• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

trance

Registered User
لایک‌ها
33
دوستان و بروبکس 01 من هنگ دوم ام شماره 732 کسی با من هست که 732 باشه یا نه

trance

Registered User
لایک‌ها
33
خوش بحالت هنگ 1 افتادی
نکنه تو از اون پارتی دارای تو صف بودی هااااااااااااا :D

aminmecheng

Registered User
لایک‌ها
0
خوش بحالت هنگ 1 افتادی
نکنه تو از اون پارتی دارای تو صف بودی هااااااااااااا :D

نه داداش من پارتی نداشتم ولی ما که فوق لیسانس بودیم اکثرا افتادیم هنگ یک. توی گروهان ما 9 تا فوق لیسانس و 1 دکتر هست.
اگه فوق لیسانس هستی و افتادی هنگ 2 ، حتما یا دیر اومدی یا آخرای صف بودی. من میدونستم اگه جلو وایسی باهات حال میکنن. ارتش همیشه همینه.

tebkar3

Registered User
لایک‌ها
95
دوستان من دیپلم کامپیوتر دارم و دارای اضافه خدمت هستم و می خوام 20 اردیبهشت دفترچه رو پست کنم !! یک آشنا دارم که میخواد بعد از آموزشی منو بندازه ارگان **** تهران کار اداری با کامپیوتر و ساعت 3 بیام خونه !! آیا این امکانش هست ؟؟ آیا می تونه آموزشی هم بندازه تهران ؟؟ دوستان ارگان **** پادگان آموزشی تهران کجاها داره ؟؟ شهرستانا کجا داره **** ؟؟
یه سوال مهم دیگه آیا هنوزم در خدمت آموزشی **** خشم شب داریم ؟؟
سوال مهم دیگه اینکه اگه من 20 اردیبهشت دفترجه رو تازه بفرستم چه زمانی اعزام میشم تقریبا ؟؟ حدودا ؟؟
با توجه به خبر زیر من میخوام 20 اردیبشهت دفترچه بفرستم تا از وقتی که دارم نهایت استفاده رو ببرم و تمام غیبتهام بخشیده بشه : آیا خبر رو من درست متوجه شدم ؟؟

(جانشین رییس سازمان وظیفه عمومی ناجا همچنین با اشاره به بخشش غیبت کلیه سربازان و مشمولان متقاضی اعزام به خدمت که تا سوم خرداد سال جاری نسبت به تعیین تکلیف خود اقدام کنند خاطرنشان کرد: افرادی که تا این تاریخ به سازمان وظیفه‌عمومی ناجا و دفاتر خدمات الکترونیکی پلیس +۱۰ مراجعه و تعیین تکلیف کنند، غیبت گذشته و کلیه اضافه خدمتشان بخشیده خواهد شد که این شرایط برای افرادی که هم اکنون در حال خدمت هستند، نیز صدق می‌کند.)

sarbaz90

Registered User
لایک‌ها
0
نه داداش من پارتی نداشتم ولی ما که فوق لیسانس بودیم اکثرا افتادیم هنگ یک. توی گروهان ما 9 تا فوق لیسانس و 1 دکتر هست.
اگه فوق لیسانس هستی و افتادی هنگ 2 ، حتما یا دیر اومدی یا آخرای صف بودی. من میدونستم اگه جلو وایسی باهات حال میکنن. ارتش همیشه همینه.

تقریبا تو همه گروهان به یک نسبت فوق لیسانس یا دکترا هست ...از روی آمار تقسیم کرد امروز حواسش بود نسبت ها رو ...هنگ 1 و 2 هم فرقی با هم نداره از نظر مرخصی ناچار هستن سیاست هاشون مثل هم باشه ..
راستی 2 شنبه بریم دیگه برنمی گردیم دیگه ؟

mostafa_khan001

Registered User
لایک‌ها
1
این هم از روز دوم سربازی:دی
کاش همش همینجوری باشه:دی
من که تازه بلیط دو شنبه رو گرفتم که باید برم بیرجند..یعنی میشه 4 ام واسه ما و 4 تا دوست دیگم شروعشه
خوبیش اینه هر 5 تا فوقیم...یه جورایی قوت قلبیم واسه هم:)

aminmecheng

Registered User
لایک‌ها
0
تقریبا تو همه گروهان به یک نسبت فوق لیسانس یا دکترا هست ...از روی آمار تقسیم کرد امروز حواسش بود نسبت ها رو ...هنگ 1 و 2 هم فرقی با هم نداره از نظر مرخصی ناچار هستن سیاست هاشون مثل هم باشه ..

