• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران بارسلونا

termes

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,748
این بالوتلی به نظر پخته تر شده. گزینه عالی ایه واسه خط حمله. هم شوت زن هم سرزن هم خوش تکنیک.
با یه مربی خوب میشه جمعش کرد. خیلی گرون هم نیست

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 4

Last edited:

termes

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,748
شما اینو میگی؟
اوچوا دروازه بان مکزیک، یکی از بهترین شوتگیر هاست. واکنش های فوق العاده ای هم نشون میده.
قراردادش با فکر کنم آژاکسیو به اتمام رسیده و داره آزاد میشه و اینا جذبش نمیکنند.
براوو خیلی شوته، خداییش این همه دروازه بان متوسط رو به خوب توی فوتبال اروپا ریخته. پر پر هم 15 میلیون ارزش داشته باشند. نمیدونم اینا چه دردی دارن
آقا عجب واکنشی نشون داد این اوچوآ.
این زوبی رو باید دل و روده ش رو بریزن بیرون کاه بکنن توش آویزون کنن به ورودی کمپ نو که درس عبرتی باشه برای بعدی.
فقط امیدوارم براوو رو نخرن با این قیمت

• Like
Reactions: rms

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
آقا عجب واکنشی نشون داد این اوچوآ.
این زوبی رو باید دل و روده ش رو بریزن بیرون کاه بکنن توش آویزون کنن به ورودی کمپ نو که درس عبرتی باشه برای بعدی.
فقط امیدوارم براوو رو نخرن با این قیمت

آقا دمت گرم، اومدم دنبال این پستم بگردم که دیدم زحمتش رو کشیدی :general107:
دروازه بان ردیفیه! 28 سالش هم بیشتر نیست. فکر کنم خیابانی باز رید و گفت 38 سال، آره؟ :general208:
بازیکن آزاد یعنی فقط میشه حقوق بگیر بارسا :)
حالا براوو 31 سالشه و کلی ناز و نوز واسه اومدن داره، میخوام 30 سال نیاد.
troll_football_image_c5ae4cb85dcd75c4aeab65e4640dc4fb.jpg

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
ژاوی فکر کنم رفتنیه رفتنیه
دن پترسکیو سرمربی العربی گفته که شخصا تلفنی با ژاوی صحبت کردم و یه پیش قرارداد با ارزش دستمزد سالانه 8 میلیون دلار برای 5 سال باهاش امضا کردیم.

termes

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,748
آقا دمت گرم، اومدم دنبال این پستم بگردم که دیدم زحمتش رو کشیدی :general107:
دروازه بان ردیفیه! 28 سالش هم بیشتر نیست. فکر کنم خیابانی باز رید و گفت 38 سال، آره؟ :general208:
بازیکن آزاد یعنی فقط میشه حقوق بگیر بارسا :)
حالا براوو 31 سالشه و کلی ناز و نوز واسه اومدن داره، میخوام 30 سال نیاد.
troll_football_image_c5ae4cb85dcd75c4aeab65e4640dc4fb.jpg
خواهش
واقعا گلر خوبیه. رفلکس عالی. جاگیری عالی.
شوت گیری عالی
سرعت انتقال عالی.
قیمت مفت
مصیبت اینه انگار سر مدیرای بارسا شترمرغ وار تو شنه. نه این مورد دقیقا ولی گزینه مناسب کم نبوده این چند سال.
همین رینا رو نمیشد قرض گرفت سال گذشته این طوری اسیر پینتو نشیم؟
همین جولیو سزار واقعا حرف نداره و ارزون ارزون می اومد.
تو دفاع هم عین همین داستان رو داشتیم.
ژاوی هم رفتنش قطعیه به نظر

*CATALAN*

Registered User
لایک‌ها
8,004
فابرگاس : بارسلونا تلاش کرد مانع انتقال من شود!

