• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

sarbaztobe

Registered User
لایک‌ها
32
خوب دوستان منم افتادم یگان 724 (01)......

اون لباس ورزشی استین بلند آبی یقه هفت.... اصلاً نمیدونم تو مملکت هست همچین لباسی یا نه؟!!

یه سوال این شماره یگان رو باید سمت راست (روی اتکیکت بدوزیم) یا سمت چپ سینه؟

يونی فرمتون چه شکليه؟

Don Arash

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
رسته ها (تفنگ ها) رو روی یقه لباس کار می دوزند.آرم های نیروی هوایی روی بازوی چپ و روی جیب سمت راست.اتیکت ها بالای دو جیب.
نوار آبی هم کنار شلوار.

دمت گرم خیلی گلی

rahmani09

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا دمت گرم خیلی کامل بود، من امروز رفتم اونجا ثبت نام و فرم و معرفی به یگان (533)
اول یه سوال این یگان ها با هم فرقی هم داره ؟
دوم اینکه به ما نگفتن چیزی بیارید مثل دفترچه و آینه و وسائل آنکادر، گفتن سه شنبه بیاید، اونا رو کی باید بگیریم مثل اینکه وسائل هر گردان رنگش فرق میکنه آره ؟
سوم من تک فرزندم به من یه فرم داد که ببرم ثبت احوال از اون خبر داری ؟

خیلی با هم فرق ندارن چون در مورد شیوه برخورد و آموزش و ...تمام پادگان یکسان عمل میکنن و فقط یه تفاوتهای جزئی در برخورد فرماندهان با هم دارن که این هم طبیعیه یکی خوش اخلاقتره یکی خیلی خشکه و ...
اما همه با لفظ آقای دانشجو شمارو خطاب میکنند!! نه بعضی کلمات و عباراتی که جاهای دیگه بکار میره.
. در کل هنگ 1 بهتر از هنگ 2 هست و گردان سوم در هنگ 1 بهترینه (یعنی 532،533 و 534) (خوش شانسی:D)
آینه و چیزایی که گفتی بوفه همونجا میاره با جعبه واکسو یه سری چیزای دیگه که بهتون میگن کی بخرید .
فرم ثبت احوال رو دقیق نمیدونم اما اگه دادن ببر پر کن و کپی شناسنامه برابر اصل شده پدرت رو هم داشته باش، اونجا تو یگان مدارکو جمع میکنن و برای تقسیم میفرسن نیروی زمینی و تک فرزندی هم یکی ازشرایط خاص محسوب میشه و به عنوان شرایط خاص با احتمال خیلی زیاد شهر خودتون میوفتی.

rahmani09

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا ممنون از توضیح کاملی که دادی. فقط به ما گفتن سه شنبه ساعت 8 لباس پوشیده پادگان باشیم، اونجا میشه لباس عوض کرد یا کلا با لباس راه بیافتیم؟ من شنیدم فرمانده ها 732 خیلی به ورزش تکیه دارن. ایشالله بریم رامبو برگردیم!

بازم ممنون

میتونی با لباس شخصی بری اما یه نیم ساعت زودتر برو که فرصت لباس عوض کردن داشته باشی ، اگرم لباس نظامی بری که راحتتری.
ورزش روزهای 1شنبه ، 2 شنبه و 4 شنبه هست البته اگه هوا بارونی نباشه و تمام پادگان با هم میرن میدون صبحگاه برا ورزش و یه سرهنگ هم حرکات رو میگه که انجام بدین. فرمانده هم اگه سختگیر باشه نهایتا حضور غیاب میکنه که کسی نپیچونه یا حرکات رو خوب انجام بده .همین..

shadow666

Registered User
لایک‌ها
4
خوب دوستان منم افتادم یگان 724 (01)......

اون لباس ورزشی استین بلند آبی یقه هفت.... اصلاً نمیدونم تو مملکت هست همچین لباسی یا نه؟!!

یه سوال این شماره یگان رو باید سمت راست (روی اتکیکت بدوزیم) یا سمت چپ سینه؟

آقا لباسه رو خوب اومدی. امروز چهار نفر از ما بچه ها متحد شدیم گشتیم هیچ جا پیدا نکردیم. فقط یه مدل یقه گرد داشت که لامصب کلفته اونجا از گرما خفه میشیم
حالا گفتیم تی شرتش رو میخریم میگیم نبود دیگه. شماره هم بالای اتیکت میزنن. من لباسا رو دادم بیرون برام درست کنن.همه کارا رو میکنه 7 تومن. جاش راحتی دیگه. چهار تا از بچه های ما افتادن 724.اعزامی کجایی؟ نکنه بچه ها خودمون باشی؟؟؟؟؟

میتونی با لباس شخصی بری اما یه نیم ساعت زودتر برو که فرصت لباس عوض کردن داشته باشی ، اگرم لباس نظامی بری که راحتتری.
ورزش روزهای 1شنبه ، 2 شنبه و 4 شنبه هست البته اگه هوا بارونی نباشه و تمام پادگان با هم میرن میدون صبحگاه برا ورزش و یه سرهنگ هم حرکات رو میگه که انجام بدین. فرمانده هم اگه سختگیر باشه نهایتا حضور غیاب میکنه که کسی نپیچونه یا حرکات رو خوب انجام بده .همین..

