• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران بایرن مونیخ

A1C1E

Registered User
لایک‌ها
4,545
خبر رسمی: توافق بایرن و فیورنتینا برای انتقال ماریو گومز

285461_heroa.jpg

سایت گل- باشگاه بایرن مونیخ اعلام کرد که با باشگاه فیورنتینا برای انتقال ماریو گومز به توافق رسیده است.
کارل هاینس رومنیگه، نایب رئیس باشگاه بایرن، با آندره آ دلا واله، رئیس باشگاه فیورنتینا، دیدار کرد و مذاکره دو طرف، در نهایت با توافق بر سر مبلغ انتقال به سرانجام رسید. با توجه به اینکه گومز پیش از این با باشگاه فیورنتینا به توافق رسیده بود، این انتقال در چند روز آینده نهایی خواهد شد.
رومنیگه در گفتگو با سایت اختصاصی باشگاه بایرن گفت:" این خواسته ماریو گومزه بود که از بایرن به فیورنتینا برود. ما براساس خواسته او عمل کردیم.
من بازی های او برای بایرن را دوست داشتم. او کارهای زیادی برای بایرن کرد و من از او تشکر می کنم. از طرف باشگاه بایرن، برای او در فلورانس بهتری ها را آرزو دارم."
گومز در سال 2009 از اشتوتگارت به بایرن پیوست و در 172 دیداری که برای باواریایی ها به میدان رفت، 112 گل به ثمر رساند. اما او فصل گذشته و با پیوستن مانجوکیچ به بایرن، جایگاهش در ترکیب اصلی این تیم را از دست داد.

ماریو گومز به فیورنتینا پیوست

732-mario-gomez-5.jpg

به گزارش وب سایت رسمی کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران؛ مارکوس هورویک سخنگوی باشگاه بایرن مونیخ در این باره افزود :"باشگاه بایرن مونیخ موافقت ضمنی خود را با انتقال ماریو گومز به باشگاه فیورنتینا ایتالیا اعلام می دارد. توافق نهایی و بسته شدن قرارداد فی ما بین پس از شرکت ماریو گومز در تست ورزشی و پزشکی باشگاه ایتالیایی صورت خواهد گرفت. بنابراین هنوز هیچ گونه قرداد رسمی ثبت نشده است."
مارکوس هورویک اضافه میکند : بعدازظهر امروز یک جلسه تلفنی مابین کارل هاینس رومنیگه و آندره دلا واله روئسای دو باشگاه بایرن مونیخ و فلورانس ایتالیا برگزار گردید که در نهایت روئسای دو باشگاه با این انتقال موافقت نمودند و ماریو گومز اجازه شرکت در تست ورزشی و پزشکی باشگاه ایتالیایی را پیدا نمود."
هنوز مبلغ قرارداد و جزئیات آن مشخص نشده است و منابع ایتالیایی و آلمانی از رقم های 16 ،18 و 20 ملیون یورویی برای این انتقال نام می برند اما مدت قرارداد چهار ساله می باشد.

ماریو گومز: از بایرن، بهترین باشگاه دنیا متشکرم

293851_heroa.jpg

سایت گل- ماریو گومز بازیکن آلمانی باشگاه بایرن مونیخ یک نامه مملو از احساسات را برای تیم باواریایی آماده کرده است؛ او این روزها خود را برای زندگی جدیدی در شهر فلورانس و بازی در فیورنتینا آماده می کند.
شنیده می شود که گومز در آستانه امضای قراردادی 4 ساله با این باشگاه ایتالیایی است و خود او هم در صحبت هایی اعلام کرده که با دلی گرفته بایرن را ترک خواهد کرد.
درنامه ای که گومز در صفحه رسمی اش در فیس بوک منتشر کرده می خوانیم:« هواداران عزیز، الان زمان اعلام این خبر است: من در حال جدایی از بایرن هستم. آن هم درشرایطی که احساسات دوگانه ای دارم. می خواهم از شما هواداران تیم و البته هم تیمی هایم، اعضای کادر فنی و تمام اعضای باشگاه بایرن به خاطر تمام حمایت هایی که از من به عمل آوردند تشکر کنم. این دوران خوبی در بهترین باشگاه دنیا بود. من واقعا به خاطر تمام تجربیاتی که در طول این 4 سال در بایرن کسب کردم، از همه متشکرم.»
درادامه نامه گومز می خوانیم:« حالا بخش جدیدی برای من در حال بازگشایی است و من بی صبرانه در انتظار پیوستن به تیم جدیدم فیورنتینا هستم. تیمی جدید، شهری جدید، کشور، زبان و فرهنگی جدید و البته غذاهای جدید و خوشمزه. من همچنان به مونیخ و به این باشگاه بزرگ متصل خواهم بود و برای تیمم بهترین ها و موفقیت های فراوانی را آرزومندم. من مطمئنم که بایرن با سرمربی بزرگی که دارد، فصل آینده نیز بهترین تیم دنیا خواهد بود. بار دیگر از همه متشکرم.به ویژه از هواداران

ماریوی شما»

بکن باوئر: گومز بهترین تصمیم را گرفت

271706_heroa.jpg

سایت گل- فرانتس بکن باوئر، اسطوره باشگاه بایرن مونیخ، از تصمیم ماریو گومز برای پیوستن به فیورنتینا حمایت کرد.
این ملی پوش آلمانی که فصل گذشته جایگاهش در ترکیب اصلی بایرن را از دست داد، در نهایت تصمیم گرفت راهی سری آ شود. او روز گذشته با انتقالی 16 میلیون یورویی به فیورنتینا رفت و بکن باوئر معتقد است که او تصمیم درستی گرفته است.
او در گفتگو با اسکای اسپورت گفت:" فکر می کنم گومز تصمیم درستی گرفت. بایرن مونیخ در خط حمله گزینه های زیادی دارد و گواردیولا بازیکنی مانند گوتزه را ترجیح می دهد. بنابراین مهم بود که گومز به باشگاه دیگری برود"
به تازگی مینو رایولا، مدیر برنامه های زلاتان ابراهیموویچ، اعلام کرد که مشکلات مالی موجب شده تا سری آ جذابیتش را برای ستاره ها از دست بدهد اما بکن باوئر با این نظر موافق نیست.
" وقتی پای فوتبال به میان می آید، ایتالیا هنوز یک سرزمین رویایی است. فیورنتینا هم مطمئنا باشگاه بدی نیست."
گومز که در سال 2009 از اشتوتگارت به بایرن مونیخ، در 115 بازی برای باواریایی ها، 75 گل به ثمر رساند.

Last edited:

Super Bayern

Registered User
لایک‌ها
2,632
رومنیگه در گفت و گو با بیلد فاش کرد

732-rummenigge-2.jpg

FCBayern.ir- کارل هاینز رومنیگه فاش کرد که باشگاه بایرن مونیخ به دلیل اینکه از عدم موفقیت نیمار در تطبیق دادن خودش با شرایط فوتبال آلمان می ترسید، تصمیم به جذب ماریو گوتزه به جای نیمار گرفت.

به گزارش وب سایت رسمی کانون هواد اران بایرن مونیخ در ایران؛ قهرمان فصل قبل بوندسلیگا بنابر درخواست پپ گواردیولا و برای تقویت بیشتر تیمش قصد جذب گوتزه و نیمار را داشت که در نهایت باواریایی ها تصمیم به جذب گوتزه گرفتند.

رومنیگه در گفت و گو با بیلد می گوید:" ما در مورد این که چه نوع بازیکنی را می خواهیم جذب کنیم یک ایده روشن داریم و این مورد را به پپ هم گفته ایم، تنها 2 بازیکن وجود داشت که با اهداف ما در نقل و انتقالت سازگار بود یکی نیمار و دیگری گوتزه که در نهایت تصمیم به جذب گوتزه گرفتیم."

رومنیگه در ادامه می گوید: وقتی که پپ در مورد علت تصمیم ما پیرسد به او گفتم که نیمار یک بازیکن جوان است که نمی تواند آلمانی صحبت کند ضمن اینکه وفق دادن خود با شرایط جوی آلمان برایش دشوار خواهد بود."

واتسکه بهترین دوست باشگاه بایرن است

732-beckenbauer-3.jpg

FCBayern.ir - قیصر فوتبال ژرمن ها هانس یواخیم واتسکه را بهترین دوست باشگاه بایرن مونیخ می داند زیرا وی با سیاست های عجیب خود باعث شده بایرن مونیخ در سال 2014 بدون پرداخت هیچ گونه مبلغ و هزینه ای ،خیلی راحت روبرت لواندوفسکی را تصاحب نماید.

به گزارش وب سایت رسمی کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران؛ فرانس بکن بائرکه در برنامه "شب نشینی با بزرگان" در کانال sky sport آلمان شرکت کرده بود با سخنان خوی متلک و کنایه خود را متوجه هانس یواخیم واتسکه نایب رئیس باشگاه زنبورها نمود.

قیصر در این مورد به مجری شبکه sky sport اعلام نمود :"کسانی که می گویند واتسکه به دشمن باشگاه بایرن تبدیل شده است چیزی از فوتبال نمی فهمند. واتسکه نه تنها دشمن بایرن به شمار نمی آید بلکه دوست و یار باشگاه مونیخی می باشد .تنها یک دوست می تواند یک بازیکن با ارزش را که تنها یک سال از قراردادش باقی مانده و دارای قیمت بالایی می باشد از سایر پیشنهاد های تیمهای مختلف محافظت نماید و سپس آن را در این وضعیت و شرایط بد اقتصادی به باشگاه رقیبش خیلی راحت و بدون هیچ گونه هزینه ای در سال بعد واگذار نماید.باشگاه بایرن مونیخ از اخذ چنین تصمیم هوشمندانه ای استقبال می کند و از مقامات ارشد باشگاه بوروسیا دورتموند بابت آن تشکر می نماید."

