از دوستان خواهش می کنم یه مقداری لحن صحبت شون رو نسبت به همدیگه درست کنند و مودبانه تر با هم برخورد کنند. این تاپیک جای گذاشتن عکس های دوربین و بحث فنی در مورد اونهاست و دعوا و مرافعه توش مناسب نیست.
ممنون.
ممنون.
آره میدونم برا داداشته .لنزش گرونه دیگه . عکاسه مگه همچین لنزی گرفته فکر کنم 2200 قیمت لنز باشه .10-18 یا همون 18میل (البته دوربین بره داداش ـه ست هر از گاهی بر میدارم عکاسوم عکس میندازوووم)
بوکه دیگر چیست؟![]()
من بی منظوره حرفام جدی نگیرید . بد لحنم کلا . بازم معذرتاز دوستان خواهش می کنم یه مقداری لحن صحبت شون رو نسبت به همدیگه درست کنند و مودبانه تر با هم برخورد کنند. این تاپیک جای گذاشتن عکس های دوربین و بحث فنی در مورد اونهاست و دعوا و مرافعه توش مناسب نیست.
ممنون.![]()
آره میدونم برا داداشته .لنزش گرونه دیگه . عکاسه مگه همچین لنزی گرفته فکر کنم 2200 قیمت لنز باشه .
بوکه هم از همین اجق وجقایی که پشت ماهی تو عکس معلومه . محو شدگی پشت سوژه رو میگن بوکه.همین عکسو با لنز من میگرفتی انقدر زشت میشد پشتش که دیگه عکس ارزش خاصی نداشت .
xh300 sony +یه لنزر معکوس هایلوسآقا دوربینت چیه؟ با چه سوپر زومی؟؟؟
حالا که میبینی شودَآقا این جناب Popco شیش برابرــــه پستهاش لایک داره! مَگر میشَ!!!!
شادمغز انقدر کنتراست لامصبو نبر بالا تو عکساتجزئیات رنگ کمتر دیده میشه . هر چند رنگ ها قشنگ تر میشه ولی جزئیات مهمترن.
حالا که میبینی شودَ
دست دعا
فکر نمیکنم مشکلی داشته باشه - اچ دی آر شده عکسه؟دوست عزیز sp_ میشه مشکل های عکس رو به من بگی ممنون میشم