان داد که اجر شکنجه های آنان در بارگاه الهی محفوظ است و در تاریخ ایران نیز جاودان است و افزود: شما اجر شهدا را دارید که آنان از قتلگاه خود بر بال فرشتگان به بزم اولیا و انبیا رفتند اما شما هشت سال تمام شکنجه های ددمنشانه بعثی ها را تحمل می کردید.

26 مرداد ماه سالروز ورود آزادگان هشت سال دفاع مقدس به خاک ایران اسلامی است که به اسارت نیروهای **** بعثی درآمده بودند.
 

xms

Registered User
تاریخ عضویت
19 ژوئن 2009
نوشته‌ها
11,477
لایک‌ها
387
محل سکونت
گفتگوی آزاد
انتقاد یک نماینده از تبلیغ برنج بی‌کیفیت خارجی در صدا و سیما

نماینده مردم آستانه‌ی اشرفیه در مجلس شورای اسلامی نسبت به تبلیغ کالاهای بی‌کیفیت خارجی از جمله برنج توسط صدا و سیما انتقاد کرد.

به گزارش خبرنگار پارلمانی خبرگزاری ایسنا، محمد حسین قربانی در تذکری شفاهی در جلسه علنی امروز مجلس ضمن گرامی‌داشت سالروز ورود آزادگان به کشور گفت: گیلان محوریت توسعه‌ی کشاورزی را حول محور چای و برنج در کشور دارد.

وی در تذکری به وزیر جهاد کشاورزی اظهار کرد: آیا با توجه به تصویب قانون دیگر عذری از مجموعه وزارت جهاد کشاورزی برای واردات به نحوه‌ی توزیع کالاهای بی‌کیفیت پذیرفته است؟

نماینده‌ی مردم آستانه‌ی اشرفیه خاطرنشان کرد: ما هنوز شاهد آن هستیم که کالاهای خارجی بی‌کیفیت به کشور وارد می‌شود و متاسفانه از صدا و سیما نیز تبلیغ می‌شود که انتظار داریم همه‌ی مسئولان به تعهد خود وفادار باشند که درموقع برداشت محصول برنج که با رنج و مشقت کشاورزان تولید می‌شود، برنج‌های خارجی توزیع نشود.

قربانی در ادامه خاطر نشان کرد: متاسفانه 160 میلیارد تومان در نظر گرفته شده هنوز به چای کاران تخصیص نیافته و مطالبات آن ها همچنان بر قوت خود باقی است.

وی در پایان با اشاره به مشکلات حوزه‌ی انتخابیه خود نسبت به شرایط برق منطقه و همچنین تکمیل تنها استخر شنا در آستانه اشرفیه تذکر داد.

انتهای پیام
 

xms

Registered User
تاریخ عضویت
19 ژوئن 2009
نوشته‌ها
11,477
لایک‌ها
387
محل سکونت
گفتگوی آزاد
ک کارشناس امور اقتصادی عنوان کرد
خروج از رکود نیازمند تحول اساسی در **** بانکی



ایفای نقش نظارت بر بانک‌ها توسط بانک مرکزی بدون محافظه کاری باعث رونق تولید و به وجود نیامدن مطالبات معوق می شود.

وحید شقاقی - کارشناس امور اقتصادی - در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، به بررسی عملکرد **** بانکی و نقش آنها برای افزایش تولید و خروج از رکود پرداخت و گفت: یکی از مهمترین نهادهایی که باید برای تحول اقتصادی نقش آفرینی کند **** بانکی است، در سال‌های اخیر **** بانکی ماموریت تولیدی برای خودش در نظر نگرفته است و در فعالیت‌های غیر مولد ورود پیدا کرده که معضل بزرگی برای رشد و شکوفایی اقتصاد ملی است.

این کارشناس اقتصادی اضافه کرد: به عبارتی بررسی عملکرد **** بانکی نشان می‌دهد متاسفانه عملکرد بانک‌ها با رونق تولید در اقتصاد همسو نبوده و شاخص‌های مختلف نشان می‌دهد **** بانکی موفق نبوده است.

وی در ادامه افزود: مطالبات معوق بالای 80 هزار میلیارد تومان، ورود بانک‌ها به بنگاه‌داری، فعالیت برخی از بانک‌ها در بخش های غیر مولد و دامن زدن به فعالیت‌های سوداگرانه، عدم اجرای کامل عقود بانکداری بدون ربا نظیر مضاربه و مشارکت مدنی و دور زدن این عقود اسلامی توسط برخی از بانک‌ها، گسترش قارچ گونه شعبات بانکی، به هم ریختگی بازار غیر متشکل پولی و گسترش بی رویه موسسات مالی و اعتباری بدون یک برنامه منسجم و مشخص و بدون تایید بانک مرکزی مشکلاتی است که در حوزه بانکداری اسلامی به **** بانکی کشور گره خورده و از سوی مراجع تقلید هم به آن اشاره شده است.

شقاقی گفت: بانک مرکزی و **** بانکی نتوانستند ماموریت خود را برای رونق اقتصاد ملی ایفا کنند ضعف نظارت و نداشتن برنامه منسجم از بانک مرکزی از یکسو و به هم ریختگی و بی سروسامانی **** بانکی از سوی دیگر موجب شده فعالیت‌های سوداگرانه در اقتصاد ملی رشد کند و این یکی از بزرگترین مشکلات اقتصاد ایران است.

وی افزود: بنابراین بررسی تحول اقتصاد ایران نیازمند یک دگرگونی عظیم درحوزه **** بانکی است به عبارت دیگر تا زمانی که **** بانکی کشور برنامه مشخصی برای رونق اقتصادی ندارد و بانک مرکزی با ضعف نظارت و محافظه کاری پیش می رود تولید در اقتصاد ملی تقویت نخواهد شد.

این کارشناس اقتصادی در ادامه مطرح کرد: تحقق بانکداری اسلامی مبتنی بر عدم شبه ناک بودن یک الزام برای **** اسلامی است. از طرف دیگر **** بانکی کشور باید اصلاحات ساختاری اساسی در خود ایجاد کند. به عنوان نمونه می توان گفت **** بانکی باید سه دسته بانک شامل بانک خدماتی، بانک قرض الحسنه و بانک سرمایه گذاری ایجاد کند. هر کدام از این سه دسته باید برنامه مشخصی برای تحول اقتصادی به عهده بگیرد، مثال بانک‌های سرمایه‌گذاری موظف باشند بر پایه عقود اسلامی یک برنامه مشخص نسبت به رونق و رشد اقتصادی پیدا کنند.

شقاقی اشاره کرد: با وضعیت موجود **** بانکداری و ضعف نظارت بانک مرکزی امکان رشد اقتصادی و خروج از رکود مقدور نیست لذا دولت باید با جدیت و در اسرع وقت اصلاحات مربوط به **** بانکی را در دستور کار قرار دهد.

وی افزود: بانک مرکزی باید نظارت‌ها را بیشتر کند از طرف دیگر ابتدا باید پاسخگو باشد که چرا 80 هزار میلیارد تومان مطالبات معوقات به وجود آمده سپس راهکاری برای تسویه این مطالبات طرح کند و **** بانکی طوری برنامه ریزی کند که مطالبات معوق پیش نیاید.

انتهای پیام
 
بالا