• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

معرفی سهم های برتر بورس(فرصتهای طلایی سرمایه گذاری)

majid2012

Registered User
لایک‌ها
18
به نقل از natars :
الان با وجود تحریم ها و از کار افتادن کارخانجات و شرکت ها وقت خوبی برای سرمایه گذاری و کار در بورس نیست

اشتباه می کنید . من از عید تا حالا حدود 50 60 درصد تو بورس سود کردم با اینکه این یکی دو هفته اشتباه زیاد داشتم . از ترس انتخابات بعضی سهامم رو مفت دادم رفت ولی بعدش کلی بالا رفتن . مثلا من کربن رو 405 تومن فروختم که تا 510 هم رفت .

abdolrahim1

Registered User
لایک‌ها
326
اشتباه می کنید . من از عید تا حالا حدود 50 60 درصد تو بورس سود کردم با اینکه این یکی دو هفته اشتباه زیاد داشتم . از ترس انتخابات بعضی سهامم رو مفت دادم رفت ولی بعدش کلی بالا رفتن . مثلا من کربن رو 405 تومن فروختم که تا 510 هم رفت .

اینترنتی انجام میدی یا حضوری؟
چجوری باید فهمید سهام کدوم شرکت داره میره بالا یا پایین؟

clickmax

Registered User
لایک‌ها
107
تاپیک باید داغ باشه فایده نداره بیشتر فعالیت کنید.

majid2012

Registered User
لایک‌ها
18
اینترنتی انجام میدی یا حضوری؟
چجوری باید فهمید سهام کدوم شرکت داره میره بالا یا پایین؟

اینترنتی انجام میدم .
خیلی راحت میتونی تو فروم های بورسی مثل تالار بورس . بورسی . آدان تحلیل سهام خوب رو پیدا کنید . فقط به سخنان هر کاربری گوش نکنید اول سوابق اون کاربر رو ببینید .
فروم تالار بورس قسمتی داره به نام تالار تحلیل اختصاصی که فقط کاربرای برگزیده میتونن مطلب بنویسن و خیلی قسمت مفیدی هست و من خیلی ازش استفاده میکنم و تقریبا تمام کاربراش عالین .
سایت آدان تحلیل هم تاپیکی داره به نام تحلیلهای بورسی در یک جمع صمیمی که اونم به نظرم خیلی خوبه به خصوص تحلیلهای کاربری به نام محسن باقری .
یه مدت که کار کنید یواش یواش راه میفتید .

سایتهای پولی هم هستن که مشاوره میدن . من از سایت دکتر اسدی نیا استفاده میکنم هم تعرفش خوبه هم مطالبش .

Sent from my GT-S5660 using Forum Runner

بالا