واسه عکس دسته جمعی 4 تا آدم جمع میکنن که بگن آره شرکت ما بزرگ هستمیرن برای صله رحم توی شرکت؟
شما باهاشون اشنایی دارید؟
راستی شما گفتید با شما قرارداد دارند شما کیفیت سایتت بالاست یا بازدید زیاد دارید؟
واسه عکس دسته جمعی 4 تا آدم جمع میکنن که بگن آره شرکت ما بزرگ هستمیرن برای صله رحم توی شرکت؟
شما باهاشون اشنایی دارید؟
راستی شما گفتید با شما قرارداد دارند شما کیفیت سایتت بالاست یا بازدید زیاد دارید؟
داداش این قیمت خیلی کمهمن که تبلیغاتشون رو کم کردم تو سایت یه تبلیغ به درد بخور پیدا بشه کلا بر میدارم
روزی 10 کا ایپی دارم حدودا روزی 10 هزار تومن میندازه
حتی بیشتر هم داره برو روی 100 تومناگر سایتت دانلودی باشه از پاپ اپ کمتر از 50 تومن نداری
اره لامصب درامد کمهداداش این قیمت خیلی کمه
اگر سایتت دانلودی باشه از پاپ اپ کمتر از 50 تومن نداری
اره لامصب درامد کمه
سایت تفریحی البته پاپ اپ نذاشتم
پاپ آپ اكثرا روي صفحه سايتمون باز ميشن يا از خود سايتمون وارد سايته ميشن و كلا يه پاپ خوب كه پشت صفحه باز شه و هر روز يه داستانى سرمون در نياره سراغ داريد ؟من قبلا تبلیغات پایین مطالبم ماهانه یک میلیون و پانصد هزار تومان برایم درامد داشت (تبلیغات همسان از سیستم کلیکی). یکی از سایتهای بزرگ بهم برای تبلیغات پیام داد ماهانه 400 هزار تومن
گیر داد بود حسابی. میخواستم بگم ول کن داداش عجیب گیر دادی
حالا هی بگید تبلیغات مستقیم بگیرید .کلا واسه من دوسر باخت بود
الانم رفتم دنبال تبلغات پاپ اپ :|
من خیلی ها رو امتحان کردم درامد انچنانی نداشت ریسک کارم بالا میبرهاره لامصب درامد کمه
سایت تفریحی البته پاپ اپ نذاشتم
نه داداش سراغ ندارم فکر نکنم باشه من خیلی ها رو امتحان کردم نبودهپاپ آپ اكثرا روي صفحه سايتمون باز ميشن يا از خود سايتمون وارد سايته ميشن و كلا يه پاپ خوب كه پشت صفحه باز شه و هر روز يه داستانى سرمون در نياره سراغ داريد ؟
اینجاس که میگین خنده من از گریه غم انگیز ترهدرآمد چند روزه شدیدا کم شده...روزی 20 هزار تومن با 15 کا آی پی
من اطلاعات خوبی در زمینه پزشکی دارم اگر قبلا درامد خوبی داشتی و الان نداری این واست میتونه هضمش سخت باشه ... اگر هنگام وبمستری بهت فشار وارد میشه از این کار بکش بیرون چون ممکنه دچار استرس و افسردگی بشی ... تپش قلب بگیری ... به نظرم یه بسته قرص پراپرانول بگیر کنار خودت داشته باشی تا سکته نکنی ... شوخی نمیکنم... سلامتی به خطر نندازکلا مدل درآمدی بر اساس فروش تبلیغات ، حداقل در کشور ما و باین چند شرکت تبلیغاتی معدود، توجیه نداره و دیگه نباید روی این مدل درآمدی حساب کرد. مگر اینکه قلب و سلامتیتون رو از جوب آب آورده باشین.
من هدفم 45 کا بازدید کننده در روز بود با ماهیانه درامد بین 10 تا 15 میلیون
الان اگر به این بازدید هم برسم ماهی 3 میلیونم بیشتر نخواهم داشت وضع خوبی نیست
احمد ذوقی خوب فهمیده بود اینجا هم گداین
این پست شما این حس رو به من منتقل میکنه که شما از اینکه من با مطالب نیمه کپی بازدید گرفتم، ناراحتی شدید دارید...حالا قانون کپی رایت تو این کشور بود ! شما مجبور به تولید محتوا درجه یک میشدید
چقدر بازدید میتونستید کسب کنید؟ و چقدر درامد؟
این پست شما این حس رو به من منتقل میکنه که ناراحتی که من دارم با مطلب نیمه کپی به این بازدید میرسم...
الان دوستان دیگه گفتن با تولید مطلب منحصر بفرد درامد کمی دارند...این نیست که بگیم چون من مطالب درجه یک نیست درامدم کم هست
این مقدار درامدم به خیلی مسائل ربط داره ...
بله معذرت میخوام ..حرف شما درسته...ولی من قبلا گفتم پیشنهاد ها به من برای تبلیغات مستقیم یا اسپانسری خیلی پایین بوده به همین خاطر من با سیستم های کلیکی کار میکردم..نه حس بدی نسبت به مطلب من نداشته باشید ! خیلی هم تبریک میگم به شما
منظورم این بود بازدید ملاک ندید در کشور قانون کپی رایت بود .. میشد با یک سوم این بازدید هم درامد قابل توجه ای گرفت
همه تبلیغات سیستم کلیکی و گوگل نیست
اسپانسر شخصی پیدا کردن هم هست که این تو موضوع تخصصی صدق میکنه
حدود 40 الی 50 درصد مبلغ کل پروژهدوستان پروژه برنامه نویسی کامل کردن برام
سورس کد میخوام بگیرم باید چقدر پول اضافه بدیم که تحویل بگیریم؟