بعید میدونم ولمون کنن برگردیم ولی اگه ول کنن برای من خیلی خوب میشه.

mostafa_khan001

Registered User
لایک‌ها
1
دوستان من دیپلم کامپیوتر دارم و دارای اضافه خدمت هستم و می خوام 20 اردیبهشت دفترچه رو پست کنم !! یک آشنا دارم که میخواد بعد از آموزشی منو بندازه ارگان **** تهران کار اداری با کامپیوتر و ساعت 3 بیام خونه !! آیا این امکانش هست ؟؟ آیا می تونه آموزشی هم بندازه تهران ؟؟ دوستان ارگان **** پادگان آموزشی تهران کجاها داره ؟؟ شهرستانا کجا داره **** ؟؟
یه سوال مهم دیگه آیا هنوزم در خدمت آموزشی **** خشم شب داریم ؟؟
سوال مهم دیگه اینکه اگه من 20 اردیبهشت دفترجه رو تازه بفرستم چه زمانی اعزام میشم تقریبا ؟؟ حدودا ؟؟
با توجه به خبر زیر من میخوام 20 اردیبشهت دفترچه بفرستم تا از وقتی که دارم نهایت استفاده رو ببرم و تمام غیبتهام بخشیده بشه : آیا خبر رو من درست متوجه شدم ؟؟

(جانشین رییس سازمان وظیفه عمومی ناجا همچنین با اشاره به بخشش غیبت کلیه سربازان و مشمولان متقاضی اعزام به خدمت که تا سوم خرداد سال جاری نسبت به تعیین تکلیف خود اقدام کنند خاطرنشان کرد: افرادی که تا این تاریخ به سازمان وظیفه‌عمومی ناجا و دفاتر خدمات الکترونیکی پلیس +۱۰ مراجعه و تعیین تکلیف کنند، غیبت گذشته و کلیه اضافه خدمتشان بخشیده خواهد شد که این شرایط برای افرادی که هم اکنون در حال خدمت هستند، نیز صدق می‌کند.)

من جواب همه سوالهات رو نمیدونم
اما یه چیز رو میدونم که اون اشناتون اگه اصطلاحا خرش بره، راحت میتونه همه کار واست کنه...ببین همین که رفتی پلیس+10 و اطلاعاتت رو ثبت کرد و برگ سبز واست امد، یه روز هم صبر نکن و برو پیشش و باهاش هماهنگ کن که هر اقدامی میخواد انجام بده....

aminmecheng

Registered User
لایک‌ها
0

کرمی که حواسش به همه جا بود! امروز 100 نفر به موبایلش زنگ زدن توصیهء اینو اون رو کردن. آخرش اعصابش خورد شد جلوی همه اعضامیها داد زد سر مافوقش!! ولی خیلی خیار بود خداییش. 10 نفر رو به اسم صدا زدن بردن توی گروهانهای دلخواهشون اونم وقتی که اسم کسی رو نمیدونستن!! بند پ هم بد چیزی نیستا !!

sarbaz90

Registered User
لایک‌ها
0
کرمی که حواسش به همه جا بود! امروز 100 نفر به موبایلش زنگ زدن توصیهء اینو اون رو کردن. آخرش اعصابش خورد شد جلوی همه اعضامیها داد زد سر مافوقش!! ولی خیلی خیار بود خداییش. 10 نفر رو به اسم صدا زدن بردن توی گروهانهای دلخواهشون اونم وقتی که اسم کسی رو نمیدونستن!! بند پ هم بد چیزی نیستا !!

خوبیش اینه همش 2 ماه چشم به هم بزاریم تمومه ... قسمت سخت سربازی هم فقط همین آموزشی هست

mansoormin

Registered User
لایک‌ها
4
منم مازاد بودم خضرایی افتادم شاید امروز همدیگر رو دیده باشیم

من کلاه و لباسم مشکی بود ریش داشتم

این تاپیک صفحه اولش رو بخون

http://forum.persiantools.com/t198533.html
شما از کجا اعزام شدید؟ من از کرج هستم.
راستی یه سوال فنی خبر ندارید برای فردا که باید بریم وسایل با خودمون ببریم یا نه؟

soulfly

Registered User
لایک‌ها
0
شما از کجا اعزام شدید؟ من از کرج هستم.
راستی یه سوال فنی خبر ندارید برای فردا که باید بریم وسایل با خودمون ببریم یا نه؟

من از تهران اعزامم

فردا نمیخواد ساک بیاری روز اول لباسا و وسایل رو میدند

4 شنبه هم که تعطیله فکر کنم از شنبه آینده شروع کنند :rolleyes:

mansoormin

Registered User
لایک‌ها
4
من از تهران اعزامم

فردا نمیخواد ساک بیاری روز اول لباسا و وسایل رو میدند

4 شنبه هم که تعطیله فکر کنم از شنبه آینده شروع کنند :rolleyes:

آقا دمت گرم .اینجور باشه که عالیه.

بالا