فابرگاس چندی پیش با امضای قرار دادی راهی استمفوردبریج شد و به 3 سال حضور خود در نوکمپ پایان داد.
فابرگاس در جدید ترین اظهار نظر خود مدعی شده که بارتومئو رییس باشگاه بارسلونا تمام تلاش خود را برای جلوگیری از انتقال او به چلسی انجام داده است.

65o5_0ca831f4-8b01-41be-91c4-a4a46220ef49-cb.jpeg

پیش از این گفته می شد بارسلونا کاملا تمایل به انجام این انتقال داشته اما صحبت های اخیر قابرگاس نشان می دهد که آن ها چندان نیز مایل به فروش او نبوده اند.
فابرگاس در گفت و گو با Cadena Cope تاکید کرد: " از باشگاه خواستم تا راهی برای جدا شدن من پیدا کند. بارتومئو تمام تلاش خود را انجام داد که این اتفاق رخ ندهد اما من تصمیم خود را گرفته بودم.

من با بارتومئو و زوبی زاتا صحبت کردم و به صراحت به آن ها گفتم که خواهان ترک باشگاه هستم. من برای دلیل خاصی باشگاه را ترک نکردم، تنها به خاطر اشتباهات خودم بود که این تصمیم را گرفتم."

فابرگاس همچنین پیرامون حضور خود در چلسی نیز صحبت کرده است: " اگر احساس می کردم که ممکن است در لندن خوشحال نباشم هیچ گاه چنین تصمیمی را نمی گرفتم. هیچ شکی ندارم که در چلسی خوشحال خواهم بود."

++++++++++++
فابرگاس فاش کرد: ژاوی تصمیم گرفته تا راه پویول را دنبال کند؛ او از بارسا جدا خواهد شد

Marca مصاحبه ای کوتاه با بازیکن جدید چلسی انجام داده است که طی آن او اشاره می کند که هافبک بازیساز بارسلونا از این تیم جدا خواهد شد.
فابرگاس گفت: "ژاوی و پویول تصمیم به کناره گیری گرفته بودند تا به خانواده شان نزدیک تر باشند و از این همه توقع و انتظارات دور شوند.

ljx2_25383c7d-f364-3226-aefe-2ab65c179289.jpg

" بعد از اینکه لوئیس انریکه، سرمربی جدید بارسا اعلام کرد که باید با ژاوی ملاقات کرده و صحبت کند، گمانه زنی های زیادی مبنی بر احتمال جدایی این بازیکن در تابستان امسال به وجود آمد.

ژاوی با لیگ قطر لینک شده است، و بنا به ادعای این روزنامه، ژاوی می تواند در آن کشور دستمزدی نزدیک به 8 میلیون یورو در سال دریافت کند.
پویول در پایان فصل بازنشسته شد و در کنار آندونی زوبیزارتا پستی مدیریتی در باشگاه دریافت کرد.
++++++++++++
پیکه اینبار از جدایی ژاوی صحبت کرد . آیا پیکه سخنگوی جدید باشگاست ؟

جرارد پیکه در یک کنفرانس مطبوعاتی به زبان اسپانیایی برای اولین بار از خروج فابرگاس از بارسلونا صحبت کرد . پیکه در کنفرانس مطبوعاتی قبل از بازی اسپانیا و هلند طوفانی به پا کرده بود .

ntd0_56596_1403011786.jpg

پیکه در حالی که نمیدانست میکروفن او روشن است زمزمه هایی به زبان اسپانیایی کرد که از خروج فابرگاس با قیمت 33 میلیون یورو حکایت داشت . مدتی بعد هم فابرگاس به چلسی پیوست و صحبت های پیکه درست از آب در آمد . اما این پایان کار نبود .

