mohammad_reza70
کاربر تازه وارد
- نوشتهها
- 2
- لایکها
- 0
واسه من زده 6 صبح!!من از تهرانم!توی برگه من نوشته ساعت حضور 10 صبح! یکم دیر طور نیست؟
واسه من زده 6 صبح!!من از تهرانم!توی برگه من نوشته ساعت حضور 10 صبح! یکم دیر طور نیست؟
سلام شما که فوق لیسانسی میفتی گروهان لشکری که کلا هتله از این جهت خوش به حالته..ببین دوست اگه معاف از رزمم نداشته باشی ولی زرنگ باشی کلا بهت خوش میگذره منظورم اینه باید تا میتونی فیلم بازی کنی ولی خب اردو میبرن ولی اردوش خیلی خوش میگذره نگران نباش فعالیت انچنانی نداری....ریش تراشم میتونی ببری و در اخر اینکه نه موهاتو نزن چون لباس بهتون میدن بعد دیگه تا یه هفته مرخصیتدوستان عزيز سلام، من هم فوق ليسانس هستم از مازندران و اين هفته سه شنبه اعزامم به شهيد خضرايي، چنتا سوال داشتم از دوستان.١) آيا معاف از رزم ها به اردو ميرن؟ ٢) اگه كسي از مازندران بخصوص آمل هست لطفا يه ندايي بده،٣) ريش تراش موزر ميشه آوورد؟٤)نياز هست قبل از اومدنمون موهامونو بزنيم يا نه؟
سلام عزیز به ما یک هفته مرخصی دادن یعنی تا 5 شنبه این هفته ساعت 10سلام دوست عزیز منم اعزام اول اردیبهشت از تهرانم میخواستم بدونم چند روز تا یگان مرخصی دادن بهتون؟ و اینکه تقسیما چجوری بود کجاها میندازن؟ خودت کجا افتادی؟
سلام دوست عزيز، من هم از آمل هستم، ٣شنبه ميبينمتون. ساعت٧ بايد پارك زراعي ساري باشيم؟ فكر نميكنم تعدادمون اونقدر باشه كه برسوننمونخوبه پس
سه شنبه همو ساری میبینیم
از کدوم شهری؟
من بابلسر
سلام دوستان
بنده هم فوق لیسانس صنایع.....اعزامی 1 اردیبهشت شهید خضرایی از مازندران،
به به پس همشهری هم پیدا کردیمسلام به هم خدمتی های آینده ... من که الکی خوشحالم .. نمیدونم چرا؟ مازندران بابلسر
آره به امید خداسلام دوست عزيز، من هم از آمل هستم، ٣شنبه ميبينمتون. ساعت٧ بايد پارك زراعي ساري باشيم؟ فكر نميكنم تعدادمون اونقدر باشه كه برسوننمون
اصلا اين ريسك رو نكن داداش. سعي كن سه شنبه خودت رو برسوني، يهويي اسمت رو ميخونن اگه نباشي غيبت رد ميشه واستسلام به تمام سربازوی امام زمان. اقایون میگن پذیرشه تا 3 روزه . میشه مثلا شنبه که میشه 5 اردیبهشت بیایم واسه پذیرش؟ منظورم از پذیرش یعنی همین کارایی که روز اول میکنن. فرم و لباس و اینا. با 4 روز تا خییر بیام پادگان
محسن. شیراز.زمان اعزام: 1 اردیبهشت 94
سلام ..... انشاالله.... من از آمل .....خوبه پس
سه شنبه همو ساری میبینیم
از کدوم شهری؟
من بابلسر
آملی هِوای سر !!!!!!!!!! .... منم از آملدوستان عزيز سلام، من هم فوق ليسانس هستم از مازندران و اين هفته سه شنبه اعزامم به شهيد خضرايي، چنتا سوال داشتم از دوستان.١) آيا معاف از رزم ها به اردو ميرن؟ ٢) اگه كسي از مازندران بخصوص آمل هست لطفا يه ندايي بده،٣) ريش تراش موزر ميشه آوورد؟٤)نياز هست قبل از اومدنمون موهامونو بزنيم يا نه؟
مخلص عمو جان ، آقا ايميل ميذارم اگه دوست داشتي شمارتو ميل كن فردا با هم بريم ساري. [email protected]آملی هِوای سر !!!!!!!!!! .... منم از آمل
تا میدون آزادی میتونی بگی تقریبا چند کیلومتر میشه؟؟؟؟سلام دوستان منم تهرانم، آدرس میشه بنویسید...؟ از خیابان تهران نو باید بیایم خیابان دماوند ؟ (آدرس دقیق...؟)
میشه با ماشین شخصی خودمون بیایم ، یک جا پارک کنیم ؟
اینطوری دیگه وسایل زیاد بهمون میدن ماشین داشته باشیم..
گوشی رو فردا میشه آورد؟؟؟ چون میگن بعد اینکه رفتیم پادگان بعد گرفتن لباس بر میگردیم خونهمخلص عمو جان ، آقا ايميل ميذارم اگه دوست داشتي شمارتو ميل كن فردا با هم بريم ساري. [email protected]
آدرس دقیقش اینجاس:تا میدون آزادی میتونی بگی تقریبا چند کیلومتر میشه؟؟؟؟