• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تاپیک جامع کاهش یا افزایش وزن

mcsaturday

Registered User
لایک‌ها
1,331
چون سنت کمه وزن گرفتنت کمی مشکله مخصوصا اکتومروف هم هستی
یک روز وقت بزار کالری دریافتی از غذارو حساب کن بعد روزی 500کیلوکالری بهش اضافه کن به وزن مورد نظرت میرسی
من هر روز یه غذای خاص نمیخورم. بخاطر همیین نمیدونم چطوری حساب کنم! مثلاً اگه نهار قیمه باشه خیلی نمی‌خورم چون دوست ندارم ولی اگه عدس پلو باشه حسابی می‌خورم.

mohsen2223

Registered User
لایک‌ها
155
خب اگه قادر به محسبه کردن نیستی هر روز یک وعده به حجم غذات اضافه کن
مثلا امروز دوتا بستی بخور
معجون شیرموز بستنی و عسل بسیار موثره

mcsaturday

Registered User
لایک‌ها
1,331
خب اگه قادر به محسبه کردن نیستی هر روز یک وعده به حجم غذات اضافه کن
مثلا امروز دوتا بستی بخور
معجون شیرموز بستنی و عسل بسیار موثره
معجون بدلیل قیمت بالاش مقدور نیست برام. ولی بستنی رو می‌تونم روزی یکی-دو تا بخورم. آجیل هم خوبه نه؟ نوشابه؟
بعد یه چیز دیگه اینکه من معمولاً روزی 2 یا حتی 3 بار یه مسیر بسیار طولانی رو پیاده می‌رم. مشکلی نیست؟

mohsen2223

Registered User
لایک‌ها
155
نوشابه رو به کل حذف کن اجیل خیلی خوبه خب وقتی پیاده میری تنقلات با خودت ببر تو راه بخور مثلا ساقه طلایی

mcsaturday

Registered User
لایک‌ها
1,331
نوشابه رو به کل حذف کن اجیل خیلی خوبه خب وقتی پیاده میری تنقلات با خودت ببر تو راه بخور مثلا ساقه طلایی
من موقع غذا خوردن خیلی خیلی آب میخورم. گفتم شاید بهتر باشه با نوشابه جایگزینش کنم که چاقم کنه!
دیگه چه پیشنهاداتی دارید؟
500کیلوکالری خیلی زیاده برام. نمیتونم انقدر اضافه کنم. شکمم جا نداره :D بی اشتها هم هستم بعضی مواقع.

mohsen2223

Registered User
لایک‌ها
155
موقع غذا خوردن اب نخور
اگه اشتها نداری یه انزیم هضم بخر برات خوبه
سیپرو هیپتادین هم میتونی از داروخانه تهیه کنی خوب جواب میده

hossein1376

Registered User
لایک‌ها
2,872
چطور وزن کم کنم؟
17 سالمه
قدم 185
وزنم 86
گاهی وقت ها با تردمیل و به طور نا منظم بدنسازی فعالیت می کنم.
کمک کنید........

mcsaturday

Registered User
لایک‌ها
1,331
موقع غذا خوردن اب نخور
اگه اشتها نداری یه انزیم هضم بخر برات خوبه
سیپرو هیپتادین هم میتونی از داروخانه تهیه کنی خوب جواب میده
اشتهام بدک نیست
ولی اگه آب نخورم از تشنگی هلاک می‌شم :D

بامداد

Registered User
لایک‌ها
164
سلام بر دوستان گل من سال ها هست با افزابش وزن در گیر هستم . هی **** میگیرم هی چاق تر میشم . تا اینکه سال 89 یا 90 بود تابستون شروع کردم به بدن سازی کلی چربی سوز دور کمرم از 52 رسید به 48 و بعد شد 46 . اما به دلیل قبولی ارشد و درس دوباره شروع کردم بع چاق شدت البته مثل قبل اما خوب . تا اینکه از یک هفته پیش **** سختی گرفتم . و فقط میوه می خورم . موز سیب و گوجه . امروز روز 6 ام هست اما به نظرم این جوری شاید مشکل پیش بیاره برام . و اال کارنتین هم زیاد مصرف کردم فکر کنم برا بدنم عادی شده دیگه . البته قصد خرید امینو 6000 هزار و یک ال کارنتین مایع و شاید یک وی.

قدم 180 وزنم 96 این حدود . امروز یکی از پیر هانم که اندازم نبود تنم کردم انداره و بسیار خوب شده بود خیلی روحیه داد بهم .

از دوستان کسی اگر تجربه ای داره کمک کنه .

