• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

لیگ قهرمانان اروپا 2006-2007

قهرمان جام باشگاههاي اروپا 2007-2006

• Total voters
    78
  • Poll closed .

mammad81

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
23
وای چه بازیی بود 2-0 باخته رو تو زمین حریف عوض کرد باور کردنی نبود

Dash Ashki

کاربر فعال درآمد اینترنتی
کاربر فعال
لایک‌ها
23
بازي امشب به احتمال زياد تو 90 دقيقه تمومه...
1-0 به نفع ميلان

SoheilStar

Registered User
لایک‌ها
34
بازی 3-0 به نفع میلان تموم شد گل ها رو کاکا-سیدورف و جیلاردینیو زدن .
در کل منچستر حرفی برا گفتن نداشت و اسیر حرکات میلانی ها شده بود.
فک فرگوسن هم از بس آدامس رو فشار داد فکر کنم شکست
242.gif

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,343
منچستر و هواداراش باید برن به همون لیگ انگلیس فکر کنن!
جام باشگاه ها از سر منچستر زیاده !
منچستر در حد و اندازه فینال نبود!
به امید پیروزی میلان در فینال

Majid_4553

کاربر برنزی تالار فوتبال - فروشنده معتبر
کاربر فعال
لایک‌ها
653
ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴

hadipro

Registered User
لایک‌ها
7
عجب بازی بود خیلی حال داد.باخت منچستر هم خیلی چسبید.بیچاره ها اینقدر عصبی بودن بازی جوانمردانه هم یادشون رفت و توپی رو که باید میدادن به میلانی ها خودشون حمله کردن.گتوزو هم برای همین شاکی شد.
247.gif

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
جالبه بعد از بازی های رفت، همه از فینال منچستر-چلسی حرف میزدن و بهشون اخطار کردم حداقل یه هفته صبر کنید بعد! گوش ندادن که!

میلان و لیورپول به قول معروف underdog بودن!

Dash Ashki

کاربر فعال درآمد اینترنتی
کاربر فعال
لایک‌ها
23
كل بازي ديشب 90 دقيقه بود اما جاي دردش براي منچستر يه عمره ، كه چرا نتونست تو خونه خودش نتيجه دلخواه رو بگيره و بعدش تو سن سيرو اينجوري داغون شه و با اين نتيجه سنگين(3-0) باخت بده.;)

amin_lili

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
خب اصولا باید بین تیمی که 12 بار به نیمه نهایی رسیده و از این تعداد 10 بار تونسته به فینال بره و تیمی که توی عمرش فقط 3 بار به نیمه نهایی رسیده فرقهایی باشه.
میلان استاد بازی در لیگ قهرمانان اروپاست.
پیروز باد میلان

t_mohsen

Registered User
لایک‌ها
1
حالا موقع انتقام گرفتن از ليورپول !

ميلان قرمان ميشه%%%%

Robi

Registered User
لایک‌ها
2
حذف منچستر به نظر من اثبات کرد که فوتبال تهاجمی دورانش به سر رسیده
در این بازی میلان 4-3-1-2 بازی می کرد که دو تا هافبک دفاعی داشت و منجستر 4-3-3 که عملا هیچ کاری نتونست بکنه
البته از توانایی های حارق العاده کاکا هم نباید غاقل بود کاکا به تنهایی به اندازه هر سه مهاجم منچستر توانایی داشت که در هر دو بازی هم اینو ثابت کرد قبل از این هم در برابر سلتیک کاکا میلان رو از یک بحران زودهنگام و رسیدن بازی به ضربات پنالتی نجات داده بود
فکر کنم امسال بخت اول کسب عنوان بازیکن سال اروپا باشه
لیورپول و چلسی هم هر دو با سبک نتیجه گرای محض و نسبتا تدافعی بازی می کنند
فقط پارسال بود که بارسا به نمایندگی از تیمهای تهاجمی تونست قهرمان بشه البته با کمی چاشنی خوش شانسی و ده نفره شدن آرسنال که حتی با همین اوصاف هم چیزی نمونده بود که آرسنال قهرمان بشه

Robi

Registered User
لایک‌ها
2
در بازی چلسی ولیورپول هم یک نکته جالب بود اینکه پیتر چک هر چقدر که دروازه بان خوبی هست ولی اصلا یک پنالتی گیر خوب نیست

Robi

Registered User
لایک‌ها
2
لیورپول در بازی فینال مسلما عمکرد دفاعی بهتری نسبت به منچستر خواهد داشت اما از لحاظ تهاجمی قدرت میلان به مراتب بیشتره ضمن اینکه میلان در دفاع هم تیم خوبیه البته اگه دیدا روز بدش نباشه

میلان اگه گل اول رو بزنه به نظر من به احتمال بالای 90 درصد قهرمان میشه چون لیورپول گرچه یکباربه صورت معجزه آمیزی تونست بازی 3-0 باخته رو مساوی کنه ولی کلا در جبران نتیجه تیم خوبی نیست

ppn

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
6
امسال هم مثل 2005 لیورپول قهرمان می شه !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Dong Fang BuBai

Registered User
لایک‌ها
13
حتما میلان قهرمان میشه....

