hi_world
کاربر تازه وارد
- تاریخ عضویت
- 27 مارس 2016
- نوشتهها
- 1
- لایکها
- 0
با سلام . یک دستگاه بستنی ساز قیفی 3 نازله برای مغازه خریدم . میخواستم از کسانی که تجربه دارن تو این زمینه چند سوال بپرسم :
1 - بهترین دستورالعمل برای ساخت بستنی قیفی وانیلی و شکلاتی چی هست ؟ آیا به جز ثعلب از ماده بهتر و سالمتر دیگری میشه استفاده کرد ؟
2 - و سوال دیگه در زمینه نگهداری و تمیز کردن دستگاه هست . هر چند وقت یکبار باید لوازم داخل باز و تمیز و چرب کاری بشه ؟ آیا ماده ضد عفونی کننده ای هست که به جای آب بریزیم داخل و قطعات رو تمیز و ضد عفونی کنه ؟؟ و اینکه اگه مواد اضافه اومد چطور نگهداری بشه و تا چند وقت میشه دوباره استفاده کرد ؟
با تشکر