سلام یه تایمی بله میفروختیم ولی دیگه نه احتمالاسلام ببخشید شما اکانت ترکیبی هم میفروشید
Sent from my SM-G920F using Tapatalk
سلام اپدیت دیویژن موجود نیست چون هی داره اپدیت میده اقدام به گرفتنش نکردیم هنوز ولی بخوایین امکان گرفتنش هسسلام اخرین اپدیت division رو دارید ؟
من دیتا حدود ۶ ۷ تا بازیو میخوام چقدر میشه سر جمع قیمتش ؟
سلام داداشسلام داداش. ميگم من ديتاي دو بازي ark survival evolved براي ريجن 1 و zombie army trilogy را براي ريجن 2 ميخواستم. ولي ark survival evolved تو ليست ديتاهاتون نيستش.
اگه اضافشون كنيد ممنون ميشم. من لينك هاشونم دارم و اگه خواستيد بهتون ميدمشون
سلام داداش
اتفاقا بازیه ark survival evolved دیشب گرفتم الان اومدم پست اخرو ادیت کنم خخ
بازیه zombie army trilogy اگه لینک اپدیتشو دارید بدید من چک کنم خبر بدم
من در خدمتم
سلام علیکم پیام خصوصی میدم بهتونسلامي دوباره بر داداش.
آپديت زامبي آرمي را خودمم ندارمش، ولي ظاهرا بيشتر از يه گيگ نيستش و خودم دانلودش ميكنم.
فقط بي زحمت هزينه ديتاي اين دو بازي رو دي وي دي همراه با هزينه پست سفارشيشو برام بفرستي ممنون ميشم. من اراك هستم.
راستي ark survival evolved آپديت 1.05 همين امروز اومدش و حجمش دقيقا مثل آپديت قبليش هستش
سلامسلام. بازی Diablo 3 rpear souls رو دارید؟ اکانت چی؟
سلاماز اونجا که ps4 هک نشده ، جریان دیتای روی هارد/کپی کردن و اینهارو یک راهنمایی می کنی لطفا.
هکی خریداری بشه دستگاه بن نمیشه؟ میشه آنلاین هم بازی کرد؟سلام
بازیارو میشه به 2 صورت خرید یکی دیسک فیزیکیه یکی هم خرید به صورت دیجیتالی از استور سونی هستش
حالا شما میتونید یا به صورت قانونی و با گیفت کارت خودتون بخرید یا به صورت هکی ما براتون بخریم و بزنیم رو دستگاهتون
دیتا برای بازی های دیجیتالی مورد استفاده قرار میگیرد حالا چه هکی و چه قانونی فرقی نداره .
بن شدن یه سری مسایل خاص داره مثل خرید با گیفت غیر قانونی یا خرج کردن پول داخل اکانت اون فرد و...هکی خریداری بشه دستگاه بن نمیشه؟ میشه آنلاین هم بازی کرد؟