سلام دوستان راستش من 22 سالم میشه توی شهریور و تاحالا هنوز سربازی نرفتم و معافیت تحصیلی هم ندارم و دفترچه هم هنوز پست نکردم .
راستش دو تا داداش بزرگتر دارم یکیشون زن گرفته و سربازیشو رفته و یکی دیگه هم 2 سال پیش حدودا سربازیش تموم شده .
سوالم این بود که من برای این که از این قانون 2 برادر بزرگ که رفتن سربازی و برادر بعدی معاف میشه ، چطوری میتونم استفاده کنم ؟
میخام ببینم برم دفترچه پست کنم بعد اگه غیبتها بخشیده بشه من هم شامل قانون معافیت میشم یا نه ؟
یا رفتنش رو شاخشه !!!
ببین تو احتمال 1 درصد بده که معاف میشی . هیچ وقت نا امید نشو! حتما برو دنبال معافیتت ایشالله که معاف میشی ... به حرف ادمهای اینترنتی زیاد توجه نکن ( توهین نکردما) برو **** وظیفه اونجا سوال کن ... چون هر کس یه چیزی میگه تو اینترنت و یک نظری داره ...
از دوستان کسی تا حالا بدلیل بیماری روده (کولیت اولسرو) معافیت گرفته؟
اگه گرفته چجوریاست میشه روش حساب کرد یا اذیت میکنن
نمیدونم معاف میشی یا نه اخه با بیماریهای زیاد اشنایی ندارم ولی حتما شما هم برید **** وظیفه برای این سوالتون . ایشالله شما هم معافید
میشه اول برگ سبز رو گرفت و بعدش برای معافیت پزشکی اقدام کرد؟
من کم کاری تیروئید دارم و باید هر روز (و احتمالا تا آخر عمر) قرص بخورم چقدر احتمال داره معاف بشم؟
کم کاری تیروئید من از نوع هاشیموتو (خود ایمنی بدن) هست
ببینید منم کم خونی زیاد دارم و جز اون دسته از پسرایی هستم که با کمی دویدن همیشه نفسم میگیره و قلبم به شدت میزنه (از بچگی این شکلی بودم) و حرفی هم از بشین پاشو و پا مرغی نزنید که زانوهای من به شدت تمام ضعیف هستن...
و اشتباهی که کردم این بود که دنبال معافیت نرفتم و دیروز هم اولین روز پادگان بود البته وسیله میدادن .
و از پسری پرسیدم که ایا من تو حین خدمت و همین روزای اول میتونم برم دنبال معافیت؟ گفت چرا که نه اتفاقا بیای خدمت و بری دنبال معافیت خیلی بهتر و دقیق تر انجام میشه . پس منم الان نا امید نیستم و 5 شنبه که شروع شه رزه اینا و اگه دیدم واقعا نمیتونم دووم بیارم حتما اقدام میکنم....
در نتیجه همیشه برای معافیت وقت هست چه قبل برگ سبز چه بعدش چه در خدمت ولی هرچه زودتر بهتر...
در ضمن اگر کسی گفت سوسول بهتون در سربازی که چرا نمیتونه بدوئه اینا خوشحال بشین ! چون هنر اینه که سربازی رو بپیچونید