براساس گزارش شبکه های مختلف آلمانی و تایید مقامات دو باشگاه بایرن مونیخ و بوروسیا دورتموند روبرت لواندوفسکی مهاجم لهستانی زنبورها در سال 2014 بدون پرداخت هیچ گونه مبلغ و هزینه ای به صورت یک بازیکن آزاد به باشگاه بایرن مونیخ خواهد پیوست.

Super Bayern

Registered User
لایک‌ها
2,632
4 بایرنی در لیست برترین های یوفا

732-fcb-ucl-2.jpg

FCBayern.ir- در آستانه آغاز رقابتهای اروپایی در فصل 14-2013 ، یوفا اقدام به انتشار اسامی 10 بازیکن برتر سال گذشته این قاره کرد، تا از میان آنها فرد برتر را معرفی کند.

به گزارش وب سایت رسمی کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران؛ این مراسم برای سومین سال است که به ابتکار میشل پلاتینی رئیس یوفا برگزار می شود.

یوفا ابتدا اسامی 26 بازیکن را منتشر کرد و از میان آرای اعضای خود 10 بازیکن برتر را معرفی کرد تا در روز 6 آگوست اسامی 3 نامزد نهایی و پس از آن در روز 29 آگوست و همزمان با قرعه کشی فصل جدید لیگ قهرمانان اروپا فرد برتر را معرفی کند.

در لیست 26 نفره و ابتدایی اسامی نفراتی همچون: دانته، ماریو گوتزه، گوندوگان، خاوی مارتینز، فیلیپ لام، لواندووسکی، مانزوکیچ، توماس مولر، مانوئل نویر، فرانک ریبری، باستین شواین اشتایگر و آرین روبن به چشم می خوردند.

اما در لیست جدید هم بایرن مونیخ بیشترین سهمیه را دارد و با 4 بازیکن در صدر قرار دارد، ضمن اینکه بوروسیادورتمند هم در این لیست یک بازیکن دارد و بدین ترتیب نیمی از بازیکنان موجود در لیست شاغل در بوندسلیگا هستند.گ

لیست 10 نفره برترین بازیکن سال 2013 رقابتهای اروپایی: 1. گرت بیل (تاتنهام) 2. کریستیانو رونالدو (رئال مادرید) 3. زلاتان ابراهیموویچ( پاریسن ژرمن) 4. رابرت لواندووسکی (بوروسیا دورتمند) 5. لیونل مسی (بارسلونا) 6. توماس مولر(بایرن مونیخ) 7. آرین روبن ( بایرن مونیخ ) 8. فرانک ریبری (بایرن مونیخ ) 9. باستین شواین اشتایگر (بایرن مونیخ) 10. رابین فان پرسی ( منچستر یونایتد)

"کاندید توپ طلا نیستم"

732-robben-3.jpg

FCBayern.ir- آرین روبن وینگر هلندی تیم فوتبال بایرن مونیخ آلمان در مورد بخت خود برای کسب جایزه مرد سال فوتبال جهان با فروتنی خاصی صحبت می کند و خود را شایسته این عنوان نمی داند.

به گزارش وب سایت رسمی کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران؛ ملی پوش هلندی بایرن با گلزنی خود در فینال لیگ قهرمانان، مونیخی ها را بعد از 12 سال به عنوان قهرمانی لیگ قهرمانان اروپا رساند و از ارکان اصلی فتح نخستین سه گانه تاریخ بایرن بود.

این ستاره 29 ساه موفقیت های بایرن در سال 2013 را ناشی از یک کار فوق العاده تیمی می داند و معتقد است جنبه تیمی این قهرمانی ها بیش از جنبه فردی بوده است.

روبن در گفت و گو با La Gazzetta dello Sport می گوید:" من خود را کاندیدای عنوان مرد سال فوتبال جهان نمی بینم، موفقیت های بایرن ناشی از یک کار تیمی فوق العاده بود، ما بازیکنی مانند مسی و رونالدو نداشتیم اما در مجموع از آنها بهتر و قوی تر بودیم، من فکر نمی کنم که در بایرن بازیکنی وجود داشته باشد که سطح کاملا متفوتی از سایرین نشان داده باشد."

Super Bayern

Registered User
لایک‌ها
2,632
بکن باوئر: گومز بهترین تصمیم را گرفت

271706_heroa.jpg

این ملی پوش آلمانی که فصل گذشته جایگاهش در ترکیب اصلی بایرن را از دست داد، در نهایت تصمیم گرفت راهی سری آ شود.

سایت گل- فرانتس بکن باوئر، اسطوره باشگاه بایرن مونیخ، از تصمیم ماریو گومز برای پیوستن به فیورنتینا حمایت کرد.

این ملی پوش آلمانی که فصل گذشته جایگاهش در ترکیب اصلی بایرن را از دست داد، در نهایت تصمیم گرفت راهی سری آ شود. او روز گذشته با انتقالی 16 میلیون یورویی به فیورنتینا رفت و بکن باوئر معتقد است که او تصمیم درستی گرفته است.

او در گفتگو با اسکای اسپورت گفت:" فکر می کنم گومز تصمیم درستی گرفت. بایرن مونیخ در خط حمله گزینه های زیادی دارد و گواردیولا بازیکنی مانند گوتزه را ترجیح می دهد. بنابراین مهم بود که گومز به باشگاه دیگری برود"

به تازگی مینو رایولا، مدیر برنامه های زلاتان ابراهیموویچ، اعلام کرد که مشکلات مالی موجب شده تا سری آ جذابیتش را برای ستاره ها از دست بدهد اما بکن باوئر با این نظر موافق نیست.

" وقتی پای فوتبال به میان می آید، ایتالیا هنوز یک سرزمین رویایی است. فیورنتینا هم مطمئنا باشگاه بدی نیست."

گومز که در سال 2009 از اشتوتگارت به بایرن مونیخ، در 115 بازی برای باواریایی ها، 75 گل به ثمر رساند.

رومنیگه: این فصل که نه، لواندوفسکی را سال آینده در بایرن داریم

276417_heroa.jpg

ستاره لهستانی دورتموند مدتی پیش اعلام کرد که در صورت جدایی ازاین باشگاه، تنها راهی بایرن خواهد شد

سایت گل- کارل هاینس رومنیگه، نایب رئیس باشگاه بایرن مونیخ، اعلام کرد که پرونده انتقال روبرت لواندوفسکی به این باشگاه، برای این فصل بسته شده اما این بازیکن تابستان سال آینده با انتقالی آزاد راهی آلیانس آره نا خواهد شد.

ستاره لهستانی دورتموند مدتی پیش اعلام کرد که در صورت جدایی ازاین باشگاه، تنها راهی بایرن خواهد شد اما علی رغم اینکه تنها یک سال از قراردادش با زردها باقی مانده، مدیران این باشگاه اجازه جدایی به این بازیکن ندادند.

رومنیگه در گفتگو با بیلد گفت:" فکر می کنم که دورتموند از این مسئله مطلع است. فکر می کنم بیانیه آنها این را نشان می دهد. آنها در بیانیه شان اعلام کردند که او می ماند و از تبعات این اتفاق آگاهند."

او همچنین در پاسخ به ادعای واتسکه، نایب رئیس باشگاه دورتموند، که گفته بایرنی ها پیشنهادی رسمی برای خرید لواندوفسکی نداده اند، گفت:" من باید یک مسئله را روشن کنم. من در زمینه نقل و انتقال بازیکن کارشناس نیستم اما همیشه لازم نیست که برای یک بازیکن پیش رسمی داد. وقتی همه چیز مشخص است، فقط باید نشست و انتقال را نهایی کرد.

ما به چند دلیل هیچ وقت پیشنهاد رسمی نمی دهیم و قصد نداریم در این رویه تغییری داشته باشیم. ما آماده ایم تا با دورتموند مذاکره کنیم."

لواندوفسکی که در سال 2010 از لخ پوزنان به دورتموند پیوست، در 98 بازی برای دورتموند، 54 گل به ثمر رساند.

Super Bayern

Registered User
لایک‌ها
2,632
فیلیپ لام: گوتزه و کرچهوف فریب نایک را خوردند

293122_heroa.jpg

لام معتقد است که هم تیمی های جدیدش توسط اسپانسرهای شان فریب داده شدند

سایت گل- فیلیپ لام، کاپیتان بایرن مونیخ، کمپانی نایک را به دلیل درخواست شان از ماریو گوتزه برای پوشیدن تی شرتی با آرم این باشگاه در مراسم معارفه اش، به شدت مورد انتقاد قرار داد.

در حالی که بایرنی ها از مدت ها قبل با کمپانی آدیداس همکاری نزدیکی دارند، این ملی پوش جوان آلمانی و همچنین یان کرچهوف، دیگر خرید تابستانی بایرن، در مراسم معارفه شان با تی شرت هایی با آرم نایک ظاهر شدند.
باشگاه بایرن هر دو بازیکن را جریمه کرد اما لام معتقد است اسپانسر آنها باید مورد سرزنش قرار بگیرد و hاعلام کرد که هم تیمی های جدیدش توسط اسپانسرهای شان فریب داده شدند.

او در گفتگو با نشریه بیلد گفت:" نمی خواهم بگویم که ماریو و یان قصد بدی داشتند. بلکه فکر می کنم این اسپانسر آنها بود که دستور داد در مراسم معارفه آن تی شرت ها را بپوشند.

آنها تنها کاری که ازشان خواسته شده بود را انجام دادند؛ بدون اینکه عواقب آن را در نظر بگیرند. این در حالی است که ما از گذشته با آدیداس قرارداد داریم و چنین تبلیغات هایی با اصول بایرن منافات دارد."