پس از انتقال فابرگاس حالا جرارد پیکه از احتمال خروج ژاوی هرناندز نیز سخن به میان آورده است . صحبت های جرارد پیکه هیئت مدیره ی باشگاه را منزجز کرده است و حال این سوال مطرح میشود : آیا پیکه یک سخنگوی جدید است ؟
++++++++++
بارسلونا و تیم فوتبال لئون مکزیک روز 18 آگست در جام خوان گمپر که هر ساله برای یاد بود بنیان گزار باشگاه بارسلونا برگزار میشود به مصاف هم خواهند رفت.
n_f_c_barcelona_los_partidos-8472335.jpeg

*CATALAN*

Registered User
لایک‌ها
8,004
جلسه بی نتیجه ایجنت ژاوی با بارتومئو و سوبی سارتا
ژاوی به درب خروج از بارسا نزدیک تر شد
28 فوریه بود که شایعاتی مبنی بر حضور ژاوی در السد قطر شنیده شد و امروز هم خبر امضای پیش قرارداد این بازیکن با العربی قطر منتشر شد. هر روزی که می گذرد ؛ ژاوی هرناندز درب های خروجی بارسا را نزدیک تر از همیشه به خود می بیند.
3ab0b97b-d927-40be-8303-80a1e6b3ee83-cb.Jpeg

به ادعای رسانه های کاتالان امروز بین ایوان کورتخا ایجنت ژاوی و جوزپ بارتومئو و سوبی سارتا مدیر ورزشی این باشگاه جلسه ای برای روشن شدن وضعیت ژاوی در بارسلونا برگزار شد که نتایج این جلسه چندان جالب نبود

و ژاوی را باید خارج از بارسلونا در فصل آینده تصور کنیم.

سران بارسا به ایجنت ژاوی اعلام کرده اند که به پیشنهادهایی که برای این بازیکن می رسد گوش خواهند داد و روند خروج او از بارسا را تسهیل خواهند کرد.

28 فوریه بود که شایعاتی مبنی بر حضور ژاوی در السد قطر شنیده شد و امروز هم خبر امضای پیش قرارداد این بازیکن با العربی قطر منتشر شد.

ژاوی دو سال دیگر با بارسا قرارداد دارد و برای خروج از این باشگاه نیاز به رضایت این باشگاه دارد
++++++++++
وکیل ژاوی در قطر، ژاوی در برزیل/ مغز متفکر از بارسلونا جدا شد

ژاوی از بارسلونا جدا شد

ژوای ارناندس بازیکن با سابقه بارسلونا در جلسه مشترکی که بین وکیل او و مقامات این باشگاه برگزار شد حکم خروجش را گرفت و مقرر شد در فصل آینده دیگر در بارسلونا بازی نکند.

n_f_c_barcelona_xavi_hernandez-8311194.jpeg

طبق گزارش منتشر شده ژاوی، بازیکن طراح بارسلونای اسپانیا در حال جدا شدن از این باشگاه و انتقال به قطر برای بازی در لیگ ستارگان این کشور است. ژاوی از باشگاه السد قطر یک پیشنهاد وسوسه‌انگیز دارد و این در حالی است که او تا دو سال آینده با باشگاه بارسلونا قرارداد دارد.

از طرفی باشگاه الهربی پیش قدم شده و گوی سبقت را از مشتریان ژاوی در خاور میانه ربوده است،این خبر توسط دن پترسکیو، ملی پوش پیشین رومانی نیز تایید شده و ژاوی پس از جام جهانی و ترک برزیل برای عقد قرارداد اصلی راهی قطر خواهد شد.

البته غیر از وب سایت نه چندان معتبر الکاس هنوز هیچ منبع خبری معتبری این مورد را تایید نکرده است.
+++++++++++++
باشگاه بارسلونا: ژاوی می تواند تیم را ترک کند

بارتومئو و زوبی زاتا در ملاقاتی که با مدیر برنامه های ژاوی داشتند تایید کردند که او می تواند باشگاه را ترک کند.
0c9d3867-6761-4897-86b8-be368a1f879c-cb.Jpeg

بخش بین المللی سایت گل خبر از ملاقات مدیر برنامه های ژاوی و بارتومئو داده است. در این ملاقات که زوبی زاتا نیز در آن حضور داشته باشگاه بارسلونا به مدیر برنامه های ژاوی اعلام کرده است که او می تواند در تابستان پیش رو تیم را ترک کند.

