البته یک سری نکات در مورد منچستر هست که همه می دونند ، ولی لازم می دونم تکرار کنم:
1- منچستر سه تا گل خورد. هر سه گل از میانه دفاع یعنی جایی که یک بازیکن بزرگش رو نداشت. ریو فردیناند. و فکر کنم قبول داشته باشید که حضور فردیناند می تونست خیلی موثر باشه! البته فردیناند تنها مصدوم منچستر نبود ولی یکی از غایبان اصلی منچستر بود.
2- نکته ای که فرگوسن هم گفت ، میلان تنها تمرکزش بر روی بازی های جام قهرمانان هست ولی منچستر مجبوره که در سه ناحیه فعالیت کنه ... بنابراین خستگی و عدم تمرکز به این تیم فشار زیادی آورد. شما نگاه کنید ، لیورپول و میلان در جام دیگه ای امید ندارند.
3- دیشب فرگوسن رو خیلی ضعیف دیدم. هیچ تلاشی برای برگردوندن نتیجه انجام نداد. از تعویض هاش هم خوب استفاده نکرد. و هیچ رگه ای هم از بازی تهاجمی و زیبای منچستر ندیدیم.
4- لیگ قهرمانان مایه های شانس بسیار زیادی داره. شما اگه دقت کرده باشید اکثریت تیم های صعود کننده تیم هایی هستند که بازی دوم رو در خونه خودشون برگزار کردند و این ارزش جام رو پایین میاره.
ولی از همه اینها که بگذریم حیف این منچستر بود که قهرمان اروپا نشه... مطمئنا شماها هم قبول دارید که زیباترین و تهاجمی ترین بازی ها رو منچستر ارائه می داد.
عجب!!...
دانشمند عزیز، ارزش لیگ قهرمانان اروپا (که بدون شک با کیفیت ترین و معتبر ترین رقابت های باشگاهی فوتبال دنیاست) با این حرف ها پایین نمیاد.
تیمی که میخواد قهرمان بشه (و کیفیت و قدرت و پتانسیل قهرمان شدن رو هم داره) نباید بشینه به امید اینکه بازی برگشت تو خونه ی خودش انجام بشه... باید "
همه" تیم ها رو ببره (یا حداقل حذف کنه) تا قهرمان بشه. این یه رابطه ی ساده ست. مگه میلان بایرن رو تو خونه اش، آلیانز آرنا، حذف نکرد؟!...
منچستر سه تا گل خورد. هر سه گل از میانه دفاع یعنی جایی که یک بازیکن بزرگش رو نداشت. ریو فردیناند. و فکر کنم قبول داشته باشید که حضور فردیناند می تونست خیلی موثر باشه! البته فردیناند تنها مصدوم منچستر نبود ولی یکی از غایبان اصلی منچستر بود.
بین نبودن ریو فردیناند و ربط دادنش به شکست منچستر نمیشه هیچ رابطه عقلانی پیدا کرد. حتی خود فرگوسن و تمام مطبوعات انگلیسی به ضعف منچستر تو بازی دیشب اعتراف کردن و اتفاقا هیچکدوم هم نبود فردیناند رو بهونه نکردن. من که نمیدونم شما از چی دفاع میکنی.
ولی خب، با بقیه حرف هات، مخصوصا اینکه میلان فقط برای لیگ قهرمانان میجنگه موافقم.