گواردیولا: بایرن برای رسیدن به اوج به زمان بیشتری نیاز دارد

294398_heroa.jpg

سرمربی اسپانیایی معتقد است که با توجه به کیفیت بالاتر حریفان در رقابت های بوندس لیگا، آنها هم باید نمایش های باکیفیت تری داشته باشند.

سایت گل- پپ گواردیولا، سرمربی بایرن مونیخ، معتقد است که نباید به پیروزی های پرگل شان در دیدارهای تدارکاتی توجه کنند و باید به دنبال پیشرفت بیشتر باشند.

بایرنی ها شب گذشته توانستند با سه گل برشیا را از پیش رو بردارند اما سرمربی اسپانیایی معتقد است که با توجه به کیفیت بالاتر حریفان در رقابت های بوندس لیگا، آنها هم باید نمایش های باکیفیت تری داشته باشند.

او در گفتگو با خبرنگاران گفت:" این اولین حریف جدی ما بود و نتیجه خوبی به دست آوردیم. البته می دانستیم که در ابتدا دچار مشکل خواهیم شد.

ما به زمان بیشتری نیاز داریم. چند بازیکن اصلی ما هنوز مصدوم هستند. سیستم تیم مسئله اصلی نیست."

بایرنی ها در حال حاضر شواین اشتایگر را به دلیل مصدومیت در اختیار ندارند؛ ضمن اینکه لوئیس گوستاوو و خاوی مارتینس هنوز از تعطیلات تابستانی برنگشته اند.

باواریایی ها در حال حاضر در کمپ ترنتینو در ایتالیا اردو زده اند و کارل هاینس رومنیگه تایید کرد که گواردیولا از شرایط اردو کاملا راضی است.

" پپ کاملا راضی است. بایرن همیشه در ترنتینو احساس می کند که در خانه است. ما سال گذشته در همین جا پایه های کسب سه گانه را گذاشتیم و خیلی مهم بود که به چنین جایی برگردیم."

Super Bayern

Registered User
لایک‌ها
2,632
شوستر و مقایسه پپ با فان خال: آمدن پپ نشان سلامت بوندس لیگاست

289874_heroa.jpg

سرمربی سابق باشگاه رئال مادرید معتقد است که پپ با توجه به توانایی های تاکتیکی و استراتژیکش شباهت های زیادی به فان خال دارد

برند شوستر، سرمربی سابق رئال مادرید که در حال حاضر هدایت مالاگا را در دست دارد، امیدوار است که روزی مثل گواردیولا بتواند در بوندس لیگا به مربیگری بپردازد.

او در صحبت هایی گواردیولا را با لوئیس فان خال سرمربی هلندی دنیای فوتبال مقایسه کرده و گفته:« به خاطر توانایی پپ در دیدن همه چیز می توان او را با فان خال مقایسه کرد.به علاوه گواردیولا توانایی این را دارد تا با بازیکنان ستاره ارتباط برقرار کند که این اصلا کار آسانی نیست و ارتباط برقرار کردن با این بازیکنان کار دشواری است.»
طبق گزارش منتشره در روزنامه بیلد ، این سرمربی آلمانی به علاوه تمایل زیادی دارد تا روزی در بوندس لیگا به سرمربیگری بپردازد و براین باور است که بعد از دوران حضورش روی نیمکت مربیگری مالاگا، می تواند این کار را انجام دهد. لازم به یادآوری است که شوستر قراردادی 5 ساله با مالاگا به امضا رسانده.
او که این روزها با کاروان مالاگا در ایفل، در غرب آلمان در اردوی پیش فصل به سرمی برد ابراز حسرت کرده که روند مذاکراتش با دو یا سه تیم آلمانی سرانجام خوبی نداشت و نتوانست هدایت تیمی آلمانی را در دست بگیرد ولی در عین حال یادآوری کرده که این توانایی را دارد که تا هفتاد سالگی به مربیگری ادامه دهد و بعد از هدایت مالاگا به آلمان بازخواهد گشت.
طبق بازتاب این گزارش در روزنامه اسپورت کاتالونیا، شوستر حتی بدش هم نمی آید که جانشین یواخیم لو روی نیمکت مربیگری تیم ملی آلمان شود و دراین باره گفت:« البته الان نیازی به تغییر نیست. چون لو خوب کار می کند و باز هم تاکید می کنم که من هم قراردادی 5 ساله با مالاگا امضا کرده ام.»
شوستر در ادامه صحبت هایش به تمجید از پپ گواردیولا، سرمربی جوان بایرن مونیخ پرداخت و ادامه داد:« آمدن گواردیولا به بایرن مونیخ و فوتبال آلمان نشان دهنده سلامت بوندس لیگاست.»البته او براین باور است که بعد از قهرمانی سه گانه بایرن در رقابت های فصل گذشته، گواردیولا ممکن است فشار زیادی را روی دوشش حس کند:« پپ تیم تمام و کمالی را دراختیار خواهد داشت و با بایرن به حرکت دراین مسیر ادامه خواهد داد؛ ولی ممکن است فشارهای زیادی را روی دوشش حس کند.البته بعید می دانم که مدیران بایرن (هوینس، رومنیگه و ماتیاس سامر) از او توقع داشته باشند که یک قهرمانی سه گانه کسب کند.»
سرمربی آلمانی در مقایسه بایرن با تیم سابقش، رئال مادرید هم گفت:« آنها مسیر بهتر و شفاف تری را در مقایسه با رئال مادرید طی می کنند و مطمئنم که فشاری که رئالی ها برای کسب دهمین قهرمانی اروپایی روی دوششان حس می کنند، باعث ناکامی های آنها خواهد شد.»

تیم های بزرگ به دنبال خرید شواینی و کروس

732-fcb-logo-6.jpg

FCBayern.ir - به گفته بسیاری از کارشناسان فوتبال آلمان خرید احتمالی تیاگو الکانترا و احتمال اینکه این بازیکن به صورت ثابت در ترکیب بایرن به میدان رود باعث گردیده بسیاری از بازیکنان بایرن به خصوص در خط هافبک از این اقدام گواردیولا خشنود نباشند .

به گزارش وب سایت رسمی کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران، و به نقل از اشپیگل آن لاین همین عوامل سبب شده است که باشگاه های بزرگ اروپایی برای خرید احتمالی بازیکنان ناراضی بایرن مونیخ گوش به زنگ شوند. برپایه همین گزارش باشگاه هایی نظیر رئال مادرید ، چلسی و منچستر سیتی کاملا حوادث باشگاه بایرن مونیخ را به دقت دنبال می نمایند.

اتفاقا تونی کروس و باستین شواین اشتایگر دو بازیکنی هستند که احتمال می رود با ورود الکانترا اسپانیایی موقعیت و حضور آنها در ترکیب ثابت بایرن مونیخ کمتر شود و از همین رو این دو بازیکن نیز اکنون بیشتر از سایرین مورد توجه اینگونه باشگاه های اروپایی قرار گرفته اند. باشگاه بایرن مونیخ تاکنون چندین بار پیشنهاد هنگفت باشگاه چلسی و منچستر سیتی را برای کروس و سه مرتبه نیز پیشنهاد تیم مادریدی را برای شواینی را رد نموده است. ولی با توجه به وجود آمدن حوادث احتمالی ناشی از این نقل وانتقال پرسروصدا ، شاید دوباره این سه باشگاه برای خرید این بازیکنان وارد عمل شوند.

در همین رابطه کریستف متزلدر بازیکن سابق شالکه و رئال مادرید که از او به عنوان مدیر ورزشی آینده باشگاه رئال مادرید نام می برند در این رابطه به شبکه رادیو تلویزیونی rock 1 اسپانیا میگوید :"خرید از باشگاه هایی نظیر بایرن و یوونتوس بسیار سخت است ولی وقتی نارضایتی دربین بازیکنان آن باشگاهها به وجود آید این بازیکنان خودشان تبدیل به اهرم فشاری به باشگاه هایشان می شوند تا آنها را بفروشند. این فرصتی است که باشگاه بزرگ اروپایی نظیر رئال می توانند درست از آن استفاده نمایند."

Super Bayern

Registered User
لایک‌ها
2,632
نتوانستم سیستم بازی مورد نظر پپ را پیدا کنم

732-antonio-conte.jpg

FCBayern.ir - آنتیو کونته سرمربی باشگاه یوونتوس که برای تماشای بازی بایرن در مقابل برشیا به محل انجام بازی رفته بود از سیستم بازی شاگردان گواردیولا سخت متعجب شده است.

به گزارش وب سایت رسمی کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران؛ آنتونیو کونته سرمربی باشگاه یوونتوس ایتالیا که تیمش در رقابتهای لیگ قهرمانان فصل پیش توسط بایرن مونیخ حذف شده بود در این باره به شبکه sky sport ایتالیا می گوید :من برای دیدن بازی بایرن و دیدن سیستم گواردیولا به محل انجام بازی رفته بودم و باید بگویم از دیدن سیستم بازی آنها کمی متعجب شده بودم. پپ در طول بازی چندین بار سیتم را عوض نمود و تعجب اینکه هربار نیز بازیکنان بایرن با آن کنار می آمدند."

بازیکن و کاپیتان سابق تیم ملی ایتالیا و باشگاه یوونتوس ادامه می دهد :"پپ در فاز دفاعی 4-2-3-1 بازی میکرد و در فاز تهاجمی تر سیستم آنان به 4-1-4-ا تبدیل میشد و در اواخر بازی نیز سیستم آنها به 4-3-3 مبدل گردید .من به نوبه خود نتوانستم سیستم و تاکتیک مورد نظر پپ را حدس بزنم.بایرن در کنار گواردیولا به مراتب حریف مشکل تری به نظر می رسد"

علاقه شدید پپ به تیاگو

732-pep-1.jpg

FCBayern.ir - پپ گواردیولا سرمربی بایرن مونیخ در یک کنفرانس مطبوعاتی که به وسیله باشگاه ترتیب داده شده بود شرکت کرد تا ابهامات در مورد تغییرات تیم را از بین ببرد.