دیروز خبر امضای پیش قرار داد ژاوی با باشگاه العربی قطر در رسانه های گوناگون اعلام شد و به نظر می رسد که این هافبک 34 ساله بیش از پیش به خروج از بارسلونا نزدیک شده باشد.

ژاوی در اواخر فصل گذشته نیز در چند بازی از جمله دیدار مقابل اتلتیکو مادرید در هفته ی پایانی لا لیگا، نیمکت نشین شده بود.

در صورت خروج ژاوی، این سومین بازیکن با سابقه ی باشگاه خواهد بود که تیم را ترک می کند. پیش از او پویول و والدس نیز راه خروج از نوکمپ را در پیش گرفته بودند.

++++++++++
انريكه دوس سانتوس را نمي خواهد
سرمربي جديد بارسلونا همچنان به دنبال تغيير در تيم است.

گفته مي شود كه لوئيز انريكه به جاناتان دوس سانتوس گفته است كه وي بايد در تابستان باشگاه را ترك كند.

73zztlfej03zmqowne3.jpg

اسپورت گزارش داد كه لوئيز انريكه به هافبك مكزيكي خود توصيه كرده كه به جاي نيمكت نشيني در بارسلونا، به تيم ديگري برود و به پيشرفت خود از لحاظ فوتبالي ادامه دهد.
دوس سانتوس در اكتبر 2009 اولين بازي خود را براي تيم اصلي انجام داد و 3 سال بعد جزئي از اين تيم شد. اما از آن زمان تاكنون تنها توانسته 78 دقيقه براي آبي و اناري ها به ميدان برود.
مصدوميت شديد سال گشته مانعي بر پيشرفت او در بارسا شد، اما باشگاه تصميم گرفت كه به عنوان بخشي از قرارداد كلوديو براوو دوس سانتوس را به رئال سوسيه داد بدهد.
دوس سانتوس با اين انتقال موافقت نكرد و مي خواهد كه تا پايان قراردادش (كه سال آينده خواهد بود) در بارسا باقي بماند. اما لوئيز انريكه به او پيشنهاد داده است كه از آنجايي كه در برنامه هاي وي جايي ندارد، بايد زودتر باشگاه را ترك كند.
هرچند لوئيز انريكه اعلام كرده است كه باشگاه به تصميم دوس سانتوس احترام خواهد گذاشت.
اين در حاليست كه اين بازيكن در فصول گذشته پيشنهادات خوبي را براي ماندن در بارسا رد كرده است.
+++++++

*CATALAN*

Registered User
لایک‌ها
8,004
بارسلونا علاقه مند به مارکوس روجو
اختصاصی بارسا نیوز منبع : اسپورت
مدافع باشگاه اسپورتینگ لیسبون و تیم ملی آرژانتین ممکن است به بارسلونا بپیوندد . مارکوس روجو مدافع 24 ساله ی اسپورتینگ لیسبون در ترکیب تیم ملی آرژانتین در جام جهانی برزیل حضور دارد .

s3x5_56606_1403050754.jpg

این بازیکن تقریبا قد بلند است و قدرت سرزنی خوبی دارد . گفته میشود مارکوس روجو یکی از گزینه های خرید لوئیس انریکه به حساب می آید . روجو کار خود را در استودیانتس و در سال 2011 او به اسپارتاک مسکو منتقل شد . پس از آن به اسپورتینگ لیسبون پیوست .
++++++++++++++
شوکه شدن آلوز از خبر جدایی ژاوی