آقا بلیطی که گرفتم فکر کنم 6 اونجام. گفتن ساعت 8 اونجا باشیم. یه دو ساعتی کلا علافیم. میگم اون بلوز آبی یا سفید رو به شما نگفته بودن بگیرین؟

rahmani09

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا لباسه رو خوب اومدی. امروز چهار نفر از ما بچه ها متحد شدیم گشتیم هیچ جا پیدا نکردیم. فقط یه مدل یقه گرد داشت که لامصب کلفته اونجا از گرما خفه میشیم
حالا گفتیم تی شرتش رو میخریم میگیم نبود دیگه. شماره هم بالای اتیکت میزنن. من لباسا رو دادم بیرون برام درست کنن.همه کارا رو میکنه 7 تومن. جاش راحتی دیگه. چهار تا از بچه های ما افتادن 724.اعزامی کجایی؟ نکنه بچه ها خودمون باشی؟؟؟؟؟

آقا بلیطی که گرفتم فکر کنم 6 اونجام. گفتن ساعت 8 اونجا باشیم. یه دو ساعتی کلا علافیم. میگم اون بلوز آبی یا سفید رو به شما نگفته بودن بگیرین؟

2 ساعت میری تو آسایشگاه استراحت میکنی !!!
ما آموزشیمون زمستون بود و هوا سرد بود برا همین از این لباسها نگفتن بخریم و نمیدونم چطوریه.ماهمون پلیور سبز رو داشتیم.

vazifeh01

Registered User
لایک‌ها
0

منم یه یقه گردشو دیدم...

من اعزام کرمانشاهم... ما 5 نفرمون افتادیم این گروهان....

چطور یگانی هست این 724؟ چیزی ازش میدونین؟

sarbaztobe

Registered User
لایک‌ها
32
بچه های ليسانس ،01 . آيا شهرستنيها با تهرانيها يه جا هستيد؟ يا جداتون کردن ؟
ما ليسانسه ها رو تو 02 جدا کردن ،حتی کرجی ها رو هم از ما جدا کردن هرچند فقط يه کرجی بود همه تهرانی بوديم ، ، فقط تهرانی هستيم . شما چطور؟

shadow666

Registered User
لایک‌ها
4
منم یه یقه گردشو دیدم...

من اعزام کرمانشاهم... ما 5 نفرمون افتادیم این گروهان....

چطور یگانی هست این 724؟ چیزی ازش میدونین؟

ما از اراکیم. این رفیقمون گفت که همه شون مثل همن. فقط ورزشو داریم دیگه. ما هم 732 ایم

sarbaztobe

Registered User
لایک‌ها
32
این طور که دوستان دیگه زاهنمایی کردن شماره هم باید بالای اتیکت سمت راست باشه!

نه رفيق ، من اينجاشو با دقت گوش کردم ، گفت: سمت راست بالای جيب نام و نام خانوادگی ، بالای اسمت ميزنی ل و يعنی ليسانس وظيفه
نام گروهان و گردان رو سمت چپ بالای جيبت

shadow666

Registered User
لایک‌ها
4
نه رفيق ، من اينجاشو با دقت گوش کردم ، گفت: سمت راست بالای جيب نام و نام خانوادگی ، بالای اسمت ميزنی ل و يعنی ليسانس وظيفه
نام گروهان و گردان رو سمت چپ بالای جيبت

نه آقا بالای اتیکتت شماره گروهان رو میزنی. یعنی سمت راست بالای اتیکت. ما نمونه لباس دوره قبلی ها رو با خودمون برده بودیم

vazifeh01

Registered User
لایک‌ها
0
شما این "ل و " رو چطور میزنید بالای اسمتون من اتیکت که رفتم گفت همش یه خطه جا برای بالای اسم و اینا نداره!

Last edited:

ehsanhkhani

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان کسی از دوره کد رسته پیاده . ( عملیات پیاده) با کد 1111 اطلاعاتی داره . کمک . :(

بالا