به گزارش وب سایت رسمی کانون هواداران بایرن در ایران، و به نقل از یورو اسپورت گواردیولا در این کنفرانس اعلام نمود، من با رومنیگه و سامر صحبت کرده ام. من تیاگو را برای تیمم می خواهم زیرا او مرا در بارسلونا متقاعد کرده است. آن ها خود می دانند که من چرا تیاگو را می خواهم و بازیکن دیگری را نمی پسندم. پپ در مورد تیاگو افزود : او می توانند در بازی حداقل 3 تا 5 موقعیت خطرناک به تنهایی به وجود آورد.

احتمال انتقال تیاگو به بایرن بسیار زیاد است به طوری که مرکز رادیویی کاندا از موافقت طرفین برای امضاء قرارداد خبر می دهد و مبلغ تعیین شده را هم نزدیک 4 میلیون یورو در سال اعلام کرده است. تیاگو اوایل علاقه ای برای پیوستن به بایرن نداشت اما گواردیولا او را متقاعد کرده است که می تواند با بردن خاوی مارتینز به دفاع او را به جای او قرار دهد.

گواردیولا در این باره افزود : هیچ کس دوست ندارد بارسلونا را ترک کند مگر این که به او بازی نرسد که تیاگو این شرایط را دارد. خاوی مارتینز در پست دفاع بسیار خوب کار می کند و توانایی او اثبات شده است.
اما اگر مدیران باشگاه با این انتقال مخالف هستند من هم به نظر آنها احترام می گذارم.

شایعه شده است علت اصلی تمایل تیاگو برای انتقالش به بایرن آمادگی برای جام جهانی 2014 هست. تیاگو در ازای 17 میلیون یوریو می تواند بارسا را به قصد مونیخ ترک کند.

Super Bayern

Registered User
لایک‌ها
2,632
"پیشنهاد بایرن را رد کردم"

732-mathieu.jpg

FCBayern.ir - ژرمی ماتئو مدافع فرانسوی تیم فوتبال والنسیا ادعا کرده است که پپ گواردیولا سرمربی تیم فوتبال بایرن مونیخ از او خواسته بود که به همراه او به آلیانز آرنا برود اما او این در خواست را رد کرده است.

به گزارش وب سایت رسمی کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران؛ این بازیکن 29 ساله که به تازگی قرارداد خود را با خفاش ها تمدید کرده است به دلیل عملکرد خوب خود در فصل گذشته مورد توجه چند باشگاه معتبر اروپایی قرار داشت.

این مدافع مدعی است که گواردیولا برای جذب او علاقه نشان داده بود اما او احساس کرده است که انتقالش به مونیخ به موقعیتش در تیم ملی فرانسه ضربه خواهد زد.

او به خبرنگاران می گوید:" پپ برای من یک پیغام فرستاد و من به او گفتم ترجیح میدهم در والنسیا بمانم، بایرن تیم بسیار خوبی است اما من به جام جهانی فکر می کنم و حس می کنم به همراه والنسیا می توانم به آن برسم."

ماتئو اخیرا مورد توجه بارسلونا هم قرار گرفته بود.

Super Bayern

Registered User
لایک‌ها
2,632
عکس روز:بایرن و دردسری تازه به نام گوتزه، این بار با کفشهای نایک

293122_heroa.jpg

ستاره آلمانی که به تازگی از دورتموند به بایرن پیوسته، این بار با برپا کردن کفش های نایک توجه دوربین های خبری را به خود جلب کرد

سایت گل- ماریو گوتزه، بازیکن جدید باشگاه بایرن مونیخ که به تازگی از بوروسیا دورتموند به این تیم پیوسته، دوباره جنجال تازه ای به راه انداخته

هفته گذشته و در جریان مراسم معارفه او در آلیانس آرنا، او پیراهنی با مارک بزرگ نایک را برتن داشت و همین ماجرا عصبانیت سران کمپانی آدیداس ، یکی از اسپانسرهای بزرگ باشگاه باواریایی را به همراه داشت و باعث شد که سران بایرن، گوتزه را 10هزار یورو جریمه کردند . چرا که در جریان مراسم معارفه اش پیراهنی را برتن داشته که مربوط به رقیب آدیداس و اسپانسری متفاوت با اسپانسر باشگاه بود.

او حالا در رویدادی تبلیغاتی کفش هایی با علامت نایک بزرگ را برپا کرده و باید منتظر ماندو دید که آیا این اقدام جریمه مجددی برای این بازیکن آلمانی در پی خواهد داشت یا خیر

طبق قوانین موجود، بازیکنان دنیای فوتبال برای پوشیدن کفش هایشان درزمین فوتبال، می توانند کفش کمپانی طرف قراردادشان را برپا کنند ونیازی نیست که کفش تولید کمپانی اسپانسر باشگاه را برپا داشته باشند ولی مشخص نیست که دررویدادهای تبلیغاتی ودر خارج از زمین چمن نیز این قوانین پابرجاست یا خیر

20gi9fo.jpg

گوتزه: به زودی به میادین برمی گردم

294395_heroa.jpg

این ملی پوش آلمانی که به تازگی از دورتموند به بایرن پیوست، در دیدار برگشت مرحله نیمه نهایی فصل گذشته لیگ قهرمانان مقابل رئال مادرید دچار آسیب دیدگی شد

سایت گل- ماریو گوتزه، خرید جدید بایرن مونیخ، اعلام کرد که روند درمانش طبق برنامه پیش می رود و می تواند به زودی در میادین حاضر شود.

این ملی پوش آلمانی که به تازگی از دورتموند به بایرن پیوست، در دیدار برگشت مرحله نیمه نهایی فصل گذشته لیگ قهرمانان مقابل رئال مادرید دچار آسیب دیدگی شد و فینال ومبلی را نیز از دست داد.

او اکنون در تمرینات پیش فصل باواریایی ها هم غایب است اما خود اعلام کرده که به زودی می تواند به جمع هم تیمی های جدیدش بپیوندد.

گوتزه در گفتگو با نشریه بیلد گفت:" شرایط من دائما در حال بهبود است. امیدوارم به زودی بتوانم بار دیگر فوتبال بازی کنم."
او از روز گذشته تمرینات انفرادی را آغاز کرد و انتظار می رود در دو هفته آینده به تمرینات تیمی اضافه شود. پیش از این گفته می شد که ممکن است او چند دیدار از هفته های ابتدایی فصل آینده بوندس لیگا را از دست بدهد.

Super Bayern

Registered User
لایک‌ها
2,632
سیستم مدنظر پپ برای بایرن ، 1-4-1-4 است
پیغام پپ به روبن: رویت حساب کرده ام

294897_heroa.jpg

سرمربی اسپانیایی بایرن مونیخ به ستاره هلندی تیمش اعلام کرده که او مهره ای کلیدی برای بایرن اوست

سایت گل- آرام آرام جزئیات بیشتری از برنامه ها و سیستم مدنظر پپ گواردیولا برای بایرن مونیخ منتشر می شود و تدریجا مشخص می شود که بایرن پپ به چه ترتیبی بازی خواهد کرد.

سرمربی اسپانیایی درحال طرح ریزی سیستم جدیدی برای فصل آینده تیمش است و درحالی که هنوز 2 هفته از شروع کارش با باواریایی ها نگذشته و بایرن زیر نظر او تنها 4بازی دوستانه انجام داده، خط مشی های کاری پپ درحال شکل گیری است.

او یکی از اولین کارهایی که بعد از انتقال شاگردانش به کمپ ترنتینو در شمال ایتالیا برای برگزاری اردوی پیش فصل انجام داده، پیاده سازی تاکتیک هایی است که در طول این مدت در ذهنش در حال طرح ریزی آنها بود. سیستمی که با اتکا به آن می خواهد رقابت های بوندس لیگا را متحول سازد. در 4 بازی دوستانه ای که بایرن زیر نظر پپ برگزار کرد، این تیم با ساختار 1-4-1-4 به میدان رفت و در آن ریبری نقش لیونل مسی را بازی می کرد و ماندزوکیچ در نوک حمله باواریایی ها قرار داشت.

تحت فشار گذاشتن حریف، مالکیت توپ و پاس های پی در پی، همچنان جزئیات اصلی فوتبال تیم های گواردیولاست و این همان سبکی است که از او توقع می رفت.

در آستانه شروع فصل جدید، تمام شواهد و قراین حکایت از آن دارد که کروس ، شواین اشتایگر (که درحال حاضر مصدوم است و به مونیخ بازگشته)، روبن و مولر در خط دوم تیم بازی می کنند. خاوی مارتینس رابط میان خط دفاع و مرکز میدان بایرن است و آلابا، دانته، بواتنگ و لام خط دفاع باواریایی ها را تشکیل داده و مانوئل نویر هم دروازه بان این تیم خواهد بود.

هنوز مشخص نیست که پپ در چه پستی قصد استفاده از ماریو گوتزه را دارد. البته این ستاره آلمانی همچنان مصدوم است و تدریجا تمرینات سبکی را آغاز کرده است. با وجودی که خیلی ها فکر می کردند که روبن در تیم گواردیولا جایی ندارد و حتی خود روبن بعد از اطلاع از انتصاب پپ به عنوان سرمربی تیمش زمزمه های جدایی را سرداده بود، اما حالا پپ به او پیغام داده که روی او حساب ویژه ای بازکرده و می خواهد که این ستاره هلندی در باواریا بماند.

ریبری:برنامه های پپ عجیب است

294899_heroa.jpg

پپ گواردیولا نقشه های متفاوتی برای ریبری کشیده و سبک بازی متفاوتی را برای او درنظر گرفته

سایت گل- پپ گواردیولا سرمربی باتجربه باشگاه بایرن مونیخ که تا پیش از این موفقیت های فراوانی را با بارسلونا کسب کرده بود، حالا روی نیمکت مربیگری باواریایی ها سکان هدایت تیم قهرمان اروپا را در دست دارد و در صحبت هایی اعلام کرده که قصد دارد تا تغییراتی در باشگاه باواریایی ایجاد کند.