آلوز از خبر جدایی ژاوی از بارسلونا شوکه شد

بازیکن برزیلی پس از شنیدن این خبر پس از بازی برزیل و مکزیک گفت:"شوخی می کنید؟ نمی توانم باور کنم. مطمئنم که شوخی می کنید
d9f8740c68a511e38436127f98c3d708_8.jpg

وقتی ژاوی به عنوان نماد باشگاه از بارسلونا جدا شود ، جای هیچ کسی در این تیم تثبیت شده نخواهد بود. نمی توانم درک کنم. مرا شوکه کردید. واقعا قطعی شده است؟ باور نکردنی است. ژاوی نباید از بارسلونا جدا شود."
آلوز که از شنیدن خبر جدایی ژاوی شگفت زده به نظر می رسید ، در پاسخ به این پرسش که آیا به بازی در بارسلونا ادامه می دهد یا خیر ، گفت:" امیدوارم ادامه بدهم اما در حال حاضر شگفت زده شدم. در مورد ژاوی با من شوخی کردید، نه؟"

Nike10R

Registered User
لایک‌ها
521
دلیل جدايي ژاوي از بارسلونا از زبان فابرگاس

دوران پرافتخار و درخشان حضور ژاوي هرناندس در بارسلونا تا چند هفته آينده به پايان مي‌رسد و او پس از ويکتور والدس و کارلس پويول، سومين بازيکني خواهد بود که آبي و اناري‌پوشان کاتالونيا را در تابستان امسال ترک مي‌کند و راهي قطر مي‌شود تا براي تيم العربي بازي کند.

هفته گذشته بود که رسانه‌هاي اسپانيايي از عقد يک پيش قرارداد ميان ژاوي و تيم العربي قطر خبر دادند و اعلام کردند ستاره ملي پوش بارسا بابت هر شش ماه حضورش در ليگ قطر حقوقي معادل 8 ميليون يورو دريافت خواهد کرد.

در ابتدا تصور مي‌شد اين خبر چيزي جز يک شايعه‌ براي از بين بردن تمرکز ستاره خط مياني بارسلونا در ماموريت ملي‌اش در جام جهاني 2014 نيست اما سسک فابرگاس تاييد کرد که هموطن او چهارمين بازيکني است که امسال از بارسا جدا مي‌شود.

فابرگاس که خود هم بارسلونا را ترک کرده تا به چلسي ملحق شود به نشريه مارکا گفت: ژاوي و پويول بارسلونا را ترک کردند چون مي‌خواستند از کانون توجه خارج شوند و زمان بيشتري را در کنار خانواده‌هاي خود سپري کنند. آنها بارسلونا را ترک کردند چون مي‌خواستند حرفه آرام‌تري داشته باشند و در آن از آنها انتظارات کمتري وجود داشته باشد.

کاپيتان دوم کاتالان‌ها که در 723 بازي‌اش در 16 فصل 81 گل به ثمر رسانده، در حالي نيوکمپ را ترک مي‌کند که در 16 فصل حضورش در بارسا افتخارات فراواني به دست آورده و در واقع به عنوان پرافتخارترين بازيکن بارسا شناخته مي‌شود. او 7 قهرماني در لاليگا، دو قهرماني در جام حذفي اسپانيا،‌ 6 قهرماني در سوپرجام اسپانيا، 3 قهرماني در ليگ قهرمانان اروپا و دو قهرماني در سوپرجام اروپا کسب کرده است.

(به نقل از ورزش 3)
--------------------------------------------------------------
من که هنوز باورم نمیشه :-( خدا کنه یه بازی رسانه ای باشه

Sent from my LG-P880 using Tapatalk 4

ColoFlyin'

کاربر فعال زبانهای خارجی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,233
امیدوارم آلوس هم بره.

_professor_

Registered User
لایک‌ها
1,224
وقتی ژاوی به عنوان نماد باشگاه از بارسلونا جدا شود

همیشه به خودم افتخار میکردم طرفدار تیمی هستم که بازیکنانش تبدیل به نماد شدن

کسایی که تیم های دیگه باید حسرت داشتنشون رو بخورن

مثل ژاوی،پویول،مسی،اینیستا و حتی رونالدینیو...

