• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آخرین عکسی که گرفتم - نسخه تصاویر دوربین (قوانین در پست اول)

mahi58

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
11,291
از دوستان خواهش می کنم یه مقداری لحن صحبت شون رو نسبت به همدیگه درست کنند و مودبانه تر با هم برخورد کنند. این تاپیک جای گذاشتن عکس های دوربین و بحث فنی در مورد اونهاست و دعوا و مرافعه توش مناسب نیست.

ممنون. :)

poq

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2,567
10-18 یا همون 18میل (البته دوربین بره داداش ـه ست هر از گاهی بر میدارم عکاسوم عکس میندازوووم:D )

بوکه دیگر چیست؟:D
آره میدونم برا داداشته .لنزش گرونه دیگه . عکاسه مگه همچین لنزی گرفته فکر کنم 2200 قیمت لنز باشه .
بوکه هم از همین اجق وجقایی که پشت ماهی تو عکس معلومه . محو شدگی پشت سوژه رو میگن بوکه.همین عکسو با لنز من میگرفتی انقدر زشت میشد پشتش که دیگه عکس ارزش خاصی نداشت .
از دوستان خواهش می کنم یه مقداری لحن صحبت شون رو نسبت به همدیگه درست کنند و مودبانه تر با هم برخورد کنند. این تاپیک جای گذاشتن عکس های دوربین و بحث فنی در مورد اونهاست و دعوا و مرافعه توش مناسب نیست.

ممنون. :)
من بی منظوره حرفام جدی نگیرید . بد لحنم کلا . بازم معذرت ;)
قربون آقا :general406:

JaroOBarghi

Registered User
لایک‌ها
5,223
آره میدونم برا داداشته .لنزش گرونه دیگه . عکاسه مگه همچین لنزی گرفته فکر کنم 2200 قیمت لنز باشه .
بوکه هم از همین اجق وجقایی که پشت ماهی تو عکس معلومه . محو شدگی پشت سوژه رو میگن بوکه.همین عکسو با لنز من میگرفتی انقدر زشت میشد پشتش که دیگه عکس ارزش خاصی نداشت .

آره متاسفانه عکاس ـــــــــــه:دی از این عکسا میگیره خودش لنز رو بهمن پارسال 1نیم خریده بود

اینقدر بَد لحنی فک کردم بوکه اسم پوزیشن ـــــــه;D

frog.jpg

albaloo2009

Registered User
لایک‌ها
219
اونای که ثابت هستن فکر کنم ستاره باشن اونا سیاره یا هم بر عکس چون حرکتشون خیلی کم بود

poq

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2,567
شادمغز انقدر کنتراست لامصبو نبر بالا تو عکسات :D جزئیات رنگ کمتر دیده میشه . هر چند رنگ ها قشنگ تر میشه ولی جزئیات مهمترن.
آقا این جناب Popco شیش برابرــــه پستهاش لایک داره! مَگر میشَ!!!!
حالا که میبینی شودَ

JaroOBarghi

Registered User
لایک‌ها
5,223
شادمغز انقدر کنتراست لامصبو نبر بالا تو عکسات :D جزئیات رنگ کمتر دیده میشه . هر چند رنگ ها قشنگ تر میشه ولی جزئیات مهمترن.

حالا که میبینی شودَ

یذره ب اون پونتیاک ـه کنتراست دادم نور مهتابی ک افتاده بود رو کاغذ محو بشه ک نشد:D

اون توبورگ ها هم ک اصن روش فوکوس نشد :( حواسم نبود مَنوآل ــــــــه گرفتیم دیدیم باطری خالی شد :(

این سری البته مهم سوژه بود نه کیفیت و کمیت:D عمدا عکس میگیرم میذارم ک فرهنگ بند انگشتی رو جا بندازم وعلا بچه های محل با Ford Pantera و B-King منتظرن منو سوار کنن:D

• Like
Reactions: poq

verdi

Registered User
لایک‌ها
593
e7264477cf9b.jpg

sp_taksetareh

Registered User
لایک‌ها
2,895
بالا