• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پایگاه مشاوره و راهنمایی درباره خدمت سربازی اعزام - معافیت

Mehraɴ

Registered User
لایک‌ها
40
این روزا چقدر معافیت سخت شده خودم که معاف شدم ... فقط آموزشی رو رفتم .. بگذریم .
اما یه سوال واسه یکی از آشنایان دارم گفتم اینجا بپرسم ... !

این بنده خدا 2 تا برادر داره که هر 2 ازدواج کردن ولی خوب جفتشون خدمت نرفتن که 2 برادری بگیره . یه خواهر هم داره که ازدواج کرده و رفته .. پدرش هم فوت کرده و تنها خودش و مادرش موندن .. درس هم نمی خونه و میره سر کار و واقعآ یه جورایی داره خرج خونه میده ..
به نظرتون میتونه کفالت بگیره ؟؟ غیبت هم نداشته

viapia

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان.
من یه پسر 21 ساله ی دانشجوی ترم 5 دانشگاه هستم ، پدرم متولد سال 1331 و هیچگونه بیمه ای هم نداره 5 تا خواهر دارم که دوتاشون ازدواج کردن سه تای دیگه هم یکیشون دانشجوی و دوتای دیگه هم محصل هستند، کسی میتونه به من بگه که میتونم الان درخواست معافیت کنم.
:hmm:

aminjooon2005

Registered User
لایک‌ها
6
سلام...
من معاف دائم پزشکی شدم :blush: و امروز نامه ی مخصوص ارسال کارت معافیت رو هم بردم با عکس و فیش ها و.. دادم
میخواستم ببینم تا کی کارتم میآد؟ وآیا موقع دریافت کارت حتما باید خودم تحویل بگیرم یا نه ؟ خواهشا زود جواب بدید

H_128

Registered User
لایک‌ها
210
با ســــــلام...

تو خونه تک پسرم + 2 تا خواهر که یکیشون ازدواج کرده .
پدرم 51 سالشه .

منم تقریباً چنین شرایطی دارم! فقط با این تفاوت که 3 تا خواهر دارم و هر 3 شون هم کوچکتر از من هستن و ازدواج هم نکردند!!

پدرم هم هنوز به 59 نرسیده!

حالا قانونی شامل حال من نمیشه؟

من الآن فقط گیر این معافیتم! کلاً از تحصیل و زندگی نا امید شدم!! می خوام برم علمی کاربردی ثبت نام کنم کارت پایان خدمت یا معافی میخواد ، میخوام برم پیام نور... اونم به همین صورت!!

قبلاً چنین قانونی بود ، که 3 خواهر تک پسر معـاف ؛ ولی حالا چـــــی...؟!

Last edited:

pastgirls

Registered User
لایک‌ها
9
سلام کسی تا حالا معافی واریکوسل گرفته ؟ من درجه 3 دارم ؟ چه جوریاست کجا برم ؟ سخت میگیرن یا نه ؟دکتر رفتم سونو گرافی هم رفتم همه تایید کردن که در جه 3 و در 1 داری یکی اون یکی این : دی

کامل میشه توضیح بدین کدوم برگه ها رو پر کنم ؟ احتمال رد شدنم هست ؟

mahdi8063

Registered User
لایک‌ها
56
سلام دوستان راستش من 22 سالم میشه توی شهریور و تاحالا هنوز سربازی نرفتم و معافیت تحصیلی هم ندارم و دفترچه هم هنوز پست نکردم .
راستش دو تا داداش بزرگتر دارم یکیشون زن گرفته و سربازیشو رفته و یکی دیگه هم 2 سال پیش حدودا سربازیش تموم شده .
سوالم این بود که من برای این که از این قانون 2 برادر بزرگ که رفتن سربازی و برادر بعدی معاف میشه ، چطوری میتونم استفاده کنم ؟
میخام ببینم برم دفترچه پست کنم بعد اگه غیبتها بخشیده بشه من هم شامل قانون معافیت میشم یا نه ؟
یا رفتنش رو شاخشه !!!

Mehraɴ

Registered User
لایک‌ها
40
سلام دوستان راستش من 22 سالم میشه توی شهریور و تاحالا هنوز سربازی نرفتم و معافیت تحصیلی هم ندارم و دفترچه هم هنوز پست نکردم .
راستش دو تا داداش بزرگتر دارم یکیشون زن گرفته و سربازیشو رفته و یکی دیگه هم 2 سال پیش حدودا سربازیش تموم شده .
سوالم این بود که من برای این که از این قانون 2 برادر بزرگ که رفتن سربازی و برادر بعدی معاف میشه ، چطوری میتونم استفاده کنم ؟
میخام ببینم برم دفترچه پست کنم بعد اگه غیبتها بخشیده بشه من هم شامل قانون معافیت میشم یا نه ؟
یا رفتنش رو شاخشه !!!
عمرآ !!
غیبت خوردی خفن ! به هیچ وجه معاف نمیشی . مطمئن باش

Amir255

Registered User
لایک‌ها
211
از دوستان کسی تا حالا بدلیل بیماری روده (کولیت اولسرو) معافیت گرفته؟
اگه گرفته چجوریاست میشه روش حساب کرد یا اذیت میکنن

kickboxer

Registered User
لایک‌ها
0
میشه اول برگ سبز رو گرفت و بعدش برای معافیت پزشکی اقدام کرد؟
من کم کاری تیروئید دارم و باید هر روز (و احتمالا تا آخر عمر) قرص بخورم چقدر احتمال داره معاف بشم؟
کم کاری تیروئید من از نوع هاشیموتو (خود ایمنی بدن) هست

Last edited:

moh3enn2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
یا رفتنش رو شاخشه !!!

ببین تو احتمال 1 درصد بده که معاف میشی . هیچ وقت نا امید نشو! حتما برو دنبال معافیتت ایشالله که معاف میشی ... به حرف ادمهای اینترنتی زیاد توجه نکن ( توهین نکردما) برو **** وظیفه اونجا سوال کن ... چون هر کس یه چیزی میگه تو اینترنت و یک نظری داره ...

از دوستان کسی تا حالا بدلیل بیماری روده (کولیت اولسرو) معافیت گرفته؟
اگه گرفته چجوریاست میشه روش حساب کرد یا اذیت میکنن

نمیدونم معاف میشی یا نه اخه با بیماریهای زیاد اشنایی ندارم ولی حتما شما هم برید **** وظیفه برای این سوالتون . ایشالله شما هم معافید

میشه اول برگ سبز رو گرفت و بعدش برای معافیت پزشکی اقدام کرد؟
من کم کاری تیروئید دارم و باید هر روز (و احتمالا تا آخر عمر) قرص بخورم چقدر احتمال داره معاف بشم؟
کم کاری تیروئید من از نوع هاشیموتو (خود ایمنی بدن) هست

ببینید منم کم خونی زیاد دارم و جز اون دسته از پسرایی هستم که با کمی دویدن همیشه نفسم میگیره و قلبم به شدت میزنه (از بچگی این شکلی بودم) و حرفی هم از بشین پاشو و پا مرغی نزنید که زانوهای من به شدت تمام ضعیف هستن...

و اشتباهی که کردم این بود که دنبال معافیت نرفتم و دیروز هم اولین روز پادگان بود البته وسیله میدادن .

و از پسری پرسیدم که ایا من تو حین خدمت و همین روزای اول میتونم برم دنبال معافیت؟ گفت چرا که نه اتفاقا بیای خدمت و بری دنبال معافیت خیلی بهتر و دقیق تر انجام میشه . پس منم الان نا امید نیستم و 5 شنبه که شروع شه رزه اینا و اگه دیدم واقعا نمیتونم دووم بیارم حتما اقدام میکنم....

در نتیجه همیشه برای معافیت وقت هست چه قبل برگ سبز چه بعدش چه در خدمت ولی هرچه زودتر بهتر...

در ضمن اگر کسی گفت سوسول بهتون در سربازی که چرا نمیتونه بدوئه اینا خوشحال بشین ! چون هنر اینه که سربازی رو بپیچونید

Last edited:

kickboxer

Registered User
لایک‌ها
0
من به خاطر اینکه غیبت نخورم پرونده پزشکیم رو تغییر دادم به اعزام. حالا پروندم رو کامل کردم باید دوباره برم تغییر وضعیت بدم یا وایسم برگه سبزم بیاد یا یه راست برم دنبال کارم؟

5mmmmm

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام
تاریخ اعزام به خدمت من 1/12/1388 هستش .می خوام با کسی که تاریخ اعزامش 1/2/1389 هستش جابجا کنم.
اصفهان
لیسانس

می خوام 2 ماه عقب بندازم.
ممنون

TheMohammad

Registered User
لایک‌ها
18
به نقل از mahdi8063 :
با سلام
یا رفتنش رو شاخشه !!!

می خوام 2 ماه عقب بندازم.
ممنون
برای گرفتن این معافی که اگه سه تا برادرت خدمت رفته باشن، معاف میشی، اصلا به غیبت کاری ندارن
عموی خود من 7-8 سال غیبت داشت ولی الان منتظره که کارتش بیاد
احتمالا برای این مورد شما هم همینطور باشه

سلام دوستان.
من یه پسر 21 ساله ی دانشجوی ترم 5 دانشگاه هستم ، پدرم متولد سال 1331 و هیچگونه بیمه ای هم نداره 5 تا خواهر دارم که دوتاشون ازدواج کردن سه تای دیگه هم یکیشون دانشجوی و دوتای دیگه هم محصل هستند، کسی میتونه به من بگه که میتونم الان درخواست معافیت کنم.
باید به هر صورت قانونی! صبر کنید پدرتون سنش به 59 برسه

این روزا چقدر معافیت سخت شده خودم که معاف شدم ... فقط آموزشی رو رفتم .. بگذریم .
اما یه سوال واسه یکی از آشنایان دارم گفتم اینجا بپرسم ... !

این بنده خدا 2 تا برادر داره که هر 2 ازدواج کردن ولی خوب جفتشون خدمت نرفتن که 2 برادری بگیره . یه خواهر هم داره که ازدواج کرده و رفته .. پدرش هم فوت کرده و تنها خودش و مادرش موندن .. درس هم نمی خونه و میره سر کار و واقعآ یه جورایی داره خرج خونه میده ..
به نظرتون میتونه کفالت بگیره ؟؟ غیبت هم نداشته
کلا با بودن برادر دیگه، معافیت کفالت منتفی میشه، مگر خدایی نکرده برادرهاشون مشکل خاصی داشته باشن

Ludwig

Registered User
لایک‌ها
1
می بینم که **** وظیفه محترم معافیت دو برادری برداشته که :weird::weird: اینا خودشون هم نمیدونند دارن چه کار میکنن یه قانون شب میزارن صبح برمیدارن فقط استرسه که خروار خروار به این جوونای بدبخت وارد میکنند

البته این معافیت که شامل حال نمیشد ولی خوب میتونم درک کنم که چه حالگیری اساسی از بعضیا شد:f34r:

farzadddd

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام.من اعزامی 88/10/1هستم که بدون غیبت سرباز شدم و الان که یک ماه از آموزشی گذشته جواب کنکور کاردانی به کارشناسی اومد و من فبول شدم.الان باید چیکار کنم؟آیا با نامه از دانشگاه ترخیص می شم؟آخه 1شهریور دیگه می تونم معافی کفالت بگیرم.اگه ترخیص بشم و دانشجو بشم بازم می تونم معافی بگیرم یا تعهد می گیرن که چون ما بهت اجازه دادیم درس بخونی بعد درست حتمآ باید برگردی؟ممنون.ترو خدا جواب بدین بدجوری استرس دارم

professor.H

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
مشکلی نداره می ری دانشکاه در حین دانشگاه در خواست کفالت می دی.

من خودم مشکلم اینه که بعد از لیسانس در حین انجام معاینات پزشکی که 3 ماه طول کشید الان ارشد قبول شدم.خود دانشگاه گفته می تونه معافیت تحصیلی بگیره . ولی می ترسم اکه بگیره روند معافیت پزشکی من باطل شه!! یکی بهم گفت تو توی ثبت نام بزن که دارای کارت معافیت هستم.اگه کفتن کو؟ بگو هنوز پست نشده. یه کم دست به سرشون کن.نظر شما چیه.خیلیا هم میگن روند معافیت قبل از قبولی سر جاش هست. به نظر شما من چه کنم؟

farzadddd

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آخه الان تو آموزشی هستم.باید چیکار کنم؟یعنی اول باید دانشگاه ثبت نام کنم بعد نامه بگیرم برای پادگان و ترخیص شم؟چقدر طول می کشه؟فکر کنم یک ماه دیگه آموزشی رو هم که مهمونم نه؟

Benyaminj

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
1,888
اين قانون طلاق مادرو پدر چجوريه؟؟
کسی میدونه چه قوانينی داره؟

بالا