shokrollah
Registered User
فاصله بین آپ کردن تایپیکها برای من الان ۶۰۰ ثانیه هست یعنی مطابق با جدول میشه برای کاربر جدید
فکر کنم خطای فنی بوجود اومده
فکر کنم خطای فنی بوجود اومده
واقعا کدوم زمان درسته؟آپ ها مشکل داره
الان تو تاپیک زده (Wait for 3607 seconds) ولی وقتی کلیک میکنی روش خیلی کمتر از این رونشون میده
ممنونم دوست من.روزای قبل آپ های سوم زمانش از این کمتر بود
امروز اینطور شده
وقتی یه تاپیک رو آپ میزنم و میخام تاپیک بعدی رو آپ کنم 3607 ثانیه زمان میده و چند دقیقه صبر میکنم آپ میزنم
اینو الان زدم اینطور شد
مشاهده پیوست 557102
بعد 722 ثانیهممنونم دوست من.
الان دز این حالت شما تونستید بعد 722 ثانیه مجدد آپ کنید یا بعد 4318 ثانیه؟ (به عنوان مثال)
ممنون
با دکمه Up Thread تاپیک تون رو آپ کنید.سلام. من دو تا مشکل عجیب دارم.
تاپیکم رو در بازارچه وقتی خودم آپ میکنم بالا نمیاد! مثلاً من تاپیکم رو 3 دقیقه پیش آپ کردم تاپیک هایی که 26 دقیقه پیش آپ شدن دیده میشوند ولی تاپیک من نه! حتماً باید کاربر دیگری غیر از خودم در تاپیک پستی ایجاد کنه و فقط در اونصورت تاپیکم بالا میاد!
از اون جالب تر در تاپیک "درخواست های فروشندگان" هیچ پستی نمیتونم بدم! مثلاً اگر بخوام تاپیک قفل بشه یا عنوان تغییر کنه, پیام سیستم اینه: (شما دسترسی کافی برای ارسال پاسخ را ندارید.)
بررسی شود لطفاً!
زیر عنوان هر بخش. سمت چپ روی Forum Moderators کلیک کنید.قبلن پایین هر بخش
میزد مدیرا اون بخش رو
الان چرا نیست؟
باشه خیلی بهتره
چرا به ریپورت های بخش سخت افزار دیر پاسخ داده میشه؟
محور اصلی بازارچه و اکثر تخلفات در این بخش صورت میگیره پس مدام باید ریپورتها مانیتورینگ بشه
سلام
ریپورتهای بخش سخت افزار در سریعترین زمان ممکن رسیدگی می شود. ریپورت شما هم علی الرغم اینکه در سفر هستم رسیدگی شد. البته رسیدگی در تمام موارد به معنای پذیرش درخواست گزارش دهنده نیست.
سلام
لطفا مدیران برسی کنند فکر کنم دارند ایدی بچه های persiantools را هک میکنند
من اصلا دیروز مطلب نزدم تو این سایت
لطف میکنید مدیران برسی کنید
در این تایپ
http://forum.persiantools.com/threads/one-جادوی-htc.414006/#post-9450545
شماره 4
را من ارسال نکرده ام
کسی با ایدی من موضوع را ارسال کرده
لطفا حتما برسی کنید و جواب را به من بدهید
سلام زیاد هم ضعیف نبود ولی زود عوض کردم ممنون از شما برای راهنمایییفکر کنم پسوردتون ضعیف بوده، هرچه سریعتر نسبت به تغییر پسورد اقدام کنید
تعدد همکار هم پیش از این تجربه شده است و بنا به دلایلی که نیاز به پرداختن به آن نیست نتیجه مطلوبی نداشته است. ضمن اینکه در اکثر بخش ها مانند همین بخش مورد اشاره شما علاوه بر مدیران، حداقل دو همکار فعال وجود دارد.تشکر
پیشنهاد میدم یک مدیر یا جانشین دیگه هم بزارید برای موارد خاص که نیستید.
رصد کردن کل تاپیکها و تخلفات یک بخش برای یک مدیر فک میکنم کار دشواریه