ديوونه شدم

شروع موضوع توسط ramin110 ‏3 جولای 2003 در انجمن برنامه نویسی

  1. ramin110

    ramin110 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏25 ژوئن 2003
    نوشته ها:
    2
    تشکر شده:
    0
    من يه برنامه اي نوشتم كه بتونه جستجو كنه ولي نمي دونم چرا بعد از جستجو ديگه كار نميكنه !


    [code:1]

    Private Sub Command1_Click()

    Dim search As Variant

    sstr = Text5.Text

    Form1.Data1.Recordset.FindFirst Name & "='" & sstr & "'" ' Look for the record that has a value "sstr"

    If Trim(sstr) <> "" Then

      If Form1.Data1.Recordset.NoMatch Then 'check if the record exist

     MsgBox "Not Found"

    Beep

      Else

         Form1.Data1.RecordSource = "SELECT * FROM TableName WHERE Name='" & sstr & "'" ' Display all the Records that has a Value of "sstr"

     End If

      End If

    End Sub[/code:1]
    مثلا بعد از جستجو يك فايل ديگه رو كه باز مي كنم باز نميكنه ! (*.mdb)
     
  2. amirnezhad

    amirnezhad کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏26 جولای 2003
    نوشته ها:
    136
    تشکر شده:
    0
    اين سوال به نظر من خيلي گنگه! مي تونيد يك كم بيشتر توضيح بديد ...؟
     
  3. mahdi3466

    mahdi3466 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏27 جولای 2003
    نوشته ها:
    138
    تشکر شده:
    0
    اميرنژاد جان شما كه همه زبونا رو بلدين !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


    www.mahdikh.5u.com
     
  4. amirnezhad

    amirnezhad کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏26 جولای 2003
    نوشته ها:
    136
    تشکر شده:
    0
    شما لطف دارين ولي من واقعا نمي تونم منظور اين جمله رو درك كنم!
    مثلا بعد از جستجو يك فايل ديگه رو كه باز مي كنم باز نميكنه

    اين جستجو چه ربطي داره به بازشدن يا نشدن يه فايل؟
     
  5. شايان

    شايان مدیران قدیمی

    تاریخ عضویت:
    ‏2 سپتامبر 2003
    نوشته ها:
    4,809
    تشکر شده:
    5
    - من: يه برنامه دارم به زبان بوكينافاسويي ! كار نميكنه ! ميشه كمكم كنيد ؟!

    - اميرنژاد : مشكلش تو خط 127 ه ... ميتوني از اين تگ بجاي اوني كه نوشتي استفاده كني ...

    - من : دستت درد نكنه ... درست شد ... به مشكل خوردم دوباره مزاحمت ميشم ...

    .: مخلص آقاي اميرنژاد :.
     
  6. amirnezhad

    amirnezhad کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏26 جولای 2003
    نوشته ها:
    136
    تشکر شده:
    0
    دقيقا همينطوره!
    مخصوصا در مورد بوكينافاسويي، آخه فكر كنم درستش بوركينافاسويي است ;) :D :D ;)
     
  7. ehsan202

    ehsan202 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏23 سپتامبر 2003
    نوشته ها:
    10
    تشکر شده:
    0
    [code:1]Dim search As Variant   ' in ba cha dardy mikhora??? ba jash minavashti

       

    data1.recordsource.move first



    sstr = Text5.Text  ???  '>>>>> CSTR(Text5.Text)

    Form1.Data1.Recordset.FindFirst Name & "='" & sstr & "'"  '???  where is bookmark?

    MsgBox "Not Found"  ' now pointer  is in EOF now?

    Form1.Data1.RecordSource = "SELECT * FROM TableName WHERE Name='" & sstr & "'"

    ' Display ___all ?_____ the Records that has a Value of "sstr"  

    'Data1.refrash ??? Data1.recordset.requarery???



    msgbox "agha beya bi kheyal barnama navisi shoo :) "





    [/code:1]
     
  8. MoZa

    MoZa Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏16 ژانویه 2003
    نوشته ها:
    277
    تشکر شده:
    6
    محل سکونت:
    اينجا
    به نظرم مشكل شما آسون حل بشه.
    كافيه Name رو ببرين داخل كوتيشن.
    اينجوري
    [code:1]Form1.Data1.Recordset.FindFirst "Name like '*" & sstr & "*' "[/code:1]
    از دستور Like استفاده ميكنم تا بتونه هر چيز مشابه كلمه درخواستي رو هم پيدا كنه و از ستاره (*) دو طرف جمله مورد جستجو استفاده ميكنم تا اگه متن مورد جستجو وسط كلمه اي هم باشه اون رو پيدا كنه. ميشه ستاره ها رو حذف كرد تا جستجو دقيق باشد.
    اين توضيح رو هم بدم كه ممكنه تو كد بالا خونده نشه:
    اول مينويسيم FindFirst بعد يه كوتيشن ميزاريم بعد اسم اون فيلدي رو كه قراره بگرديم ميديم كه تو مثال شما فرض شده اون فيلد Name است. (اگه فيلد مورد جستجو اسم ديگه اي داره بايد با اون عوض بشه) بعد دستور Like بعد يه دونه تك كوت كه همون دكمه كوتيشين است بدون شيفت (اينطوري ميشه ' ) بعد ستاره كوتيشن و حالا اسم اون متغيري كه ميخواين پيدا كنه بعد دوباره كوتيشن و ستاره و كوت و كوتيشن.
    اميدوارم مفهوم باشه.
    اگه مشكلي بود بگين جواب ميديم.