رسول.م
Registered User
فقط همین قدر بگم که هیچ کدوم از راهها به ضررش نمی ارزه ، یکی از دوستام مینوکسیدیل استفاده کرده بود برا ریشش الان به شدت پشیمونه .. هورمون که دیگه معلومه چه بلای سره آدم میاره
عارضه خاصي داشت؟
مينو روميكم
فقط همین قدر بگم که هیچ کدوم از راهها به ضررش نمی ارزه ، یکی از دوستام مینوکسیدیل استفاده کرده بود برا ریشش الان به شدت پشیمونه .. هورمون که دیگه معلومه چه بلای سره آدم میاره
ممنون داداش... به منم دقیقا همین رو میگن... ولی تا کسی ریش نداشته باشه نمیتونه حس ما رو درک کنه....
صد در صد برای مرد لازمه... بابا مرد بی ریش اصلا....
دقیقا باهات موافقم... پماد و این حرفها به نظرم اثر خوبی نذاره...
من چندتا چیز رو فهمیدم... یکی اینکه اینایی که مثل من و شما مشکل لاغری زیاد یا چاقی زیاد دارند و ریش در نمیارن و
در کل احساس ضعف نسبی دارن 100 درصد کمبود تستسترون دارن... حالا دکتر میری آزمایش هم میدی میگه تستسترونت نرماله
همیشه همینه... تازه من یکی رو دیدم میگقت اوضاش مثل من بود رفته بود آزمایش خودش توی جواب دیده بود نوشته تستسترون کمتر از حد طبیعیه
ولی دکتره بهش گفته بود نرماله!!! به نظرم دکتر هم برم میگه نرماله...
به قول یکی از بچه ها اولین کاری که باید کرد اینکه شروع کنیم به خوردن!!! ورزش رو هم باید به صورت جدی کار کنیم...
من احتمالا فردا پس فردا برم دکتر غدد ببینم چی میگه که دستم بیاد ماجرا....
اگه دکتره تستسرون داد که خدا پدرش رو بیامرزه اگر نه که خودم میرم 2 تا 3 تاش رو هر هفته یکی میزنم هر چی هم شد به درک!! ریشم که در میاد!! D:
من هم تقریبا مشکلات شما رو دارم هم لاغرم هم ریشهام درست حسابی در نمیاد هم موی سینه اصلا ندارم.البته مشکل کمبود میل جنسی ندارم ولی رفتم آزمایش تستسترون دادم و منتظرم نتیجه اش بیادسلام دوستان من 22 سالمه و ریش صورتم به زور در میاد اونم از یه حدی بیشتر رشد نمیکنه و در کل چیزیه ضایعیه.... با توجه به اینکه لاغر هستم و علایم دیگه انگار طبق اینا من کمبود تستسترون دارم... میخوام از آمپول تستسترون استفاده کنم... انگار پرور اندامیها هم میزنن... من واسه در آوردن ریش و پشم میخوام و نمیخوام هیکل به هم بزنم.... اینم میدونم که عوارض داره... میخواستم از اونایی که این آمپول رو زدن بپرسم چه جوریه؟ من چند تاش رو باید بزنم و در چه بازه های زمانی که ریش هام بریزه بیرون؟ عوارض در حد همون جوش زدن و این حرفهاست یا نه آدم بزنه رو به قبله میشه؟ اونایی که تجربه استفاده از تستسترون رو دارن لطفا راهنمایی کنن
تستسترون میتونه خیلی بالا باشه و طرف هم ریش نداشته باشه .نمیشه گفت چون ریش ندارم تستسترونم پایینه بیشتر قضیه ژنتیکی هست از دایی و عمو و ... ولی اخرین راه اگه خیلی ریش برات اهمیت داره کاشت ریش هست که عین کاشت مو میمونه
دوست عزیز اتفاقا من چند تا از دوستام ازین قطره استفاده کردن
خودمم هم استفاده کردم که جواب داده
حالا این قطره معجزه قرن که نیستش روی همه جواب بده
برای بعضیا شاید تاثیری نداشته باشه
پس نباید اینطوری قضاوت کرد
مرسی مرسی از همه... آقا این هزینه دکتر فوق تخصص غدد تقریبا چند میشه؟ بعد آزمایش چقدر؟ راستی دفترچه بیمه به درد میخوره یا نه؟
مخالفم...دوست عزیز باید گاهی بر خلاف جریان حرکت کردچرا بیخود خودتو درگیر این چیز ها می کنی.
بزار طبیعت کار خودشو بکنه
یکی ماینوکسیدیل زده برای حدودا یه سال الان تمام صورتش شده مو! چه برسه به سرش!!! اگه بعد از یه سال قطع کنه باز میریزه؟ خواهشا علمی و درست جواب بدید نه از روی حدس و گمان و تصور