• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش بک لینک رنک 1 و 2 و 3 - تعداد +240 - رنک واقعی - ایندکس بالا - کیفیت فوق العاده

وضعیت
موضوع بسته شده است.

khosrobomb

Registered User
لایک‌ها
20
با سلام خدمت شما
چند عدد بک لینک میدین؟
چقدر طور میکشه تا سایت رو اون کلمه کلیدی مورد نظر بیاد بالا؟
آی دی یاهوتون رو پخ کنین
کلا برام + اطلاعات برام پخ کنین

spalisp2010

Registered User
لایک‌ها
91
با سلام خدمت شما
چند عدد بک لینک میدین؟
چقدر طور میکشه تا سایت رو اون کلمه کلیدی مورد نظر بیاد بالا؟
آی دی یاهوتون رو پخ کنین
کلا برام + اطلاعات برام پخ کنین

پ.خ شد عزیز

mehr-dad

Registered User
لایک‌ها
785

spalisp2010

Registered User
لایک‌ها
91
دوستان یک عدد رنک 4 هم اضافه شد . فروش بک لینک رنک 1 و 2 و 3 و 4 - تعداد بیش از 240 عدد - 1 ماهه 50تومان - 2 ماهه 90 تومان - 3 ماهه : 130 تومان

mehr-dad

Registered User
لایک‌ها
785
این بک لینک ها قابلیت این را دارند که ایندکس شدن سایت را سریع تر کنند ؟!
در صورت مثبت بودن پاسخ سوال بالا نمونه سایتی که از شما خرید کردند و شماره حسابتون را پ خ کنید.
+ تشکر

spalisp2010

Registered User
لایک‌ها
91
این بک لینک ها قابلیت این را دارند که ایندکس شدن سایت را سریع تر کنند ؟!
در صورت مثبت بودن پاسخ سوال بالا نمونه سایتی که از شما خرید کردند و شماره حسابتون را پ خ کنید.
+ تشکر
سلام . بله عزیز . نمونه سایت ها هم در همین تاپیک ذکر شده . اطلاعات حساب هم پ.خ شد

sky0098

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
1
سلام دوست عزیز
اگر یک تخفیف خوب بزنی من میخوام و بیشتراز 4 ماه تمدید میکنم

samhillt

Registered User
لایک‌ها
65
اگه لیست بدید و مناسب باشن من سه ماهه خریدارم

detector

Registered User
لایک‌ها
4
با سلام من از ایشون بک لینک خریدم هیچ تاثیری ندار کسانی که از ایشون بک لینک خریدن و تاثیری نداشته لطفا از طریق پیام خصوصی اطلاع دهند

معلوم نیست اصلا بک لینکی در کار یا نه چون هیچ لیستی نمیدن و اصلا جواب گو هم نیستن دوستان مواظب باشید مثل من سرتون کلاه نر

spalisp2010

Registered User
لایک‌ها
91
در ضمن من قبلا از 75 وبلاگ بک لینک خریده بود تو سایتم و ورودی گوگل چند برابر تاثیر داشت اما بک لینک ایشون هیچ تاثیری ندار این رو گفتم که بدونید که به سئو سایت من ربطی ندار چون اگر سئوی سایتم خوب نبود اون وبلاگها هم تاثیری نداشتم در ضمن سئو من 80 درصد از مسئولان این سایت خواهش می کنم این تاپیک رو خذف کرده و این کاربر رو اخراج کنن

با سلام من از ایشون بک لینک خریدم هیچ تاثیری ندار کسانی که از ایشون بک لینک خریدن و تاثیری نداشته لطفا از طریق پیام خصوصی اطلاع دهند

معلوم نیست اصلا بک لینکی در کار یا نه چون هیچ لیستی نمیدن و اصلا جواب گو هم نیستن دوستان مواظب باشید مثل من سرتون کلاه نر

متاسفانه دوباره شاهد همچین حرف هایی هستیم . ایشون 5 روز هست سفارش بک لینک دادن و بعد از 5 روز انتظار دارن ورودی گوگلشون بشه 1000 !!!! دوست عزیز ما در قوانین گفتیم لیست ارایه نمیدیم . شما با وجود اینکه میدونستید لیست ارایه نمیدیم اومدید و سفارش دادید !!! این چه حرف هایی هست که شما میزنید . خجالت بکشی . سما که حرف از درصد سئو میزنید معلومه که اطلاعی ندارید در این زمینه . از بین 14 بک لینک ثبت شده در بک لینک های ما ، 10 عدد پیج 1 هستند با کلمات اصلی . لطفا جو سازی نکنید . مدیران محترم هم لطفا برخورد کنند . از امتیاز منفی این کاربر مشخص هست رفتار ایشون !!

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا