• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش فیلم اتصال xbox و ps3 به مانیتورهای VGA اضافه شد .دستگاه اتصال کنسول های بازی به مانیتور vga

pesky2011

Registered User
لایک‌ها
16
سلام دوست عزیز
روی لپ تاپ هم اجرا میشه؟
مدل ایسوز ایکس550
hmi هم داره
و همنطور برای lcd کامپیوترم
حدود 3ساله دارمش نمیدونم تا چه کیفیتی رو ساپورت میکنه
ممنون

درضمن برای کنسول xbox 360 slim مخوام

mohzamohza

Registered User
لایک‌ها
115
سلام دوست عزیز
روی لپ تاپ هم اجرا میشه؟
مدل ایسوز ایکس550
hmi هم داره
و همنطور برای lcd کامپیوترم
حدود 3ساله دارمش نمیدونم تا چه کیفیتی رو ساپورت میکنه
ممنون

درضمن برای کنسول xbox 360 slim مخوام
سلام
با مدل 95 تومانی و 67 تومانی هم میتونید لپتاپ رو به ویدوپروژکتور متصل کنید هم دستگاه بازیتون رو به مانیتور متصل کنید.البته اگر قراره جابجایی داشته باشید مثل لپ تاپ توصیه بنده 95 تومانی هست چون کابل داره و انعطاف پذیره

pesky2011

Registered User
لایک‌ها
16
با 95 تومنی کنسولو هم میشه به لپ تاپ وصل کرد هم مانیتور؟
تلویزیون هایی که hdmi ندارن چی؟

mohzamohza

Registered User
لایک‌ها
115
با 95 تومنی کنسولو هم میشه به لپ تاپ وصل کرد هم مانیتور؟
تلویزیون هایی که hdmi ندارن چی؟
با این مبدلا میشه کنسول رو به مانیتور وصل کرد برای وصل کردن کنسول به لپتاپ باید کچر بگیرید البته زیاد کیفیت نداره ین مبدلی که ما داریم برای مانیتور کیفیتش عالیه

mohzamohza

Registered User
لایک‌ها
115
آقا رو مانیتور لپ تاپ هم جواب میده؟
سلام
برای اتصال کنسول به مانیتور لپتاپ باید کپچر بگیرید لبته ورودی کپچرا معمولا av هست و کیفیت و سرعت پایینی دارند مگر این که 400-500 تومانی خرج کنی

rezamilan1367

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام.من امروز مبدل 67 تومانی به دستم رسید و پلی استیشن 3 رو به مانیتور وصل کردم و از لحاظ کیفیت انصافا عالی بود.دستتون درد نکنه.ولی مشکل من با خروجی صداش بود که با دونوع اسپیکر امتحان کردم ولی خروجی صدا نداشت حتی با سیم رابط خودش هم تست کردم بازم خروجی نداد .در تنظیمات خروجی صدای پلی استیشن هم تمام خروجی هارو تست کردم بازم نشد.در نهایت مجبور شدم صدارو از کابل سه فیشی خود پلی استیشن بگیرم و با یه رابط به اسپیکر وصلش کردم.
از مسئول انجمن یه درخواست داشتم . دنبال یه رابط vga به کابل سه فیشی قرمزو سفید و زرد میگردم آیا موجود دارین؟؟

mohzamohza

Registered User
لایک‌ها
115
سلام.من امروز مبدل 67 تومانی به دستم رسید و پلی استیشن 3 رو به مانیتور وصل کردم و از لحاظ کیفیت انصافا عالی بود.دستتون درد نکنه.ولی مشکل من با خروجی صداش بود که با دونوع اسپیکر امتحان کردم ولی خروجی صدا نداشت حتی با سیم رابط خودش هم تست کردم بازم خروجی نداد .در تنظیمات خروجی صدای پلی استیشن هم تمام خروجی هارو تست کردم بازم نشد.در نهایت مجبور شدم صدارو از کابل سه فیشی خود پلی استیشن بگیرم و با یه رابط به اسپیکر وصلش کردم.
از مسئول انجمن یه درخواست داشتم . دنبال یه رابط vga به کابل سه فیشی قرمزو سفید و زرد میگردم آیا موجود دارین؟؟
سلام عزیز
تا حالا مشکلی که شما گفتید رو کسی نداشته . برق رو به مبدل متصل کردید؟
ببینید عزیز vga خودش به تنهایی صدا نداره ولی مبدل vga به av داخل سایت هست. در ضمن مبدل مستقیم hdmi به سه فیش (av) هم موجوده . اگر نتونستید صدای خروجی بگیرید حتما مبدل را برگشت بزنید تا تعویض بشه البته قبلا برقش رو وصل کنید و روی کامپیوتر هم تستش کنید.
باز سوالی بود در خدمتم

