• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

اعزامی های فرماندهی هوایی شهید خضرایی بیان اینجا

hamrahekhob

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
دوستان عزيز سلام، من هم فوق ليسانس هستم از مازندران و اين هفته سه شنبه اعزامم به شهيد خضرايي، چنتا سوال داشتم از دوستان.١) آيا معاف از رزم ها به اردو ميرن؟ ٢) اگه كسي از مازندران بخصوص آمل هست لطفا يه ندايي بده،٣) ريش تراش موزر ميشه آوورد؟٤)نياز هست قبل از اومدنمون موهامونو بزنيم يا نه؟
سلام شما که فوق لیسانسی میفتی گروهان لشکری که کلا هتله از این جهت خوش به حالته..ببین دوست اگه معاف از رزمم نداشته باشی ولی زرنگ باشی کلا بهت خوش میگذره منظورم اینه باید تا میتونی فیلم بازی کنی ولی خب اردو میبرن ولی اردوش خیلی خوش میگذره نگران نباش فعالیت انچنانی نداری....ریش تراشم میتونی ببری و در اخر اینکه نه موهاتو نزن چون لباس بهتون میدن بعد دیگه تا یه هفته مرخصیت

hamrahekhob

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
سلام دوست عزیز منم اعزام اول اردیبهشت از تهرانم میخواستم بدونم چند روز تا یگان مرخصی دادن بهتون؟ و اینکه تقسیما چجوری بود کجاها میندازن؟ خودت کجا افتادی؟
سلام عزیز به ما یک هفته مرخصی دادن یعنی تا 5 شنبه این هفته ساعت 10
5 شنبه که بریم تقسیماتش مشخص میشه

iomidiii

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خوبه پس
سه شنبه همو ساری میبینیم
از کدوم شهری؟
من بابلسر
سلام دوست عزيز، من هم از آمل هستم، ٣شنبه ميبينمتون. ساعت٧ بايد پارك زراعي ساري باشيم؟ فكر نميكنم تعدادمون اونقدر باشه كه برسوننمون

bbs boy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به هم خدمتی های آینده ... من که الکی خوشحالم .. نمیدونم چرا؟ مازندران بابلسر

llvllafiia

Registered User
لایک‌ها
5
سلام دوست عزيز، من هم از آمل هستم، ٣شنبه ميبينمتون. ساعت٧ بايد پارك زراعي ساري باشيم؟ فكر نميكنم تعدادمون اونقدر باشه كه برسوننمون
آره به امید خدا
انشاا... که تعدادمون انقدری باشه که بهمون اتوبوس بدن -همین الان تو این سایت 4تا هستیم :-D
ندادنم فوق میریم ترمینال ساری 1 اتوبوس میگیریم

moh3n5

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام به تمام سربازوی امام زمان. اقایون میگن پذیرشه تا 3 روزه . میشه مثلا شنبه که میشه 5 اردیبهشت بیایم واسه پذیرش؟ منظورم از پذیرش یعنی همین کارایی که روز اول میکنن. فرم و لباس و اینا. با 4 روز تا خییر بیام پادگان
محسن. شیراز.زمان اعزام: 1 اردیبهشت 94

iomidiii

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به تمام سربازوی امام زمان. اقایون میگن پذیرشه تا 3 روزه . میشه مثلا شنبه که میشه 5 اردیبهشت بیایم واسه پذیرش؟ منظورم از پذیرش یعنی همین کارایی که روز اول میکنن. فرم و لباس و اینا. با 4 روز تا خییر بیام پادگان
محسن. شیراز.زمان اعزام: 1 اردیبهشت 94
اصلا اين ريسك رو نكن داداش. سعي كن سه شنبه خودت رو برسوني، يهويي اسمت رو ميخونن اگه نباشي غيبت رد ميشه واست

sami94

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان منم تهرانم، آدرس میشه بنویسید...؟ از خیابان تهران نو باید بیایم خیابان دماوند ؟ (آدرس دقیق...؟)
میشه با ماشین شخصی خودمون بیایم ، یک جا پارک کنیم ؟
اینطوری دیگه وسایل زیاد بهمون میدن ماشین داشته باشیم..

siamak1989

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
سلام.
دوستان ما که از شهر های با فاصله میایم وسیله هامونو با خودمون بیاریم یا نه؟!
ما که تازه دوم میرسیم لباس بدن بگن هم برید شنبه بیاید برای ما فایده ای نداره !!
چکار کنیم به نظرتون؟

iman19891

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان عزيز سلام، من هم فوق ليسانس هستم از مازندران و اين هفته سه شنبه اعزامم به شهيد خضرايي، چنتا سوال داشتم از دوستان.١) آيا معاف از رزم ها به اردو ميرن؟ ٢) اگه كسي از مازندران بخصوص آمل هست لطفا يه ندايي بده،٣) ريش تراش موزر ميشه آوورد؟٤)نياز هست قبل از اومدنمون موهامونو بزنيم يا نه؟
آملی هِوای سر !!!!!!!!!! .... منم از آمل

iman19891

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان منم تهرانم، آدرس میشه بنویسید...؟ از خیابان تهران نو باید بیایم خیابان دماوند ؟ (آدرس دقیق...؟)
میشه با ماشین شخصی خودمون بیایم ، یک جا پارک کنیم ؟
اینطوری دیگه وسایل زیاد بهمون میدن ماشین داشته باشیم..
تا میدون آزادی میتونی بگی تقریبا چند کیلومتر میشه؟؟؟؟

iman19891

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
مخلص عمو جان ، آقا ايميل ميذارم اگه دوست داشتي شمارتو ميل كن فردا با هم بريم ساري. [email protected]
گوشی رو فردا میشه آورد؟؟؟ چون میگن بعد اینکه رفتیم پادگان بعد گرفتن لباس بر میگردیم خونه
وسایل شخصی رو باید آورد؟؟؟

rtasouji

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
قضیه چیه اینجا همه از مازندرانن؟! از تهران کسی نیست؟! :)

بالا