بامداد

Registered User
لایک‌ها
164
و الان قند و روغن هیج چی نمی خورم فقط روزی که پرس سینه میرم برای افزایش نیرو مقدار کمی برنج رو با روغن زیتون می ریزم پلو پز . و چای سبز هم از نوع نپتون دارم روزی 4 5 تا استفاده می کنم .

hamid19395

Registered User
لایک‌ها
73
سلام بر دوستان گل من سال ها هست با افزابش وزن در گیر هستم . هی **** میگیرم هی چاق تر میشم . تا اینکه سال 89 یا 90 بود تابستون شروع کردم به بدن سازی کلی چربی سوز دور کمرم از 52 رسید به 48 و بعد شد 46 . اما به دلیل قبولی ارشد و درس دوباره شروع کردم بع چاق شدت البته مثل قبل اما خوب . تا اینکه از یک هفته پیش **** سختی گرفتم . و فقط میوه می خورم . موز سیب و گوجه . امروز روز 6 ام هست اما به نظرم این جوری شاید مشکل پیش بیاره برام . و اال کارنتین هم زیاد مصرف کردم فکر کنم برا بدنم عادی شده دیگه . البته قصد خرید امینو 6000 هزار و یک ال کارنتین مایع و شاید یک وی.

قدم 180 وزنم 96 این حدود . امروز یکی از پیر هانم که اندازم نبود تنم کردم انداره و بسیار خوب شده بود خیلی روحیه داد بهم .

از دوستان کسی اگر تجربه ای داره کمک کنه .
من دقیقا دوسال پیش حرکتی که شما زدید رو زدم...
خوبه اما یه اشکالی داره که دوستانه میگم
رژیمتون تداوم نداره،یعنی نمیتونید این روند رو ادامه بدید
به محض اینکه یه ذره شل کنید سریع برمیگرده.
همونطور که دقیقا برا من اتفاق افتاد
آمینو خوبه،شادابی به پوست هم میده:دی
اما همه اینها اگه زیادی مصرف بشه داستان ساز میشه.
به نظر من پروتئین طبیعی رو وارد رژیمتون کنید،مثل سفیده تخم مرغ و سینه مرغ هم مصرف کنید
فقط میوه خوردن رو توصیه نمیکنم.البته دوستان اهل فن حتما کمکهای بهتری بهتون خواهند کرد

hamid19395

Registered User
لایک‌ها
73
داداش من بدن سازی کار می کنم و می خوام یک ماه این **** رو حفظ کنم
آخه اولش اشاره نکردید منم پست بعدیتونو نخوندم الان دیدم
من حدود 7 سال خودم تجربه دارم تو بدنسازی
اگر موقتی میخواید کم کنید خوبه
موفق باشید

hogershop

Registered User
لایک‌ها
131
کسی هست بتونه قرص فت فست تهیه کنه برای ما ؟ از یه جای پر فروش بتونه خرید کنه که داروش مونده نباشه یا دارو تاریخ گذشته توش نریخته باشن .جاهایی که فروش کمه و خلوته معمولا احتمال فاسد شدن مواد وجود داره.
عطاری مطاری های طرف ما ندارن چون پرستیژشون پائین میاد اگه چنین چیزهایی بیارن.بیشتر چیزهای طبیعی کار میکنن !

اگه کسی بود که میتونست تهیه کنه به من اس ام اس بزنه بهم و اطلاع بده ... 09109103250خواهشا فقط اس ام اس بدید چون همه ساعات نمیتونم پاسخگو باشم

saeedtuborg

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
11
سلام من 20 سالمه و خیلی لاغر هستم قدم 168 وزنم 45 کیلو اشتهام خیلی خوبه سابقه بیماری هم ندارم و همه آزمایش ها رو هم دادم مشکلی نبوده
فقط میخام بدونم مکمل کربو پروتئین بگیرم و بدون رفتن به باشگاه مصرف کنم تاثیر داره برای افزایش وزن؟

lion33

Registered User
لایک‌ها
316
سلام من 20 سالمه و خیلی لاغر هستم قدم 168 وزنم 45 کیلو اشتهام خیلی خوبه سابقه بیماری هم ندارم و همه آزمایش ها رو هم دادم مشکلی نبوده
فقط میخام بدونم مکمل کربو پروتئین بگیرم و بدون رفتن به باشگاه مصرف کنم تاثیر داره برای افزایش وزن؟
بدون باشكاه بخوري اصلا مفيد نيست بايد حداقل سه در هفته تمرين سخت بكني. براي افزايش وزن كربو بالا بخر و با كراتين ميل كن

amir persian

Registered User
لایک‌ها
214
سلام دوستان 21 سالمه .. لاغزم 60 کیلو میخواستم بدونم بهترین راه برای چاق شدن چیه ؟؟

بالا