daneshmand

Registered User
لایک‌ها
22
البته یک سری نکات در مورد منچستر هست که همه می دونند ، ولی لازم می دونم تکرار کنم:
1- منچستر سه تا گل خورد. هر سه گل از میانه دفاع یعنی جایی که یک بازیکن بزرگش رو نداشت. ریو فردیناند. و فکر کنم قبول داشته باشید که حضور فردیناند می تونست خیلی موثر باشه! البته فردیناند تنها مصدوم منچستر نبود ولی یکی از غایبان اصلی منچستر بود.
2- نکته ای که فرگوسن هم گفت ، میلان تنها تمرکزش بر روی بازی های جام قهرمانان هست ولی منچستر مجبوره که در سه ناحیه فعالیت کنه ... بنابراین خستگی و عدم تمرکز به این تیم فشار زیادی آورد. شما نگاه کنید ، لیورپول و میلان در جام دیگه ای امید ندارند.
3- دیشب فرگوسن رو خیلی ضعیف دیدم. هیچ تلاشی برای برگردوندن نتیجه انجام نداد. از تعویض هاش هم خوب استفاده نکرد. و هیچ رگه ای هم از بازی تهاجمی و زیبای منچستر ندیدیم.
4- لیگ قهرمانان مایه های شانس بسیار زیادی داره. شما اگه دقت کرده باشید اکثریت تیم های صعود کننده تیم هایی هستند که بازی دوم رو در خونه خودشون برگزار کردند و این ارزش جام رو پایین میاره.
ولی از همه اینها که بگذریم حیف این منچستر بود که قهرمان اروپا نشه... مطمئنا شماها هم قبول دارید که زیباترین و تهاجمی ترین بازی ها رو منچستر ارائه می داد.

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
البته یک سری نکات در مورد منچستر هست که همه می دونند ، ولی لازم می دونم تکرار کنم:
1- منچستر سه تا گل خورد. هر سه گل از میانه دفاع یعنی جایی که یک بازیکن بزرگش رو نداشت. ریو فردیناند. و فکر کنم قبول داشته باشید که حضور فردیناند می تونست خیلی موثر باشه! البته فردیناند تنها مصدوم منچستر نبود ولی یکی از غایبان اصلی منچستر بود.
2- نکته ای که فرگوسن هم گفت ، میلان تنها تمرکزش بر روی بازی های جام قهرمانان هست ولی منچستر مجبوره که در سه ناحیه فعالیت کنه ... بنابراین خستگی و عدم تمرکز به این تیم فشار زیادی آورد. شما نگاه کنید ، لیورپول و میلان در جام دیگه ای امید ندارند.
3- دیشب فرگوسن رو خیلی ضعیف دیدم. هیچ تلاشی برای برگردوندن نتیجه انجام نداد. از تعویض هاش هم خوب استفاده نکرد. و هیچ رگه ای هم از بازی تهاجمی و زیبای منچستر ندیدیم.
4- لیگ قهرمانان مایه های شانس بسیار زیادی داره. شما اگه دقت کرده باشید اکثریت تیم های صعود کننده تیم هایی هستند که بازی دوم رو در خونه خودشون برگزار کردند و این ارزش جام رو پایین میاره.
ولی از همه اینها که بگذریم حیف این منچستر بود که قهرمان اروپا نشه... مطمئنا شماها هم قبول دارید که زیباترین و تهاجمی ترین بازی ها رو منچستر ارائه می داد.

عجب!!...
179.gif

دانشمند عزیز، ارزش لیگ قهرمانان اروپا (که بدون شک با کیفیت ترین و معتبر ترین رقابت های باشگاهی فوتبال دنیاست) با این حرف ها پایین نمیاد.
تیمی که میخواد قهرمان بشه (و کیفیت و قدرت و پتانسیل قهرمان شدن رو هم داره) نباید بشینه به امید اینکه بازی برگشت تو خونه ی خودش انجام بشه... باید "همه" تیم ها رو ببره (یا حداقل حذف کنه) تا قهرمان بشه. این یه رابطه ی ساده ست. مگه میلان بایرن رو تو خونه اش، آلیانز آرنا، حذف نکرد؟!...

منچستر سه تا گل خورد. هر سه گل از میانه دفاع یعنی جایی که یک بازیکن بزرگش رو نداشت. ریو فردیناند. و فکر کنم قبول داشته باشید که حضور فردیناند می تونست خیلی موثر باشه! البته فردیناند تنها مصدوم منچستر نبود ولی یکی از غایبان اصلی منچستر بود.
بین نبودن ریو فردیناند و ربط دادنش به شکست منچستر نمیشه هیچ رابطه عقلانی پیدا کرد. حتی خود فرگوسن و تمام مطبوعات انگلیسی به ضعف منچستر تو بازی دیشب اعتراف کردن و اتفاقا هیچکدوم هم نبود فردیناند رو بهونه نکردن. من که نمیدونم شما از چی دفاع میکنی.

ولی خب، با بقیه حرف هات، مخصوصا اینکه میلان فقط برای لیگ قهرمانان میجنگه موافقم.

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
میلان در کل بهتر بود. چه در دفاع - چه در حمله و چه در میانه زمین

تیم منچستر اصلا منچستر واقعی نبود. واقعا ضعیف بازی کرد.

mammad81

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
23
خب اصولا باید بین تیمی که 12 بار به نیمه نهایی رسیده و از این تعداد 10 بار تونسته به فینال بره و تیمی که توی عمرش فقط 3 بار به نیمه نهایی رسیده فرقهایی باشه.
میلان استاد بازی در لیگ قهرمانان اروپاست.
پیروز باد میلان

حداقل تا 6 نیمه نهایی رو مطمئنم شاید بیشتر هم باشه

البته قبول دارم که دیشب منچستر خیلی ضعیف بود ولی در کل حیف شد :(

بالا