روزنامه بیلد اخیرا در گزارشی به این نکته اشاره کرده که گواردیولا ترجیح داده تا در تمرینات بایرن از شیوه مذاکره تک به تک با شاگردانش بهره بگیرد تا بدین ترتیب بتواند بهتر خواسته هایش را به بازیکنانش منتقل کند. در این میان او تغییراتی را در سبک بازی برخی از بازیکنان تیم از جمله فرانک ریبری ایجاد کرده و برنامه های تکنیکی گواردیولا از نظر ریبری عجیب است.

پپ درنظر دارد تا ریبری را در پست متفاوت و به شیوه های مختلفی مورد استفاده قرار دهد و در صحبت های اخیرش ریبری را مسی تیمش در بایرن لقب داده بود.

حالا ریبری در واکنش به خواسته های پپ در گفت و گو با بیلد گفته :« سیستم بازی 1-4-1-4 سیستم عجیبی است. این سیستمی جدید و کاملا متفاوت است.» این ستاره فرانسوی در ادامه صحبت هایش گفته:« من سعی می کنم تا بیشتر بیاموزم و بیشتر تمرین کنم تا بتوانم کاملا با این سیستم کنار بیایم و آن را یاد بگیرم.»

تا به اینجای کار بایرن 4 بازی زیر نظر گواردیولا برگزار کرده و دراین بازیها، ریبری در پست های مختلفی به خدمت گرفته شده و رسانه های آلمانی هم بارها در گزارشهایشان از ریبری به عنوان مسی بایرن یاد کردند.در این بازیهای دوستانه بایرن به پیروزی های پرگل و قاطعانه ای دست یافته و باواریایی ها امیدوارند که با اعمال کمترین تغییر ممکن در رختکن تیمشان این روند ادامه یابد و به نظر می رسد که با انتقال احتمالی تیاگو آلکانتارا به تیم باواریایی، آخرین خرید تابستانی شان انجام پذیرد.

البته خود گواردیولا اخیرا اعلام کرده که مهمترین چیز، سیستم بایرن نیست، بلکه شیوه پیاده سازی این سیستم درمیان بازیکنان تیم و نحوه حرکت کردن آنها در داخل زمین است. این روزها شاگردان پپ در نزدیکی دریاچه گاردا در شمال ایتالیا اردوی پیش فصلشان را دنبال می کنند.

باواریایی ها روز 24 جولای در دیداری دوستانه در ورزشگاه آلیانس آرنای شهر مونیخ مقابل بارسلونا دیداری دوستانه را برگزار خواهند کرد و بعد از آن هم در سوپرکاپ آلمان مقابل بوروسیا دورتموند به میدان می روند تا برای فتح اولین جام زیر نظر گواردیولا به رقابت بپردازند.

Super Bayern

Registered User
لایک‌ها
2,632
تیاگو آلکانترا به بایرن پیوست

732-thiago-alcantara.jpg

FCBayern.ir- دو باشگاه بایرن مونیخ و بارسلونا پس از مذاکراتی که طی چند روز گذشته برای انتقال تیاگو آلکانترا به مونیخ داشتند سرانجام روز یکشنبه به توافقات نهایی دست یافتند تا این بازیکن 22 ساله با قراردادی چهار ساله راهی مونیخ شود.

دو باشگاه برای انتقال تیاگو روی مبلغ 25 میلیون یورو به توافق رسیدند که باشگاه مونیخی 20 میلیون را به صورت نقد به کاتالان ها پرداخت می کند و 5 میلیون باقی مانده از درآمد ناشی از بازی دوستانه ی دو باشگاه تامین خواهد شد.

تیاگو آلکانترا بازیکن مورد علاقه ی گواردیولا بود و سران بایرن به سفارش مربی اسپانیایی خود برای جذب وی اقدام کردند کارل هاینس رومینیگه مدیر اجرایی باشگاه بایرن پس از نهایی شدن این انتقال گفت:" ما خوشحالیم که در مذاکرات برای این انتقال موفق بودیم تیاگو بهترین بازیکن قهرمانی اروپا در رده ی زیر 21 سال بود او پتانسیل بالایی دارد و بایرن با حضور وی قدرت مند تر خواهد شد."

در چند روز آینده تیاگو برای شرکت در تست های پزشکی باشگاه بایرن راهی مونیخ می شود.

Super Bayern

Registered User
لایک‌ها
2,632
چه کسی قربانی خواهد شد؟!

732-pep-1.jpg

FCBayern.ir - گواردیولا با آوردن تیاگو به مونیخ بر این باور است که این بازیکن کمک زیادی به تیمش می کند. این در حالی است که این تیمی که در اختیار گواردیولاست فصل پیش توانست یک رکورد به یاد ماندنی به جای بگذارد.

به گزارش وب سایت رسمی کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران، گواردیولا درباره ی تیاگو می گوید:" من تیاگو را واقعاً می خواهم زیرا توانایی بازی در پست های 10،8،7،6،و 11 را دارد و من می دانم با حضور هافبک های هجومی بایرن نظیر مولر،گوتزه،ریبری،روبن چگونه از آنها استفاده کنم".

گواردیولا چه کاری می خواهد انجام دهد؟
واضح است که او می خواهد دفاع تیم حریف را نابود کند و در این راه می تواند از ریبری با تجربه نیز در پست های مختلف استفاده کند.

اما اکنون سوال این است چه کسی قربانی خواهد شد؟

طعنه روزنامه بیلد به گواردیولا: با تیاگو تیم را 1-8-1 می چینی؟

295062_heroa.jpg

بایرنی هامعتقدندکه با انتقال تیاگو به بایرن ترافیک زیادی در خط میانی باشگاه باواریایی ایجاد خواهد شد و باواریایی ها دست کم 12 بازیکن خواهند داشت که در خط میانی توپ می زنند

سایت گل- در روزهای گذشته بحث انتقال تیاگو آلکانتارا به بایرن مونیخ و جدایی اش از بارسلونا داغ تر از هرزمان دیگری بود. تیتر یک اکثر رسانه های خبری اسپانیا درروزهای گذشته به صحبت های جنجالی پپ علیه سران باشگاه کاتالان و تمایل او برای به خدمت گرفتن تیاگو آلکانتارا ستاره برزیلی الاصل باشگاه بارسا اختصاص دارد. در نهایت یکشنبه شب این انتقال نهایی شد و ستاره برزیلی الاصل بارسا به سرمربی سابقش در آلیانس آرنا محلق شد.جالب اینجاست که این ابراز تمایل در رسانه های آلمانی بازتاب دیگری دارد.

آلمانی ها معتقدند که پپ با خرید تیاگو،کار اشتباهی رامرتکب شده و براین باورند که خرید تیاگو با توجه به تعداد بالای بازیکنان خط میانی در رختکن بایرن کاردرستی نیست . روزنامه بیلد در شماره روز یکشنبه خود (قبل از قطعی شدن انتقال تیاگو به بایرن) در گزارشی به گواردیولا طعنه زده و به این نکته اشاره کرده که شاید پپ می خواهد تیمش را با سیستم 1-8-1 به زمین بفرستد.

آنها براین باورند که با انتقال تیاگو به بایرن مونیخ ترافیک زیادی در خط میانی باشگاه باواریایی ایجاد خواهد شد و باواریایی ها دست کم 12 بازیکن خواهند داشت که می توانند در پست های مختلف خط میانی بازی کنند.هرچند که برخی از آنها از جمله خاوی مارتینس و امره کان، می توانند در امور تدافعی و یا تهاجمی نیز به کار تیم بیایند و به عنوان مهاجم 9 کاذب نیز برای بایرن بازی کنند. این 12 بازیکن عبارتند از: خاوی مارتینس، فرانک ریبری، لوئیس گوستاوو، تونی کروس،تیاگو آلکانتارا (درصورت انتقال به بایرن)، ژردان شکیری، باستین شواین اشتایگر،مولر، روبن، ماریو گوتزه ، امره کان و هویبرگ.

در ادامه گزارش روزنامه بیلد، به لحن تمسخرآمیز و طنزآلود خبرنگار این روزنامه درمواجهه با پافشاری گواردیولا برای جذب تیاگو برمی خوریم که این مطلب حتی روی جلد شماره روز یکشنبه بیلد (قبل از انتقال تیاگو به بایرن) نیز منتشر شده. در بخشی از این مطلب شماتیکی از ترکیب بایرن با سیستم 1-8-1 را می بینیم که بدین ترتیب است:نویر در درون دروازه قرار دارد؛خاوی مارتینس تنها مدافع بایرن است و ریبری، گوستاوو، کروس، تیاگو، شکیری، شواین اشتایگر، مولر و روبن در خط میانی هستند و گوتزه تنها مهاجم باواریایی ها خواهد بود.

قطعا گواردیولا تیمش را با چنین سیستمی به میدان نخواهد فرستاد، ولی انتخاب 3 یا 4 بازیکن از میان 12 بازیکن برای حضور در خط میانی بایرن، کار را برای سرمربی اسپانیایی سخت خواهد کرد.

2h6rfcn.jpg

Super Bayern

Registered User
لایک‌ها
2,632
لیورپول آماده جذب شکیری

732-xerdan-shaquri.jpg

FCBayern.ir- بعد از ناکامی لیورپولی ها در جذب هنریک میختاریان، مدیران باشگاه لیورپول، ژردان شکیری ملی پوش سوئیسی بایرن را به عنوان هدف بعدی خود در بازار نقل و انتقالات معرفی کرده اند.

