سلام
دوستان
زد3 6503 LTE فعال فعلا فقط سفید موجود هست پنج شنبه رنگهای دیگه میرسه
7 روز مهلت تست تعویض
1295000
منظورتون Z2 هست دیگه ؟ یا Z3 واقعا این قیمت شده ؟!
سلام
دوستان
زد3 6503 LTE فعال فعلا فقط سفید موجود هست پنج شنبه رنگهای دیگه میرسه
7 روز مهلت تست تعویض
1295000
تخم z2 رو انگار ملخ خورده...
نیست اونایی هم که دارن قیمت نو میخوان بفروشن!
اما ما هم همچنان خریداریم...
به خدا همون نوش به صرفه تره.الان اکبندش 1250 هستش.بعضی از دوستان کارکرده اشو میخوان 1150 بفروشنآره واقعا !
الان قیمت ها هم افت کرده با این حال دوستان به قول شما میخوان گوشی کارکرده شون رو به قیمتی که 6 ماه پیش خریدن به ما بفروشن !
من تا چند روز دیگه صبر میکنم اگر موردی نباشه میرم نو میخرم . بدون هیچگونه دوشواری !
مطمئنا همینطوره .به خدا همون نوش به صرفه تره.الان اکبندش 1250 هستش.بعضی از دوستان کارکرده اشو میخوان 1150 بفروشن![]()
عرف اش هم همین هست 20 تا 30 درصد زیر بازار اما بعضی از دوستان 20 تا 30 تومن زیر قیمت نو پیشنهاد میدن .سلام فكر ميكنم چون Z2 خداييش گوشي خوبيه و دوستان گرونتر خريدن بنابراين 20 تا 30 درصد قيمت كمتر رو معمولا لحاظ كردن مثلا بنده همين Z1 بنفشم رو تو امضام 1300 خريدم الان 400 زير قيمت دارم ميدم 900 البته بنظر من الان زد 2 دست دوم حدود 1 تومن ميارزه با گارانتيو و لوازم اضافي 1050 تا 1100
من دنبال مدل 03 با گارانتی اصلی هستم . شما با گارانتی اش رو میتونید تهیه کنید و اینکه قیمت چند در میاد . با تشکر
ما بدون گارانتی داریم ولی اصلی و 4 روز مهلت تست داره 03 داشتیم تموم شد انشاا... هفته ایندهمن دنبال مدل 03 با گارانتی اصلی هستم . شما با گارانتی اش رو میتونید تهیه کنید و اینکه قیمت چند در میاد . با تشکر
اگر با گارانتى آوردين خبرم کنيدما بدون گارانتی داریم ولی اصلی و 4 روز مهلت تست داره 03 داشتیم تموم شد انشاا... هفته اینده
http://kyo.ir/گوشی-موبایل-سونی-اکسپریا-زد-2-Sony-Xperia-Z2-گوشی-موبایل?keyword=z2
پک اروپا وجود خارجی نداره البته با گارانتی ! شما جواهر داشتی .من با گارانتی آرین داشتم از سری اول فول پک که قیمتش ۲ بود
پنل بی بود و هندزفری معمولی با دستبند
اگه پک اروپا میخواید قید گارانتی را باید بزنید