rezamilan1367

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ممنون از پشتیبانی خوبتون . والا فعلا با روش خودم صدارو تونستم خروجی بگیرم و مشکلی با مبدل ندارم برگشت بزنم.بازم ممنون

rezamilan1367

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من مبدلی که فرمودینو نگاه کردم منظور شما اینه که این مبدل فقط تصویر رو انتقال میده و صدارو باید از کامپیوتر بگیریم براش.درسته؟من این مبدل رو برای ارتباط کامپیوتر با یک پروژکتور قدیمی میخوام که فقط ورودی سه فیشی داره.حقیقتش نمیدونم مبدل بهش میخوره یا نه.من مبدل رو سفارش میدم اگر ارتباط برقرار نشد میشه برگشت زد؟

Last edited:

mohzamohza

Registered User
لایک‌ها
115
من مبدلی که فرمودینو نگاه کردم منظور شما اینه که این مبدل فقط تصویر رو انتقال میده و صدارو باید از کامپیوتر بگیریم براش.درسته؟من این مبدل رو برای ارتباط کامپیوتر با یک پروژکتور قدیمی میخوام که فقط ورودی سه فیشی داره.حقیقتش نمیدونم مبدل بهش میخوره یا نه.من مبدل رو سفارش میدم اگر ارتباط برقرار نشد میشه برگشت زد؟
تمام محصولات ما یک هفته گارانتی تست دارند در ضمن این جنسی که شما میخواهید بخرید 2 ماه هم گارانتی تعویض دارد. اگر راضی نبودید میتونید تا یک هفته برگشت بزنید

mohzamohza

Registered User
لایک‌ها
115
سلام خدمت دوستان عزیز.از مسئول انجمن یه درخواست داشتم.دنبال یه رابط میگردم که لینک عکسشو در زیر میبینید.آیا در فروشگاه موجوده؟
http://www.foxtechfpv.com/images/DSC00612.jpg
سلام عزیز
اولا تا خفتمون نکردن به جای مسئول انجمن بگید استارتر بحث چون بنده اینجا فقط فروشندم.
بعد هم این رو ندارم ولی اگر پیدا نکردید پیام بدید از همکارا براتون بگیرم.
یا حق

rasool.ps4

Registered User
لایک‌ها
47
اقا شما برا ps4 کدوم رو پیشنهاد میکنی ؟خروجی صدا هم داشته باشه ؟خواهش میکتنم ی فیلم از ps4 هم بگیرید

rasool.ps4

Registered User
لایک‌ها
47
سلام .اگه ی فیلم از ps4 بگیرید و اینجا قرار بدید مطمعنم فروش زیادی میکنید

mohzamohza

Registered User
لایک‌ها
115
سلام .اگه ی فیلم از ps4 بگیرید و اینجا قرار بدید مطمعنم فروش زیادی میکنید
عزیز اگر همین پست رو از اول بخونید یکی از دوستان زحمت فیلم رو کشیدن و آپلودش کردند میتونید دانلود کنید.

rasool.ps4

Registered User
لایک‌ها
47
داداش کدوم پست؟پیدا نکردم ؟صفحه چنده؟

rasool.ps4

Registered User
لایک‌ها
47
agha ye soal man manitoram aslan vorudy hdmi nadare .in modele 67 tumani karamo rah mindaze?mikham ps4 ro vasl konam be manitor

rasool.ps4

Registered User
لایک‌ها
47
دوستان نظرتون درمورد مانیتور lg 1943ss ال سی دی .چیه؟ بنظرتون با مبدل کیفیت خوبی میده؟

بالا