به گزارش وب سایت رسمی کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران؛ پس از جذب ماریو گوتزه توسط بایرن مونیخ، جایگاه شکیری هم به شدت در این تیم تضعیف شده است و لیورپولی ها هم قصد دارند از این فرصت بهره مند شوند.

بنابر اخباری که در مطبوعات انگلیسی منتشر شده است به زودی لیورپولی ها به ارائه پیشنهادی به باشگاه بایرن مونیخ به صورت رسمی خواهان جذب شکیری خواهند شد، البته لیورپول برای جذب این بازیکن کار ساده ای پیش رو ندارد چراکه بایرن و پپ به نظر نمی رسد تمایلی برای فروش این بازیکن داشته باشند، ضمن اینکه تخمین زده می وشد در صورت رضایت باواریایی ها لیورپول باید مبلغی در حدود 25 میلیون یورو برای جذب این بازیکن هزینه کند.

انتقال گوتزه حرکت منطقی بود

732-philipp-lahm-5.jpg

FCBayern.ir - کاپیتان باواریا فیلپ لام در مورد انتقال گوتزه بسیار خوشبین است و این چالش جدید را برای گوتزه مفید می داند و متعقد است کمتر کسی میتواند در این سن به بایرن بپیوندد.

به گزارش وب سایت رسمی کانون هواداران بایرن در ایران، فیلیپ لام با یاد کردن سه گانه فصل پیش حضور بازیکنان جوان را در این تیم باعث پیشرفت می داند و بهترین باشگاه را برای بازیکنان جوانان بایرن می داند.

او به خبرنگاران گفت : اگر شما یک بازیکن بزرگ هستید پس به بهترین باشگاه آلمان تعلق دارید و حرکت او (انتقال گوتزه به بایرن) بسیار منطقی بوده است.

من واقعاً مشتاقم تا فصل پیش رو را با مربی جدید گواردیولا شروع کنیم و بتوانیم موفقیت های فصل پیش را تکرار کنیم. ما باید هفته های پیش رو را بسیار سخت کار کنیم تا بتوانیم به هماهنگی کامل برسیم و نقاط ضعف کوچک خود را برطرف کنیم.

در پایان لام به جام جهانی 2014 برزیل اشاره کرد و گفت : تیم الان وضعیت خوبی دارد همچنین اردوی که در آمریکا بود بسیار مفید بوده است. برزیل یکی از بهترین هاست اما ما با آنها رقابت سختی خواهیم داشت.

من الان در سن 30 سالگی هستم که بهترین سن برای یک مدافع است و کمتر صدمه میبینم ولی تا چهار سال آینده اتفاق های تعجب آوری رخ خواهد داد. اجازه دهید شما را متعجب کنم!"

Super Bayern

Registered User
لایک‌ها
2,632
شایعه عجیب در بازار

732-mesut-ozil.jpg

FCBayern.ir- در حالیکه به نظر می رسد اخبار مبنی بر پیوستن تیاگو به بایرن تا حدودی فروکش کرده است امروز رسانه های آلمانی از علاقه پپ به یک بازیکن دیگر در لالیگا خبر دادند.

به گزارش وب سایت رسمی کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران؛ روزنامه بیلد آلمان مدعی است که پپ گواردیولا سرمربی جوان تیم فوتبال بایرن مونیخ قصد جذب مسوت اوزیل ستاره آلمانی رئال مادرید را دارد.

این شایعات در شرایطی مطرح می شود که خط میانی و روبه جلوی بایرن مونیخ با ترافیک شدید بازیکنان نامدار مواجه است و در این شرایط جذب مسوت اوزیل بسیار دور از ذهن است.

ضمن اینکه از مادرید هم خبر می رسد که رئال مادرید مذاکرات خود را برای تمدید قرارداد اوزیل آغاز کرده است، اگر این اخبار درست باشد به احتمال فراوان از بین مولر و کروس یک نفر آلیانز آرنا را ترک خواهد کرد، البته مدیران بایرن بارها ثابت کرده اند که به فروش بازیکنان پرورش یافته در مدرسه فوتبال خود علاقه ای ندارند.

درگیری در تمرین بایرن

732-fcb-logo-6.jpg

FCBayern.ir - چند روز پیش در کمپ تمرینی ترینتینو جر و بحثی بین رافینیا و روبن اتفاق افتاد که منجر به درگیری فیزیکی بین این دو بازیکن شد.

به گزارش وب سایت رسمی کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران، درگیری این دو بازیکن که منجر به بی نظمی در تمرین شده بود صبح امروز رفع شد به طوری که این ذدو بازیکن در طول مدت تمرین در کنار یکدیگر حضور داشتند.

هنوز دلیل این درگیری از سوی بازیکنان و مدیران باشگاه اعلام نشده است.

Super Bayern

Registered User
لایک‌ها
2,632
سامر: بایرن به داشتن مربی ای مانند گواردیولا افتخار می کند

295641_heroa.jpg

بعد از یک فصل درخشان با هدایت یوپ هاینکس، سرمربی سابق بارسا هدایت باواریایی ها را برعهده گرفت و سامر خیلی زود به شیوه کاری گواردیولا علاقه مند شده است.

سایت گل- ماتیاس سامر، مدیر ورزشی بایرن مونیخ، اعلام کرد که این باشگاه از داشتن مربی ای مانند پپ گواردیولا احساس غرور می کند.

بعد از یک فصل درخشان با هدایت یوپ هاینکس، سرمربی سابق بارسا هدایت باواریایی ها را برعهده گرفت و سامر خیلی زود به شیوه کاری گواردیولا علاقه مند شده است.

او در گفتگو با نشریه بیلد گفت:" ما افتخار می کنیم که معروف ترین مربی دنیا اینجاست. نکته اصلی این است که همه ما یک چیز می خواهیم: موفقیت.
برای من فوق العاده بود که ببینم پپ چطور کار می کند؛ چطور بحث می کند و چطور خودش را نشان می دهد. این علاقه او به فوتبال قابل تصور نیست."

او همچنین تاکید کرد که بازیکنان بایرن نباید از سیستم چرخشی که در این تیم اعمال می شود، ناراحت باشند.

" راز موفقیت فصل قبل بایرن این بود که کسی خود را برتر از تیم نمی دانست؛ همه ما برای رسیدن به موفقیت بی وقفه تلاش می کنیم. این روحیه ای است که باید همچنان در تیم ما بماند.

اگر به برنامه بازی ها نگاه کنید، به ویژه با توجه به در پیش بودن جام جهانی، مشخص است که شما نیاز به یک تیم بزرگ با بازیکنان زیاد دارید. به عنوان یک بازیکن، واضح است که همه می خواهند بازی کنند اما این تصمیمی است که پپ باید بگیرد."

فیلیپ لام: از اين بايرن چيزهاي بيشتري خواهيد ديد / مطمئنا از فصل قبل ضعيف‌تر نخواهيم بود

274783_heroa.jpg

پپ گوارديولا ايده‌هاي خاص خودش را دارد. او از ما انتظار دارد چند چيز را به شيوه‌اي متفاوت انجام دهيم كه آنها حركات‌مان در قالب كار تيمي، پاسكاري و موقعيت‌يابي‌مان است.

سایت گل - فيليپ لام تقريبا از آن دست بازيكناني است كه هرگاه در چهره‌اش نگاه كني مي‌تواني انگيزه را در آن ببيني، حتي الان كه در اردوي تفريحي تمريني ترنتينوي ايتاليا است. روز آخر اردوي هشت روزه بايرن مونيخ در شمال ايتاليا، به صحنه محاصره كاپيتان خوش‌اخلاق باواريايي‌ها در ورودي هتل محل اقامت تيم توسط هواداراني كه نام او را فرياد مي‌زدند تبديل شد. لام هم پاسخ استقبال و علاقه اين گروه از هواداران را با لبخند و تكان دادن دست‌هايش كه آنها را بيشتر به وجد آورد، داد. اين حركات اما تنها گوشه‌اي از رفتاري است كه لام در قالب يك فوتباليست حرفه‌اي دارد؛ چيزي مانند برپايي اردوي تمريني دو بار در سال. سفر تابستاني به شمال ايتاليا، كاري است كه باواريايي‌ها در سه سال گذشته به صورت متوالي انجام داده‌اند و با آن روحيه ستاره‌هاي خود از جمله كاپيتان فيليپ لام را شاد كرده‌اند. او اما در اين مدت هميشه نگاهي هم به آينده داشت، به فصل پيش رو، به جام جهاني 2014 و شايد هم كسب جوايز انفرادي.
لام در آخرين روز اقامت باواريايي‌ها در ترنتينو گفت و گويي با سايت بايرن مونيخ انجام داد كه آن را در زير مي‌خوانيد:

