قیمت جهانیش که خوبه ...پول ما بی ارزش شده زیاد ..... برای افراد خاصی تولید شده ... و برای کسانی که از امکاناتش استفاده میکنن .... انتخاب خوبیه ..... باید از سامسونگ به خاطر بوجود آوردن فضای رقابت شدید تشکر کرد .....
من که سالی یبار گوشی عوض میکنم چون شرکت سازنده گوشی من سالی یه مدل گوشی بیشتر تولید نمیکنه .
با توجه به اینکه هیچوقت قیمتش رو به کاهش نبوده
من میخوام 4s بدرد نخور بدون جیلمو بدم نوت 2 با سرعت و GPU بالاتر و اندروید بگیرم و فکر نمیکنم مثل ایشون پشیمون بشم کسی نظری داره؟ واقعاً اینقدر این گوشی بده؟!! یا کار من اشتباهه؟ چون اندروید برای من یه سرو گردن از سیستم عامل آشغال ios بدون جیل اپل بالاتره
نظر دوستان....؟
واقعاً به همین راحتی صفحش میشکنه؟
با نظرت موافقم اساسی .یادمه تو سایتا میدیدم دوستا از گوشیای سامسونگ با سی پی یو 768768787 هسته طرفداری میکردن ولی اپل حتی 2gش از خیلی از اونا بهتر عمل میکنه!
اپل یه سیستم عامل قوی با کلی ابتکار و حلاقیت داره که بر اساس سخت افزار خودش نوشته شده! مثل سامسونگ نیس که حتی آفتابه رو هم بخواد به اصطلاح هوشمند کنه!
فــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــقط اپـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــل و دیگر هیچ!
در ضمن اپل رو اگه بخوای بفروشی تو بازار که خیلی بی انصافن خیلی کم بخرن 70 درصد قیمت نوش رو هوا ازت میخرن و کلا خرید اپل یک خرید نیس، یک سرمایه گذاریس ( با توجه به اینکه هیچوقت قیمتش رو به کاهش نبوده )...
هفته پیش این گوشی رو خریدم و الان به شدت پشیمونم و اعصابم خورده و احساس حماقت میکنم.
اگر به قصد نشون دادن به بقیه و تحت تاثیر قراردادن دیگران میخواید این گوشی رو بخرید مخصوصاً اگه در سنین دبیرستان هستید لازم نیست بقیه مطلب رو بخونید چون شما در حکم غذای لقمه گرفته و آمادهای هستین که تو لپ شرکتهای بزرگ آماده فرو رفتن هستین. سفر به سلامت.
اما اگه مثل من دیگه دکمههای گوشی نازنین قبلیتون (SE K750) کار نمیکنه و چند بار هم خرج تعمیراتش کردین و دیگه مجبورین گوشی رو عوض کنید و به فکر این هستین که بعد از این همه سال یه گوشی بخرید که دیگه تا چند سال دیگه نخواید عوضش کنید یا اینکه بالاترین ورژن اندروئید رو داشته باشه که دیگه با اپلیکیشنهای مختلف مشکل نداشته باشه به طور خلاصه باید بگم:
سامسونگ جزو ماهرترن شرکتها در فریب مشتری با استفاده هیاهوی تبلیغاتی هست. در همه اجناسش از کولر و لوازم خانگی گرفته تا همین موبایل. چیزی که شما میخرید یک تصویر پر زرق و برق از یک کالا به قیمت گزاف هست. قابش کنید و بزارید سامسونگ حالشو ببره.
یه سوال دوست عزیز آیا در خرید Galaxy S4 هم چنین نظری رو دارین چون همین قیمت 2 میلیون تومن هست و من میخوام بگیرم؟؟
حتما شما استفاده زیادی از اینترنت نمیکنی وگرنه مقایسه کردن نوت 2 با گوشی قبلیت رو کُفر میدونستی.
به نظرم یه بار رابطه ات رو با گوشیت ریست کن.سعی کن بدون توجه به همه چیزهایی که اینجا نوشتی از کار کردن باهاش لذت ببری.