متاسفانه باشگاه تو یه فصل داره نمادها و اعتبارشو از دست میده

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
ای خــدا
ژاوی ؟!!
هر چقدر هرچقدرم بد باشه باز ژاویه
بــــــــــــــــــاورم نمیشه بره . . .

اونم قطـــــــــــــــر؟!!

*CATALAN*

Registered User
لایک‌ها
8,004
اسپورت : کلودیو براوو با بارسلونا به توافق رسید
اختصاصی بارسا نیوز منبع : اسپورت و موندو دپورتیو
موندو دپورتیو و اسپورت گزارش دادند که بارسلونا به صورت رسمی با کلودیو براوو از رئال سوسیداد به توافق رسیده است .

z4c0_56622_1403127506.jpg

بنابراین دروازه بان تیم ملی شیلی سومین خرید رسمی بارسلونا برای فصل 2014/15 است . گفته میشود در ساعات آینده این انتقال توسط باشگاه اعلام میشود .

_professor_

Registered User
لایک‌ها
1,224
همچین همه میگفتن براوو خوب نیست،سوتی میده و خیلی ضایع هست...

دیشب نشون داد چقدر توانایی داره!!همونطور که عادل هم گفت فکر نکنم به عنوان دروازبان دوم بیاد بارسا

اگه هم بیاد انقدر رو نیمکت میذارنش که نابود بشه:general710:

termes

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,748
همچین همه میگفتن براوو خوب نیست،سوتی میده و خیلی ضایع هست...

دیشب نشون داد چقدر توانایی داره!!همونطور که عادل هم گفت فکر نکنم به عنوان دروازبان دوم بیاد بارسا

اگه هم بیاد انقدر رو نیمکت میذارنش که نابود بشه:general710:

دیشب توپ سنگینی رو دروازه ش نیومد که نیاز به سوپر واکنش داشته باشه
سوتی بد و واکنش متوسط کم نداشته این چند سال.از طرفی بحث اصلی سر اینه که یه دروازه بان که همین الان 31 سال داره قد بلندی هم نداره (185سانتی متر)تمام این سالها هم متوسط بوده واقعا ارزش ده دوازده میلیون داره یا نه؟ مثال در برابر گلر مکزیک.یه قد و قواره دارن ولی اوچوا هم کیفیت بهتری داره هم سه سال جوون تره هم تقریبا مفت در میاد.
وخیلی های دیگه
اگر قراره گلر مسن بگیریم دست کم باید در حد مفت باشه و به خاطر حقوقش بیاد.
بله در برابر پولی که میخوان بدن من هم معتقدم اصلا نمی ارزه و بززرگترین اشتباهه خریدنش.
##########
البته الان تو بارسا چیزی به نام بزرگترین اشتباه نداریم.همه تصمیمات در یه سطح برابری اشتباه بزرگ محسوب میشن

Last edited:

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
ژاوی 100% رفتنیه! متاسفانه....
در مورد براوو فقط چیزی که نظرم رو جلب کرد اعتماد به نفس، بازی با پای خیلی خوب و توانای روی توپ های ارسالی بودش! اما مبلغی که واسش بدند احمقانه به نظر میرسه البته در قیاس اوچوا که الان بازیکن آزاد محسوب میشه خیلی زیاد و نامعقولانست.......
15 میلیون یورو؟ اونم برای دروازه بان دوم؟ آنهم 31 ساله؟
حالا اوچوا، 0 میلیون یورو، دروازه بان دوم، 28 ساله، الان هم تونسته توانایی هاش رو به همه ثابت کنه.
ضریب هوشی مدیران بارسا 70 هم باشه اوچوا رو میبایست انتخاب کنند.... اما.....
بگذریم.

بالا