فيليپ، جدا از جلسات تمرين‌ها و بازي‌هاي دوستانه‌اي كه در ترنتينو داشتيد، آيا توانستي از روزهايي كه اينجا سپري كردي و همه چيزهايي كه داشتي لذت ببري؟
‌ما هميشه اين فرصت را داريم اما من كلا در خلال اردوهاي تمريني به فكر اينجور چيزها نيستم چون معمولا بيش از اندازه خسته‌ام. فقط يك دور با توماس مولر گلف بازي كردم كه خيلي مفرح و آرام‌بخش بود. تنها مشكلش اين بود كه توماس در زمين گلف هم همانقدر حرف مي‌زند كه در مكان‌هاي ديگر(خنده).
هشت روز را كنار درياچه گاردا گذرانديد؟ چطور بود؟
‌اين هشت روز براي شناخت همه، از مربي گرفته تا هم‌تيم‌هاي جديد عالي بود. در مجموع هفته خوبي بود هرچند ظاهرا هنوز زمان مي‌خواهد كه با يكديگر كاملا هماهنگ شويم به خصوص در زمين بازي.
مي‌تواني منظورت را دقيق‌تر بگويي؟
‌پپ گوارديولا ايده‌هاي خاص خودش را دارد. او از ما انتظار دارد چند چيز را به شيوه‌اي متفاوت انجام دهيم كه آنها حركات‌مان در قالب كار تيمي، پاسكاري و موقعيت‌يابي‌مان است. در چند هفته آينده، بايد همه اينها را در كنار هم انجام دهيم البته اينها جزييات هستند و نه ابداع دوباره بازي فوتبال.
طرز ارتباط برقرار كردن كاپيتان و مربي تيم چطور است؟
‌نيمي با زبان انگليسي، نيمي آلماني. زماني كه او بخواهد چيزي را سريعا به ما منتقل كند از زبان انگليسي استفاده مي‌كنيم. با اين حال ما در يك جبهه هستيم و من واقعا از كار كردن در كنار او لذت مي‌برم.
در اين يك هفته در رختكن تيم چه چيزي تو را تحت تاثير قرار داد؟
‌همه بسيار بسيار هشيار بوده‌اند. همه زيرنظر مربي جديد كارشان را از صفر شروع كرده‌اند. هيچ كس لازم نيست نگران اين موضوع باشد كه كسب سه گانه قهرماني در فصل گذشته ما را سير كرده است. وضعيت دقيقا برعكس است. از اين تيم حالا انتظارات بيشتري مي‌رود.
منظورت دقيقا چيست؟
‌بايد به بردن جام‌هاي مختلف ادامه دهيم. ما مطمئنا از فصل قبل بدتر كار نخواهيم كرد اما معلوم است كه سطح بازي‌هاي ليگ قهرمانان اروپا هم فوق‌العاده بالا است. حالا همه مي‌خواهند ما را شكست دهند و ما را به‌عنوان مدافع عنوان قهرماني از گردونه رقابت‌ها حذف كنند.

295783hp2.jpg

گوارديولا احتمالا در تمرين‌ها خيلي روي تمرين با توپ تاكيد دارد و بازيكنان بايد از اين موضوع خوشحال باشند.
‌بله اما اين كار واقع سخت است. در فوتبال مدرن شيوه بازي تيم‌ها روز به روز از بازي‌هاي فيزيكي متكي بر قدرت بدني فاصله مي‌گيرد. ما با تمرين‌ها و حركات ريز و كوتاه و دويدن در فواصل طولاني قدرت بدني‌مان را افزايش مي‌دهيم. يك وقفه كوتاه مي‌كنيم و دوباره تمرين‌ها را از سر مي‌گيريم، درست مانند يك بازي. از نظر هنري اين شيوه‌اي است كه بايد با آن تمرين كنيد، درست مانند زماني كه زير نظر يوپ هاينكس تمرين مي‌كرديم.
دانته، لوئيز و خاوي مارتينس همگي در تعطيلات هستند و شواين‌اشتايگر، گوتزه و باداشتوبر مصدوم. نبود اين بازيكنان براي شما مشكلي به وجود نمي‌آورد؟
‌معلوم است كه من دوست دارم اين شش نفر در كنار ما تمرين مي‌كردند اما شما در بايرن هميشه همه بازيكنان ملي‌پوش خود را در تمرين‌هاي پيش فصل در اختيار نداريد. در حقيقت امسال بيش از هميشه ما بازيكنان ملي‌پوش خودمان را در اختيار داشتيم. پيدا كردن ريتم بازي براي آن دسته از بازيكناني كه با تاخير به تمرين‌ها مي‌آيند كار آساني نيست اما همه آنها بازيكنان طراز اولي هستند كه اين كار را براي آنها آسان‌تر مي‌كند.
ماريو گوتزه هنوز حتي يك جلسه هم با بايرن مونيخ تمرين نكرده است. فكر مي‌كني تصميم او براي پيوستن به بايرن مونيخ درست بود؟
‌بله. بازيكني با كلاس مانند او بايد در بهترين تيم آلمان بازي كند و اين تيم بايرن مونيخ است. اين جابجايي كاملا منطقي بود. اگر به شما پيشنهاد بازي در بايرن مونيخ داده شد بايد آن را قبول كنيد به خصوص اگر بازيكن جواني هستيد كه به دنبال پيدا كردن راه پيشرفت مي‌گرديد.
4 بازيكن بايرن در ليست برترين‌هاي يوفا در فصل گذشته حضور دارند. تو اما در اين ليست 10 نفره نيستي. فكر نمي‌كني كه جايگاه مدافعان براي عموم مردم پايين‌تر از ساير پست‌ها است؟
‌اول از همه براي باستين، فرانك، آرين و توماس خوشحالم اما در كل وقتي پاي جوايز به ميان مي‌آيد كار مدافعان براي كسب آنها سخت‌تر است. البته اين موضوع مرا ناراحت نمي‌كند چون در فوتبال براي من چيزهاي مهم‌تر ديگري وجود دارد، مثلا بردن جام. ما فصل پيش توانستيم چند جام ديگر به دست آوريم.
به نظرت منطقي است كه يكي از بازيكنان بايرن مونيخ به‌عنوان برترين بازيكن فوتبال دنيا در سال 2013 انتخاب شود؟
‌بعد از فصل باورنكردني كه داشتيم، فكر مي‌كنم كه اكنون زمانش است. انتخاب برترين بازيكن دنيا اما تنها به نظر من بستگي ندارد، بلكه به نظر كاپيتان‌ها، مربيان و خبرنگاران سراسر دنيا وابسته است.
مانوئل نوير در ليست 26 نفره برترين‌ها تنها دروازه‌باني است كه اسمش ديده مي‌شود.
به نظر من مانوئل بهترين دروازه‌بان دنيا است آن هم در حالي كه تنها 28 سال سن دارد. او سال‌هاي بسيار بسيار درخشاني پيش رويش دارد.
در پايان فصل پيش رو رقابت‌هاي جام جهاني را داريم. چه انتظاراتي از اين تورنمنت داري؟
‌شانس تيم‌هاي آمريكاي جنوبي در اين رقابت‌ها بيشتر است چون با شرايط جوي و آبي و هوايي آنجا بيشتر عادت دارند. برزيل يكي از بخت‌هاي قهرماني است اما ما هم مي‌خواهيم شانس‌مان را امتحان كنيم. جام قهرماني جام جهاني از جام قهرماني ليگ قهرمانان كوچك‌تر است اما من شكل و شمايل آن را به همان اندازه دوست دارم (خنده).

در فوتبال مدرن شيوه بازي تيم‌ها روز به روز از بازي‌هاي فيزيكي متكي بر قدرت بدني فاصله مي‌گيرد. ما با تمرين‌ها و حركات ريز و كوتاه و دويدن در فواصل طولاني قدرت بدني‌مان را افزايش مي‌دهيم. يك وقفه كوتاه مي‌كنيم و دوباره تمرين‌ها را از سر مي‌گيريم، درست مانند يك بازي. از نظر هنري اين شيوه‌اي است كه بايد با آن تمرين كنيد، درست مانند زماني كه زير نظر يوپ هاينكس تمرين مي‌كرديم.

Super Bayern

Registered User
لایک‌ها
2,632
کاریکاتور: سه گانه بایرن، سکوی ریبری برای توپ طلا

295611.jpg

ستاره فرانسوی روز گذشته اعلام کرد که با توجه به نقشی که در قهرمانی های بایرن در فصل اخیر داشته، می تواند عنوان بهترین بازیکن دنیا را از آن خود کند.

سایت گل- بعد از رسیدن چهار توپ طلا پیاپی به لیونل مسی، به نظر می رسد فرانک ریبری تصمیم گرفته تا این روند را قطع کند.

ستاره فرانسوی روز گذشته اعلام کرد که با توجه به نقشی که در قهرمانی های بایرن در فصل اخیر داشته، می تواند عنوان بهترین بازیکن دنیا را از آن خود کند.

او در گفتگو با سایت اختصاصی باشگاه بایرن گفت:"فکر می کنم هر کاری لازم بود برای به دست آوردن عنوان بهترین بازیکن دنیا انجام دادم. من فصل قبل خیلی خیلی خوب بازی کردم. این جایزه را باید حالا ببرم یا هیچ وقت این اتفاق رخ نخواهد داد. نمی توانم بهتر از این کار کنم."

باید دید آیا قهرمانی در بوندس لیگا، لیگا پوکال و چمپیونزلیگ برای رسیدن ریبری به توپ طلا کافی است؟

Super Bayern

Registered User
لایک‌ها
2,632
این تیاگو آلکانترا است ؟!

732-alcantara-2.jpg

FCBayern.ir - تیاگو دو سال پیش در آلیانز مقابل بایرن بازی کرده ، او در نیمه نهایی آئودی کاپ 2011 موفق شد همراه با تیم سابقش بارسلونا 2 گل به بایرن مونیخ بزند.

- یوپ هاینکس سرمربی موفق و سابق بایرن بارها و بارها تیاگو را یکی از بزرگترین استعدادهای فوتبال اروپا توصیف کرد.

- کارل هاینز رومینگه در مورد خرید جدید بایرن مونیخ گفت : او یک بازیکن فوق العاده با آینده ای فوق العاده است .

- پپ گواردیولا پس از خرید بازیکن مورد علاقه خود گفت : او خرید خوبی برای ما است او می تواند در 4 یا 5 پست در زمین بازی کند. گفتنی است گواردیولا شناخت کاملی از تیاگو دارد ، پپ در سال 2007 زمانی که تیاگو تنها 16 سال داشت او را مورد نظر خود قرار داده بود ، گواردیولا دو سال بعد او را به تیم اول بارسلونا آورد.

ویژگی های او

از نکات بارز تیاگو از نظر فنی می توان به کنترل توپ ، دریبل و چارچوب شناسی او اشاره کرد . اخیرا او در یورو زیر 21 ساله ها به عنوان کاپیتان اسپانیا موفق شد به عنوان بهترین بازیکن این رقابت ها انتخاب شود. او در مسابقه فینال موفق شد با ارائه بازی فوق العاده 3 بار دروازه ایتالیا را باز کند. از دیگر نکات فنی او می توان به تطبیق پذیری فوق العاده خوب و چند پست بودن او در زمین یاد کرد. باید گفت که تیاگو با وجود سن کم خود عناوین زیادی در کارنامه دارد از جمله قهرمانی در اروپا ، سوپر کاپ اروپا و قهرمانی لالیگا همراه با بارسلونا.

فرزند خانواده ای ورزشی

تیاگو با استعداد در یک شهر ساحلی و کوچک در ایتالیا به نام San Pietro به دنیا آمده است . پدر او همراه با تیم ملی برزیل قهرمان جهان شده است. مادر او یک ورزشکار حرفه ای در رشته والیبال بود. برادر کوچکترش یعنی رافائل در تیم دوم بارسلونا توپ می زند و پسر عمویش در بنفیکا. در حالی که تیاگو 5 ساله بود خانواده اش به اسپانیا مهاجرت کردند و پس از این مهاجرت او تصمیم گرفت برای تیم ملی اسپانیا بازی کند.

کروس : رقابت سختی خواهد بود

732-toni-kroos-1.jpg

FCBayern.ir - تونی کروس در مصاحبه ای اعلام کرد که بین او و تیاگو و همچنین دیگر بازیکنان رقابت سختی پیش خواهد آمد و قطعاً پپ این خرید را برای پیشرفت تیم و رقابت بین بازیکنان انجام داده است.

به گرارش وب سایت رسمی کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران، تونی کروس اعلام کرد:" من و هم تیمی هایم همیشه از خریدهای جدید و خوب استقبال خواهیم کرد و پپ با این کار سطح بازی تیم را بالا می برد و باعث چند برابر شدن تلاش تیم می شود".

"من برای رقابت کاملاً آماده هستم و حتی اگر این رقابت به نیمکت نشینم مبدل شود بازهم ناامید نخواهم شد. گاهی باید نیمکت نشینی را پذیرفت همونطور که من بیشتر بازی های نیم فصل دوم فصل پیش را بر روی سکو ها نگاه می کردم".

Super Bayern

Registered User
لایک‌ها
2,632
رومینیگه : تماسی با لیورپولی ها نداشتیم

732-rummenigge-3.jpg

FCBayern.ir - ژردان شکیری که هم اکنون با باشگاه بایرن در اردوی آماده سازی به سر می برد این روز ها مورد توجه لیورپول انگلیس قرار گرفته است .

به گزارش وب سایت رسمی کانون هوداران بایرن مونیخ در ایران، در چند روز اخیر رسانه ها خبرهایی از پیشنهاد لیورپول به بازیکن سوییسی بایرن می دادند ، اما کارل هاینز رومینگه همه شایعات مربوط به پیشنهاد لیورپول به بایرن را تکذیب کرده و گفت ما هیچ تماسی با این تیم انگلیسی نداشتیم.

شکیری در مصاحبه ای که هفته پیش انجام داد قاطعانه اعلام کرد که تمایل دارد در بایرن بماند. اما به نظر می رسد با وجود خریدهای این فصل بایرن و زیاد شدن هافبک های تهاجمی بازی کمتری به این هافبک 22 ساله برسد.

ژردان شکیری تابستان سال گذشته بازل سوییس را به مقصد بایرن مونیخ ترک کرد.

مورینیو گوستاوو را می خواهد

jose_mourinho_732.jpg

FCBayern.ir - طبق اعلام روزنامه های انگلیسی مورینیو سرمربی چلسی لوئیس گوستاوو را برای جایگزینی میکل که علاقه مند به جدایی از این تیم و پیوستن به گالاتاسرای می باشد را در نظر گرفته است.

به گزارش وب سایت رسمی کانون هواداران بایرن در ایران؛ میکل بازیکن چلسی که قصد جدایی از این تیم را دارد در پست خود خلاء ای را به وجود می آورد و مورینیو قصد دارد این خلاء را با خرید گوستاوو از بایرن پر کند.

احتمال این انتقال بسیار زیاد است زیرا با پیوستن خاوی مارتینز به بایرن در فصل پیش گوستاوو فقط تعداد کمی از بازی ها را توانست در ترکیب اولیه باشد و در این فصل نقل نیز با آمدن تیاگو که پپ علاقه شدیدی به وی دارد شاید به گوستاوو کمتر از فصل پیش بازی برسد.

مبلغ این قرارداد چیزی در حدود 16 میلیون پوند فاش شده است. این در حالی هست که مورینیو علاقه شدیدی به بازیکنان آلمانی و بازیکنانی که در این لیگ بازی می کنند دارد و احتمال این درخواست از سوی باشگاه چلسی بسیار زیاد است.

Super Bayern

Registered User
لایک‌ها
2,632
تیاگو آلکانتارا: حاضرم در هر پستی که گواردیولا بخواهد، برای بایرن بازی کنم

296498_heroa.jpg

او که به تازگی با انتقالی 25 میلیون یورویی از بارسا به بایرن پیوست، امروز به طور رسمی به عنوان بازیکن جدید باشگاه باواریایی معرفی شد

سایت گل- تیاگو آلکانتارا، ستاره جدید بایرن مونیخ، اعلام کرد که جدایی از بارسا برایش آسان نبوده اما آماده است تا به بایرن کمک کند تا به موفقیت های بیشتری برسد.

او که به تازگی با انتقالی 25 میلیون یورویی از بارسا به بایرن پیوست، امروز به طور رسمی به عنوان بازیکن جدید باشگاه باواریایی معرفی شد. او که فصل آینده پیراهن شماره 6 بایرن را به تن خواهد کرد، امروز ساعاتی به همراه مانوئل استیارته، دستیار و پره گواردیولا، برادر پپ، در شهر مونیخ به گردش پرداخت.

تیاگو در گفتگو با خبرنگاران، در مورد کار کردن دوباره زیر نظر گواردیولا گفت:" من از نوجوانی زیر نظر او بازی کردم و هیچ وقت مربی ای مانند او نداشتم. باید از او به خاطر همه کارهایی که او تاکنون برایم انجام داد، تشکر کنم."

او فصل گذشته چندان فرصت حضور در ترکیب اصلی بارسا را پیدا نکرد و به همین دلیل تصمیم گرفت تا نوکمپ را ترک کند. با این وجود، او تاکید کرد که تصمیم گیری در مورد جدایی، آسان نبوده است:" تنها چند باشگاه در اندازه های بارسا و بایرن وجود دارند.

تصمیم گیری برای این انتقال آسان نبود. من احساس خوبی نسبت به بارسا دارم؛ آنجا خانه من بود. اما پیوستن به بایرن هم یک چالش بزرگ است زیرا اینجا باشگاه فوق العاده ای است."

بعد از نهایی شدن این انتقال، بحث های زیادی در مورد پستی که گواردیولا قصد دارد از تیاگو در آن استفاده کند، به وجود آمد اما این بازیکن اعلام کرد که آماده است تا در هر پستی که سرمربی می خواهد، به میدان برود.

" من تنها می خواهم به هم تیمی هایم کمک کنم. به همین خاطر اینجا هستم. در هر پستی که سرمری بخواهد، حاضرم بازی کنم.
بعد از پایان فصل من با سرمربی و مدیر باشگاه صحبت کردم و فصلی که گذشته بود را بررسی کردیم. بعد تصمیم گرفتم که جدا شوم. در همین مدت گواردیولا به من زنگ زد و پیشنهاد داد که به بایرن بروم. بعد از قهرمانی زیر 21 ساله های اروپا، باز با هم صحبت کردیم و من تصمیمم را گرفتم. می خواهم یک چالش جدید را شروع کنم و همه در بارسا برایم آرزوی موفقیت کردند

Super Bayern

Registered User
لایک‌ها
2,632
پدر تیاگو از مونیخ می گوید

732-thiago-father.jpg

FCBayern.ir - پدر تیاگو که یکی از باریکنان تیم ملی برزیل در قهرمانی جام جهانی 1994 بوده است اکنون از انتقال فرزندش به مونیخ خوشحال است و جو زندگی در آلمان را بسیار دوستانه اعلام می کند.

به گزارش وب سایت رسمی کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران؛ مازینیو پدر تیاگو در مصاحبه ای اعلام کرد:"من واقعاً خوشحالم که پسرم در یکی از بهترین باشگاه های جهان بازی می کند و پپ یکی از بهترین مربی های جهان است و من حتم دارم که می داند چطور از تیاگو استفاده کند".

در آخر نیز او با اشاره به زندگی در آلمان می گوید:"اینجا بسیار جو دوستانه ای دارد و خیلی زود به آن عادت می کنید و باشگاه در این راه کمک بسیار زیادی به ما کرده است".

ولفسبورگ به جمع مشتریان گوستاوو اضافه شد

732-wolfsburg.jpg

FCBayern.ir - پس از پیوستن تیاگو به جمع مردان باواریا و اعتماد بیش از اندازه ی پپ به او گوستاوو جای خود را کاملا از دست داده است، از این رو تیم های اروپایی از این موقعیت استفاده کرده و خواهان جذب او شده اند.

به گزارش وب سایت رسمی کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران، بیلد در روز پنجشنبه از علاقه تیم ولفسبورگ برای خرید این بازیکن خبر داد.

مدیر ورزشی تیم ولفسبورگ در این رابطه به بیلد گفت : "گوستاوو هر چیزی که ما نیاز داریم را دارد و می تواند کمک زیادی به ما بکند".

البته کار ولفسبورگ خیلی سخت است زیرا گوستاوو با بازی های خوبی که در جام کنفدراسیون ها انجام داد توجه چند باشگاه بزرگ اروپایی را به خود جذب کرد.

بالا